Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

Canım çoook sevindim.Ne güzel bir haber.Allah önce kalp atışlarını duymayı sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bak bebişin kendiliğinden geliverdi demek ki bir zamanı varmış.İnşallah darısı başımıza.

Kizlar gectigimiz persembe yada cuma regli olmam gerekiyodu ama hala olmadi. Pazar sabahi test yaptim tek cizgi cikti ama henuz cok erken diyede dusunuyorum. Cuma gunu sanki heran regli olcakmisim gibi hissediyodum kasiklarim felan... simdi oyle degil ama hafif hafif kasik agrilari oluyo yine. Ne cok umutlanmak istiyorum nede kendimi dusunmekten alabiliyorum. Eger carsambaya kadar gelmezse gidip kan testi yaptircam. Insallah Ilgimdisi gibi bende hayallerime kavusurum hemde kendiliginden. Hayirlisi Rabbimden.

ilgimdisi yeni okudum.allah tamamına erdirsin.maşallah.

tesekkur ederımm amın cnm darısı basınıza

ay canım bnmm aynı sorun bndede vrdı tedavı gordugm aylarda ıs yerımle cok problem yasıyodum ama cnm ınan bana solemek zorunda kaldım ve snra daha rahat ettm ınan bana bnce sende sole ısyerıne bıuarada hamıste olsan ızın almn problm bgn ıkıncı kan tahlılım ıcın ızın aldım ızın alana kdr cnm cıktı personel mudurm bana cıkısını ımzala cık dedı snra yabncı bı patronm vr o Allh razı olsun ızın al gt ne demek cıkıs dedı kı bn hep kusuyorum sabahlarıııı... allhım yardmcın olsn cnm arkadasm

dualarımız kabul olur inş.canım saol ama benim 16sında olcaktı çıkmadı 8gün sonra test yaptım ama inş. birgün bizde hiç beklenmedik anda bebişlerimizle oluruz tatlım saol duaların için ..[/QUOTE]

benm beklemedıgım bıandı cnm ıcınızı ferah tutun ınann gorceksınız faydasını..

Tesekkur ederim canim iki gun daha bekliycem eger gelmezse kan tahlili yaptircam eger negatif cikarsa hemen doktora giderim. Insallah kist felan yoktur

kızlarrr ne vr ne yok? smdı dr dan geldım cok sukurkı degerlerım yukselmıs yanı smdılık bı problem yok ... ultrasonla baktı karnımdan ama keseyı goremedıı 5 hafta 2 gunluk melegım bgn... dr um daha cok erken dedı aksam muayenesıne gıdıcem bırde alttan muayene edıcek o zaman kesın gorurum dedı adetımı 4 gun gectıgınde 142.5 tı 6. gunde 286.7 masallah dıyım smdıde kalp atıslarını uymayı beklıyorum ama kızlar cok kusuyorumm sabahları ıcım dısıma cıkıyor bıde ısteyım berabt oluyorum ... umarım aksama guzel hbrlerımı verebılırm sevgıyle..

Ayy Masallah diyelim:) Kalp atislarinida duyarsin sonra tekmelerinide :) Hersey yolunda gider ve hayirlisiyla kucaklarsin melegini canim. Ben simdi diyormki, yeterki hamile olayim bulanti halsizlik hicbirseyden sikayet etmiycem:) Bakalim zaman ne gostericek...

aynen bnde kustukca Allahım sana cok sukur dıyorum bunu bılmek bıle guzel ınan ki.. smdı dr umla konustum carsmba gunu tekrar et kan tahlılını snra bakıcm dedı nedenkı acana bıseydenmı suphelenıyor dr anlayamadım acaba dusukmu buluyo degerlerı bu ıkı gun nasıl gecıcek???

canım bak benimde bi hamilelik geçti basımdan ama ben pek saymıyorum çünkü 4 gün içinde düsük yaptım benim ögrendigimde ev testiyle yaptım iki çizginin biri silikti kanda 8gün geçmişti adettimi 186,5çıkmiştı senin degerlerin normal bence aklına kötü seyler getirme melegin hep seninle olcak bence inş.kalp atışlarını duyarsın bugun bizede haber ver öptm saglıkla kucana alırsın inş.dua ediyorum tatlım...

