samimiyetine o kadar çok inanıyorumki anlatamam.bütün arkadaşlarımın hepinizin.aylin o dönem sizlere yazmak o kadar çok istiyorumki anlatamam.burada paylaştıkça çok rahatlayacağımı biliyorum.inşallah gittiğim yerlerde internet olurda size yazarım.olurda yazamazsam lütfen hep aklınızda olayım dua edin bana mutlaka. herşey için çok sağol arkadaşım güzel düşüncelerin için.çok alıştım yazamasamda aklım hep sizde kalacak sanırım.gitmeye 11 gün kaldı.o güne kadar sizlere sürekli yazmaya devam edeceğim.daha senin bebişlerin son durumunu öğreneceğiz güzelce.bilgenin hamileliğine sevineceğiz.daha çoooooooook güzel haberler alacağız inşallah.ilgimdişi de zamanı gelmiş olursa doğum yapma haberini alırız belki dönüşede kalabilir.zamanında sağlıklı bir şekilde kolay doğum olur inşallah.arkadaşım sizleri çooooooooook seviyorum.öptüm yiğenlerime slm.bebişlere.
bu arada SERMUHHHHHHHHHHHHHHH NERDESİN
bilge canım inanki hepiniz benim için çok değerlisiniz.aşılamanı sanki ben yaptırmış gibi merak ediyorum sözde değil gönülden dua ediyorum emin ol.olumlu haber alırsamda çokmutlu olucam.herkes için geçerli.inanıyorum herşey çok güzel olacak lütfen sende inan.dualarım herdaim sizinle.sizde benden eksik etmeyin dualarınızı.
negatif değil rabbimin izniyle inşallah inşallah pozitif.rabbim gönlünden istediğini hayırlısıyla inşallah nasip etsin.dualar boş değil kabul olacağına inanıyorum.iyi geceler.öptüm hepinizi
güzel kalplim sağol Rabbim sana da nasib etsin. beklemek yıprattı valla. 10. gun verecem kanı daha da bekleyemem.:2::18:
güzel kalplim sağol Rabbim sana da nasib etsin. beklemek yıprattı valla. 10. gun verecem kanı daha da bekleyemem.:2::18:
günaydın kızlar...
Bilgecim şimdi zaman geçmek bilmez,test günün gelince de yapasın gelmez... Inşallah pozitif olur,bir kişi daha listenin üst kısmına çıkar.. Sanırım ben uzun bir zaman daha alt kısımda kalmaya devam edicem...
Ergitess aylinden sonra sen de hamile kal şu tüple de ben gaza geleyim.ocak şubat gibi diyorum ama bu gidişle korkudan gidemiycem..
Sermuh sen başladın dimi tedaviye?
Aylin ve ilgimdisi bebişlerinizin tekmeleri yüzünden uyuyamazsınız inşallahBiliyormusunuz nasıl bir duygu diye çok merak ediyorum insanın içinde bebeğinin hareket etmesi.. Allah bana ve diğer arkadaşlarıma da en kısa sürede nasip eder inşallahh o duyguyu yaşamayı....
günaydın kızlar...
bilgecim şimdi zaman geçmek bilmez,test günün gelince de yapasın gelmez... inşallah pozitif olur,bir kişi daha listenin üst kısmına çıkar.. sanırım ben uzun bir zaman daha alt kısımda kalmaya devam edicem...
ergitess aylinden sonra sen de hamile kal şu tüple de ben gaza geleyim.ocak şubat gibi diyorum ama bu gidişle korkudan gidemiycem..
sermuh sen başladın dimi tedaviye?
aylin ve ilgimdisi bebişlerinizin tekmeleri yüzünden uyuyamazsınız inşallahbiliyormusunuz nasıl bir duygu diye çok merak ediyorum insanın içinde bebeğinin hareket etmesi.. Allah bana ve diğer arkadaşlarıma da en kısa sürede nasip eder inşallahh o duyguyu yaşamayı....
tedavi aşaması değilde işte bu beklemek yıpratıyor insanı tuttumu tutacakmı bi belirti varmı diye uykularım kaçıyordu benim Allah yardımcın olsun canım normalde gebelik varsa 9. günden itibaren çıkarmış sadece biraz düşük çıkabilirmiş tek hayırlı pozitif olsun da heyecanla bekliyoz tatlım.
merhaba Bilge aşılama yaptırmışsın galiba canım.
inşallah güzel haberler alırsın.bugün kaçıncı günün canım.
ben bu işlere 3 ay ara verdigim için şimdi yeni yeni başlıyorum.
sen antalya da kime yaptırdın canım.
