sana gelecekten haber vereyim..kızı alırlar.. kız en başından itibaren yapmadığını bırakmaz yine de onların kıymetlisi olur.. ayrıca kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demişler çok doğru demişler... ne kadar iyi davransamda iki taraftan biri mutlaka kıskançlık yapıyor ve diğerinin ağzından burnundan getiriyor.. senin eltin seni kıskanacak, eğer birçok konuda ondan üstünsen sadece çocuk doğurup üste çıkmaya çalışacak...
bu hikaye bana bir yerden tanıdık geldi
Boşver canım sevmezse sevmesin sende onu sevme:)bize kendi annelerimiz yeter.asıl büyük problem elti geldikten sonra ..Kendini sana rakip olarak görüyor çok saçma.Ben eltimden 10 yaş küçüğüm ama biraya gelince hep bana sen daha olgunsun derler.İşi gücü kıyas.Ben hiç umursamam oda daha çok kıskanır:)Bizde de eltim ilkokul mezunu ben üniversite ama biraya gelince bilmiş bilmiş cahilce konuşmalarını bi duysan sanarsınki o tahsilli:)Bende gülüp geçiyorum çok nadir görüşmeye çalışıyorum.Kayınvalimle bi problemimiz yok ama ayda bir ancak giderim ziyaretine seviyeli olmak en iyisi.
kızlar merhaba, uzuuun zamandır yoktum, negatif tüp bebekten sonra çok çok çok üzüldüm, bana bebek mevzusunu hatırlatacak herşeyden uzak durmaya çalıştım, ne kadar mümküse tabi:)
mart da denemiştik hazırlarsanız, olmayınca eşimle konuştuk ve bu yazı es geçmeye karar verdik.
bu arada boş durmadık tabi eşim mayıs da varikosel ameliyatı oldu.ameliyatın üstünden 4 ay geçti h.sonu ilk defa test yaptırıcaz bakalım düzelme varmı görücez. asıl kesin sonuç 6 ay sonra belli olurmuş ama gelişme varsa 4. aydada belli olur diyorlar.
gelişme yoksa (ki inşallah vardır) bu defa ekimde tekrar tüp bebek denemeye karar verdik.
tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım şimdi. ilk denemede acemiliğime geldi alel acele ilk bulduğumuz yerde dememiştik.
Şimdi umut tüp bebek ve memorial arasında gidip geliyorum.
ilk denemede çok heycanlıydım, iğneleri yaparken bile ağzım kulaklarımdaydı, şimdiyse sadece korkuyorum, hem tekrar denemek istiyorum hemde gene olumsuz olursa diye ayaklarım geri geri gidiyor. garip bir ruh hali oldu anlayacağınız.
ilk sayfadaki hamiş haberlerini gördüm, çoooook sevindim, darısı bizlerin başına inşallah.
kızlar merhaba, uzuuun zamandır yoktum, negatif tüp bebekten sonra çok çok çok üzüldüm, bana bebek mevzusunu hatırlatacak herşeyden uzak durmaya çalıştım, ne kadar mümküse tabi:)
mart da denemiştik hazırlarsanız, olmayınca eşimle konuştuk ve bu yazı es geçmeye karar verdik.
bu arada boş durmadık tabi eşim mayıs da varikosel ameliyatı oldu.ameliyatın üstünden 4 ay geçti h.sonu ilk defa test yaptırıcaz bakalım düzelme varmı görücez. asıl kesin sonuç 6 ay sonra belli olurmuş ama gelişme varsa 4. aydada belli olur diyorlar.
gelişme yoksa (ki inşallah vardır) bu defa ekimde tekrar tüp bebek denemeye karar verdik.
tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım şimdi. ilk denemede acemiliğime geldi alel acele ilk bulduğumuz yerde dememiştik.
ilk denemede çok heycanlıydım, iğneleri yaparken bile ağzım kulaklarımdaydı, şimdiyse sadece korkuyorum, hem tekrar denemek istiyorum hemde gene olumsuz olursa diye ayaklarım geri geri gidiyor. garip bir ruh hali oldu anlayacağınız.
