merhaba arkadaşım ben izmirde tepecik akdın hastalıkları hastanesinde aneztesi almadan çekildim bneim nazcizane fikrim aneztezili çektirmen zaten ona anezteside denemez az miktarda oluyor..benim tahimde yapışıklık ve kist olduğu için ağrılı geçmiş tüplerim açıktı ama çok acı çektim ki çok dayanıklı bir insanın ama benden önceki giren bayan hiçbirşey yok gibi çıkmış sanki muayeneden çıkar gibi eşim dışarda oh demiş demek ki basit bir işlem beni görünce inanamadı..tavsiyem aneztezili bende çınarlıyı araştırmıştım 300 civarıydı ama sonra herkes çketiriyor az ağrılı diye normal çektirdim bu sende böyle olacak değil ama arkadaşımın dediği gibi 9 eylüle ya da tepeciğe sor zaten adetine göre gün ve saat veriyorlar..Merhabalar
bende izmirde oturuyorum. 5 ocak da cekıldı fılmım. ben bıkac yere sordum 500 lıra falan ıstedıler. doktorum 9 eylul e gonderdı sonra. bende aneztezili cekılsın dıye randevu aldım. oyle sıra da beklemıyorsun ssk ıle de para da odemıyorsun. adetın ılk gunu arayıp 9 veya 10. gune randevu verıyorlar işlem sırasında da uyuyorsun .deneyebılırsın bence. ama dedıgım gıbı ben forumda yazılanlardan sonra anestezili olsun dıye baya bı ugrastım.
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. 2 aşılama yaptırdım ama ben rahim filmi çektirmemiştim..doktor onu çektir daha iyi olur 3 . yü öyle yapalım dedi.. ama bir arkadaşım çektirmişti çok can yakıcı bişeymiş.. doktorum biz anestezi uygulamıyoruz gerek de yok dedi.. aranızda çektiren var mı? ne kadar sürüyor, çok mu zor oluyor? korkudan karar veremedim..
bir bombada bendenn....şu an çok yakın görüştüğüm 2 arkadaşım var biri 5 aylık hamile biride hamile kaldı üstelik korunuyordu ilaç kullanıyordu ve hamile yeni aldım haberini..hem sevindim hemde hüzünlendim.....rabbim isterse olacak...şimdi sigarayı komple bırakıyorum..belki bu lanet yüzünden olmuyordur...Allah kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun...
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. 2 aşılama yaptırdım ama ben rahim filmi çektirmemiştim..doktor onu çektir daha iyi olur 3 . yü öyle yapalım dedi.. ama bir arkadaşım çektirmişti çok can yakıcı bişeymiş.. doktorum biz anestezi uygulamıyoruz gerek de yok dedi.. aranızda çektiren var mı? ne kadar sürüyor, çok mu zor oluyor? korkudan karar veremedim..
olmadı kızlar( bugün 15. günüm negatif doktorum 1 ay dinlenme dedi adetim gelmedi daha bir an önce gelse bari
bir bombada bendenn....şu an çok yakın görüştüğüm 2 arkadaşım var biri 5 aylık hamile biride hamile kaldı üstelik korunuyordu ilaç kullanıyordu ve hamile yeni aldım haberini..hem sevindim hemde hüzünlendim.....rabbim isterse olacak...şimdi sigarayı komple bırakıyorum..belki bu lanet yüzünden olmuyordur...Allah kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun...
olmadı kızlar( bugün 15. günüm negatif doktorum 1 ay dinlenme dedi adetim gelmedi daha bir an önce gelse bari
çokkkk iyi anlıyorum seni bende çok yaşadım hamile olmayı heyecanla beklerken nerdeyse her ay hamile haberi aldım hepsi doğdu büyüyorlar bile çok acı bu ancak yaşayan bilir yeğenim bile var 40 günlük çok seviyorum onu ama severken bazen gözlerim doluyor ablamla aynı anda korunmayı bırakmıştık benim olmadı çok üzgünüm bende hissettim senin hissettiklerini kıskanıyomuyum dedim ama kıskançlık değil bu başka bişey
benimde çewremde o kadar hamile varki.bende hem sewiniyorum hem hüzünleniyrmmesela çewremde 3 emine wardı hapsi hamile 2 sibelde hamile burda warsa emine ve sibel.tez zamanda :) inş. bizde bebeklerimizi bu yıl kucaklarız.
