kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunn
Canim hayirli olsun:) cok sevindim yaaa... birazda bana umut oldu. Bende gecen ay ilk asilamami yaptirmistim ve tutmadi simdi adetim 1 gun gecikti. Birgunden bisey olmaz belki ama olsun umut etmeye deger:) Allah hayirliisyla saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin
canım hoşgeldin ya özlettin. bizlerde toparlanma yeni başlıyor. belki sen füze etkisi yaparsın bize bebiş haberi verirsin belli mi olur????? problem olmamasına da ayrıca sevindim. uğraşmayacaksın pürüzlerle. ben 1 ay daha erteledim mesela((((
kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunn
Ilgimdisi... birsey sorucam, asilamadan sonraki ay adet dongun eski duzeninemi dondu yani hangi tarihe gore hesapladin? Asilama yaptigimiz ay ben 26. gun adet oldum ki normalde 30-31. gun oluyo.???
yok cnm ya bn asılamadan snra adet gormeden hamıle oldugumu ogrendım cnm bnm ocak 6 da asılama oldm 22 de adet oldm buayın 26snda ogrendım ıste bebegımıııı ınsallahh pztsıde degerler ıkı katına cıkmıs olurrr
ilgimdışı inanamıyoruuuuum, çoook sevindim canım, ohhh be sonunda bebek haberleri alalım böyle işteallah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın, darısı tüm isteyenlerin, bizlerinde başına inşallah.
canım hoşgeldin ya özlettin. bizlerde toparlanma yeni başlıyor. belki sen füze etkisi yaparsın bize bebiş haberi verirsin belli mi olur????? problem olmamasına da ayrıca sevindim. uğraşmayacaksın pürüzlerle. ben 1 ay daha erteledim mesela((((
Canim tebrikler gelismerini merakla bekliyor olacagiz.Topigimizde hergun yeni hamilelik haberleri duyurmak kismet ettirsin Yuce Rabbim .....
amınnn canımm sıra sızlerde artıkk dualrm sızınleee ...
buarada belırtılerımı yazıyım sızede hatırlatıcı olur kızlarr bır haftadr grıpten oluyorum ıcmedıgım grıp hapı sıkmadıgım burun spreyı yok mıdem yandıgı ıcın emme tabletı ıctım gunde kacer taneee hemde guya grıbım ya hanıı halsızım basım donuyodu calısırken ayaktayken elım ayklarım tıtrıyoduu mıdem ara ara bulanıyodu ınanın bana gozlerım kapanıyodu ısyerınde pc basında uyukluyodum resmen aksamları 8de uyuyodm mıde yanmasıı cok cektm ama hep ısyerının yemeklerıne yordmm anlıycagın kızlar adetımın 6.gununun gecıkmesınden ogrendım hamıslıgımı erken gebelık belırtılerı olabılır dıye yaazdım sıze ınsallhh Rabbım nasıp etsın herkese
buaradaa hamıle tısortumu aldım gıydım ole hbr verdım herkese sayın bakalım odada kac kısıyız dedım annemlerle kaynanmlara cok eglencelı olduu
buarada belırtılerımı yazıyım sızede hatırlatıcı olur kızlarr bır haftadr grıpten oluyorum ıcmedıgım grıp hapı sıkmadıgım burun spreyı yok mıdem yandıgı ıcın emme tabletı ıctım gunde kacer taneee hemde guya grıbım ya hanıı halsızım basım donuyodu calısırken ayaktayken elım ayklarım tıtrıyoduu mıdem ara ara bulanıyodu ınanın bana gozlerım kapanıyodu ısyerınde pc basında uyukluyodum resmen aksamları 8de uyuyodm mıde yanmasıı cok cektm ama hep ısyerının yemeklerıne yordmm anlıycagın kızlar adetımın 6.gununun gecıkmesınden ogrendım hamıslıgımı erken gebelık belırtılerı olabılır dıye yaazdım sıze ınsallhh Rabbım nasıp etsın herkese
buaradaa hamıle tısortumu aldım gıydım ole hbr verdım herkese sayın bakalım odada kac kısıyız dedım annemlerle kaynanmlara cok eglencelı olduu
Merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılama yaptırdım,2 önceki değerim 5.39 du,bugün yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı sizce hamilemiyim??
