Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

Canım keşke internet olsa hem sen anlatıp rahatlardın hemde biz merak etmezdik tabiki hep aklımızda olacaksın ve dua ile sana destek vereceğiz 11 gün az kalmış:)Sermuh kayıplarda galiba kız nerelerdesiiiiiiiiiin??

Bilgecim ohh puaça bile yapmışsın yat dinlen uğraşma valla ben tam 2 aydır hiç bir iş yapmıyorum benim eşimde çok sever hamur işini ama karısı malesef yapamıyor yemeğimi yaptığıma şükrediyorum.Kızlar ya bu sene evde çooook sıkılacam 6 yıllık evliyim ilk kez evde kaldım 4 yıl çalıştım 1yıl yüksek lisans yaptım 1 yıl dersaneye gittim derken hep koşturma böyle psikolojim bozuluyor binadaki kadınları kafam pek sarmıyor öyle tv seyrediyorum ve çok sıkılıyorum kendimi biraz iyi hissetsem ebru yada ahşap boyama falan kursuna giderdim ne bileyim fikir verin ne yapılır ki evde

güzel kalplim sağol Rabbim sana da nasib etsin. beklemek yıprattı valla. 10. gun verecem kanı daha da bekleyemem.:2::18:

güzel kalplim sağol Rabbim sana da nasib etsin. beklemek yıprattı valla. 10. gun verecem kanı daha da bekleyemem.:2::18:

tedavi aşaması değilde işte bu beklemek yıpratıyor insanı tuttumu tutacakmı bi belirti varmı diye uykularım kaçıyordu benim Allah yardımcın olsun canım normalde gebelik varsa 9. günden itibaren çıkarmış sadece biraz düşük çıkabilirmiş tek hayırlı pozitif olsun da heyecanla bekliyoz tatlım.

günaydın kızlar...
bilgecim şimdi zaman geçmek bilmez,test günün gelince de yapasın gelmez... inşallah pozitif olur,bir kişi daha listenin üst kısmına çıkar.. sanırım ben uzun bir zaman daha alt kısımda kalmaya devam edicem...

ergitess aylinden sonra sen de hamile kal şu tüple de ben gaza geleyim.ocak şubat gibi diyorum ama bu gidişle korkudan gidemiycem..

sermuh sen başladın dimi tedaviye?

aylin ve ilgimdisi bebişlerinizin tekmeleri yüzünden uyuyamazsınız inşallah biliyormusunuz nasıl bir duygu diye çok merak ediyorum insanın içinde bebeğinin hareket etmesi.. Allah bana ve diğer arkadaşlarıma da en kısa sürede nasip eder inşallahh o duyguyu yaşamayı....

merhaba Bilge aşılama yaptırmışsın galiba canım.
inşallah güzel haberler alırsın.bugün kaçıncı günün canım.
ben bu işlere 3 ay ara verdigim için şimdi yeni yeni başlıyorum.
sen antalya da kime yaptırdın canım.

canım teşekkür ederim.bence sende bekleme hemen yaptır.korkunun ecele faydası yok.sonuç o kadar güzelki herşeye değer.inşallah merak ettiğin duyguları bir bir yaşarsın bizlerde inşallah.dua et bizlerede.öptüm

Açelyacım henüz 8 haftalık bebeklerim ama gerçekten çok güzel b duygu kim bilir hareketlerini hissetmek nekadar güzel bişeydir.İmkanın varsa canım hiç bekleme bende senin gibi düşünüyordum acelemi ediyoruz erkenmi diye düşünürken kendimi tedavinin ortasında buldum.Sonuçda verecek Rabbim bizde elimizden geleni yapmalıyız dedim.Buda bahane oldu inş sizlere buradaki bütün arkadaşlarıma nasip olur.İnan mutlu son ile neticelenince ne çektiğin eziyetleri gözün görüyor nede daha önceden yaşadıkları... Allahım hepimizi evlatlarımıza kavuştursun:)

kızlar selam...

gunaydın.. esım ıste tek basıma kahvaltı yaptım pazar pazar pek keyıflı olmuyor ama napalım havalar serınlesede mesaılerı bıtse cok sıkılıyorum yalnız basıma... yarın annecım gelıcek dogum temızlıgımı yapmaya ıykı onlar var..

