Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

niye 5 yıl çocuk istemedik ki kendime çok kızıyorum.. en azından pko nun engel olabilceğini daha önceden öğrenmiş olurdum. daha 4 aylık evli , benimle nişanlandığından beri yarışan tam cahill bir eltim olmadan önce..
adetim tam olarak başladı,doktora gittim kesinleşti negatif sonucum.. ben daha buna üzülemeden ilk torunu veriyorum, genç yaşta anne oluyorum diye eltimden haber alıyorum.. 5 haftalık hamileymiş..
haykıra haykıra ağlamak istiyorum.. onun beni kıskandığı gibi ben de onu kıskanmaya mı başladım acaba ? yada kendi üzüntümün üstüne onun mutluluğuna sevinmemem çok mu kötü bişey?
ben kötü biri değilim Allahım nolurrrr sen herkese hakettiğini ver!

yok canım klomenı 5 gunluk verdi dun bıttı artık etkısı kalırmı cumartesıye kadar buyurlermı bılmıyorum ama pazartesı salı asılamayı yaptıgında bukadar kalısa tutarmı acaba meraklanıyorum

bosversen aldırma bendede var aynısından bıtane hemen yapalım dıye dıye yaptı valla cocugu bosver oylelerınin muradını veren rabbım bızımde sabrımızı denıyodur sukredıp bekleyelım canım hayırlısını o bızım ıçın verır

acelya takma kafana hiç. başkasını uzerek mutlu olmak normal insanların vereceği tepki değildir. içini ferah tut. bi gun bızımde bebişlerimiz olacak inş :)

acelya yazdıklarını okuyunca üzülmemek elde değil. herkesin evladı kendine. takma kafana. kendini üzme. hakkımızda hayırlısı. hayatın ne getireceği belli olmaz. şu an hissettiklerini emin ol biz de hissederdik. kendini suçlama. ve lütfen ağlama. sevgiler

bir bombada bendenn....şu an çok yakın görüştüğüm 2 arkadaşım var biri 5 aylık hamile biride hamile kaldı üstelik korunuyordu ilaç kullanıyordu ve hamile yeni aldım haberini..hem sevindim hemde hüzünlendim.....rabbim isterse olacak...şimdi sigarayı komple bırakıyorum..belki bu lanet yüzünden olmuyordur...Allah kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun...

iyi akşamlar ben forumda yeniyim..önümüzdeki ay aşılama yapılacak ilk defa..ama ondan önce hsg rahim filmi testi yaptırmam gerekiyor.izmirde oturuyorum..izmirde bildiğiniz uygun fiyatlı bir yer var mı? veya ben nerden öğrenebillirim?

Canim ya uzulme bu dusunduklerin cok olagan cok normal seyler. Bazi insanlar bize dusunmek istemedigimiz seyleri dusundurur hatta anlamadan farkli biri haline burunuruz. Bu cok zor olsada eltini, onun soylediklerini yada yaptiklarini dusunme bu sana zarardan baska bisey vermez. Kafani rahat tut. Biz ilk1 yil istemedik ve 1.5 yildirda deniyoruz ama Rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum. Simdi benden sonra evlenen ve bir kac ayda hamile kalan kuzenlerim var, akraba ortaminda bana uzulme seninde olur muamelesi yapanlar var. Halbuki ben bile kafama bu kadar takmezken beni kotu dusuncelere sevkediyolar. :) Hayat boyle bisey herseye ragmen guclu olmak zorundayiz.

çokkkk iyi anlıyorum seni bende çok yaşadım hamile olmayı heyecanla beklerken nerdeyse her ay hamile haberi aldım hepsi doğdu büyüyorlar bile çok acı bu ancak yaşayan bilir yeğenim bile var 40 günlük çok seviyorum onu ama severken bazen gözlerim doluyor ablamla aynı anda korunmayı bırakmıştık benim olmadı çok üzgünüm bende hissettim senin hissettiklerini kıskanıyomuyum dedim ama kıskançlık değil bu başka bişey

Merhabalar
bende izmirde oturuyorum. 5 ocak da cekıldı fılmım. ben bıkac yere sordum 500 lıra falan ıstedıler. doktorum 9 eylul e gonderdı sonra. bende aneztezili cekılsın dıye randevu aldım. oyle sıra da beklemıyorsun ssk ıle de para da odemıyorsun. adetın ılk gunu arayıp 9 veya 10. gune randevu verıyorlar işlem sırasında da uyuyorsun .deneyebılırsın bence. ama dedıgım gıbı ben forumda yazılanlardan sonra anestezili olsun dıye baya bı ugrastım.

benimde çewremde o kadar hamile varki.bende hem sewiniyorum hem hüzünleniyrm mesela çewremde 3 emine wardı hapsi hamile 2 sibelde hamile burda warsa emine ve sibel.tez zamanda :) inş. bizde bebeklerimizi bu yıl kucaklarız.

arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. 2 aşılama yaptırdım ama ben rahim filmi çektirmemiştim..doktor onu çektir daha iyi olur 3 . yü öyle yapalım dedi.. ama bir arkadaşım çektirmişti çok can yakıcı bişeymiş.. doktorum biz anestezi uygulamıyoruz gerek de yok dedi.. aranızda çektiren var mı? ne kadar sürüyor, çok mu zor oluyor? korkudan karar veremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…