ilişkiye girdiyseniz lekelenme kanaması olabilir..ama acil beta hcg yaptır dış gebelikte olabilir...benim ilk dış gebeliğimde gününde adet oldum bitti..4-5 gün sonra tekrar başladı dış gebelikmiş...ihmal etmemek lazım...lütfen bizede haber verrr...
hayir iliskiye girmedim
yakin zamanda ay ölemi diyorsun ama iki gun önce kadin dr.ma gitmistim bakmisti hic birsey yok demisti ben belki asilmadan sonra kist falan vardir diye kontrele gitmistim hic bisey yok her yolunda demisti dis gebelikse ultrasalda görunmezmi ofya simdi ne olacak martta ikinci asilamai yapacaktim
hayir iliskiye girmedim
yakin zamanda ay ölemi diyorsun ama iki gun önce kadin dr.ma gitmistim bakmisti hic birsey yok demisti ben belki asilmadan sonra kist falan vardir diye kontrele gitmistim hic bisey yok her yolunda demisti dis gebelikse ultrasalda görunmezmi ofya simdi ne olacak martta ikinci asilamai yapacaktim
arkadaslar simdi drmu aradim test yapmak icin cagirdi gidiyorum bakalim dua edin insallah
Allah yardımcınnnn olsun seni şerlerden korusun....İnşallah kötü bir şey çıkmaz...lütfen haberdar et bizi...
beta hcg yapılmışmıydı ordaki değeri biliyormusun
hayir zaten adet tarihimde adetim geldi diye kan testi yapmamistim ama asilmadan sonraki adetim ucgun kahverengi lekenme seklinde oldu dörduncugun geldi sonrada normal adet gibi besgunden sonra bitmisti e simdi beklemelim sanirim degilmi devami gelicekmi diye
anlamadım sen şimdi dr a gidip test yaptırdınmı?beta hcg bakılması lazım.kendin özel bir hastanede bile baktırabilirsin...bazı şeyleri dr a bırakmamak lazım
ben kendi kadin dr..uma gittim oda idrar testi yapti artik lekelenme devam ederse kan testi yaptiririm
enteresan...ben olsam direk kan testi yaptırırdımm..
enteresan...ben olsam direk kan testi yaptırırdımm..
burda trdeki sansli degiliz malesef
kendine dikkat et sağ veya sol kasığında gaz sancısı gibi batma gibi acı olursa dr git..kanama normalden koyu renk ise yine dikkatli ol..
ilk dış gebeliğimin arkasından 1 hafta geçmişti görümcem hamile kaldı..arasında 1 hafta vardı...şimdi 2. dış gebelik geçirdim ve arada yine 1 hafta var...öyle bir sınav kiii çok zor...hemde bu arkadaşım çok yakın görüşmezsek haftada 1 gün görüşmüyoruz...isyan etmek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum isyanı ama karmakarışık duygulardayım...öyle derin bir sınav kiii...dün akşam kan tahlili sonucunu bizim evde öğrendik 19.000 ve haftaya salı benim kontrolüm var birlikte aynı dr a gidicez..
şimdi bu durumda hemen sigarayı tamamen bırakma kararı aldım son paketimi içiyorum ve bir daha içmeyeceğim...belki kendiliğinden hamile kalırım...riske atmaya gerek yok...
dün akşam eşimde alt üst oldu benim üzüldüğümü fark etti o daha çok üzüldü..bu kızcağız ben hamileyim diye yatarken benim işlerime koşturup durmuştu...
bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
çok şey istemedim ki sadece sağlıklı bir bebeğim olsun dedim...bir tane bile olsa yeterdi...benimde eşiminde tüm kardeşlerinin çocukları oldu...herkezin çocuğu varrrr...her kez çocuklarını kucaklarını alıyor...ama bizzz burda birbirimizi teselli etmekten başka bir şey yapamıyoruz...çekmediğimiz rezillik kalmadı...saatler günler aylar beklemekle geçerken 8 sene bitti...daha ne kadar bekleceğiz....
yine çok yazdımmm ...kimseye bunları konuşamazdım şu an bile ağlıyorum...iyiki sizler varsınız arkadaşlarım...bir gün burda bende yine hamileyim diye yazacağım hemde bu sefer normal gebelik olacak....bir gün bende hamiş olucam...hep dua ediyorum hepimiz için Allah dualarımızı eminim kabul etti..ve bizde bir gün ANNE olacağızzzzzzzz...........
selam kızlar bende 28 subat gunu evraklarımı verecegım hemen rapor cıkarsa martta asılama yapılacak ınsallah ...
ılk denememız olacak bakalım hayırlısı
sebepsız ınfertılıte dıye gecıyoruz
bebek ısteyelı 15 ay oldu
esım de de bende de sorun yok cok sukur ama olmadı nasıb ıste
ıstanbulda zeynep kamılde yaptıracagım bakalım
günaydın canım şimdi okudum yazını..çok üzüldüm sana çünkü aynı acıları aynı sıkıntıları yaşıyoruz maddi manevi...bizi bizden başka kimse anlayamaz allah yardımcın olsun..bebeğin seni bekliyor ama günü var demekki...sen güçlü olursan bebeğin sana çabuk tuttunur gerçi bunu hiçbirimiz yapmıyoruz ben bile bıraktım kendimi benim sizden tek farkım bir tane evladım var ama yinede çok istiyorum...
saolasın canım ınsallah hepımız ıcın olumlu sonuclar olurallah kolaylık versin.inş. olumlu sonuç alırsın..
bebek yok diye üzülürken başka üzüntü yaşamak istemiyorum çünkü adetim gelmedi daha bugün 2.gün hiç geçikmezdi kist falan olmasın da. yoruldum çok gerçekten bizi birbirimizden başka anlayan yok.ALLAH hepimize yardım etsin
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. 2 aşılama yaptırdım ama ben rahim filmi çektirmemiştim..doktor onu çektir daha iyi olur 3 . yü öyle yapalım dedi.. ama bir arkadaşım çektirmişti çok can yakıcı bişeymiş.. doktorum biz anestezi uygulamıyoruz gerek de yok dedi.. aranızda çektiren var mı? ne kadar sürüyor, çok mu zor oluyor? korkudan karar veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?