Valla buyuk ihtimalle hamilesindir canim. Simdiden tebrk ederim. Doktorunla gorusmedinmi peki?
kızlaaar, pek bi heycanlıyım, biliyorsunuz tüp bebeğe karar vermiştik, doktor amerika'daydı görüşememiştik, dün geldi bende c.tesiye randevu almışken bugün regli oluverdim. bu ayı kaçırmayalım diye hemen doktoru aradım yarın sabah 8'e randevu verdi. çok heycanlı ve stresliyim aslında, benim aşılamam klomen ile olmuştu, ilk defa iğne kullanıcam, sonra şimdiye kadar hiç anestezi almadım o da korkutuyor beni.... neyse öyle işte garip duygular içindeyim.
inşallah yarın bi aksilik olmazda 'kist gibi' başlayabiliriz tedaviye. bir arkadaşım dışında bunuda sizlerden başka bilen olmayacak
hakkımızda hayırlısı artık, giriyoruz gene bi yola bakalım
canım hadi hayırlısı bakalım biliyosun tüp bebekde başarı şansı daha yüksek inş bu sefer bebişine kavuşursun bizde yaza yaptıracaz inş tüp bu arada tüp bebek raporu aldınmı bu rapor için 3 aşılama şart diye biliyodum.
arkadaşlar bugün doktordaydım aşılamaya başlıyoruz allah izin verirse rapor çıkarmam gerek yanlız çok fazla açıklama yapmadı devlet hastanesine gidicem eski tahlil ve filmlerimle başka bir evrak istiyorlarmı ssk ile ilgili falan bu raporu çıkaranınız varmı başka evrak istiyorlarmı biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
sağol canım, inşallah bebeğimiz bu sefer gelir,
yumurta toplama dışında süreç aşılama ile aynı, aynı çileyi çektikten sonra şansımızın daha yüksek olanı deneyelim istedik. benim özel sağlık sigortam tüp bebeği karşılıyor canım, ben az bişey katılıım payı ödicem. tüp bebek raporu çıkarmadık yani. dün tedaviye başladık, bugün 2. iğnemi oldum bakalım.
sende inşallah ilgimdışı gibi tüp bebeğe gerek kalmadan yaza kadar kendiliğinden hamiş kalırsın
Bu arada bende heycanimi ve merakimi dizginliyemiyorum. Gecen ay asilama yaptik tutmadi, bu ay dinleniyoduk ama gunum gecti, yanlisim yoksa iki gun gecti henuz. Tabi gecen ay asilamadan dolayi baya erken gelmisti reglim, asilamanin 15. gunu. O yuzdende bu ay tam emin olamiyorum. Bugun test aldim sabah yapicam:) offf belki varsada erkendir idrar testi icin ama olsun icimde kalmasin:). Allahim nolur bu sefer olsun ya nolurrrr.
Allah hakkinda hayirlisini en kolay sekilde nasip etsin insallah arkadasim. Bu surecte en cok ihtiyacimiz olan sey sabir saniirm:) Senin icin bol bol sabir diliyorum.
yeni topiğimiz hayırlı olsun bacılarım benim kızkardeşim yok burdaki hepiniz bacılarımsınız bilgecim sermuhcum ilgimdisi ve adını daha sayamadığım bi çok kişi evet ben geldim antalyadayım iyi bi tatil geçirdim ailemle bizim oralar biraz soğuktu ama yinede olumsuz geçen bi aşılama sonrası soğuk bile olsa tatil bana iyi geldi biraz almancı tatiline benzedi benimki yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizde gelmeyip gelmeyip bi gelip 1 ay kalırlar ya benimkide 3 hafta oldu bu konuda eşimin anlayışana çok teşekkür ediyorum ama nedense ben yokken bulaşık makinesini çalıştırmayıp sadece içine biriktirip tabaklarımı küflendiren pembe çoraplarımı siyah çamaşırlarla yıkayp koyu mora çeviren kocama ne desem azdır bugün DR A gidiyorm dün adet oldum ve tekrar aşılama başlıyo yine birbirimizin dualarındayız arkadaşlarım hepinizi öpüyorum dr sonrası yine yazarım biliyosunuz benim dr ali fuat şengör gittikmi gece 10 dan önce eve gelme şansımız olmuyor
Merhaba arkadaşlar 16 gün önce aşılama yaptırdım,2 önceki değerim 5.39 du,bugün yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı sizce hamilemiyim??
arkadaşlar bugün doktordaydım aşılamaya başlıyoruz allah izin verirse rapor çıkarmam gerek yanlız çok fazla açıklama yapmadı devlet hastanesine gidicem eski tahlil ve filmlerimle başka bir evrak istiyorlarmı ssk ile ilgili falan bu raporu çıkaranınız varmı başka evrak istiyorlarmı biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
Bu arada bende heycanimi ve merakimi dizginliyemiyorum. Gecen ay asilama yaptik tutmadi, bu ay dinleniyoduk ama gunum gecti, yanlisim yoksa iki gun gecti henuz. Tabi gecen ay asilamadan dolayi baya erken gelmisti reglim, asilamanin 15. gunu. O yuzdende bu ay tam emin olamiyorum. Bugun test aldim sabah yapicam:) offf belki varsada erkendir idrar testi icin ama olsun icimde kalmasin:). Allahim nolur bu sefer olsun ya nolurrrr.
Ben epey ugrasmistim, nufus mud den vukuatli nufus kaydi, ssk dan ayrintili calisma belgesi, nufus kagidi fotokopileri, evlilik cuzdani fotokopisi, fotograf, ve elindeki ivir zivir test sonuclarinin fotokopileri.
Sana bunlarin bir listesini neden vermediler.... Umarim hersey yolunda gider canim, Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?