Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
BİLGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bunları okuuuuuuuuuu

sermuhcumm... naber? ne zaman baslıyosun bakalım tüp bebıse..? buarada.. yakınmısın canım fatıh'e.. kardesım oguz kaan kolejınde burslu okuycak ıstanbul unıversıtesınde oynıycak.. bız gıttgımzde kardesımın evınde kalabılıyoruzda babam ve esım gıtttgı zaman evde kalmaları yasak cunku 7 kız aynı evdeler.. senden rıcam fatıhte yada fatıhe en yakın olan yerde bı kactane soyle temız 3 yıldızlı otel yada pansıyon tarzı bı kac yer varsa yazabılırmısın bana ısımlerını...? zahmet olmazsa ama canım ugrastırmak ıstemem senı ama hıc tanıdıgımz yok o tarafta..

canlar nasılsınız koca bir yaz geçti tatil bitti buralardayız yeniden nasılsınız ben iyiyim kızlarımda iyi çok şükür

İlgimdisi canım çok teşekkürler bunları okuyacağım duanın gücüne bende çok inanırım Sonuçda hiç bi garantimiz yok O ol derse olacak.Bizde eşimle hamileliğimi öğrendiğimizde şükür namazı kılmıştık.Bugün ağrılarım biraz daha iyiydi.Bide annemin yanına gittim moral oldu.Hep evde tıkılıp kalmaktan çok sıkıldım.

Canım takmamamya çalışıyorum ama biliyosun işte sıkıntılar çekerek elde ettiğimiz için küçücük bişeyden bile korkuyoruz.Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim sizi hiç ayırmasın ve yuvanızı tatlı sevimli bi bebişle neşelendirsin:)

Canım ne mutlu annen ile babana mekanları cennet olsun sizin gibi evlatlar bırakmış arkalarında kayınvalidene gelince merak etme tatlım hayat çok adaletli ettiğini bulur yeni gelin ona yapacağını yapar onlarada öyleleri yarar.Bu arada hayırlı uğurlu olsun:)

SLM ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM BİŞEY SORACAKTIM BEN 24 AGUSTOSTA AŞILAMA YAPTIRDIM BÜGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ180 CIKTI HAMİLEMİYİM ACABA

hamilesin maşallah rabbim tamamına erdirsin.ne mutlu aşılaman tutmuş kendine dikkat et.inşallah jerşey yolunda gider senin için

amin inşallah. aylin eşim beni seviyor onlar sevmesede olur.bugün hiç takmıyorum vallahi.seven sever sevmeyen canı ister.tüp bebeğe odaklanmak istiyorum artık ama beceremiyorum ne yazıkki.
bugün bir arkadaşıma gittim ziyarete 9 yıllık evli tam tüp bebeğe gidecekken hamile kaldı.çok yakışmış maşallah.kendim hamile kalmışım gibi sevindim.
türbe ziyareti yaptık bugün hepiniz aklıma geldiniz dua ettim inşallah rabbim kabul eder dualarımı.hamile arkadaşlara.hamile kalmak isteyen herkese isimleri aklıma gelenlere gelmeyenlere hepimize.rabbim yar ve yardımcımız olsun her konuda.
hemşerim tesbihatı sende mutlaka oku...tuttu inşallah inanıyorum ben.bilge güzel haberler vereceksin bize sabırsızlıkla bekliyorum bu haberi.şafak kaç?

amin inşallah. aylin eşim beni seviyor onlar sevmesede olur.bugün hiç takmıyorum vallahi.seven sever sevmeyen canı ister.tüp bebeğe odaklanmak istiyorum artık ama beceremiyorum ne yazıkki.
bugün bir arkadaşıma gittim ziyarete 9 yıllık evli tam tüp bebeğe gidecekken hamile kaldı.çok yakışmış maşallah.kendim hamile kalmışım gibi sevindim.
türbe ziyareti yaptık bugün hepiniz aklıma geldiniz dua ettim inşallah rabbim kabul eder dualarımı.hamile arkadaşlara.hamile kalmak isteyen herkese isimleri aklıma gelenlere gelmeyenlere hepimize.rabbim yar ve yardımcımız olsun her konuda.
hemşerim tesbihatı sende mutlaka oku...tuttu inşallah inanıyorum ben.bilge güzel haberler vereceksin bize sabırsızlıkla bekliyorum bu haberi.şafak kaç?

