sanırım koruyu ailelik konusunda senin düşündüğün sebeplerden dolayı banada hayır yapmayın dediler.
tüp bebek kısmındada benim ilk rahim filmim narkoz olmadan çekilmişti bana uzun filan demediler ama ben çok çok fena geçirmiştim.sonrasında hastanelik olmuştum...ve o zaman 2 tüpümde açıktı.sonrasında 2 aşılam ve 3 tüp bebek yapıldı benn hamile kalmadım kendiliğinden hamile kalmışım oda dış gebelik oldu tüpte gelişmiş bebek...neyse biz gebelik olunca tekrar tedaviye başladık ocaktaki aşılamada 2.tüpte ilk aşılamada hatırlarsan dış gebelik olmuştu. şimdi iki tüpte yok..burda önemli olan bir nokta var şunu öğrendim eğer tüpte sorun varsa sıvı filan toplanmışssa bu rahim yatağını etkilermiş ve tüp bebekte yapılan işlemde embiryonun tutunmasını engellermiş..ultrason kontrolünden anlaşılıyor tüp problemi ama kesin çözüm laproskopi ile....çok bilmiş deselerde güzel güzel sor ...sonuçta senin paranla o işi yapacaklar..
Kızlar başıma ilginç bir olay geldi.Ayın 4 ünde birkaç gün gecikmeyle adet oldum.İşyerinde sabah adetim gelmeyince kanımı aldırıp gebelik var mı diye kontrol ettim-kart test ile-.Normal test okuma süresinin sonlarına doğru belirsiz ikinci çizgi vardı ama gerçekten çok silik.Olası bir erken düşük herhalde ve hcg düşüşte diye yorumladım.Öğleden sonra kanama geldi.6-7 gün her zamanki gibi şakır şakır kanadım.Ağrısıyla sancısıyla..Bu arada dişim için panoromik film,parmak kırığı şüphesi ile röntgen çekildi.İlaçlar aldım.Dün tam işten çıkma saatimde tuvalete girdiğimde -Allahtan günlük pedim vardı-kahverengi anormal bir kanama olduğunu gördüm.Nereden çıktı diye çok canım sıkıldı.Bir kaç kez başıma gelmişti.Adetten sonra ara kanama ve düşük yaptığımda?????Acaba mı dedim.Eve geldim hala şüphem yok ya.Yemek tv derken yatmadan önce bir idrar testi yaptım.Sonuç + Az sonra kan testi için evden çıkacağım.Ne hissetiğimi bilmiyorum.Doktorumu aramadım.Bugünkü test neticelensin pzt günü de baktıracağım.Artışa göre arayacağım.Normal hayatıma devam ediyorum yani.Bu anlayamadığım gebelik hiç birşeye dikkat etmediğim anda gelişti.Mart ayı için yurt dışına rez. yaptırmıştık.Onun heyecanı ve koşuşturması vardı.Rez. yaptırdığımız gün benim adetimin başladığı gündü.Yani ona güvenip rez. yaptırdık.oooooof kafam çok karışık.Tekrarlayan düşüklerimden sonra uzun süredir gebe kalamıyorum diye üzülüyordum.Netice ne olursa olsun gebe kalmak beni sevindirdi yine de.Bakalım test sonuçları ne diyecek.Kafam çok karışık çok....