ilk sayfadaki hamiş haberlerini gördüm, çoooook sevindim, darısı bizlerin başına inşallah.
aylin ah ah.benim annemde babamda rahmetli oldular 8 yıl oldu.belkide bunun için çok takılıyorum.bekarken kayınvalidem vs annem babam gibi olabilirler sanıyordum ama anlıyorumki hiçkimse onların yerini tutmazlar.zaten yaşasalar benim hiç umurumda olmazdı bu meseleler.derin mevzular boşver.rabbime sığınıyorum her konuda.beni darda hiç koymadı inşallah bundan sonrada böyle olacak inanıyorum
Canım ya kusura bakma neolur çok üzüldüm benimkide patavatsızlık bilip etmeden Allahım yardımcın olsun biz onları kendi anne ve babalarımızın yerine koyuyoruz da onların gözünde el kızıyız işte sen takma boşver tedavini düşün.Minik bebeklerin gelince hiç kimseye ihtiyacın kalmayacak.Ayrıca hiç olumsuz ve olmayacak diye düşünme sakın çok iyi bi hastaneye gidiyosun moralinde yerinde olsun hayırlısıyla bu sefer olacak inş..)
Kızlar bugün moralim çok bozuktu neredeyse 8. haftama girmek üzereyim bugün enteresan bişekilde sanki adet olcakmışım gibi sancılarım oldu hemen dr aradım kanama yoksa telaş etme olabilir böyle ağrılar dedi ama benim panik halim devam ediyor perşembe bebişlerimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş bi problem yoktur.
hemşerim bilge sakın bu yazdıklarımda üstüne alınma.yozgatlılar çok iyi insanlardır.çok tanıdığım var erzurumdada.hepside beni severler bende onları severim.tek problem kayınvalidem bi o ben, sevemedi.kızgınlığım sadece ona.senide seviyorum canım arkadaşım.bu mevzu senin iğneler canını nasıl yaktıysa benim içimi öyle acıttı.çünkü başka memleketli olmam ayak uyduramam anlamına gelmez.ama anlamıyor sevgili kaynanacım.şimdi ki gelin gönlüne göre oldu.ne diyebilirim onun kriterleride o.üzülmek faydasız.
Kızlar bugün moralim çok bozuktu neredeyse 8. haftama girmek üzereyim bugün enteresan bişekilde sanki adet olcakmışım gibi sancılarım oldu hemen dr aradım kanama yoksa telaş etme olabilir böyle ağrılar dedi ama benim panik halim devam ediyor perşembe bebişlerimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş bi problem yoktur.
yok hayatım estağfurullah ben alınmadım çünkü benim annem yozgat akdağmadenli ben değilim :)))) istediğin gibi dök içini. burada dertleşiyoruz biz "onu deme, bunu deme" olmazz
ben de bugun çok mutsuz uyandım. olmadı sanki öyle hissettim. eğer yine negatifse korkunç bir yıkım olacak(((
yok hayatım estağfurullah ben alınmadım çünkü benim annem yozgat akdağmadenli ben değilim :)))) istediğin gibi dök içini. burada dertleşiyoruz biz "onu deme, bunu deme" olmazz
ben de bugun çok mutsuz uyandım. olmadı sanki öyle hissettim. eğer yine negatifse korkunç bir yıkım olacak(((
kızlar.benim kayınvalideciğim beni hiç sevmez nedense bana bir türlü ısınamadı.aynı memleketli değiliz o yüzden sanırım.ailede bir ben yabancıyım.elektrik alamıyoruz birbirimizden.5 gündür küçük kaynıma bir kız istiyorlar memleketten(yozgattan).ama kızı bir türlü vermiyorlar.beni istemeye bile gelmedi zahmet edipte.çok kızgınım vallahi.herkes ben değil.alsında memleketlisini mutlu olsun.ben ona hiçbirşey yapmadım neden böyle anlamadım.çocuğumda olmuyorya daha bir değersizim.rabbim herkesin gönlüne göre versin.bakalım kızı verecekler mi yarın belli olacak.kaynım üniversite mezunu köyden birini istiyorlar.beni beğenmiyor ben de buyukşehırde buyudum okudum o yuzden begenmiyor..... allah kayınvalıdemın gonlune gore versın yenı gelın tabı alabılırse hayırlı olsun.... yozgat lı.
