canım kocaman kızın varmış maşallah Allah bağışlasın...bilmiyordum....
kızlar güzel haberlerle döndüm uzuuuuuuuuun aradan sonra....
3. aşılamadan da negatif sonuç çıkınca tüp bebeğe geçmeye karar verdik....nisanının sonunda olmuştum 3. aşılamamı..10 gün erken gelen adet kanamasıyla bu umudumuzu da yitirmiştik....kist de çıkmıştı...doktor bir ay bekleyelim haziranda tüp bebek dedi...kabul ettik...
raporumuzu bile çıkarttık....
sonra adet olmadım....10 gün geciktim test yaptım...her zamanki gibi umutsuzca....ama daha ilk dakikada ikinci çizgiyi--bu güne kadar hiç görmediğim ikinci çizgiyi----nihayet gördüm...
kan testi de pozitif çıktı....
darısı size inşallah kızlar gebeyim
sonuna kadar devam eder inşallah bu sefer....
dualarım sizinle
3. aşılamadan da negatif sonuç çıkınca tüp bebeğe geçmeye karar verdik....nisanının sonunda olmuştum 3. aşılamamı..10 gün erken gelen adet kanamasıyla bu umudumuzu da yitirmiştik....kist de çıkmıştı...doktor bir ay bekleyelim haziranda tüp bebek dedi...kabul ettik...
sonra adet olmadım....10 gün geciktim test yaptım...her zamanki gibi umutsuzca....ama daha ilk dakikada ikinci çizgiyi--bu güne kadar hiç görmediğim ikinci çizgiyi----nihayet gördüm...
dualarım sizinle
dualarım sizinle
kızlar merhaba çabul çabuk yazıp kaçıcam. kaç gündür gelemiyorum kızım cok hasta 40 derece ateşle yattı tam 4 gündür ilk gittiğim doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi ikinci doktor direkt penisilin dedi. bademcikler bembeyaz havuzdan mikrop kapmış((
kusuruma bakmayın uykusuz mutsuz ve perişanım. öptüm hepinizi
iyi geceler kızlar, listeye bir hamile daha eklensn isterdim ama maalesef, adetim geldi. bu sefer de olmadı yani...
teyzeleri...
dun dr umuzdaydık Alara nın selamı var sızeee... kızcem buyumus 25 cm 470 gr olmus.. gelısımı normal ıcımıze su serpıldı bn hala sadece 800 gr aldm o yuzden uzuluyordum acaba buyudumu dıye gectı tedırgınlıgım.. dr umda rahatlattı senın kılo alman degıl bebegının gelısmesı kılo alması onemlı dedı.. sevındım hep aglıyodm bıde.. buarada bol bol yuz dedı yuruyus yapabılırmısım artık 15 dk kdr o bıle sevınmeme yetttı...
hafta sonu gezıntısı yapıo bızım topıc kımseden ses yokk sıcaklardan denız kenarına mı kactınz kızlarrr....??
ben de bugun hamilelikle, dogumla ilgili kitaplara goz attim. Lamaze yontemi diye bir yontem var dogumda; onunla ilgili bir kitap aldim yarin ulasacak elime. Dogumun safhalarini, nefes egzersizlerini vs. ogrenmek icin iyi bir rehber olacak bana.
hep normal dogum istiyorum ben de bakalim, korkularimin kaybolmasi adina yarari olabilir. herhalde bir hafta icinde adetim baslar; son zamanlarda cok takmiyorum kacnda olmusum diye; zaten duzenli oluyor. galiba pazar gunu, 3'unde olacagim. yumurtladigim gunlerde hamile kalacagima cok inaniyorum ama bu adetimin yaklastigi gunlerde butun inancim kayboluyor; cunku hic degisiklik olmuyor vucudumda. yine yok; sonraki aya ya nasip.
dualarım sizinle
canım benim ne mutlu sana bebeğinin gelişimi çok iyiymiş 40bin kere maşallah:)Alara da çok güzel isim bu arada .Kayınvaliden tutturmadımı benim ismimi koyun diye:)Bizimki şimdiden pazarlık yapıyor ama ismi güzel değil perihan :)
Canım bu mübarek kandil gecesinde bizim için de bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bende senin ve burdaki bütün arkadaşlarım için edeceğim.Rabbim Minik Alaranı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun.Allah dualarimizi kabul etsin.ben sehir disindayim programim cok yogun..sizi ozledim....
Ilgimdisi bebegine opucukler...bilge kizina gecmis olsun Allah nazarlardan korusun saglik versin koskca Antalyada ne isin var havuzda....?masal tebrikler cok sevindim.insallah bizede senin sevinmen nasip olur...
Benim dr tup bebek dedi ben hayir diyorum.imnumilasyon inceleremelerini istedim.sizinle arastirma safhalarini paylasirim.islerim bitince dr program yapicaz..insallah ikizlerim gelir artik...
Kizlar sabra devam yilmak yok.....
kızlar çoktandır bakamıodum bilgem kızına geçmişler olsun... kandilimiz mubarek olsun bana gelince çok yogunum kayın valdem ameliyat oldu git gel dr giiitmeye bile vakit bulamadım bugun gittim 38mmkisttim olmuş gözümaydın dana kadar bakalım ilaçmı yazcak dr neyapcak ay çok canaım sıkkın sormayın hepiniz öpülünüz arkadaşlarım
dualarım sizinle
Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun.Allah dualarimizi kabul etsin.ben sehir disindayim programim cok yogun..sizi ozledim....
Ilgimdisi bebegine opucukler...bilge kizina gecmis olsun Allah nazarlardan korusun saglik versin koskca Antalyada ne isin var havuzda....?masal tebrikler cok sevindim.insallah bizede senin sevinmen nasip olur...
Benim dr tup bebek dedi ben hayir diyorum.imnumilasyon inceleremelerini istedim.sizinle arastirma safhalarini paylasirim.islerim bitince dr program yapicaz..insallah ikizlerim gelir artik...
Kizlar sabra devam yilmak yok.....
:) ne mutlu sana. saglikla kucagina al
tebrııkkkkk ederımmmm arkadasım.. Rabbım ınsallah kucagnda gostersınnn tez zamnda kalp atışlarınıda duyarsn ınsallahhh.. gozunuz aydın.. yer gok dua ustune kurulu kızlarr ıste bı umut daha sıze sabırrr,sabırr...
ne güzelll.. Allah kucağına almayı nasip etsin... benim de 3 negatif aşılamam var malesef ..
bu arada kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun...
tebrik ederim canım ne mutlu sana bizde temmuz ayında tüp bebeğe başlıyacağız bakarsın bizede bu karar uğur getirir hayatta herşey mucize .
slm kızlar.. garip bir ruh hali sardı beni.. artık kimseyi arayasım gelmiyor,her aradığım kişi bebek yok mu daha diye soruyor.. bugün kimi arasam yada dışarıda denk gelsem aynı şeyi sordu..
hayatımdan bu soru cümlesi çıksın istiyorum.. keyfim yerindeydi bikaç gündür ama insanda keyif bırakmıyorlar..
boşver mendeburları. bana da "ayy arayı fazla açmayın kıskançlık çok oluyorrr" diyorlar abuk subuk yorumlar vs. hı hı diyorum geçiyorum. ülkemizde muhtarlık genlere işlemiş maşallah herkes her konuda bilgi sahibi müdahale yetkisi var :)
salla gitsin boşver.
benim de reglime 2 gün kaldı donuyorum vücut ısım eruzurum palandökenle eşit :))
günaydın kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?