Slm kızlar bugün kimsecikler yok heralde herkes pazar günü kocasıyla keyifyapıyor:)Bizde kocamla bugün evi temizledik o süpürüp sildi bende tozları aldım yemek yaptım erkeğin yaptığı iş çok içime sinmiyor ama neyapalım dayanacağız.Benden bukadar canlar biraz yoruldum hepinize ii geceler
aylin sende neler olmuştu bana yaz bakıyım :)))) ben de stresliyim hem de cok. kendimi dinleye dinleye yıprandım
ben gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım dr. ünal yirmibeş
çooook yorgunum bugün gideceğim diye yaptığım temizliğin haddi var hesabı yok.dağınıklık yık pislik yok ben ise habire aynı yerleri temizleyip duruyorum.gelince bol bol ,istirahat yapacağı m inşallah.herkes nerede.
kayıp aranıyor arkadaşlar nerdesiniz özledik hepinizi
aylıncım... Bosluyorlar topıci... Hanı bı laf vardır erkegın eliyle yaptıgını kadın .ıcı ıle yaparmıs.... Napalım.. Sabredıceksın 9 ayda bole gecıverıcek bnmde esım bı toz alıyooo allah allahh yaniii hıcbıseyı kaldırmadan etrafını alıyoo ses etmıyorum nası olsa annemde gelıcek dıyorum olmayabılır toz goturebılır az kaldı sonucta ki normalde tıtızlıkten olurum yanı bn saatlerce aynı yerı sılebılırmm.. Sen cok yorulma buarada yanı toz aldıysa sadece toz al ogun yemek yapma.. Sadece bı ıs yap gunde anlatabıldmmı canım ılk 12 hafta cok cok dıkkat et snra 16 ya kdr olan 4 haftada yavas yavas olmak sartıyla hareketlerını daha hızlı ypabılırsın evın ıcınde....
Bılgecım... Kac gun kaldııı test yaptırmana... ? Cok heycanlıyımm...
Sermuhumm sen nerdesın bacımmm? Bı ses ver ayol...
Operım hepınızı
çooook yorgunum bugün gideceğim diye yaptığım temizliğin haddi var hesabı yok.dağınıklık yık pislik yok ben ise habire aynı yerleri temizleyip duruyorum.gelince bol bol ,istirahat yapacağı m inşallah.herkes nerede.
Kayıp aranıyor arkadaşlar nerdesiniz özledik hepinizi
canım bende aynı senin gib,i stresliydim transferimin 6. Gününden itibaren göğüslerimde ağrı adet sancıları başlayınca eyvah dedim heralde olmayacak yani böyle belirtilerin varsa üzülme sakın onun dışında bol yatıyordum ve dua ediyordum ama o geçen 12 gün 12 ay gibiydi çok sıkıcıydı senin yine kızın var yanında bi nefes var yalnız olmak gerçekten çok zordu şimdi kendimi yalnız hissetmiyorum şükür bebişlerim benimle kısaca talım şuan yapacak bişey yok inş tutmuşsa bebişin sana tutunmaya çalışıyor o yüzden stres yapma ve hep pozitif düşün bilmiyorum ama benim aklıma bu sefer hep olumlu şeyler geliyor bu aralar okadar çok hamişe kalan duyuyorum ki hamiş senesinde olabiliriz inş bebişin senledir canım dualarımız seninle öptm çok:)
aylin kimsecikler yok nazrmı değti topiğimiz. Hiçkimseler gelmiyor
aylin doktora gittinmi canım nasılmış bebişler
aylin kimsecikler yok nazrmı değti topiğimiz. hiçkimseler gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?