Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
evet canım valla toplamda 4-5 kişi takip ediyoz:)olsun valla ne yapalım size okadar çok alıştım ki akşamları girmesem içim rahat etmiyor

olsun kızlar önemli olan muhabbet :)))))))))))

pıt pıtları da sağlimen duyarsınız inşallahhhh

içimden 1 kız 1 oğlan geçiyor

Son düzenleme:
Bilge güzel düşüncelerin için çoooooook teşekkür ederim.emin ol bende senden müjdeli haberi alacağım zamanı 4 gözle bekliyorum.az kaldı bu haberi almaya.

Aylin doktora gitte güzel haberler ver bize.rabbim gönlüne göre versin.dua et bizlerede

kanka ben geldim ama işim başımdan aşkındı birde internet problemi vardı o yüzden cevap yazamadım..tatailde işler çok birikmiş hala onları temizlemeye çalışıyorum.
insan gezmek istedii yinede gezer yinede gezer bebeişler dünyaya geldikten sonra güneş ihtiyaçlarıda var unutmamak lazım inşallah cümbür cemaat gidersiniz...
canım benim bu kaynanalar malesef hep böyleler ben Allaha bıraktım kendi kızından çekiyor 8 sene geçti daha yeni kıymetimi anlıyorlar yinde burunlarının büyüklüklerinden geberekler.son 1,5 yıldır ayrı şehirlerdeyiz inanki yeni evlenmiş gibi olduk o ne stresmiş düşman başına..Allah sabır versin güzelim.
bugun çok mutluyum. çok sevdiğim bir arkadaşım da tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı. inşallah darısı tüm dileyenlere olsun.
sende hamilesinnnnnnn dikkat ett....

canım seni çok iyi anlıyorum hatta anlıyoruz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bende zaman zaman herşeyden uzak kalmak istiyorum.memorialdaki teknoloji daha iyi olduğunu biliyorum ama Allahtan hayırlısını dile.inşallah hep birlikte bebişlerimize kavuşacağız...

geldim geldim fatih bana akşam 15 dk gündüz 2 saat filan ordaki otelleri bilmiyorum hiç o tarafta kalmadım daha önce tedaviye geldiğimde nişantaşında taksimde kalmıştım.ama cerenin verdiği linki süper görünüyor bende kayıt altına aldım.
canlar nasılsınız koca bir yaz geçti tatil bitti buralardayız yeniden nasılsınız ben iyiyim kızlarımda iyi çok şükür
hoşgeldin ceymi Allah sana ve kızlarına hep sağlık versin:)))
çok beğendim süper bir şey kesinlikle bunda sonraki seyahetlerimde kullanıcam çok mantıklı çünkü bizim otel anlayışımızda elin cavuruna 10 lira bize gelince 100 lira adaletsizlik bu...izmir gümüldür tarafında 2 gece otel sorduk adam gecelik 300 tl dedi yuhhh ki ne yuh..
geldimde pimpirikliğimden deli gibi çalışıyorum.tedaviye adapte olmak doğru cümle teddavi başladığında işimle alakalı problemli bir şey kalmasın istiyorum.şu dönem her şey problemli acilen temizlemem gerekiyor.
geldimmm:)bu arada bu yeme işi gerçekten işe yarıyor özellikle muz üzeri bal üzeri ceviz adamın spermlerini hoplatıyor resmen..
olsada boşver olmasada boşver bile biz hep yanındayız çünkü hep birlikteyiz.o kuş işinden bence kurtul bizde aldık 1 gece zor sabahladık sabah geri gönderdik.zır zır susmuyorlar yaaa çok sinir bozucu kafesin üzerine bir şey ört bazen susuyorlar.memişler tam gaz gidiyor heralde inşallah hamilesin güzelim.

bu lens macerası çok hoşuma gitti ya birde kendimi akıllı sanırdım harbiden salakmışım bu kadar zaman neden almamışım anlam veremiyorum.yattığın yerden tv seyretmek çok rahat oldu yoksa aman gözlük yamulacak aman söyle aman böyle yok camı çizilir yok sapı kırılır helak oldum şimdi sabah tık tık işlem tamam

heleki lensleri aldım hastanede kız taktı dışarı çıktım eşimi aradım uzun zamandır bu kadar çok mutlu olmamıştım diye adamcağız ne diyeceğini bilemedi canım isteseydin ben alırdım sana filan dedi .ilk günler bana gözlüklüksüz alışmakta zorlandı şimdi neredeyse 1 hafta oluyor artık alıştı.
gözlük kullanan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

sermuh hoşgeldin.lenslerin hayırlı olsun.mutlu olmana sevindim:)benimde küçüklükten beri gözlük merakım vardı ne zaman doktora gitsem sana veremeyiz hiçbirşey yok derdi.hatta biri senin gözün benimkinden sağlam dedi.gösterdikleri harfler varya yanlış okurdum sırf gözlük versin diye ama yutmazlardı.tabi okul zamanlarıydı bunlar.şimdi öyle bir merakım kalmadı.eşim kullanıyor şuan.bende ona lens al rahatsız oluyorsan diyorum ama hiiiiiiç umursamıyor.yatarken çıkarıyor sadece.

bende çok sıkılıyorum bu aralar.burda pek iş imkanı yok.çalışsam diyorum ama işler bana uymuyor.şimdide bebeğe taktım hiçirşey yapamıyorum.ama isterdim sevdiğim bir iş yapmayı.çünkü şimdi kendimi çokişe yaramaz hissediyorum.güzel sanatlar ve edebiyata acayip ilgim var.güzel sanatlara edebiyata yoğunlaşmak istiyorum bu yıl bakalım sınava gireceğim inşallah.hangisi olursa.kaç yıl oldu bebek oldu olacak diye diye yerimde saydım.bu çevre yokmu hemen evlenince o psikolojiye sokuyorlar.olmadı olmuyor zorlamı.elimde kalan sadece kaybolan yıllarım(

ohhh ... kızlar masallah ıyı kaynatmışssınız bu kezzz efferiin size,, bız ıyıceyız kızımla,cok sukur yrn kontrolumz vr.