Slm kızlar bugün kimsecikler yok heralde herkes pazar günü kocasıyla keyifyapıyor:)Bizde kocamla bugün evi temizledik o süpürüp sildi bende tozları aldım yemek yaptım erkeğin yaptığı iş çok içime sinmiyor ama neyapalım dayanacağız.Benden bukadar canlar biraz yoruldum hepinize ii geceler

aylin sende neler olmuştu bana yaz bakıyım :)))) ben de stresliyim hem de cok. kendimi dinleye dinleye yıprandım

ben gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım dr. ünal yirmibeş

aylıncım... bosluyorlar topıci... hanı bı laf vardır erkegın eliyle yaptıgını kadın .ICI ıle yaparmıs.... napalım.. sabredıceksın 9 ayda bole gecıverıcek bnmde esım bı toz alıyooo Allah Allahh yaniii hıcbıseyı kaldırmadan etrafını alıyoo ses etmıyorum nası olsa annemde gelıcek dıyorum olmayabılır toz goturebılır az kaldı sonucta ki normalde tıtızlıkten olurum yanı bn saatlerce aynı yerı sılebılırmm.. sen cok yorulma buarada yanı toz aldıysa sadece toz al ogun yemek yapma.. sadece bı ıs yap gunde anlatabıldmmı canım ılk 12 hafta cok cok dıkkat et snra 16 ya kdr olan 4 haftada yavas yavas olmak sartıyla hareketlerını daha hızlı ypabılırsın evın ıcınde....

bılgecım... kac gun kaldııı test yaptırmana... ? cok heycanlıyımm...

sermuhumm sen nerdesın bacımmm? bı ses ver ayol...

operım hepınızı

çooook yorgunum bugün gideceğim diye yaptığım temizliğin haddi var hesabı yok.dağınıklık yık pislik yok ben ise habire aynı yerleri temizleyip duruyorum.gelince bol bol ,istirahat yapacağı m inşallah.herkes nerede.
kayıp aranıyor arkadaşlar nerdesiniz özledik hepinizi

aylin sende neler olmuştu bana yaz bakıyım :)))) ben de stresliyim hem de cok. kendimi dinleye dinleye yıprandım

ben gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım dr. ünal yirmibeş

Canım bende aynı senin gib,i stresliydim transferimin 6. gününden itibaren göğüslerimde ağrı adet sancıları başlayınca eyvah dedim heralde olmayacak yani böyle belirtilerin varsa üzülme sakın onun dışında bol yatıyordum ve dua ediyordum ama o geçen 12 gün 12 ay gibiydi çok sıkıcıydı senin yine kızın var yanında bi nefes var yalnız olmak gerçekten çok zordu şimdi kendimi yalnız hissetmiyorum şükür bebişlerim benimle kısaca talım şuan yapacak bişey yok inş tutmuşsa bebişin sana tutunmaya çalışıyor o yüzden stres yapma ve hep pozitif düşün bilmiyorum ama benim aklıma bu sefer hep olumlu şeyler geliyor bu aralar okadar çok hamişe kalan duyuyorum ki hamiş senesinde olabiliriz inş bebişin senledir canım dualarımız seninle öptm çok:)

Canım yormasaydın keşke kendini okadar bende senin gibi transferden önce bidaha yapamam diye evi resmen kazıdım bütün perde baca herşeyi indirdim elden geçirdim 1 ay gitmedi eskiye döndü bu ev çok nankör valla yap yap herşey aynıya dönüyor şimdi toz almak ve yemek yapmak dışında hiç bi iş yapmıyorum ha bugün bide sıkılıp eşimle markete gittim toplam yarım saat ayakta kalmadım arabamızla gidip geldik belim kırıldı bidaha tövbe ettim.yani imdiden kendini alıştır iş yapamayacaksın dışarı çıkamayacaksın ,kaplumbağa hızında yürüyorum şuanda :)ama bebişler için herşeye değer.sağlıkla gelirler inş.

eşim izin verirse 10. Gün yani çarşamba izin vermezse cuma :) ben de çok heyecanlıyım. Aklım hep aynı şeyde. Ara ara unutsam da sabırsızlığım can sıkıntımı kat kat artırıyor

o mis gibi evde göbüşün dolu sefa sürersin inşallah. Iyi ki şimdiden yapmışsın hamile hamile iş yapılmaz :)) canım müjdeni almayı o kadar çok istiyorum ki :))))))))

göğüs olayı bende de var ama şişik kaldı acısı azaldı. Hadi inşallah sizin içinize doğduğu gibidir .. Bir nefes var diyosun ya kızım için durmuyor ki. Bak anca bu akşamın onunda oturuyorum mahvetti valla. Yata yata geçirmem gereken günleri yapma etme demekten helak olarak gecirdim.

aylin kimsecikler yok nazrmı değti topiğimiz. Hiçkimseler gelmiyor

gelirler canikom sıkma canını

aylin doktora gittinmi canım nasılmış bebişler

Yok canım dr hala izinde yarın dönüyor ilk günü çok kalabalık ve yoğun olur diye çarşamba gideceğiz inş. biraz da geciktiriyorum ki kalp atışları belki geç duyulabilir diye normal şartlarda 7. haftada duyulurmuş ama bi arkadaşım 10.haftasında duymuş biz şuan 9. haftamıza girmek üzereyiz.Bakalım çarş ne diyecek dr amcamız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…