Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Canlarim merhabalar,
Sancal ceren desteklerinize sagolun ama kizlar aglamak yook...

Pazar gunu esim annem ve ben alisverise ciktik veee kizimiz icin ilk alisverisimizi yaptik..puma magazasinda cok tatli bir mont gorduk pesbembe fiyatida cok uygundu 18-24 ay arasi yaziyordu ve aldik annem oyali bir havlu yapti kizimin ceyizi basladii.
Onu sallamak icin alternatif besik. Ve yatak bakildi sonra kiyafetlerine baktik ...

rabbim tez zaman da istediğin evladı nasip etsin canım allaha emanet ol

Sancal cim evet devam ama agir gidiyor..ilk gorusmede istenen evraklar vardi ornegin icerisinde hem ben hemde esimin oldugu 5 fotogram veo fotograflarin hikayesi yazildi icersinde olmasi gerekenlerin sadece bir sayfa tuttugu neredeyse 6-7 sayfalik ozgecmislerimiz hemde kendi el yazmizla gelir belgeleri sgk bagkurbelgeleri ve bu cuma gitmeyi planliyorduk ocak 6 ya ancak randevu verdiler o zaman bir uzmanla gorusecekmisiz sabirsizlaniyoruz ....
Kizlarbu heyecan inanilmazmissss.....cokkkmutluyum...

canım kararınıza nasıl mutlu oldum anlatamam, ayrılmakla ilgili yazdığın şeylerde içim parçalanmıştı gerçi şimdi de bilgisayar başında ağla ağla mahvettin beni,
tebrik ediyorum sizin adınıza çoooook mutlu oldum, eşimde öyle :)))))
kızın şimdiden mutluluk getirdi sana, tez zamanda kavuşun kucağınıza alın inşallah.

seninle birlikte bende öle sabırsızlanıorum ki 6 ocağa az kaldı rabbim kavuştursun minicik eli sana sımsıkı tutunsun allahın izniyle allah yardımcınız olsun

Zor zamanlardi bitti dahada bitecek..benim tibbi durumumda olup tupbebekte de sonuc alamamak cok agirdi.yuregimde ve yuregimizde buyuk bir sevgi beslemisiz ...bu teklif ilk once esimden geldi ciddiyeti anlamak icin iki gungecirdim ve evet ciddiydi

Sanki kara bulutlari firtinalar geldi aldi goturdu gibi oldu hersey...hayat gercekten devamediyormus dunya farkliymis ve yasamaya degermisss bunlari sizlerle ozellikle faylasiyorum birlikte biryili bitirdik kendimebakiyorumbiryilda dort deneme yasamisim ve tabiki dort hayal kirikligi...evlat edinenler sayfasi var neredeyse her sayfayi okudum yalniz olmadigimi ve dogru karar verdigimizi cok iyi hissettim...Rabbimden gelecek olani kim inkar edebilirki benimmelegimde Rabbimden gelecek sadece benim karnimda buyumeycek

Yasadiklarimi ara ara paylacagim...sizlerde birlikte agladik birlikte gulelim...
Bu arada ilgimdisi kayiplardasin bebis seni cok yoruyor galiba....

günaydın canım
hayırlı cumalaar

sizin bu yaptıgınızı öyle herkes yapamaz.
Allah katındada bu yaptıgınızın büyük sevabı vardır.

çok heyecenlandım senin adına
kızında çoook şanslı olucak inşallah sizin gibi bir ailesi olucagı için.

en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.ikibuçuk yıl beklemden.

Yeni bir sey ogrendim .....kizlar kimisi ilacla kimisi kendiliginden bebegini emzirenler var dusunsenize ben dogurmadim ama sutum gelirrse emzirebilecegim ....

Yeni bir sey ogrendim .....kizlar kimisi ilacla kimisi kendiliginden bebegini emzirenler var dusunsenize ben dogurmadim ama sutum gelirrse emzirebilecegim ....

