Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar dun asılamam yapıldı 7 martta sonucu alıcam bugun beyaz bı akıntıntım var daha once boyle olan varmı bıraz fazla oluyoda merak edıyorum

kızlar dun asılamam yapıldı 7 martta sonucu alıcam bugun beyaz bı akıntıntım var daha once boyle olan varmı bıraz fazla oluyoda merak edıyorum

canım hayırlı olsun aşılaman.inşallah seninki tutar da bize moral olur. yorgunuz ruhen. yazdıklarımızdan da belli oluyordur.

akıntı bende olmamıştı. diğer arkadaşlar da yorumda bulunacaklardır. hayırlısı olsun, bebişin gelsin inşallah.

deniz bendedeaynisi olmustu asilamadan sonra iki hafta devam etti ama ben vajinadan tablet kullaniyordum sende aliyormusun?

Sağol canım benikinden de 18 tane çıktı inşallah işe yarar.Bide presed siparişi verdim inşallah oda yetişir.

cuma akşamı antalyaya uçuyoruzz...pzt döneceğiz...2 gün antalya tatili süper olacakk...:)
evde canım sıkılmıştı artıkk..gezmek iyi gelecek..antalya gitmediğim yer değil ama arkadaşlarımızla görüşmek güzel olacak...

Yumurtalar çatlayınca beyaz bir akıntı geliyor belki ondandır canım.İnşallah güzel haberlerini alırız.

inşallah canım hepımız ıcın gecerlı hayırlı haberlerı duyunca kendıme olmus kadar sevınıyorum bakalım kısmet bıde bıseyı daha merak edıyorum ben cok oksuruyorum gıcık gıbı oldu asılamadan sonra acaba etlıkermı bu benı tutmasını merak edıyorum

Etrafimdaki hickimseyle bu konuyu konusmuyorum ama cok heycanliyimmmmm. Bugun yada yarin regli olmam lazim ama henuz bisey yok. Gelmeyesice:) tam gununu bilemiyorum cunku gecen ay asilama yaptigimiz icin 26. gun olmustum ama muhtemelen bu ay eskisi gibi 30 olur.... Dualarinizi bekliyorum

Bu tatil sana cok iyi gelir umarim sermuh. Tadini cikar... Rabbim yardimcin olsun.

Yumurtalar çatlayınca beyaz bir akıntı geliyor belki ondandır canım.İnşallah güzel haberlerini alırız.

kızzzllllaaaaaarrrrrrrrrr............ bennn gelldııımmmm....... hepınızı cok cok ozledımmm uzun zaman oldu gıremıyodum cok cok hasta oldm kecı grıbıydı sanırım hastanede bıle yattık karı koca o drece halsızzdık yanii... ama aklım sızlerdeydıı buarada btn kan tahlıllerıme bkıldı esıme spermıyogram yapıldı hıcbı problem yok dr um la gorustum hsg dıye soylemıstı bana ya smdı adet olmayı beklıyorum bgn adetımın 33. gunu daha gelen gıden yok ınsallah hsg ye randevu almama grek klmadan bebısım gelmıstırr sızlerde ne vr ne yokkk kızlar surda marta ne kdlı bakalım hakkımızda hayırlısı meleklerımız yola cıkmaya mı hazırlanıyo dersınızz ??? guzzel haberlerınızı beklıyormmm dualarım sızlerle canlarım bnm =))))

kızlaaar, pek bi heycanlıyım, biliyorsunuz tüp bebeğe karar vermiştik, doktor amerika'daydı görüşememiştik, dün geldi bende c.tesiye randevu almışken bugün regli oluverdim. bu ayı kaçırmayalım diye hemen doktoru aradım yarın sabah 8'e randevu verdi. çok heycanlı ve stresliyim aslında, benim aşılamam klomen ile olmuştu, ilk defa iğne kullanıcam, sonra şimdiye kadar hiç anestezi almadım o da korkutuyor beni.... neyse öyle işte garip duygular içindeyim.
inşallah yarın bi aksilik olmazda 'kist gibi' başlayabiliriz tedaviye. bir arkadaşım dışında bunuda sizlerden başka bilen olmayacak
hakkımızda hayırlısı artık, giriyoruz gene bi yola bakalım

