Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

hadi bakalım sonuca yaklaşıyorsun inşallh sonucuda çok güzel olur. hayırlı olsun.
Amiiiiiiiiiiiiiiin.

heralde açelyanında transferi olmuştur.
Allah hepimizn yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Acelya sAncal antalya2011 hepiniz moralinizi yuksek tutun lutfen...eminimher sey guzel olacak ben gelip okuyorum ve merakta birakmayin lutfen dualarimdasiiz...Allah yar ve yardimciiz olsun..

Yeda bebisin tekrar hayirli olsun guzelim...Allah daha guzel gunler gormek nasip etsin..

Kuntizella nereye kayboldun...

sağol canım.sende benim dualarımdasın.

saol arkadaşım inşallah sorun olmaz ilk defa olucak benim inşallah sonuncu olur çok heycanlıyım allahım cümlemizin yardımcısı olsun saol duaların için bende hepimize ediyorum dua açelya iyidir inşallah.ben transferden sonra annemde yatıcam inşallah olursa haber veremessem dualarınızı eksik etmeyin canlarım

Beni hatırlayan var mı acaba????

sermuh naptın kuzum?hiç aramıyon bakıyorum :)
haber beklediklerimiz varmış aramızda. hayırlısıyla mutlulukla alsınlar bakalım. bizi de sevindirsinler.

hepinizi öpüyorum.

bugün transferin 9.günü.. fakat aksilikler peşimi bırakmadı,13 gündür hastanelerde sürünüyorum,bugün taburcu oldum..yumurta kailtem zaten kötü çıktı dondurmaya bile gerek kalmadı,hasta hasta transfer olmak zorunda kaldım erteleyemedik... ama hiçbirşey yemeden içmeden sürekli kusarak geçen bu sürede sağlık derdine düşüp karnımdakini hiç aklıma getirmedim desem yeridir.. şuan bile o his yok içimde.. bu şartlar altında tutması bir mucize olduğu için belki de... neyse inşallah diğer arkadaşların işi rast gider.. herşeyin hayırlısı...

kızlaaarrr...

ne var ne yokk? hepınızı cok ozledım.. 5 aylık bır kızım var ALARA .... ınanın dogumda kızımı gordukten sonra sermuh aylın ergıtess sancal antalya2011 bılge dıleksultan..... aklıma gelen herkes ıcın Allah ım onlarada nasıp et dıye dua ettım hala her sukrettıgmde duacınızım.. kızımla mesgulum ıkımızde ıyıyz dogumum bıraz zor oldu kalp hastası oldugum ıcın ama atlattık...

bu buyuk ınanılmaz mucızeyı kusursuzlugu ınsallahh sızde yasarsınız gunun bırınde.. umudunuzu kaybetmeyın ılk fırsatta yıne gelıcem sızle cene calmaya...

SERMUHHHH.....

kızıma LİNA KOYMAK ISTEDIM COK AMA ALARA LİNE ADRİANA LİMA GIBI OLCAK DEDILER VAZGECTIK... anlamı arapca hurma fıdesı canım... cok guzel ve degısık yada tuanada olabılır duunmustuk bunuda..

canım bende senden haber almak için açtım...öncelikle geçmiş olsun inşallah vardır tatlım bebeğin seninledir kötü düşünme..bende bekliyorum yumurtalar toplandi bakalım
tatlımmm hoşgeldin sefa geldin bebişimize maşaallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
bilgecim hiç unutulurmusun sen ama daha sık gelsen iyi olur hani :)

canım Allahtan ümit kesilmez.olamz dedikleriniki oluyor.olur dediklerininki olmuyor.
Allahım nasip etmiştir inşallah bebişin seninledir.

maşallah kızına
bahtıda şansıda adı gibi güzel olsun inşallah.

seni nasıl unuturuz.topiğimizin sahibi.
sende zor günler atlatıyorsun canım.
Allah yardımcın olsun.

sermuh nerdesin canım
bende doktora gitmiştim.benimde kapalı tarafta gelişmiş yumurta
doktor yinede yapalım diyor.ben yaptırsam mı acasba aşılama şans çok çok düşük olucak.
seninde böyle olmuş galiba ama sonucu dış gebelik olmuş diye okumuştum.

Son düzenleme:

maşallah zaman ne kadar hızlı geçiyor. koca kız olmuş annesi. sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah. sen nasılsın?iyi misin?kocaman öpüyorum.

teşekkür ederim canım. haklısın ama biraz başım kalabalık. o nedenle fırsat buldukça geliyorum hemen. az zamanım geçmedi burada. unutmam mümkün değil.

merhaba tatlım. teşekkür ederim. hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı dilerim ben de. tüm akadaşlarım için inşallah. ben yoğun ve sıkıntılı dönemimi atlatır atlatmaz hiç çıkmıycam burdan merak etmeyin.yanınızdayım.

beni neden merak etmediniz.. kimse ne oldu ne bitti sormadı ama.... bugün 13. günüm ve tahlil yaptırdım.. HAMİLEYİMMMM
DUA EDİN benim için sorun çıkmadan atlatayım.. haftaya çağırdı doktor,Allah ım inşallah bundan sonrasında da yardım eder...

gerçekten mi.maşallah
ay çok sevindim canım ya ...bak hiç ümidin yoktu.Allah nelere kadir canım.
inşallah hep böyle devam eder hayırlı haberlerini alırız canım.

tebrik ederim. allah kucağına almayı da nasib etsin. negatif sonuçlar görmeye o kadar alıştık ki heyecanımızı kaybettik galiba ondandır seni de sormayışımız. allah bize de nasip etsin buradan müjdeli haber vermeyi. çok dikkat et kendine. :)

gerçekten mi.maşallah
ay çok sevindim canım ya ...bak hiç ümidin yoktu.Allah nelere kadir canım.
inşallah hep böyle devam eder hayırlı haberlerini alırız canım.

teşekkür ederim kızlar.. amin inşallah sorunsuz devam eder... o kadar alışmışımki olumsuzluklara henüz sevinemiyorum,bi gideyim göreyim o zaman inanırım belki...

bu arada SANCAL seni çok merak ediyorum,sanırım transferin oldu ve annende kalıyorsun.. hadi bakalım 2. bombada senden gelecek inşallah.. dualarım seninle....

2011 ocakta olmuştu ilk aşılamam.bir yıl sonra bu kez son aşılamam yapılıyor. tek duam tüp bebeğe gerek kalmadan çift çizgiyi görmek. dualarını bekliyor olacağım yarın sabah yapılacak aşılama için...

zaman ne çabuk geçiyor,ben 2011 e 5 aşılama sığdırdım :)) hadi bakalım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu defa olur canım.. dualarım seninle...

Allah sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin canım. Çok çok çok sevindim. nihayet geldi müjdeli haberin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…