bilgecim aşılaman hayırlı olsun.. inşallah bu son denemen olur,bize de umut olursun..
aşılamanın iğne yada klomenle yapılması arasında ne fark var? örneğin benim klomen ile rahatlıkla 5-6 yumurtam oluşuyordu.. iğnede sayı daha fazla mı oluyor?yoksa yumurta kalitesi mi daha iyi oluyor? eğer öyleyse gidip doktora bi kızayım niye iğneli olmadım diye :)
arkadaşlar işin şakası bi yana ben kullandığımız bu ilaçların yumurtalık rezervlerimizi azalttığını yeni öğrenmiş bulunuyorum.. menapoza girme zamanımız daralıyormuş.. bunu baştan öğrenseydim en fazla 2 aşılama sonrası tüp denerdim.. aylincim sen bu konuda en doğru kararı vermişsin..4 aşılamada aldığım ilaçlar menapoz tarihimi yaklaşık 2 sene öne çekmiş
SLM ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM BİŞEY SORACAKTIM BEN 24 AGUSTOSTA AŞILAMA YAPTIRDIM BÜGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ180 CIKTI HAMİLEMİYİM ACABA
hamıle kaldıgımı ogrendıgımzde esımle ılk ısımız sukur namazı kılmak olmustu... duaların gucune cok ınanırım bnde hepınız gbı... az oncede yazdım sana 7 haftalıkken sıddetlı kasık agrısıyla dr umun muayenehanesıne gıtmıstım dıye.. daha snra eve geldım ılaclar elbettekı ıyı gelıyordu ama bn ınterten bebegın dusmemesı ıcın ve agrılarımn azalması ıcın dua aramaya basladım.. ve o kdr cok ınandımkii belkıde bu duaların sayesınde hala melegım bnmle.. sende okurmusun bılmıyorum ama bn yınede sana yazayım dedım arkadasım emın ol ınanarak yaparsan kendını daha guvende hıssedıceksın.. bn hergun yaptım..
***bebegın düşmemesi için
gunde 99 kez ALLAHÜMME YA MÜBDİU
(bn karıstırmamak ıcın tesbıhle cektım) gunde bır tur cekersen ztn 99 kez oluyor ya tesbıhte kolaylık olmustu her sabah uyanınca ılk ısım bunu cekmek olurdu.. tabı baslamadan once bebeklerımın dusmemesı bana utunması ıcın Rabbım dıye nıyet edersın canım bnm..
***agrıyan yere elını koyup 3*5 yada 7 kez gun ıcınde aklına geldıkce okumak ıcın
BİSMİLLAHİ EUZU BIIZZETILLAHI VE KUDRETIHI MİN ŞERRİ MA ECİDÜ MİN VECAİ AZA
(sabah tesbıhı cektıkten sonra hemen elımı kasıklarıma koyardım her defasında 7 kez bu duayı okurdum..gun ıcınde gece tuvalete kalktıgımda ne zaman aklıma gelırse hatta bazen bı kac gıttgm dugunde aman bısey olmasın dıye rda bıle okurdum elımı kasıklarma koyup gulerdım snra kendı kendıme)
bn ınternetten buldum canım.. ıstersen sende duaları google yaz bak bebegın dusmemesı ıcın ve agrıyı gıdermek ıcın olduklarını goruceksın hemen cıkıyo karsına ztn.. bn hala hem tesbıhı cekıyorum hemde agrım olsun olmasın alıskanlık halıne getırdım ıyı geldıgıne ınanıyorum..mutlaka oku bak arkadasım olurmu?
********************bılgeeeeeee*******************
sende bebegının sana tutunmasına nıyet et ve 99 kez cek yazdıgım tesbıhı olurmu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?