elmasss naptın sen kan tahlili yaptırdın mı
merhaba canım kan tahlili yaptırmadım arkadaşlarla idrar testi yaptık erken ama dayanamadım negatif çıktı doktorumu aradım kan tahlili yaptır çıkar netice dedi..yanımda hastane ama cesaret edip gidemiyorum daha doğrusu negatif haberi almaktan korkuyorum bir başkasından idrar kendim yapıp kendim göreceğim için aklım idrara daha yatkın ne bileyim aklım çok karışık iyice umudum gitti...negatif çıkıncada ama gerçi doktorda erken yapmışsın erkenden üzme kendini dedi...olmayabilirde dedi kötüyede hazırla kendini dedi ama ben umutsuzum...çok doluyum arkadaşlar çok canım sıkkın..
merhaba canım kan tahlili yaptırmadım arkadaşlarla idrar testi yaptık erken ama dayanamadım negatif çıktı doktorumu aradım kan tahlili yaptır çıkar netice dedi..yanımda hastane ama cesaret edip gidemiyorum daha doğrusu negatif haberi almaktan korkuyorum bir başkasından idrar kendim yapıp kendim göreceğim için aklım idrara daha yatkın ne bileyim aklım çok karışık iyice umudum gitti...negatif çıkıncada ama gerçi doktorda erken yapmışsın erkenden üzme kendini dedi...olmayabilirde dedi kötüyede hazırla kendini dedi ama ben umutsuzum...çok doluyum arkadaşlar çok canım sıkkın..
canım idrar testi için daha erken diil mi erken daha canım belli olmaz hemen moralini bozma bak ben de beklıyorum beraber bekleyelim acele etme canım hem herseyin hayırlısı olsun
canım ben de dr gittigimde 13 cm di 2 gün sonra gel dedi tekrar gittigimde 18 cm olmuştu hem de 2 günde şaşırmıştık ama ben ignelerime devam etmiştim sen klomene devam ediyomusun pazartesi yada salı yapıcakmış süre uygun yani ozamana yumoşların yeterli büyüklüge ulaşır
niye 5 yıl çocuk istemedik ki kendime çok kızıyorum.. en azından pko nun engel olabilceğini daha önceden öğrenmiş olurdum. daha 4 aylık evli , benimle nişanlandığından beri yarışan tam cahill bir eltim olmadan önce..
adetim tam olarak başladı,doktora gittim kesinleşti negatif sonucum.. ben daha buna üzülemeden ilk torunu veriyorum, genç yaşta anne oluyorum diye eltimden haber alıyorum.. 5 haftalık hamileymiş..
haykıra haykıra ağlamak istiyorum.. onun beni kıskandığı gibi ben de onu kıskanmaya mı başladım acaba ? yada kendi üzüntümün üstüne onun mutluluğuna sevinmemem çok mu kötü bişey?
ben kötü biri değilim Allahım nolurrrr sen herkese hakettiğini ver!
acelya takma kafana hiç. başkasını uzerek mutlu olmak normal insanların vereceği tepki değildir. içini ferah tut. bi gun bızımde bebişlerimiz olacak inş :)niye 5 yıl çocuk istemedik ki kendime çok kızıyorum.. en azından pko nun engel olabilceğini daha önceden öğrenmiş olurdum. daha 4 aylık evli , benimle nişanlandığından beri yarışan tam cahill bir eltim olmadan önce..
adetim tam olarak başladı,doktora gittim kesinleşti negatif sonucum.. ben daha buna üzülemeden ilk torunu veriyorum, genç yaşta anne oluyorum diye eltimden haber alıyorum.. 5 haftalık hamileymiş..
haykıra haykıra ağlamak istiyorum.. onun beni kıskandığı gibi ben de onu kıskanmaya mı başladım acaba ? yada kendi üzüntümün üstüne onun mutluluğuna sevinmemem çok mu kötü bişey?
Elmas merhaba, idrar da cıkmaz daha o yuzden uzme kendını. doktorum 15. gun kan testi yap demıstı bana...
acele ettim evet doktorda söyledi bunu bana pazartesi günü yapacağım tahlil cumarteside yaptırmıycam kanda yaptırmıycam bekliycem...ikimiz aynı anda yaptıralım haberimiz olsun ikimizde burda haber veririz...canım idrar testi için daha erken diil mi erken daha canım belli olmaz hemen moralini bozma bak ben de beklıyorum beraber bekleyelim acele etme canım hem herseyin hayırlısı olsun
Elmas merhaba, idrar da cıkmaz daha o yuzden uzme kendını. doktorum 15. gun kan testi yap demıstı bana...
progestan ilacını içmediğim için kızdı doktor çok etkisi oluyormuş..hayırlısı bakalım..
niye 5 yıl çocuk istemedik ki kendime çok kızıyorum.. en azından pko nun engel olabilceğini daha önceden öğrenmiş olurdum. daha 4 aylık evli , benimle nişanlandığından beri yarışan tam cahill bir eltim olmadan önce..
acele ettim evet doktorda söyledi bunu bana pazartesi günü yapacağım tahlil cumarteside yaptırmıycam kanda yaptırmıycam bekliycem...ikimiz aynı anda yaptıralım haberimiz olsun ikimizde burda haber veririz...
tamam canım sabredelim biraz az kaldı nasılsa
acele ettim evet doktorda söyledi bunu bana pazartesi günü yapacağım tahlil cumarteside yaptırmıycam kanda yaptırmıycam bekliycem...ikimiz aynı anda yaptıralım haberimiz olsun ikimizde burda haber veririz...
tamam canım sabredelim biraz az kaldı nasılsa
sabredeceğiz mecburen ama nasıl sabredeceksek..bilmiyorum.
iyi akşamlar ben forumda yeniyim..önümüzdeki ay aşılama yapılacak ilk defa..ama ondan önce hsg rahim filmi testi yaptırmam gerekiyor.izmirde oturuyorum..izmirde bildiğiniz uygun fiyatlı bir yer var mı? veya ben nerden öğrenebillirim?
bir bombada bendenn....şu an çok yakın görüştüğüm 2 arkadaşım var biri 5 aylık hamile biride hamile kaldı üstelik korunuyordu ilaç kullanıyordu ve hamile yeni aldım haberini..hem sevindim hemde hüzünlendim.....rabbim isterse olacak...şimdi sigarayı komple bırakıyorum..belki bu lanet yüzünden olmuyordur...Allah kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?