kızlar dun asılamam yapıldı 7 martta sonucu alıcam bugun beyaz bı akıntıntım var daha once boyle olan varmı bıraz fazla oluyoda merak edıyorum
kızlar dun asılamam yapıldı 7 martta sonucu alıcam bugun beyaz bı akıntıntım var daha once boyle olan varmı bıraz fazla oluyoda merak edıyorum
canım çok geçmiş olsun. Cana gelmesin. Benim de canım artık ne keltoşa ne de başka doktora gitmek istemiyor. ben de her gün testleri okuyorum ama kafa almıyor. içinden de çıka çıka 5 tane çıktı. oysa 30 tane çıkmalıydı ki ben hergün yapabileyim :)))))
üzmemeye çalışıyorum ama yinede çok üzülüyorum..çok geçmiş olsun canım sana 3 yıl önce bende kaza yaptım arabamız hurda oldu içinden eşim kızım ben ufak yaralarla çıktık çok şükür herşey yerine geliyor bize bişey olmuş olsaydı o daha kötü...çok çok geçmiş olsun canım...
Çok sğol canım Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.Mal mülk alınıyor ama önemli olan can tabiki.
Yumurtalar çatlayınca beyaz bir akıntı geliyor belki ondandır canım.İnşallah güzel haberlerini alırız.
cuma akşamı antalyaya uçuyoruzz...pzt döneceğiz...2 gün antalya tatili süper olacakk...:)
evde canım sıkılmıştı artıkk..gezmek iyi gelecek..antalya gitmediğim yer değil ama arkadaşlarımızla görüşmek güzel olacak...
cuma akşamı antalyaya uçuyoruzz...pzt döneceğiz...2 gün antalya tatili süper olacakk...:)
evde canım sıkılmıştı artıkk..gezmek iyi gelecek..antalya gitmediğim yer değil ama arkadaşlarımızla görüşmek güzel olacak...
Yumurtalar çatlayınca beyaz bir akıntı geliyor belki ondandır canım.İnşallah güzel haberlerini alırız.
off sermuh yine duygusala bağladın bizde ağlamaya hazırız.Bugün dersanedeki arkadaşım bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş kızı olacakmış yine bugün komşum hamile olduğunu öğrendi sanki inadına etrafımda herkes hamile ama ben diyorum ki Rabbim bizim sabrımızı ölçüyor sabrediyorum bigün bizede verecek biliyorum kimseyi kıskanmıyorum Allah herkese hayırlı evlatlar versin ama bizede versin O bir şeye ol dediği zaman o şey hemen oluverir
evet kızlar nihayet totom yer gördü ve hemen tesisimize geldim. sermuh damardan girmişsin çok da haklısın. okudukça üzüldüm, kendimi ağırlık altında hissettim. yoruldum, sıkıldım artık ben de. ve bugun reglim bitti kızlar. anlamadım gitti. biliyorsunuz ki bugun 3. gün. kafayı yiyeceğim yakında. temizlik yaptım, dozunu da kaçırdım belim çok ağrıyor((((
selam herkese.. arkadaşlar bugün rahim filmim çekildi..çok korkuyordum canım acıyacak diye.. ama doktorun diğerine ilaç ilerlemiyor dediğini duyunca acı falan kalmadı..dedim ki bişi olmasın açık olsun da canım yanarsa yansın.. normalde 1 tüp verilen ilaçtan 5 tane verdiler canım yandı ama sonunda açıldı.. doktor enfeksiyon falan geçirmişsin sanırım her ikiside kapanmış.. ama şimdi açıldı artık sroun yok dedi..
ben 2 aşılama oldum.. bu filmi istememiştim..şimdi aşılamalar boşu boşuna yapılmış oldu...
bilgisi olan varsa bişey sormak istiyorum.. doktorum bana beraber olabilirsiniz dedi ama bazı yorumlara baktım radyasyon alındığı için korunmak daha iyiymiş..bilgisi olan varmı bu konuda?
kızlaaar, pek bi heycanlıyım, biliyorsunuz tüp bebeğe karar vermiştik, doktor amerika'daydı görüşememiştik, dün geldi bende c.tesiye randevu almışken bugün regli oluverdim. bu ayı kaçırmayalım diye hemen doktoru aradım yarın sabah 8'e randevu verdi. çok heycanlı ve stresliyim aslında, benim aşılamam klomen ile olmuştu, ilk defa iğne kullanıcam, sonra şimdiye kadar hiç anestezi almadım o da korkutuyor beni.... neyse öyle işte garip duygular içindeyim.