çok çok çok çok çok çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll bişeeeeeeeeyyyyyyyyyy inş. kendiliğinden gelir sütün rabbim yardımcın olsun sermuhcum çok sevindim bunu duyduğuma

Artik gezme zamani iki yildir istanbulda yasiyoruz ve ben tedavi pesinde kosmaktan istanbulun keyfini bile cikaramadim...
Aslinda hayat yeniden baslamisken yapilacak cokkk sey var...

Kizlar gezmek isteyenleri beklerim istanbula...

Bu arada 2012 hepimize en cok istediklerimizi getirsin...

İyiseneler....

Kizlar yine bana heycan basti Yarin yuz yuze gorusmeye gidecegiz ay sadece gorusmeye gitmek bile beni bu kadar heyecanlandirdi ki bebegim gelince pat bayilirim sanirim....
Bu arada ilgimdisi kizin seni bizden aldi...umraim iyisinizdir ama arada haber ver bizede...

görüşme nasıl geçti?? bebeğin daha gelmeden böyleysen kimbilir gelince nasıl olacaksın.. belki sen de bırakıp gidersin burayı ..
çok şanslı bir bebek olacak,inşallah çok bekletmezler canım,Allah hayırlı evlat versin,işinizi rast getirsin..

görüşme benim beklediğim görüşme değilmiş şimdi 6 aylık bir süreç varmış önümüzde yani yaklaşık 6 aya kadar geleceklermiş evi kontrol edecekler ve eşimle ve benimle ayrı ayrı görüşeceklermiş
bu yaptığımız görüşmede evraklarımızı incelediler.sanıyorum her şey yolunda...ilk görüşmede 2-2,5 yıl sürer demişlerdi ama forumlardaki arkadaşlardan 1 yılda alanlar var... hatta 9 ayda alanlar bile varr..

acelyacım bırakmak konusunda sanırım ben bırakmam ...bence her gün düzenli olarak yazmasakta paylaşmak istediklerimizi paylaşmamız yeter ..kimseyi neden gelmedin diye suçlamamak lazım ..hepimiz savaş ve mücadele içerisindeyiz..duygularımız her zaman aynı olmayabiliyor.

kızlar hepinize bol şans diliyorum hayatta..

bırakmak derken canım iğneleme yapmadım hiçkimseye..veya suçlamadım.. sonuçta ben uğramam diyordum ama olmuyor.. içinizden birinden haber var mı,nasılsınız falan diye 2 günde bir bakıyorum..sadece bütün vaktini bebeğine ayırırsın,buralara uğrayacak fırsatın olmaz demek istedim..
bence de 2 yılı falan bulmaz.. hatta sizinki 6 ay içinde sonuçlanacak gibi geliyor..

bu arada ben şubat başındaki adetimle ilk tüp denememi yapacağım Allah izin verirse.. benim için de dua edin..

acelya cok sevindim, hadi senden de guzel haber gelsin.
sermuh ben de gunun birinde evlat edinmek cok istiyorum, cocugum olsa da, olmasa da. en azindan koruyucu ailelik icin basvuracagim ileride. haftasonu ben de gonullu annelik icin basvurmaya gittim ancak psikolog haftaici oluyormus. isleri ayarlayip haftaici bir gun gidip gorusecegim. bebegim olana kadar kafami dagitmis olurum dedim. haftasonu bir saat ayarlayip cocuklarla zaman gecirecegim.

selam kızlar,

herkeste bir gelişme var ne güzel. bende durum aynı duruşma günü bekliyorum. artık boşanmak hiç kolay değilmiş. iş görüşmelerine gidiyorum.bakalım. sizi seviyorum.

canım benim seni yanlış anlamadım kesinlikle.inşallah iyi dileklerin tutar.biraz önce bir arkadaşla yazıştım neredeyse sıra bir yılda geliyor inşallah çok daha mutlu oldum...
tüp denemen inşallah hayırlı olur sormak istediğin bir şey olursa bildiğim konularda yardımcı omak isterim...artık prof oldukk:)))
canımcım biz bu bekleme sürecinde koruyucu aile olalım dedik görevli doğru olmaz sizin için dedi.senin gibi bekleme sürecinde faydam olsun istemiştim.sonra tekrar görüşmedim.görüşmen hakkında banada bilgi verirmisin ne diyorlar belki tekrar giderim..
selam kızlar,
herkeste bir gelişme var ne güzel. bende durum aynı duruşma günü bekliyorum. artık boşanmak hiç kolay değilmiş. iş görüşmelerine gidiyorum.bakalım. sizi seviyorum.

