Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

:) ne mutlu sana. saglikla kucagina al

ben de bugun hamilelikle, dogumla ilgili kitaplara goz attim. Lamaze yontemi diye bir yontem var dogumda; onunla ilgili bir kitap aldim yarin ulasacak elime. Dogumun safhalarini, nefes egzersizlerini vs. ogrenmek icin iyi bir rehber olacak bana.
hep normal dogum istiyorum ben de bakalim, korkularimin kaybolmasi adina yarari olabilir. herhalde bir hafta icinde adetim baslar; son zamanlarda cok takmiyorum kacnda olmusum diye; zaten duzenli oluyor. galiba pazar gunu, 3'unde olacagim. yumurtladigim gunlerde hamile kalacagima cok inaniyorum ama bu adetimin yaklastigi gunlerde butun inancim kayboluyor; cunku hic degisiklik olmuyor vucudumda. yine yok; sonraki aya ya nasip.

tebrııkkkkk ederımmmm arkadasım.. Rabbım ınsallah kucagnda gostersınnn tez zamnda kalp atışlarınıda duyarsn ınsallahhh.. gozunuz aydın.. yer gok dua ustune kurulu kızlarr ıste bı umut daha sıze sabırrr,sabırr...

ne güzelll.. Allah kucağına almayı nasip etsin... benim de 3 negatif aşılamam var malesef ..

bu arada kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun...

geçmiş olsun canım inş mink kızın çabucak sağlığına kavuşur çocuğun hastalığı çok zor yeğenimden biliyorum Rabbim sabır versin.

canım benim ne mutlu sana bebeğinin gelişimi çok iyiymiş 40bin kere maşallah:)Alara da çok güzel isim bu arada .Kayınvaliden tutturmadımı benim ismimi koyun diye:)Bizimki şimdiden pazarlık yapıyor ama ismi güzel değil perihan :)

Canım bu mübarek kandil gecesinde bizim için de bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bende senin ve burdaki bütün arkadaşlarım için edeceğim.Rabbim Minik Alaranı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım bende bi ara çok meraklıydım bu tarz kitaplara hatta bir keresinde internetten değişik doğum sahneleri bile izlemiştim.çok korkunçt.Bizim için birinci hedef hamile kalmak ondan sonrası kolay inş bi şekilde doğururuz.Bu arada inancını yitirme ben 6 yıllık evliyim her ay ümitleniyorum sanki heray hamile kalacakmışım gibi hissediyorum ama hiç yitirmedim ümidimi inş hepimiz anne olacağız.

tebrik ederim canım ne mutlu sana bizde temmuz ayında tüp bebeğe başlıyacağız bakarsın bizede bu karar uğur getirir hayatta herşey mucize .

Canım arkadaşlarım bugünlük bu kadar gevezelik yeter ders çalışmam gerek hepinizin Miraç kandili mübarek olsun bu gece birbirimize dua edelim.

Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun.Allah dualarimizi kabul etsin.ben sehir disindayim programim cok yogun..sizi ozledim....
Ilgimdisi bebegine opucukler...bilge kizina gecmis olsun Allah nazarlardan korusun saglik versin koskca Antalyada ne isin var havuzda....?masal tebrikler cok sevindim.insallah bizede senin sevinmen nasip olur...
Benim dr tup bebek dedi ben hayir diyorum.imnumilasyon inceleremelerini istedim.sizinle arastirma safhalarini paylasirim.islerim bitince dr program yapicaz..insallah ikizlerim gelir artik...
Kizlar sabra devam yilmak yok.....

darısı sızlerın basına ınsallaahhh.. etmemmııı arkadasım unuturmuyum sızzlerı Rabbım sızede nasıp edıcek ınsallah.. yok bu ısmı ben ıstedım dıye sadece onun suratı oglunun dedıgı olması yakısırmıs baba koyarmıs ısımlerı ıyıde sanane karı koca bız anlasıyosak sana noluyoooo degılmı? neyseee sallamıyorm kımseyı artk netıcede dogsun da saglıkla ınsallah ısım boncuk bence bı gorelım kucagımzda alaramızı.. buarada evet bnde ınternetten bulmustm bu ısmı cok begendım soylenısı bıle cok kıbar gelmıstı bana anlamına cennetın kapısını acana melek demekmıs kur'an-ı kerım de de gecıyormus ve su perısı de demekmıs hosuma gıttı..

bızdende sermuh teyzemıze opucuklerrr.... bızde senı ozledık topıc sessız vallahı ılerlemıyooo cene calmayınca..

