Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
merhaba arkadaşım ben izmirde tepecik akdın hastalıkları hastanesinde aneztesi almadan çekildim bneim nazcizane fikrim aneztezili çektirmen zaten ona anezteside denemez az miktarda oluyor..benim tahimde yapışıklık ve kist olduğu için ağrılı geçmiş tüplerim açıktı ama çok acı çektim ki çok dayanıklı bir insanın ama benden önceki giren bayan hiçbirşey yok gibi çıkmış sanki muayeneden çıkar gibi eşim dışarda oh demiş demek ki basit bir işlem beni görünce inanamadı..tavsiyem aneztezili bende çınarlıyı araştırmıştım 300 civarıydı ama sonra herkes çketiriyor az ağrılı diye normal çektirdim bu sende böyle olacak değil ama arkadaşımın dediği gibi 9 eylüle ya da tepeciğe sor zaten adetine göre gün ve saat veriyorlar..

2 aşılama yapana kadar niye istememiş ?ya tüplerin kapalıysa boşu boşuna onca sıkıntı manevi yılgınlık..benim bildiğim en başta istenen filmlerden biridir bu..direk tüp bebek yapılsa neyse gerek yok denir ama aşılama da gerekli...kişisine göre değişiyor acı ağrı ..ama bu yola girince her sıkntı çekiliyor dilerim Rabbim hepimize çektiğimiz sıkıntıların sonunda güzel günler gösterir...

insan üzülmüyor ama tuaf oluyor ..ben her haberde aynı duyguya kapılıyordum.yengem hamile kalmış benden saklamışlar kendim hamile kalınca öğrendim ....çok üzülmüştüm sakladılar diye ama ya hamile kalmasaydın kendim adıma daha kötü olurdum kesin ama yeğenim geliyor o ayrı..onların yerine koyup kendinmiş gibi hayaller kuruyorsun..bazen kendimi suçlardım ama elimizde değil ki doğamızda var anne olma isteği..inşallah en kısa zamanda bir bir haberlerinizi alırız her hamile haberi beni çok mutlu ediyor hele ki zor kavuşanlarda iki kat artıyor sevincim..

canım ben daha yenı cektırdım anestezısız hemde benı cok korkuttular ama doktorum hıc acıtmadı canımı sadece ılacı verırken cok az yanma oluyor okadar tabı bıde tecrubelı ellerde olursan hıc korkma rahat durursan 5 dakıkalık bısey

gnydın cnm. kişiden kişiye değişiyormuş eğer tüplerde tıkanıklık veya yapışıklık varsa zor oluyormuş. benim kolay olmuştu sadece ilaç verirken ağrı hissetmiştim 15 dakika falan sürdü. benim doktorumda anesteziye gerek yok demişti. bu arada benimde aşılamam tutmadı bu ay beklemedeyim.

bende beklemedeyim arkadaşlar kist oluşmuş ilaçlardan. nerdeyse sevinecem kist oluştuğuna iki aydır öyle yorulmuşumki farkında olmadan dinlenmek iyi gelecek.

olmadı kızlar ( bugün 15. günüm negatif doktorum 1 ay dinlenme dedi adetim gelmedi daha bir an önce gelse bari

günaydın canım şimdi okudum yazını..çok üzüldüm sana çünkü aynı acıları aynı sıkıntıları yaşıyoruz maddi manevi...bizi bizden başka kimse anlayamaz allah yardımcın olsun..bebeğin seni bekliyor ama günü var demekki...sen güçlü olursan bebeğin sana çabuk tuttunur gerçi bunu hiçbirimiz yapmıyoruz ben bile bıraktım kendimi benim sizden tek farkım bir tane evladım var ama yinede çok istiyorum...

