Canım sen sıkma canını hiç bişeye insan böyle zamanlarda hassas ve asabi olabiliyor bizi en iyi birbirimiz anlarız sen toparlan dinlen dediğin gibi belli bir süre tedaviden uzak dur ama pes etme eşini ikna edebilirsen tüp denersin inş çabuk atlatırsın ama bizi bırakma yaz için rahatlar kend ii bak canım öptm çok.
canım hayırlısı böyleymiş.ne desek boş.hepimizin başından geçti....
ama aşılamada gerçekten şans çok düşük diyorlar.
hiç beklemedigin anda gelir inşallah bebişin.
seni çok iyi anlıyorum.
canım sağolun güzellerim benim. aşlama olayı kapanmıştır benim için. son aşlamada çektiğim acı, tahammülümün zorlanması vs vs yordu yıprattı beni. bir süre ne bir şey hesaplamak, ne bir şey içmek kesinlikle istemiyorum. şu an daha iyiyim ama yine uyuşuğum. keşke umutlnmasaydım bu kadar da böyle üzülmeseydim.
çok haklısın ama yoruldum. bu sefer hepten attım köprüleri. aşılama kapandı tüp bilmiyorum. uzunca bir zaman da sanmıyorum zaten. kafamı toplamam lazım. iyi ki varsınız canlarım nasıl destek oldunuz. içim içimi yedi yazamadım kızlar pozitif sanıp sonra üzülecekler dedim. geçecek bugunlerde. hayırlısıyla.
sanırım ergitess beni şikayet falan etti. oraya yazıyor bak bize haber vermiyor vs gibi. çok sinirliyim, alınganım ters bir şey yazmak istemiyorum ama şunu belirteyim takip edilmekten sorgulanmaktan özellikle asabiyken hiç hoşlanmam. kırıcı olabilirim. bir şey varsa ortada bana söylensin yoksa benim çok da sevimsiz bir yanım vardır göstermek istemem. aşılamayla alakalı sadece 2 topik takip ediyorum en başından beri söyledim oradaki arkadaşlarla tel no larımız var birbirimizde hemen mesaj atabildim. ard niyetim yok. ergitess çocuk değiliz bana da yazabilirdin diyorum. eğer durum tahmin ettiğim gibyse yok öyle değilse kusuruma bakma üzüntümden ben yanlış anlamışım.
aranızdan ne yazıkki kırgın ayrılıyorum.unutma bilge herkez asabi herkes alıngan.bu karşı tarafı kırmamız anlamına gelmiyor.tekrar diyorum kimin nereye yazdığı beni ilgilendirmiyor ve kimsenin arkasındanda iş çevirmiyorum asla.demekki paylaştığım herşey hataymış ve hep yanlış anlaşılmışım.asla ben hiçbiriniz hakkında önyargılı düşünmedimde yazmadımda.senin adına üzüldüm ama yazdıklarını okuyunca katkat ben üzüldüm. bu son mesajım.
bütün arkadaşlara mutlu sağlıklı günler diliyorum.hoşcakalın
kusura bakma bilge ama çok yanlış anlamışsın ve gerçekten ben çok kırıldım.sadece ilgimdışıya sonuç negatif olduğunu okuduğumu ama topiğe yazmak istemediğimi yazdım.yani sen haber vermek istersin anlamında yoksa ben kimseyi takip falan etmiyorum.kimin nereye yazdığıda hiç umrumda değil.istersen ilgimdışınada sorabilirsin.böyle anlaşıldığım için artık burayada yazmayı düşünmüyorum.ben seni çok merak ettim bugün ama yanlış anlaşıldım.canın sağolsun bilge.listedende beni sil lütfen.herkese mutluluklar dilerim.
böyle art niyetli düşünmen beni gerçekten çok kırdı.hiçbirzaman böyle birşey yapmadım yapmamda.
verdiğim rahatsızlıklardan dolayı çok özür dilerim.hoşcakalın. çünkü ben artık asla yazmayacağım.
aranızdan ne yazıkki kırgın ayrılıyorum.unutma bilge herkez asabi herkes alıngan.bu karşı tarafı kırmamız anlamına gelmiyor.tekrar diyorum kimin nereye yazdığı beni ilgilendirmiyor ve kimsenin arkasındanda iş çevirmiyorum asla.demekki paylaştığım herşey hataymış ve hep yanlış anlaşılmışım.asla ben hiçbiriniz hakkında önyargılı düşünmedimde yazmadımda.senin adına üzüldüm ama yazdıklarını okuyunca katkat ben üzüldüm. bu son mesajım.