bende beklemedeyim arkadaşlar kist oluşmuş ilaçlardan. nerdeyse sevinecem kist oluştuğuna iki aydır öyle yorulmuşumki farkında olmadan dinlenmek iyi gelecek.
gerçekten insanlar bizi anlamıyorlar anlamalarınıda beklemiyorum zaten...dün test yaptık evde neyse negatif çıktı üzüldüm tabi ben doktoru aradım doktor kan testi yaptır idrar testi daha erken dedi tamam dedim.hemşire arkadaşım var onu aradık kan tahlili yapayımmı diye geç olmuştu çünkü alırlarmı diye sormak için..bana dediği ne biliyormusun ne bu acelen niye bu kadar acele ediyorsun bir tane çocuğun var yeter sana..ne bu hırs diye söyledi...çok üzüldüm çocuk bir insan için hırs oluyormuş normal yolla hamile kalan anneler için..beni anlamadı çok üzüldüm hırs yapma diyor bana böyle bir saçmalık olabilirmi....ben bu bebeği kızımı istediğim kadar çok istiyorum belki daha çok istiyorumhırs diyorlar yaaaaaaa anlamıyorum... anlamıyorlar bizi..isyanım yok ALLAHıma ama çöpe bebekler atılıyor cami avlularına bebekler konuyor ailelerden gizli hamile kalıp doğum yapan bir çok kişi var apartman boşluklarına atılıyor bebekler boğulup öldürülüyor daha hangisini sayayım rabbim bizi bunla neden sınava sokuyor bilmiyorum...rabbim sen büyüksün diyorum ama çok üzülüyorum.. yinede hayırlısını versin herşeyin allahım...
gerçekten insanlar bizi anlamıyorlar anlamalarınıda beklemiyorum zaten...dün test yaptık evde neyse negatif çıktı üzüldüm tabi ben doktoru aradım doktor kan testi yaptır idrar testi daha erken dedi tamam dedim.hemşire arkadaşım var onu aradık kan tahlili yapayımmı diye geç olmuştu çünkü alırlarmı diye sormak için..bana dediği ne biliyormusun ne bu acelen niye bu kadar acele ediyorsun bir tane çocuğun var yeter sana..ne bu hırs diye söyledi...çok üzüldüm çocuk bir insan için hırs oluyormuş normal yolla hamile kalan anneler için..beni anlamadı çok üzüldüm hırs yapma diyor bana böyle bir saçmalık olabilirmi....ben bu bebeği kızımı istediğim kadar çok istiyorum belki daha çok istiyorumhırs diyorlar yaaaaaaa anlamıyorum... anlamıyorlar bizi..isyanım yok ALLAHıma ama çöpe bebekler atılıyor cami avlularına bebekler konuyor ailelerden gizli hamile kalıp doğum yapan bir çok kişi var apartman boşluklarına atılıyor bebekler boğulup öldürülüyor daha hangisini sayayım rabbim bizi bunla neden sınava sokuyor bilmiyorum...rabbim sen büyüksün diyorum ama çok üzülüyorum.. yinede hayırlısını versin herşeyin allahım...
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. 2 aşılama yaptırdım ama ben rahim filmi çektirmemiştim..doktor onu çektir daha iyi olur 3 . yü öyle yapalım dedi.. ama bir arkadaşım çektirmişti çok can yakıcı bişeymiş.. doktorum biz anestezi uygulamıyoruz gerek de yok dedi .. aranızda çektiren var mı? ne kadar sürüyor, çok mu zor oluyor? korkudan karar veremedim..
ilk dış gebeliğimin arkasından 1 hafta geçmişti görümcem hamile kaldı..arasında 1 hafta vardı...şimdi 2. dış gebelik geçirdim ve arada yine 1 hafta var...öyle bir sınav kiii çok zor...hemde bu arkadaşım çok yakın görüşmezsek haftada 1 gün görüşmüyoruz...isyan etmek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum isyanı ama karmakarışık duygulardayım...öyle derin bir sınav kiii...dün akşam kan tahlili sonucunu bizim evde öğrendik 19.000 ve haftaya salı benim kontrolüm var birlikte aynı dr a gidicez..