gerçekten insanlar bizi anlamıyorlar anlamalarınıda beklemiyorum zaten...dün test yaptık evde neyse negatif çıktı üzüldüm tabi ben doktoru aradım doktor kan testi yaptır idrar testi daha erken dedi tamam dedim.hemşire arkadaşım var onu aradık kan tahlili yapayımmı diye geç olmuştu çünkü alırlarmı diye sormak için..bana dediği ne biliyormusun ne bu acelen niye bu kadar acele ediyorsun bir tane çocuğun var yeter sana..ne bu hırs diye söyledi...çok üzüldüm çocuk bir insan için hırs oluyormuş normal yolla hamile kalan anneler için..beni anlamadı çok üzüldüm hırs yapma diyor bana böyle bir saçmalık olabilirmi....ben bu bebeği kızımı istediğim kadar çok istiyorum belki daha çok istiyorum hırs diyorlar yaaaaaaa anlamıyorum...anlamıyorlar bizi..isyanım yok ALLAHıma ama çöpe bebekler atılıyor cami avlularına bebekler konuyor ailelerden gizli hamile kalıp doğum yapan bir çok kişi var apartman boşluklarına atılıyor bebekler boğulup öldürülüyor daha hangisini sayayım rabbim bizi bunla neden sınava sokuyor bilmiyorum...rabbim sen büyüksün diyorum ama çok üzülüyorum..yinede hayırlısını versin herşeyin allahım...

kedilerin mart bereketi üzerimize olsun mu diyelim ne diyelim????

olmadı kızlar ( bugün 15. günüm negatif doktorum 1 ay dinlenme dedi adetim gelmedi daha bir an önce gelse bari

burcucum üzülme. ben de adet bekliyorum o da bekledikçe inat yapıyor herhalde gelmiyor. başım ağrıyor belli ki yolda ama nezaman???? klomen başlayacağız. rahat ol. hayırlısını iste. üzme kendini.

katılıyorum. bu kıskançlık değil. insani bir hassasiyet ve ben bu haldeki insanlara en ufak bir terslemede bulunan hiçkimseyi yanıma yaklaştırmıyorum. bana yapılmış yapılmamış önemli değil arkadaşıma bile laf ettirmem bu da benim reaksiyonum. tabii ki ağlıyorum, üzülüyorum ama öncesinde ben de söyleyeceğimi söylerim, had bildirme seansı uygularım acımı öyle yaşarım. bizi başkası anlamıyor bunu anladım. o yuzden üzme kendini. bebişler takmayan annelere yapışıyorlar galiba :)))

benimde çewremde o kadar hamile varki.bende hem sewiniyorum hem hüzünleniyrm mesela çewremde 3 emine wardı hapsi hamile 2 sibelde hamile burda warsa emine ve sibel.tez zamanda :) inş. bizde bebeklerimizi bu yıl kucaklarız.

emine ve sibel benim göbek adlarım bundan sonraaaaaa :))))))))))))))

bende beklemedeyim arkadaşlar kist oluşmuş ilaçlardan. nerdeyse sevinecem kist oluştuğuna iki aydır öyle yorulmuşumki farkında olmadan dinlenmek iyi gelecek.

fals seni merak ettim. bana geçen ayki dinlenme iyi geldi. bir şeyleri görev gibi yapmak zorunda olmamak, düşünmemek dolayısıyla rahat rahat uyumak :))) bu da lazımmış dedim kendi kendime. senin için de Rabbim hayırlısını versin arkadaşım.

Elmascığım bir densiz ve münasebetsiz de senin karşına çıkmış. boşver. sen kendine konsantre ol. en önemli sensin, senin istediklerin. hayat su an senin etrafında dönüyor. belki bebişin seninle ve onu üzüyorsun. lütfen toparlan benim gibi erkenden test yapmaca oyunu oynama ve kendini üzme. sevgiler.

ilk dış gebeliğimin arkasından 1 hafta geçmişti görümcem hamile kaldı..arasında 1 hafta vardı...şimdi 2. dış gebelik geçirdim ve arada yine 1 hafta var...öyle bir sınav kiii çok zor...hemde bu arkadaşım çok yakın görüşmezsek haftada 1 gün görüşmüyoruz...isyan etmek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum isyanı ama karmakarışık duygulardayım...öyle derin bir sınav kiii...dün akşam kan tahlili sonucunu bizim evde öğrendik 19.000 ve haftaya salı benim kontrolüm var birlikte aynı dr a gidicez..
şimdi bu durumda hemen sigarayı tamamen bırakma kararı aldım son paketimi içiyorum ve bir daha içmeyeceğim...belki kendiliğinden hamile kalırım...riske atmaya gerek yok...
dün akşam eşimde alt üst oldu benim üzüldüğümü fark etti o daha çok üzüldü..bu kızcağız ben hamileyim diye yatarken benim işlerime koşturup durmuştu...
bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
çok şey istemedim ki sadece sağlıklı bir bebeğim olsun dedim...bir tane bile olsa yeterdi...benimde eşiminde tüm kardeşlerinin çocukları oldu...herkezin çocuğu varrrr...her kez çocuklarını kucaklarını alıyor...ama bizzz burda birbirimizi teselli etmekten başka bir şey yapamıyoruz...çekmediğimiz rezillik kalmadı...saatler günler aylar beklemekle geçerken 8 sene bitti...daha ne kadar bekleceğiz....