bütün arkadaşlara mutlu sağlıklı günler diliyorum.hoşcakalın
sanırım ergitess beni şikayet falan etti. oraya yazıyor bak bize haber vermiyor vs gibi. çok sinirliyim, alınganım ters bir şey yazmak istemiyorum ama şunu belirteyim takip edilmekten sorgulanmaktan özellikle asabiyken hiç hoşlanmam. kırıcı olabilirim. bir şey varsa ortada bana söylensin yoksa benim çok da sevimsiz bir yanım vardır göstermek istemem. aşılamayla alakalı sadece 2 topik takip ediyorum en başından beri söyledim oradaki arkadaşlarla tel no larımız var birbirimizde hemen mesaj atabildim. ard niyetim yok. ergitess çocuk değiliz bana da yazabilirdin diyorum. eğer durum tahmin ettiğim gibyse yok öyle değilse kusuruma bakma üzüntümden ben yanlış anlamışım.
tekrar okudum yazdığımı burada ergitess ben sana ikiyüzlü dediğimi düşünmüyorum. aynı mesajı bana da atsaydın o zaman aynı anda ya da ben böyle böyle okudum çok üzüldüm arkadaşlara ben söyleyeyim mi derdin? ki zaten diğer topikte ben aşağıda adını okudum aynı anda o topikteydik. online olmuşum, sadece oraya yazıp çıkmışım gibi olmuş. dakikalara zamana bakın. önce oraya yazdım sonra geldim buraya yazdım.
bilgecim herşeyin hayırlısı demek kalmış bize.çarşamba günü sabah misafirim geldi çok can hatta canyoldaşım arkadaşım geldi internete giremedim.cuma günü onunla birlikte düzceye gittik ordan ankara nallıhana tabi hiç boş vaktim olmadı araç kullanıyordum.şu anda nallıhandan istanbula dönüyorum yoldayım kocaeeli tarafında mola verdim sırf seni merak ettiğim bilgisayarımı açtım .arkadaşım nallıhanda kaldı ben yalnız dönüyorum.yol boyu aklımdaydın bir kaç cevap okudum geriye dönüp bakmadım bile çok üzgünüm her şeyin bir hayrı vardır sen canını sıkma hayatta daha güzel şeyler var hayatın tadını çıkar.klasik bir cümle olacak ama kızın var hiç yoktan teselli olabileceğin bir bebeğin var o çok şanslı senin gibi hassas bir annesi olduğu için ve unutma sana kavuşmak için milyonlarla savaşıp sana ulaşmıştı.canım benim yaa üzüldüm daha ne diyeyyim...
ben dün sabah dr a gittim kist gitmiş şok oldum hemen tedaviye başlayalım dedi dün iğnelerimi aldım akşam 5.00 ilk iğnelerimi düzcede bir çocuk sağlığı merkezinde vurulmak nasipmiş şimdide yanımda buz torbalarıyla taşıyorum 5.00 e kadar eve yetişemezsem yolda bir yerde vurdurucam.göbekten gonal-f kalçadan menegon vuruluyorum.salı tekrar dr kontrolüm var.her şey o kadar sıkıştıki tedaviye zamanı kılı kılına ayırıyorum..bundada vardır bir hayır dr bu sefer 2 embiryo koyacakmış bakalım hayırlısı demekten başka bir şey yok elimizde.sen kafanı dinle toparlan dağıt biraz kendini biz seni çok seviyoruz çenesi ve parmakları düşük kankam seni kocaman sardım öptüm.....
kusura bakma bilge ama çok yanlış anlamışsın ve gerçekten ben çok kırıldım.sadece ilgimdışıya sonuç negatif olduğunu okuduğumu ama topiğe yazmak istemediğimi yazdım.yani sen haber vermek istersin anlamında yoksa ben kimseyi takip falan etmiyorum.kimin nereye yazdığıda hiç umrumda değil.istersen ilgimdışınada sorabilirsin.böyle anlaşıldığım için artık burayada yazmayı düşünmüyorum.ben seni çok merak ettim bugün ama yanlış anlaşıldım.canın sağolsun bilge.listedende beni sil lütfen.herkese mutluluklar dilerim.