kuntizella inşallah gerçekten hamilesindir ve bu çilen bitmiştir ve inşallah yurt dışı gezine gidemezsin...yinede sakin ol derim Allah korusun yazdıysa bozsun ama dış gebelikte olabilir.yazdıkların çok fazla dış gebeliğe benziyor...ama olsun hamilesin hamilesinKızlar başıma ilginç bir olay geldi.Ayın 4 ünde birkaç gün gecikmeyle adet oldum.İşyerinde sabah adetim gelmeyince kanımı aldırıp gebelik var mı diye kontrol ettim-kart test ile-.Normal test okuma süresinin sonlarına doğru belirsiz ikinci çizgi vardı ama gerçekten çok silik.Olası bir erken düşük herhalde ve hcg düşüşte diye yorumladım.Öğleden sonra kanama geldi.6-7 gün her zamanki gibi şakır şakır kanadım.Ağrısıyla sancısıyla..Bu arada dişim için panoromik film,parmak kırığı şüphesi ile röntgen çekildi.İlaçlar aldım.Dün tam işten çıkma saatimde tuvalete girdiğimde -Allahtan günlük pedim vardı-kahverengi anormal bir kanama olduğunu gördüm.Nereden çıktı diye çok canım sıkıldı.Bir kaç kez başıma gelmişti.Adetten sonra ara kanama ve düşük yaptığımda?????Acaba mı dedim.Eve geldim hala şüphem yok ya.Yemek tv derken yatmadan önce bir idrar testi yaptım.Sonuç + Az sonra kan testi için evden çıkacağım.Ne hissetiğimi bilmiyorum.Doktorumu aramadım.Bugünkü test neticelensin pzt günü de baktıracağım.Artışa göre arayacağım.Normal hayatıma devam ediyorum yani.Bu anlayamadığım gebelik hiç birşeye dikkat etmediğim anda gelişti.Mart ayı için yurt dışına rez. yaptırmıştık.Onun heyecanı ve koşuşturması vardı.Rez. yaptırdığımız gün benim adetimin başladığı gündü.Yani ona güvenip rez. yaptırdık.oooooof kafam çok karışık.Tekrarlayan düşüklerimden sonra uzun süredir gebe kalamıyorum diye üzülüyordum.Netice ne olursa olsun gebe kalmak beni sevindirdi yine de.Bakalım test sonuçları ne diyecek.Kafam çok karışık çok....
ben tüp bebek tedavisine başvurdum tıp hastanesinden rapor almam gerekiyormuş öncelikle ben onu tamamlamaya çalışıyorum ama açelyayla yazdıklarınızdan sonra korktum benim rahim filmim var onda hiç bi sıkıntı yok şükür ama benim hiç üpüme bakılmıo rahimde anlaşılıo degilmi ya çok korktum ben bide kapalıysa gerçi tüp bebek yaptıracagım merkezde çok güzel araştırırlar die umut ediyorum
ben tüp bebek tedavisine başvurdum tıp hastanesinden rapor almam gerekiyormuş öncelikle ben onu tamamlamaya çalışıyorum ama açelyayla yazdıklarınızdan sonra korktum benim rahim filmim var onda hiç bi sıkıntı yok şükür ama benim hiç üpüme bakılmıo rahimde anlaşılıo degilmi ya çok korktum ben bide kapalıysa gerçi tüp bebek yaptıracagım merkezde çok güzel araştırırlar die umut ediyorum
acelyacım canım benim hepimiz canı gönülden dua ederiz..histeroskopi yaptırmışsın çok güzel , tüpte problem olsaydı rahimin içinden anlarlardı..sen şimdi kendini rahat bırak herşey yolunda herşey güzel gidecek de kendi kendine..evet olumsuz olma ihtimalide var ama sonuçta ilk tüpde hamile kalanda var kalmayanda var.bu süreci çok iyi moralle atlatman lazım..hiç bir zaman unutmaki olmayan bir bebekte illaki bir problem çıkıyor.şu zamana tanıdığım bir çok kişide olmamasının nedeni çocuğun anomali olmasından kaynaklanıyor.Rabbim seni seviyordur vermiyordur. kötü şeyleri düşünme tamamiyle pozitif ol..
bu arada istanbula gelince bende beklerim..hiç olmadı en azında pierlotide kahve içeriz...:)))
Sevgili sancal ve sermuh iyi dilekleriniz icin sagolun.Degerim 190 cikti. Pzt tekrarlanacak.progestan basladim.pzt deger yaklasik 2 kat artmissa umut var.pzt.yi beleyecegiz anlasilanSonuc insallah net olur kafamda soru isareti olsun istemiyorum artik.Ama ne olursa olsun hayirlisi olsun diyorum..