bilgecim sendede var gelişme inşallah hakkında hayırlısı olsun.benim tanıdığım vardı tek seferde boşandılar ama çocuk yoktu tabi..bu arada kızın nasıl umarım bu durum onu olumsuz etkilemez..zamanın bizi nereye götüreceği evet belli olmuyor..kolaylıklar diliyorum ara ara yazda habersiz bırakma..

selam kızlar,

hayırlısı olsun arkadaşım.. belki böylesi daha iyi olacaktır senin için.. hayat olumsuzlukları karşımıza çıkardıkça belki daha beter bir durumdan bizi korumak istiyordur.. arada uğra da dertleşelim benim çok canım sıkılıyor bu aralar :))

bence şuan için koruyucu ailelik düşünme... koruyucu ailelikte sanırım çocuk sizde kalıyor,hem kalmasa bile orada ilgineceğin başka bir çocuğa umut verebilirsin..ben o işe başlandımı devam edilmesinden yanayım.. çünkü bebeğin geldiğinde çok küçük olacak ve fırsatın olmayabilir..

tüp işim biraz aceleye geldi,işimden dolayı sadece bursaya gidip yaptırabileceğim.. yani merkezi falan araştırmadım.. gittim başladım.. daha doğrusu kistim olduğundan doğumkontrol hapı verdi şubat başında başlayacağım bir aksilik çıkmazsa... belirsizliklerden yoruldum artık.. olursa kavuşurum bebeğime.. olmazsa da bu yolda ilk deneyimimi yaşamış olurum,en azından yaz için daha uygun bir merkez araştırırım..
işin iyi yanı şu ki: doktora sordum biz sebebpsiz infertilite grubundamıyız diye.. şuana kadar hep öyle denmişti.. ben şuan 2 neden görüyorum.. 1. si sperm hareketi birazcık yavaş.. 2. si ise rahim filmim çok zor çekilmişti,tüpler uzun ve kıvrımlı olduğundan geçiş zor oldu yazıyordu... tüplerin görevini yapamıyor olabilir dedi.. inşallah öyledir.. çünkü sebepsiz olduğunda durum daha zor oluyor bence..
doktor hiç tahlil falan istemedi benden.. ama genelde okuduğumda insanların çoğunun pıhtılaşma sorunundan dolayı olmuyormuş.. ben hemen koraspirine başladım,2 aydır içiyorum.. doktora da söyledim devam edebilirsin dedi.. yani kendi bildiğime çözüm üretiyorum.. doktor bana ne anlatmaya çalışsa biliyorum diyorum, sanırım çok bilmiş gördü beni :)

Son düzenleme:

sanırım koruyu ailelik konusunda senin düşündüğün sebeplerden dolayı banada hayır yapmayın dediler.
tüp bebek kısmındada benim ilk rahim filmim narkoz olmadan çekilmişti bana uzun filan demediler ama ben çok çok fena geçirmiştim.sonrasında hastanelik olmuştum...ve o zaman 2 tüpümde açıktı.sonrasında 2 aşılam ve 3 tüp bebek yapıldı benn hamile kalmadım kendiliğinden hamile kalmışım oda dış gebelik oldu tüpte gelişmiş bebek...neyse biz gebelik olunca tekrar tedaviye başladık ocaktaki aşılamada 2.tüpte ilk aşılamada hatırlarsan dış gebelik olmuştu. şimdi iki tüpte yok..burda önemli olan bir nokta var şunu öğrendim eğer tüpte sorun varsa sıvı filan toplanmışssa bu rahim yatağını etkilermiş ve tüp bebekte yapılan işlemde embiryonun tutunmasını engellermiş..ultrason kontrolünden anlaşılıyor tüp problemi ama kesin çözüm laproskopi ile....çok bilmiş deselerde güzel güzel sor ...sonuçta senin paranla o işi yapacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…