şimdi bu durumda hemen sigarayı tamamen bırakma kararı aldım son paketimi içiyorum ve bir daha içmeyeceğim...belki kendiliğinden hamile kalırım...riske atmaya gerek yok...
dün akşam eşimde alt üst oldu benim üzüldüğümü fark etti o daha çok üzüldü..bu kızcağız ben hamileyim diye yatarken benim işlerime koşturup durmuştu...
bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
çok şey istemedim ki sadece sağlıklı bir bebeğim olsun dedim...bir tane bile olsa yeterdi...benimde eşiminde tüm kardeşlerinin çocukları oldu...herkezin çocuğu varrrr...her kez çocuklarını kucaklarını alıyor...ama bizzz burda birbirimizi teselli etmekten başka bir şey yapamıyoruz...çekmediğimiz rezillik kalmadı...saatler günler aylar beklemekle geçerken 8 sene bitti...daha ne kadar bekleceğiz....
yine çok yazdımmm ...kimseye bunları konuşamazdım şu an bile ağlıyorum...iyiki sizler varsınız arkadaşlarım...bir gün burda bende yine hamileyim diye yazacağım hemde bu sefer normal gebelik olacak....bir gün bende hamiş olucam...hep dua ediyorum hepimiz için Allah dualarımızı eminim kabul etti..ve bizde bir gün ANNE olacağızzzzzzzz...........
ilk dış gebeliğimin arkasından 1 hafta geçmişti görümcem hamile kaldı..arasında 1 hafta vardı...şimdi 2. dış gebelik geçirdim ve arada yine 1 hafta var...öyle bir sınav kiii çok zor...hemde bu arkadaşım çok yakın görüşmezsek haftada 1 gün görüşmüyoruz...isyan etmek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum isyanı ama karmakarışık duygulardayım...öyle derin bir sınav kiii...dün akşam kan tahlili sonucunu bizim evde öğrendik 19.000 ve haftaya salı benim kontrolüm var birlikte aynı dr a gidicez..
şimdi bu durumda hemen sigarayı tamamen bırakma kararı aldım son paketimi içiyorum ve bir daha içmeyeceğim...belki kendiliğinden hamile kalırım...riske atmaya gerek yok...
dün akşam eşimde alt üst oldu benim üzüldüğümü fark etti o daha çok üzüldü..bu kızcağız ben hamileyim diye yatarken benim işlerime koşturup durmuştu...
bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
çok şey istemedim ki sadece sağlıklı bir bebeğim olsun dedim...bir tane bile olsa yeterdi...benimde eşiminde tüm kardeşlerinin çocukları oldu...herkezin çocuğu varrrr...her kez çocuklarını kucaklarını alıyor...ama bizzz burda birbirimizi teselli etmekten başka bir şey yapamıyoruz...çekmediğimiz rezillik kalmadı...saatler günler aylar beklemekle geçerken 8 sene bitti...daha ne kadar bekleceğiz....
yine çok yazdımmm ...kimseye bunları konuşamazdım şu an bile ağlıyorum...iyiki sizler varsınız arkadaşlarım...bir gün burda bende yine hamileyim diye yazacağım hemde bu sefer normal gebelik olacak....bir gün bende hamiş olucam...hep dua ediyorum hepimiz için Allah dualarımızı eminim kabul etti..ve bizde bir gün ANNE olacağızzzzzzzz...........
arkadaslar lutfen bir bilginiz varsa sevinirim ben 19 ocakda asilama oldum sonuc negatifdi tam regl gunumde adet oldum tamam hersey normaldi zaten adetim hep duzenlidir ama simdi adetim biteli henuz 10 gün oldu ve bugun sabah kahverengi lekeler geldi acaba bu adet kanamasi simdi asilamadan sonra ne zaman adet oldunuz bilgi verirseniz sevinirim
canım yazın beni cok etkiledi cok zor bi durum biliyorum çünkü ben de aynısını yasıyorum biz ne ilk nede sonuz okadar cok insan varki aynı durumda olan ama suna inanıyorum gerçekten yürekten istersen mutlaka istedigine sahip olursun ben inanıyorum nolur sen de inan hiç bir şüphem yok hakkımızda herseyin hayırlısı olsun üzme kendini olurmu
oyy oyy oyyy canım benim.sende dolmuşsun iice. sağa bakıyon hamile sola bakıyon hamile.bazen bağıra bağıra ağlayasın geliyor.sıkıştırıyor insanlaar. bizler burdayız.bana da çok ii geliyor burası.rahatlıyorum.az da olsa cwp gelse. inş.hamile haberini wereceksin hepimiz vereceğiz.allah sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirtsin. doğum wersin.amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?