selam herkese.. arkadaşlar bugün rahim filmim çekildi..çok korkuyordum canım acıyacak diye.. ama doktorun diğerine ilaç ilerlemiyor dediğini duyunca acı falan kalmadı..dedim ki bişi olmasın açık olsun da canım yanarsa yansın.. normalde 1 tüp verilen ilaçtan 5 tane verdiler canım yandı ama sonunda açıldı.. doktor enfeksiyon falan geçirmişsin sanırım her ikiside kapanmış.. ama şimdi açıldı artık sroun yok dedi..
ben 2 aşılama oldum.. bu filmi istememiştim..şimdi aşılamalar boşu boşuna yapılmış oldu...
bilgisi olan varsa bişey sormak istiyorum.. doktorum bana beraber olabilirsiniz dedi ama bazı yorumlara baktım radyasyon alındığı için korunmak daha iyiymiş..bilgisi olan varmı bu konuda?

merhaba canım rahim filmi çekindikten sonra doktor bazı şeyler söylüyor mikrop kapmaman için ayakta duş almak.o bölgeyi temiz tutmak çünkü şuan enfeksiyon kapma olasılığın çok yüksek bize doktor ilişkiye girebilirsiniz çünkü rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı birazda olsa yüksek kanallar ilaçlardan dolayı açıldığı için hamile kalmak yüksek bize kısıtlama vermemişti.. o yüzden canım radyasyon alıyorsun ama sonrası geçiyor öyle bişey olsa doktorlar önerceğini zannetmiyorum bana bunu hocalar söylemişti...

hakkında hayırlısı olsun canım emeğin boşa çıkmaz inşallah..

üzme kendini canım 30 tane hocanın karşısına çıktım heyete çıktım ameliyat oldum rahmim incelendi hiç bişey çıkmadı burdaki doktor pko olduğunu söyledi sol yumurtalığımda anlamadım...adet oldum doktorumu aramadım bile kontrole gitmedim çok acayip kanamam var resmen bütün kanım boşalıyor..ama inat yaptım gitmiyorum doktora...2 yıl erteledim doğudan geleyim öyle...tezin varmış canım ona ver kendini çocuğu unut bak gör kendiliğinden olacak...kendiliğinden hamile kalacaksın aslında herşey beynimizde bitiyor...

ayyy ayyy kimler gelmiş hoşgelmiş....geçmiş olsunnn ikinizede...bak sen birde hamiş çıkıyormusun kasıla kasıla gülerim valla...benim dr hala karar veremedi şişkomdan haber bekliyorum...en son tepem atacak başlayacam keyfine :)şimdi 2 gün tatil yapıp gelecem..ama içimde bir ürperti ha hamileysem uçakla gidip gelecezbir şeymi olur diye pimpirikleniyorum:)benim adet ne zaman gelecek hiç belli değil..:)

dualarım hep bizim gibi arkadaşlarla...ben artık aştım evime gelen her misafirden dua istiyorummm..belki tutar.

gerizekalı doktorlarrrrrr.......bize söyleseler sanki paramız gider diye hayır diyecez...deneme yanılma yapmanın ne anlamı var ki zaten olmamış gelmişiz kapınıza Allahtan bize cinsel ilişki dersi vermiyorlar...
arkadaşım ne gelene biz karar verebiliyoruz nede gidene....Allaha sığın yeter...tüplerin ikiside tıkalıysa başka sorun yoktuysa stres yapmazsan yumurtlama takibi yaparsan büyük ümit hamile kalırsın....ben radyasyon olayını duymadım .2 kere film çektirdim...2.sinde dr proftu ve kadın doğum ana bilim dalı başkanıydı.özellikle sordum sorun yok dedi..kendiliğinden olabilir korunmayın dedi...hadi bakalım yumoşlara kuvvet...

hadi hayırlsııııı:) madem biz sırdaşız her gün her şeyi yaz bizede...benimki belirsiz daha dr karar vermedi...:)ben bu işi anlamadım yaaa aşılama yaptırdık sonuç pozitif aşılamadan sonraki 30 gün öylemi böylemi ammada uğraştımm..şimdi yine öylemi böylemi bekle Allahım bekle....şimdi bu kadar beklemeye birde kendiliğimden hamile kalayımda görsün benim şişko dr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…