inşallah yarın bi aksilik olmazda 'kist gibi' başlayabiliriz tedaviye. bir arkadaşım dışında bunuda sizlerden başka bilen olmayacak
hakkımızda hayırlısı artık, giriyoruz gene bi yola bakalım
ve bugun kırmızı olmasa da kahverengiler geldi. kırmızıyı gormeme de bir ıkı saat kaldı. ve bir umutlu bekleyiş daha sona erdialışamadım gitti bu sona ben daha...
agladım agladım .. oyle ki izmir de gokyuzu de benımle aglıyor sankı... yarın toparlanmıs olacagım. ama bugun dıbıne kadar uzulmeye karar verdim. içime ata ata bıktım cunku. bu pko ne illet birseymiş ben neden daha once farkedemedım kineden hep erteledim bebişi. değermiydi?
ama yarın yepyeni bir gun olacak. ertelediğim tezime başlayacagım. sırf bu yuksek lısans ıcın ertelememısmıydım zaten bu bebegı. bari atılmadan tezimi bitireyim. kesın doktorumda bu ay dınlendırır onca yumurta kıst olarak dondu zaten kesin bana. kısmetse mart ayında yenı bır heyecan daha başlayacak. hayırlısı... hepinizi opuyorum kızlar.. o zamana kadar inş hamile haberi alırız ve moral olur bizlere de. sevgiler...
kızzzllllaaaaaarrrrrrrrrr............ bennn gelldııımmmm....... hepınızı cok cok ozledımmm uzun zaman oldu gıremıyodum cok cok hasta oldm kecı grıbıydı sanırım hastanede bıle yattık karı koca o drece halsızzdık yanii... ama aklım sızlerdeydıı buarada btn kan tahlıllerıme bkıldı esıme spermıyogram yapıldı hıcbı problem yok dr um la gorustum hsg dıye soylemıstı bana ya smdı adet olmayı beklıyorum bgn adetımın 33. gunu daha gelen gıden yok ınsallah hsg ye randevu almama grek klmadan bebısım gelmıstırr sızlerde ne vr ne yokkk kızlar surda marta ne kdlı bakalım hakkımızda hayırlısı meleklerımız yola cıkmaya mı hazırlanıyo dersınızz ??? guzzel haberlerınızı beklıyormmm dualarım sızlerle canlarım bnm =))))
olur olur kimisinde pembe oluyor normal bir şey..inşallah hayırlar olsun bebişin gelsinn:)kızlar dun asılamam yapıldı 7 martta sonucu alıcam bugun beyaz bı akıntıntım var daha once boyle olan varmı bıraz fazla oluyoda merak edıyorum
Etrafimdaki hickimseyle bu konuyu konusmuyorum ama cok heycanliyimmmmm. Bugun yada yarin regli olmam lazim ama henuz bisey yok. Gelmeyesice:) tam gununu bilemiyorum cunku gecen ay asilama yaptigimiz icin 26. gun olmustum ama muhtemelen bu ay eskisi gibi 30 olur.... Dualarinizi bekliyorum
selam herkese.. arkadaşlar bugün rahim filmim çekildi..çok korkuyordum canım acıyacak diye.. ama doktorun diğerine ilaç ilerlemiyor dediğini duyunca acı falan kalmadı..dedim ki bişi olmasın açık olsun da canım yanarsa yansın.. normalde 1 tüp verilen ilaçtan 5 tane verdiler canım yandı ama sonunda açıldı.. doktor enfeksiyon falan geçirmişsin sanırım her ikiside kapanmış.. ama şimdi açıldı artık sroun yok dedi..
ben 2 aşılama oldum.. bu filmi istememiştim..şimdi aşılamalar boşu boşuna yapılmış oldu...
bilgisi olan varsa bişey sormak istiyorum.. doktorum bana beraber olabilirsiniz dedi ama bazı yorumlara baktım radyasyon alındığı için korunmak daha iyiymiş..bilgisi olan varmı bu konuda?
hadi hayırlsııııı:)kızlaaar, pek bi heycanlıyım, biliyorsunuz tüp bebeğe karar vermiştik, doktor amerika'daydı görüşememiştik, dün geldi bende c.tesiye randevu almışken bugün regli oluverdim. bu ayı kaçırmayalım diye hemen doktoru aradım yarın sabah 8'e randevu verdi. çok heycanlı ve stresliyim aslında, benim aşılamam klomen ile olmuştu, ilk defa iğne kullanıcam, sonra şimdiye kadar hiç anestezi almadım o da korkutuyor beni.... neyse öyle işte garip duygular içindeyim.
inşallah yarın bi aksilik olmazda 'kist gibi' başlayabiliriz tedaviye. bir arkadaşım dışında bunuda sizlerden başka bilen olmayacak
hakkımızda hayırlısı artık, giriyoruz gene bi yola bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?