canım çok sağol yarın sonuncu iğnesi kaldı ondan sonra da bitiyor inşallah. ama çok iştahsız ne yapıcam bilemiyorum (( k.validene geçmiş olsun. kisti de inşallah adetle atarsın canım .

teşekkür ederim öncelikle. hamileliğini de tebrik ederiz. bize de dilemişsin sağol. kısmet herşeyin hayırlısı.

hadi hayırlısı sermuh inşallah yüzün gülecek sonunda. ben senden umutluyum canım. kendimden pek değilim artık. her ay hüsran

slm kızlar.. garip bir ruh hali sardı beni.. artık kimseyi arayasım gelmiyor,her aradığım kişi bebek yok mu daha diye soruyor.. bugün kimi arasam yada dışarıda denk gelsem aynı şeyi sordu..
hayatımdan bu soru cümlesi çıksın istiyorum.. keyfim yerindeydi bikaç gündür ama insanda keyif bırakmıyorlar..

:) ne mutlu sana. saglikla kucagina al

canım sabretmek ve tevekkül etmek çok önemli....
geçen aydan beri yaptığım buydu....ve tabiki bol dua....bebek isteyen herkese....Rabbim kabul etsin inşallah...dualarım sonuna kadar sizinle....

ilgimdisi canım senin mucizeni de biliyorum....Sonsuz Rabbimin mucizeleri işte....bugün keseyi gördük doktor bebeği de gördü ama kalp atışı için çok küçük dedi...haftaya kalp atışlarını görmeye gidicez Allah nasip ederse....
Sağlıklı olması tek isteğimiz Rabbimden...Sağlıklı doğsunlar sağlıklı bir ömürleri olsun inşallah...cümlemizin bebekleri de....

ne güzelll.. Allah kucağına almayı nasip etsin... benim de 3 negatif aşılamam var malesef ..

bu arada kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun...

amin canım...Rabbim senin de dualarını kabul etsin...tez zamanda gönlünüzdeki muradı nasip etsin...

tebrik ederim canım ne mutlu sana bizde temmuz ayında tüp bebeğe başlıyacağız bakarsın bizede bu karar uğur getirir hayatta herşey mucize .

ayli25 canım bizi daha doğrusu beni en çok rahatlatan da bu tüp bebek meselesiydi....tutma olasılığının yüksek olduğunu düşünerek çok rahattım beklediğim ay......
ya bu beni her zaman sinir eden bir durumdur düşünmeyin kafanıza takmayın olur derler ya....bende yine tuttu...bu 3. tutuşu hemde ne zaman unutsam ki aslında hiç bir zaman da tam unutmuş değildim---yani ne zaman bu ay imkansız nasılsa desem o ay tuttu....Aslında Rabbim ol dedi....gerisi boş....
sana Rabbimden sağlıklı bir evlat diliyorumm canım...tez zamanda inşallah.....

boşver mendeburları. bana da "ayy arayı fazla açmayın kıskançlık çok oluyorrr" diyorlar abuk subuk yorumlar vs. hı hı diyorum geçiyorum. ülkemizde muhtarlık genlere işlemiş maşallah herkes her konuda bilgi sahibi müdahale yetkisi var :)

salla gitsin boşver.

benim de reglime 2 gün kaldı donuyorum vücut ısım eruzurum palandökenle eşit :))

aklımdan çıkarmaya çalışıyorum stres yapmayayım diye.. fakat insanların soruları sayesinde hatırlıyorum. dua bile edemiyorum eskisi kadar..

neyse bakalım ben 4 gün yokum.sonrasında 2-3 günlüğüne aşılama için gelicem. ruh halime bağlı tabii,her an vazgeçebilirim :)

hoşçakalın..

kızlar valla bugun çok sinir oldum kayınvaldem ameliyat olmuştu dedim ya 2dizinden oldu platin koydular ameliyat sonrası yürüyemio bugun dr götürdük basamıo ya kendi 110 kilo eşimle abisi zor kaldırıolar ya inanmıorum bide görümcem var eltimde kalıo allah sabır versin 2 çocugu var biri daha 1 yasında görümcemin oglu 5 yaasında neymiş o bakamaznış çocugu varmiş bide herkase kızım var çocugu var gelemio diyo ya naparsın ben kendimi paralıom eltim öle ama hala kızımda kızım allah razı olsun demioya görümcemde sagolsn ameliyattan geleli 5 gün oldu bikere bvile gelmedi neymiş çocugu varmiş ya 5 yaşında ya okula gitcek seneye bahaneye bakarmısınız neyse kafanızı şişirdim paylaişmak istedim kızlar yazınca rahatlarım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…