HRS - HOTEL RESERVATION SERVICE kosede turkce secenegi var, yurtici-yurtdisi hep buradan otel satin aliyorum; buyuk firmadir. rahatlikla rezervasyon yaptirabilirsin. hatta otele gidip turk oldugunu gorunce kimi uyaniklar fiyati arttirmak istiyor, cunku burada fiyatlar avantajli.
metroya, otobuse, seehir merkezine ne kadar yakin gibi bilgiler var. bir incele.
kolay gelsin

cerenm cok tesekkur ederım arkadasım.. hemen ıncelıycem guvenılır olması ıcımı rahatlattı.. cok sagol canım..

bende memorial hastanesine tüp bebek için geleceğim rabbim nasip edese 21 inden sonra başlayacak.15 gün sürer sanırım.ama çoooooooook korkuyorum
ben karar veremedim ama umut tüp bebek daha ağır basıyor. sadece tüp bebek üstüne bir merkez olması başarıyı arttırırmış gibi geliyor nedense, tamamen piskolojik yani :))

bilgecim canım inan bende seni çook merak ettim, içimden hep inşallah hamiş kalmıştır diye geçirdim. aşılaman hayırlı olsun canım, ne zaman sonucu alıcaz? enteresan oldu demişsin, birde böyle olsun vardır bir hayır :)
bizde c.tesi varikosel ameliyatının sonucunu görücez bakalım. inşallah güzel sonuçlar alırızda tüp bebekle uğraşmayız. bende dualara sığındım ama nedense her gün biraz daha umudum kırılıyor. tüp bebekte %70 şans vermişlerdi, hiçbir sebep olmadan hamileliğin olmaması sanki bundan sonraki denemelerde de olmayacakmış gibi beni umutsuzlandırıyor. eskisi kadar üzülmüyorum ama umutlanamıyorumda. şimdiki ruh halimde bu :)))

sağol aylincim, görücez bakalım büyük gün c.tesi, inşallah arkadaşlarınınki gibi olur bizde de:))
biz denedik keçiboynuzunu canım, 3 ay içti ama hiçbir işe yaramadı aksine eskisinden daha kötü olmuştu. herkese yaramıyor demekki :))

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün Bilgecim gelişmeler nasıl girmemişin bugün şimdi heyecanla seni bekliyoruz.

Ergitess tatlım duaların için çok teşekkürler Rabbim gönlüne göre versin tüp bebeği şimdiden çok takma kafana birden kendini işlemin içinde bulacaksın tedavi aşaması çabuk ilerliyor sadece 12 gün beklemek sıkıyor kalbini ferah tut ben inanıyorum bu sefer olacak.

Eliz arkadaşım inş eşinin tahlilleri güzel çıkar:)

İlgimdisi kardeşine otel aramakla meşgulsün heralde Alaracık nasıl tekmeleri bol olsun :)Ben kendimi düşünemiyorum çifte tekme:)Allahım o günleri gösterir inş.

Sermuh nerelerdesin bakalım kesin tatil dönüşü ev işlerine daldın yada tedaviye adapte olmaya çalışıyosun senden uzun uzun okumaya alıştık :)

Bana gelince kızlar kocaman bi göbüşle geziniyorum hala bel ve kasık ağrılarım oluyor bugün kontrol günümdü ama kendi dr izinde 13 de dönüyor başka dr yönlendirmişti onada gitmek istemedim izinden döndükten sonra giderim dedim.İkizlerimin kalp atışlarını duyacağız inş.Bu arada iyice tembelleştim dün rüyamda içli köfte gördüm eşim kayınvalideme söylemiş kadıncağız yapıp göndermiş.Annemde de mantı yedim. Kayseri mantısı yakı olsa da göndersem sizede kısaca alıyorum kiloları 59 ile tedaviye başladım 61 ile hamile kaldım şuaaaaan 63 kiloyum bu arada boyum 1.65 uzun da değilim yani neyse tek bebişlerim sağlıkla doğsun da kiloya razıyım.

aylincim kendine çok dikkat et boşver kilo gelip geçici.alırsın verirsin.ben hamile arkadaşlarıma hep gözlerinin önüne bir tabak fındık.badem.ceviz.hurma hepsinden koyun gördükçe atıştırın diyiyorum sende yap bence çok iyi geliyormuş birde elma yiyince çocuk çok gelişirmiş.sabahlarıda ballı süt.vitaminli şeyler yemeye dikkat et.bebişler sağlıklı olsun gerisi boş.inşallah herşey çok daha güzel olur.
bende bugün tahlillerimi yaptırdım biri 10 gün sonra çıkacakmış.tüp bebek öncesi tahliller.hastaneylede görüştüm bundan sonrası rabbimin işi.bakalım ne olacak.hamile arkadaşlar özellikle sizden çooooooooooook dua bekliyorum.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
SERMUH BİLGE NERELERDESİNİZ ARKADAŞLAR.MERAK ETTİM VALLAHİ.İYİ GECELER HEPİNİZE GÖRÜŞÜRÜZ