Sevgili sancal ve sermuh iyi dilekleriniz icin sagolun.Degerim 190 cikti. Pzt tekrarlanacak.progestan basladim.pzt deger yaklasik 2 kat artmissa umut var.pzt.yi beleyecegiz anlasilanSonuc insallah net olur kafamda soru isareti olsun istemiyorum artik.Ama ne olursa olsun hayirlisi olsun diyorum..
ohhh beee sonunda biri hamileyim dedi......güzel haberini takip edicem inanıyorum her şey güzel olacak.....
sermuh bu arada son deneme yapacağım demiştin,ne zaman düşünüyorsun? işyerimde bir arkadaş 41 yaşında,kimbilir kaç ke denedi 7 veya 8 bilmiyorum.. ama bu sefer tutmuş.. çok sevindim.. her an herşey olabilir, hem tutarsa bebeğine kardeş de gelmiş olur o arada.. olsun olsun hem de ikisi birden olsun,2 çocuktan başını kaşıyacak fırsatın olmasın inşallah...
Kuntizella ne olduuuu
Sizlere nöbet tuttuğum yerden yazıyorum.Bugün hasta sayımız çok fazla,herkes kırılıyor hastalıktan.
Kızlar duymak isteyeceğiniz şeyi malesef söyleyemiyorum.Dün değerim düşüşteydi tahmin ettiğim gibi.Yine düşük yaptım.Lekelenmem hala devam ediyor.Bu kez adet gördüğüm dönemde hamileymişim fark bu.Gerçi buna doktorlar adet kanaması değil yerleşme kanaması diyorlar.Ama benimkinin normal adetten hiçbir farkı yoktu inanın.200 kadında bir normal adet zamanına gelen dönemde bu durum oluyormuş-fakat hafif bir lekelenme ile-Çok nadiren de olsa benim gibi normal adet görüyormuş gibi yaşanıyormuş.Benimki kaç kişide yaşanıyor bilmiyorum.Ben normal sandığım kanamamdan kısa bir süre sonra lekelenmeseydim ve bu devam eden bir gebelik olsaydı farkına bile varmayacaktım gebeliğimin.Artık neye inanacağımı bilemiyorum.Ne zaman döllendi bu yumurtala anlamıyorum.Geçtiğimiz ay adet sonrası 14-15. günümde rutin us kontrolünde sol yumurtalığımda 2 yumurtam vardı.Kızlar ben hep ikiz isterdim.İçimden ''her ay normalde 1 yumurta olurdu bu kez acaba ikiz mi geliyor'' dedim kendi kendime.ikiz gebeliklerde hcg düşüşü hızlı oluyormuş.Benimde hızla düşüyor.Doktorumla görüşmedim bu konuyu ama içimden sanki ikiz kaybettim gibi geliyor.Sağlık olsun ne yapalım.Bu seferki plansızdı ve plansız şekilde düştü-gerçi planlılar da düştü ama...-.Allaha dua ettim ikinci hcg sonucum beni şüphede bırakmasın diye.Allahım duamı kabul etti.2 katı yükselseydi gebelik devam ediyor denebilirdi,ama yükseliş istendiği gibi olmasaydı yine yatacaktım ve bir sonraki sonucu belki bir daha sonraki sonucu bekleyecektim.Dualarım kabul oldu.Net sonuç geldi.Tekrarlayan ve nedeni bulunamayan düşüklerim nedeni ile bu yıl tüp bebek düşünüyorduk biliyorsunuz.Bu arada tatil heyecanı ile koştururken-insanın kafası boş olunca kolay hamile kalıyormuş ya-hamile kalmışım :) Neyse bu kez de olmadı kızlar.Hayırlı ise olsun diye dua etmiştim.Bu kez de gebeliği devam ettirmek nasip değilmiş ne yapalım.Allah her şeyin zamanını bilir.Vardır elbet bir nedeni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?