yine çok yazdımmm ...kimseye bunları konuşamazdım şu an bile ağlıyorum...iyiki sizler varsınız arkadaşlarım...bir gün burda bende yine hamileyim diye yazacağım hemde bu sefer normal gebelik olacak....bir gün bende hamiş olucam...hep dua ediyorum hepimiz için Allah dualarımızı eminim kabul etti..ve bizde bir gün ANNE olacağızzzzzzzz...........

elmascım sen kimseyi takma onlar bizim durumumuzu nerden anlayacaklar ki insanların biraz empati yapması lazım ama yok üzüldügüne degmez moralini yüksek tut böyle seyleri kafana takma hem inşaallah ilerdeki bebegin için hem de dünyalar güzeli kızın için saglam durmalısın yorum yapan cok oluyor olucak da takmayacaksın kafana herseye inat

bence kendin,i öle şartlandırma. bende çekildim. şiddetli bi adet ağrısı gibi düşün. odaya girişin masaya yatışın işlemin yapılışı giyinip çıkışın 5-6 dk. korkma bence. eğeer ağrı-acı eşiğin düşükse ewden çıkmadan bi ağrı kesici al.mesela majejik. zaten ordadad veriyolar. idrara sıkışık gitme. eğer rahim kanalların tıkalıysa açmak için biraz canın yanıyormuş. bence onada dayanırsın. eğere öyle bişey warsa o acıyı hissettiğin an.bu sefer bebeğim gelecek diye düşün dua et.

oyy oyy oyyy canım benim.sende dolmuşsun iice. sağa bakıyon hamile sola bakıyon hamile.bazen bağıra bağıra ağlayasın geliyor.sıkıştırıyor insanlaar. bizler burdayız.bana da çok ii geliyor burası.rahatlıyorum.az da olsa cwp gelse. inş.hamile haberini wereceksin hepimiz vereceğiz.allah sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirtsin. doğum wersin.amin...

arkadaslar lutfen bir bilginiz varsa sevinirim ben 19 ocakda asilama oldum sonuc negatifdi tam regl gunumde adet oldum tamam hersey normaldi zaten adetim hep duzenlidir ama simdi adetim biteli henuz 10 gün oldu ve bugun sabah kahverengi lekeler geldi acaba bu adet kanamasi simdi asilamadan sonra ne zaman adet oldunuz bilgi verirseniz sevinirim

canım yazın beni cok etkiledi cok zor bi durum biliyorum çünkü ben de aynısını yasıyorum biz ne ilk nede sonuz okadar cok insan varki aynı durumda olan ama suna inanıyorum gerçekten yürekten istersen mutlaka istedigine sahip olursun ben inanıyorum nolur sen de inan hiç bir şüphem yok hakkımızda herseyin hayırlısı olsun üzme kendini olurmu

ilişkiye girdiyseniz lekelenme kanaması olabilir..ama acil beta hcg yaptır dış gebelikte olabilir...benim ilk dış gebeliğimde gününde adet oldum bitti..4-5 gün sonra tekrar başladı dış gebelikmiş...ihmal etmemek lazım...lütfen bizede haber verrr...

hiç böyle bırakmamıştım kendimi....yazdıkalrınızı okurken bile tutamıyorum kendimi...acayip duygusallık bastı...biraz önce annemi aradım ona söyledim ..söylerken bile ağlamam geldi hemen hadi görüşürüz dedim kapattım telefonu...geceleri yatağımda dua etmekten uyuyamıyorum...Rabbim bir gün verecek eminim...yeni bir şey öğrendim bir dua kitabından okudum ..Allahta isterken net istemek gerekirmiş...şimdi diyorum kii Allahım sağlık tez zamanda bebek ver diyorum...tabi sizler içinde hep dua ediyorum...
bu gün duygularım alt üsttttttt

dolmamak eldemi....herkez hamile hemde korunurken hamile...ben uğraşırken ne yapıyorum etrafıma hamilelik dürtülerimi gönderiyorum yakınımdakiler hamile kalıyor...içim yanıyor artık bizimde olsun bebeklerimiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…