sermuh hosgeldn cnm lenslernı gule gule kulln..

aylıncm gt art dr una duyarsn mutlaka pıt pıt atslarnı..

bılgeccım cumayı bekle lufen,ıstersn sacmala burdan bn sana laf yetstırrım vakıt gecer...,

ergıtess hayrlısyla baslarsn ınsallh temz evıne bebsle gelırsn...

hepinizi çok seviyorum. bugun midem kötü. iştah sıfır heyecandan herhalde (((((((((

yine başladın çatlama kızım sabret stres midene vurmuştur..daha önceki hamileğindeki belirtilerden hiç varmı birşey yada içinden ne geçiyor?olmasada çok üzülme ama benim içimden hamilesin gibi geçiyor.inşallah bu sefer güzel sonuçlanır...

Canım ben 6 yıldır şeffaf lens kullanıyorum çok rahat oluyor gerçekten ama uzun zaman kullanınca gözlerinde alerji hassasiyet ve kızarıklık olabiliyor temizliğine çok dikkat etmek gerkiyor birde zamanla korneayı inceltebiliyormuş bu yüzden ben evde gözlüğümü takıyorum dışarı çıkarken lenlerimi güneş gözlüğümü çok rahat takayıyorum aslında lazer kesin çözüm ama biraz riskli diye korkuyorum benimki 2.50 miyop senin rahatsızlığın ne?bu arada renklide alabilirsin güzel duruyor ben cesaret edemedim.

Semuhum valla yerin belliydi özletme bidaha kendini bukadar:)

Yarın büyük gün bende yarın gideceğim kontrole bugün dr aradım sekreteri dr izinden yeni döndüğü için burası mahşer yeri gibi diyor yarın erkenden gelin dedi ama eşim okulda olacak öğle 12 de geliyor öğleden sonra gideriz akşam haberleri yazarım inş:)En az 1-2 saat sıra bekleriz bütün kayseri sanki bu dr gidiyor bazen sırf bu yoğunluktan değiştirmeyi düşünüyorum ama dr cerrahisi ve ilgisi çok iyi bizimde büyük bi ihtimalle sezaryen olucak bu nedenle başka birine güvenmiyorum hakkımızda hayırlısı Bilgecim şimdi benide senin gibi stres bastı.

hayırlısıyla atlat arkadaşım. doktorun tek eksisi yoğunluksa tamam değiştirme ama 2li 3lü kan testlerini atlamasın seni başka hastayla karıştırmasın aman diyim.

canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun. umarım sen de istanbul'un altınlarından kesene atar dönersin memlekete :))))))))))))))

ayyyh saçmala saçmala nereye kadar annem ya???? ama sağolun dayanıcam sanırım cumaya kadar :))))))))))))))))))tırsıyorum ya negatif almaktan bari en gec nezaman ise o zaman alayım

sermuhum kankanı da bilmiş ol inşallah. içine doğduğu gibidir inşallah. bu sefer 2. aşılamada oldugundan cok daha negatifim tek fark bu. fiziksel olarak da memelerim hala acıyor ama 4-5-6.günler kaşıntılı acıma vardı o gitti acıma kaldı. ya valla stresten mahvoldum Allah beterinden saklasın da bu da iliğimi kemirdi yani

bende şeffaf aldım benim biri 3 diğeri 5 miyop bide astigmat var 0,5 ye 1,0 dr lensi astigmatlı almana gerek yok dedi şimdi lenslerim astimatsız gayet iyi johnson marka aldım ona iyi dediler.ben gece yatarken çıkartıyorum.inanılmaz bir rahatlıkmış ama.ilk günler takıp çıkartırken biraz uğraştım şimdi tek hamlede çıkartıyorum.laserden bende çekindiğim için yaptırmadım.hala daha riskli olduğu söyleniyor.olsun lensde güzelmiş.renkli lens düşünmedim eşim zaten gözlüksüz zor adapte oluyor birde renkli renkli tamam artık uğraşırım.:)))

herkese merhaba,
biz de agustos basinda tup bebek merkezinde sperm testi yaptirmistik, asilama istiyoruz uygunsa demistik; doktor asilama icin sinirda yapariz demisti. ama bende bir kist oldugundan baslayamamistik. gecen gun dosya elime gecti, o zaman baktim morfoloji %1 diyor. bu durumda asilama nasil yapacak ki? hadi yapsa bile kalite bozuksa dusuk riski cok yuksek. esim doktora gorunecek, cok ısrarci olamadim hemen git diye. icine sindirsin gider bakalim. ama sıkıldım cok. hepten islerimiz zorlasti bizim de.
bilgecim guzel haberlerini bekliyoruz.

BİLGE, aklıma geldi sanırım bilge bugün test yapacaktı diye koştum bilgisyara... sanırım cumayı bekleyeceksin..

sayısı çoksa tutar diye düşünmüş olabilir..

kızlar moralim çok bozuk bebeklerimin biri yaşamıyorDiğeri gayet iyi onun kalp atışını duyduk ama diğer bebişim yok malesef canlanmış aslında 4-5 gün önce sonlanmış dedi dr um.Hakkımızda böylesi hayırlıymış napalım Rabbim diğerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Şuan çoook üzgünüm okadar çok alışmıştım ki ikizlerime

canım benim allah diğerine uzun ömürler versin inş.hayırlısıyla alırsın kucana tatlım çok üzüldüm ama vardır bundada bi hayır diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…