Canım elimden geldiği kadar beslenmeme dikkat ediyorum bana kilo aldıran haraketsizlik hareketlerim çok kıstlı.Bana da 2 tane kan tahlili yapılmıştı biri e2 di ama diğerini hatırlamıyorum okadar çok kan aldılar serum taktılar iki kolumun ikisi günlerce mosmordu.Bu arada benim gibi canın tatlı ağrı eşiğin düşük ve panik biriysen transfer esnasın da da anestezi iste normalde sadece yumurta toplama işleminde anestezi yapılıyor ağrılı bi işlem ama uyanınca azıcık adet sancısı gibi sancın oluyor.Ben tarnsferde de uyumak istedim senin isteğine bağlı yani kendimi kasmadığım için çok rahat oldu bi uyandım yatağımdayım Aşılamam da ağlamıştım ağrıdan hele o spekülüm takmaları mahvediyor ben uyuduğum için hiç birini hatırlamıyorum bide transferden sonra vajina girişini yıkıyorlarmış bunların hiç birini hissetmezsin.Ama dayanıklı biriysen yaptırma sonuçda anestezi vücuda ve beyine zararlı benim gibi tırsıklar uyumak istiyor tabi tarnsfer esnasındaki moralin motivasyonun çok önemli canım işlem esnasında bile bol bol dua oku.Bebişlerin sana tutunacak hiç merak etme:)Bu arada oradan bize yazabilecekmisin meraktan ölürüz heralde kendim yaptıracak gibi heyecanlanıyorum valla:)

kızlar selam. ne kızdan fırsat buldum ne de moralimden. memelerim şişti sinir bastı. ev dandini oldu. yetmedi kuş aldık çırpındıkça her yer yem kabuğu oluyor. ayrıca kızım hayvana rahat vermiyor. sinir küpüyüm. dua ediyorum ediyorum ama yine de rahatlayamıyorum. ergitess çok duygulandım bana da dua ettiğin için sana ne kadar müteşekkirim anlatamam. benim için çok özeldi.

desteğinizi hissediyorum sonucum negatif olursa yine neyse ki siz varsınız. ama önce beni toplamanız gerekecek. (

herkesi kocaman öpüyorum.

ilgimdisi tepişlerle uyanmak nasıl bakalım ? :))))))))))))))))))))))

sorma ben çarşamba yaptırıcam testi sanırım. bugun 5. gün. patlayacağım ben de. sermuh'a da soracam 1 gün gelmedi şurda kafamı dağıtmaya. şaka bir yana bugun kızımla poğaça yapalım dedik poğaçadan başka herşeye benzedi iskoç köy ekmeği oldu :))))) kafamı o dağıttı yarın da un kurabiyesi yapıcaz sevdim bu işi.

akşam babamlara gidiyorum annem yozgatcığından ayrılamadı gideyim de babamla kardeşime yemek yapayım iskoç köy ekmeği götüreyim. :))))))

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. bana 4-5 gün daha dua edin söz başka istemiycem.

cok degısık bı duygu bazen krkuyorum bılgecım... bazen gulerek kalkıyorum gecen gece cıglık atmısım mesela.. farknda degılım esım sakınlestırınce uyandım.. Rabbım hepımıze tattırsın ınsallah.. acemılık ıste .. annemn deyımıyle dogurucan hala alısamadın su cocuga coglık atıp cocguda korkutma... gulsemmı aglsammı bılemedım.. vakıt gecırme yontemıne bayıldım en azndan oylanıyosun.. operım hepınızı duamdasın

bilge canım inanki hepiniz benim için çok değerlisiniz.aşılamanı sanki ben yaptırmış gibi merak ediyorum sözde değil gönülden dua ediyorum emin ol.olumlu haber alırsamda çokmutlu olucam.herkes için geçerli.inanıyorum herşey çok güzel olacak lütfen sende inan.dualarım herdaim sizinle.sizde benden eksik etmeyin dualarınızı.
negatif değil rabbimin izniyle inşallah inşallah pozitif.rabbim gönlünden istediğini hayırlısıyla inşallah nasip etsin.dualar boş değil kabul olacağına inanıyorum.iyi geceler.öptüm hepinizi

samimiyetine o kadar çok inanıyorumki anlatamam.bütün arkadaşlarımın hepinizin.aylin o dönem sizlere yazmak o kadar çok istiyorumki anlatamam.burada paylaştıkça çok rahatlayacağımı biliyorum.inşallah gittiğim yerlerde internet olurda size yazarım.olurda yazamazsam lütfen hep aklınızda olayım dua edin bana mutlaka. herşey için çok sağol arkadaşım güzel düşüncelerin için.çok alıştım yazamasamda aklım hep sizde kalacak sanırım.gitmeye 11 gün kaldı.o güne kadar sizlere sürekli yazmaya devam edeceğim.daha senin bebişlerin son durumunu öğreneceğiz güzelce.bilgenin hamileliğine sevineceğiz.daha çoooooooook güzel haberler alacağız inşallah.ilgimdişi de zamanı gelmiş olursa doğum yapma haberini alırız belki dönüşede kalabilir.zamanında sağlıklı bir şekilde kolay doğum olur inşallah.arkadaşım sizleri çooooooooook seviyorum.öptüm yiğenlerime slm.bebişlere.
bu arada SERMUHHHHHHHHHHHHHHH NERDESİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…