böyle art niyetli düşünmen beni gerçekten çok kırdı.hiçbirzaman böyle birşey yapmadım yapmamda.
verdiğim rahatsızlıklardan dolayı çok özür dilerim.hoşcakalın. çünkü ben artık asla yazmayacağım.
ahhhhhhhhhhhhhhh sermuhum ahhh Rabbim size yaşatmasın. dün başımın ağrısı nasıldı anlatamam. geçmedi. aldım sigaramı balkonda hem ağladım hem içtim. kader kısmet canım. hayırlısı buymuş. canım inşallah sizler beni mutlu edeceksiniz güzel haberlerinizle. kendine dikkat et ben oturup dinlenemedim sen bol bol dinlen.
Ergitess tatlım lütfen neden asla yazmayacağım diye düşünüyosun biz seni de çok seviyoruz Bilgeyi de çok seviyoruz.Bilge dün çok hassadı.Bunu hepimiz yaşadık ve o yıkımı biliyoruz ve ortada belliki bi yanlış anlaşılma olmuş uzatmayın neolur bunu daha fazla tabiki de yazacaksın buraya yine dertleşeceğiz sende tedavi aşamlarını yazacaksın birlikte gülüp birlikte sevineceğiz hem arkadaş arasında olur böyle şeyler hadi tatsızlık bitsin bizim topiğimize böyle şeyler yakışmaz.
ya ben smdı ne desem bılemedım... bılgecım cok hassas bı donemdesın,hepımız yasadık senın yasadgn duyguları... gercektn ergıtes kızlar haber beklıyo ama negatıfmıs acaba nasıl yazsak yoksa bılgeyımı beklesek tarzı bısey yazmıs,takma kafana sakın ol canım... olur boyle seyler sonucta yuzyuze degıl yazar anlasmaya calısıyoruzz... ergıtescım sende cok alınmssın ama ortada bu kdr buyutup bıdaha yazmıycam buraya dıycek bısey yokki canım... hepımızın sınırlerının bozuk oldgu alındgı zamanlar olur... sanırım ıkınızınde aynı donemlere denk geldı uzatmaya gerek yok... cok uzuldum... annelık cok baska bnm en cok 3 hafta vr doguma..hayırlısı dıyorum sızlerı sevıyorum ... uzulmeyın lutfen
hassasiyetimi anlatmaya çalıştım ben söyleyebileceğim (yanlış anladıysam kusura bakma da dahil) herşeyi söyledim. uzatan kendisi. şu sıra gerçekten kendimi bile taşıyamıyorum. Allah hayretsin diyorum hakkımızda. sen böyle seylere takma kafanı. ayrıca kızlarla herkes birbirine cebini atsın özelden bişi oldu mu haberleşemiyoruz baksanıza.
Bilge toparlandinmi artikim....bende stres tavan yapti...hala sigaraya devam ediyorum dr a sordum ben sigara kullaniyorum ama tedavide birakicam dedim oda ise yaramasini isteseydin 6 ay once birakmaliydin dedi yanikendi kendime mat oldum.su sigara pisliginden kurtulamadim gitti yaaa....ama bir taraftan dusunuyorum su meshur bar kizlari hem sigara hem alkolle hamile kaliyor biz yok onu yapma yok bunu yapma kasinti olduk...bende bosverdim abartmayarak malesef iciyorum...
Bilge toparlandinmi artikim....bende stres tavan yapti...hala sigaraya devam ediyorum dr a sordum ben sigara kullaniyorum ama tedavide birakicam dedim oda ise yaramasini isteseydin 6 ay once birakmaliydin dedi yanikendi kendime mat oldum.su sigara pisliginden kurtulamadim gitti yaaa....ama bir taraftan dusunuyorum su meshur bar kizlari hem sigara hem alkolle hamile kaliyor biz yok onu yapma yok bunu yapma kasinti olduk...bende bosverdim abartmayarak malesef iciyorum...
selam kızlar eve yeni girdim. sokaklara vurdum kendimi. başımda zor bir çocuk. olmadı bu sefer de. çok ama çok üzgünüm. bir süre giremezsem bana darılmayın. hepinizi öpüyorum.
birinizin numarası olsaydı mesaj atacaktım. ama yoktu. kısmet işte. olamyınca olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?