Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
ayyyyyyyyyyyyyyyy ilgimdısı çok sevindim ya hayırlı olsun allaha şükür ne büyük bi sevinç yasaattın bana çok tebrik ederim canım benim

amınn canım umudunu hıc kaybetme Rabbım ol derse olur evet dedıgın gıbı umut etmeye deger hayırlısnı dıle canım bnm dualarım sızlerleee smdı pztsı degerlere tekrar bakılck hberlerı verırımmm

amın canımmmmm bnmm amınnnn ınsallhhh sırayı sızlere bıraktmm cok saskınımm dualarm sızlerleee kızlarr

Merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılama yaptırdım,2 önceki değerim 5.39 du,bugün yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı sizce hamilemiyim??

canım ya tekrar tebrik ederim, ne mutlu size, evde bayram havası var desene
olacağı varsa bi şekilde oluyor işte, baksana o kadar ilaç içmişsin ama bebeğinin geleceği tutmuş
titizlendiğin, üzerine düştüğün zamanda hüsran olur. asıl mesele kafada işte, fazla takmamak lazım ama o da elde olmuyor ne yazıkki.

bende dün tüp bebek tedavisine başladım, bugün 2. iğnemi oldum, aklım fikrim tüm beynim bebekte, düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor, aşılamada bu kadar üstüne düşmemiştim, bu defa fena kaptırdım kendimi, inşallah hüsrana uğramam:18:

Merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılama yaptırdım,2 önceki değerim 5.39 du,bugün yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı sizce hamilemiyim??

canım hamile gibi görünüyorsun ama 16. gün için 9.32 düşük mü acaba? umarım değildir ama dış gebelik falan geçiriyor olmayasın, doktorunla konuştun mu o ne dedi?

İlgimdisi canııııııııııııııııııııııııııııııııııııım çooooook sevindim bu mükemmel bi haber süper bişey ya kısmeti görüyomusun aşılamayla tutmayan normal tuttu Rabbimden ümit kesilmiyor canım ya inş kısa sürede kalp atışlarınıda duyarsın bebeğinin bu arada özlettin kendini süper bi haberle döndün.

öyle güsel bi haber verdinki ilgimdışı ne kadar mutlu olduğumu kelimelerle yazsam bu sayfayı doldursam yetmez. inş. sağlıklı güsel bi hamilelik yaşarsın ve bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın.

bugün bi rüya gördüm. bi bebeğimiz olmuş.3 günlük olmuş biz hala isim düşünüyoruz.eşimle hadi artık bi isim werelim kızımıza diyorum. krem rengi sultan tahtı şeklinde çok güsel bi beşikte çok güsel bi kız bebekti. acaba bekleenmedi bi habermi alıcam :)) yada ilgimdışının haberimiki :)

ayrıca aşılamam 24 ocaktı kanda we idrar testlernde hep negatif çıktı ama hala adet olamadım. pzt. dr. gidicem. drm. yurtdışındaydıda.anca gidicem.bi ultrasonda nolmuş bakalım.

canım hadi hayırlısı bakalım biliyosun tüp bebekde başarı şansı daha yüksek inş bu sefer bebişine kavuşursun bizde yaza yaptıracaz inş tüp bu arada tüp bebek raporu aldınmı bu rapor için 3 aşılama şart diye biliyodum.

arkadaşlar bugün doktordaydım aşılamaya başlıyoruz allah izin verirse rapor çıkarmam gerek yanlız çok fazla açıklama yapmadı devlet hastanesine gidicem eski tahlil ve filmlerimle başka bir evrak istiyorlarmı ssk ile ilgili falan bu raporu çıkaranınız varmı başka evrak istiyorlarmı biraz bilgi verirseniz çok sevinirim

sağol canım, inşallah bebeğimiz bu sefer gelir,
yumurta toplama dışında süreç aşılama ile aynı, aynı çileyi çektikten sonra şansımızın daha yüksek olanı deneyelim istedik. benim özel sağlık sigortam tüp bebeği karşılıyor canım, ben az bişey katılıım payı ödicem. tüp bebek raporu çıkarmadık yani. dün tedaviye başladık, bugün 2. iğnemi oldum bakalım.

sende inşallah ilgimdışı gibi tüp bebeğe gerek kalmadan yaza kadar kendiliğinden hamiş kalırsın

Ben epey ugrasmistim, nufus mud den vukuatli nufus kaydi, ssk dan ayrintili calisma belgesi, nufus kagidi fotokopileri, evlilik cuzdani fotokopisi, fotograf, ve elindeki ivir zivir test sonuclarinin fotokopileri.
Sana bunlarin bir listesini neden vermediler.... Umarim hersey yolunda gider canim, Allah yardimcin olsun.

Allah hakkinda hayirlisini en kolay sekilde nasip etsin insallah arkadasim. Bu surecte en cok ihtiyacimiz olan sey sabir saniirm:) Senin icin bol bol sabir diliyorum.

Bu arada bende heycanimi ve merakimi dizginliyemiyorum. Gecen ay asilama yaptik tutmadi, bu ay dinleniyoduk ama gunum gecti, yanlisim yoksa iki gun gecti henuz. Tabi gecen ay asilamadan dolayi baya erken gelmisti reglim, asilamanin 15. gunu. O yuzdende bu ay tam emin olamiyorum. Bugun test aldim sabah yapicam:) offf belki varsada erkendir idrar testi icin ama olsun icimde kalmasin:). Allahim nolur bu sefer olsun ya nolurrrr.

yarında senden bebiş haberi alalım o zaman inşallah

hadi canım inşallah sevindirirsin bizi. eşin beni çok güldürdü kendi eşimi okudum sanki. bi de benimki titiz geçinir. :))) inşallah daha fazla yorulmadan kavuşursun bebeciğine...

bence hamilesin :))) tebrik ederim. sakinliğini korumaya çalış, sakın ağır iş yapma canım.

canikom evraklarla bilgim yok. ama sana bu yolda sonsuz mutluluk, sağlık ve zahmetsiz başarı diliyorum..

ilgimdisi'dan sonra sen de bomba patlatacaksın gibime geliyor. lütfen yapar yapmaz bizimle paylaş canım...sevgiler. Allah nazarlardan korusun hepimizi.

veeeee

ILGIMDISI....

NE KADAR SEVINDIM HABERINE ANLATAMAM. DARISI HEPIMIZIN BAŞINA..INAN ÇOK BÜYÜK BİR UMUT OLDU, MUTLULUK OLDU BİZE...ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. EVİNİZDEKİ BAYRAM HAVASI BİZİM EVLERİMİZE DE GELSİN. OKUR OKUMAZ KALBİM HIZLA ÇARPMAYA BAŞLADI. BELKİ BENİM DE BAŞIMA AYNISI GELİR DİYE DUA EDİYORUM.

SENDEN RİCAM BİZİ UNUTMAMAN VE ARADA SIRADA OLSA DA UĞRAMAN TOPİĞE. LİSTEYİ DE TEKRAR DÜZENLİYORUM MUTLULUKLA...

amin cnm allah hepimizin yardımcısı olsun doktorum iyi bi dr ama açıklama yapmıyor pek hsg,hormon spermiyogram tahlillerini al git dedi adetin 3.günü de iğnenin birini alıp gel dedi o kadar bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…