Merhaba arkadaşlar 18 gün önce aşılama yaptırdım,4 GÜN önceki değerim 5.39 du,iki gün önce yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı,bugün yine test yaptırdık 12.42 çıktı sizce hamile olma olasılığım varmı?dr'um bi hafta daha bekle kesin bişey söleyemiyiz diyo...

kızlar rapor çıkarmak için perşembe günü hastaneye gidicem hsg hormon tahlili ve spermiyogram istediler bunların tarihi önemlimi hastaneyi aradım muhatap bulamadım benim tahliller 7 ay oldu yapılalı hsg hariç bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim

Bizim testlerde 7-8 ay oncesinde yapılmıştı ama tarih konusunda bir sorun çıkarmadılar. Sanırım sende bir sorun yaşamazsın canım. Kolay gelsin hersey yolunda gitsin inşallah:)

AY AY AY ARKADAŞIMIZ KUSARMIŞ DA BİZE ANLATIRMIŞ. NE GÜZEL BUNLARI DUYMAK :))) Öyle hoşuma gidiyor ki inşallah buradan doğum için gün sayarken de böyle paylaşımlarımız olur :))) kendine çok dikkat et. bizi adım adım haberdar et. duacınız hepimiz.

hsg bilmiyorum ama spermiyogramı 6 ay geçmiş tekrar yaptır istersen. biz yaptırdık da.

bu arada hasimed inşallah bebeğin en kısa zamanda gelir sana. bak ilgimdisi'na zamanı geldi ve hiç beklemediği bir anda bebiş haberi aldı. darısı hepimizin başına.

nekropsi aklım sende. içimden bir ses senden de güzel haber alacağımızı söylüyor. hadi bakalım.

bu arada pınar arkadaşımız değerlerini yazmış. bana hamile gibi geldi. inşallah öyledir ama artış 2 kat diye gitmiyor muydu???? inşallah hamilesindir pınarcım. diğer arkadaşlarımız da görüşlerini yazarlar. ama sen kendine dikkat etmeye devam :)))

son olarak hepinize öpücükler, sevgiler ve en önemlisi kolay hamile kalışlar diliyorum

slm kızlar bugün tüp bebek merkezine gittim çoook iyi karşıladılar dr çok rahat yarım saate yakın oturduk konuştuk eşimin sperm hareketlilği problem dedi beni muayene etgti bi problem yok yumurtaların gayet ii dedi eşim sperm verecek bidaha galiba direk tüp bebek yapacak aşılamyla uğraşmayalım dedi başarı şansı çok az dedi bende rapor için gerekli dedim oda fiyatını ayarlarız merak etmeyin siz dedi muayene ücreti almadı sperm tahlilin dede %50 indirim yaptı yani makul bi fiyat olursa hiç rapor işiyle uğraşmayacağım ama sorun temmuzda sınavım var ondan sonra yaptırabilirim sürekli ders çalışıyorum haftada 4 gün dersaneye gidiyorum bu tempoda tüp bebek zor tutar tatilde rahat rahat yaptırırız inş hadi bakalım bizim aşılama maceralarımız bitti galiba:):)

İlgimdisi canım senin adına çok mutluyum inş bebeşinin kesesinide görürsün dikkat et kendine:):)

canım raporu aşılama için mi yoksa tüp bebek içinmi çıkaracaksın özel merkeze mi gidiyosun araştırma hastanesine mi biz özele gittik rapora gerek yok dedi

canım karamsar olma lütfen biliyosun moral çok önemli bak tüp bebek yaptırıyosun ve başarı şansı çok yüksek bu arada bizde tüp bebek yaptıracaz aşılama denemeden sen rapor çıkarttınmı bu ay tarnsferin yapılacakmı ?hakkımızda hayırlısı inş bu senin için son olur bebişine kavuşursun

bir kapı kapanıyorsa rengarenk yeni bir kapı açılır aylincim. inşallah bu şekilde bebişine kavuşursun. doktoru sevmek de çok önemli. mesela benim keltoş doktorumu eşim benden daha çok seviyor

Arkadaşlarım.. hamilelik başlangıcından itibaren vucut ısısında bir değişiklik oluyormu bilgisi olan varmı acabaaa? Benim bir kaç gündür dikkatimi çeken vucut ısım noramlden az daha yüksek seyredıyo. Yumurtlama günümü belirlemek için ölçüyodum 36.3 felandı sürekli.. şimdi ise 36.9 1 haftadır felan yüzümde vucumda yanmalar oluyo ara ara. Umut fakirin ekmeği işte:)) Ay eşimle bile konuşamıorum bunları herşey için normaldir deyip kendi kendime birşeyler bulduğumu düşünüyo. Bu ara en yakın bi iki arkadaşımla bile konuşamıyorum bir siz varsınız birde annem. iyiki varsınız kızlar hem umut oldunuz bana hemde yol arkadaşı.

Adetim bugun itibarıyle 3 gün gecikti... Acaba yarın kan testi yaptırsammı???

ısı artıyor....gece ayak yanmaları olabilir...yarın idrar yapsan bile belli olabilir....sanki hamişsin gibi geliyor bana....inşallahhh bir hamişte sen olursunn...aşırı uyuklama olabilir..benim midem hiç bulanmamıştı..yemek iştahın artabilir...

bilge ben geldim ..görüşemedik lara daydım..ama ev hali fazla çıkmadık...hasta oldum soğuktan...ev soğuktu bir türlü ısınamadım...yattığımız oda hariç her odada klima vardı ama dondummmm...

ilgimdisi arkadaşım kese göründümü? bir daha dr a ne zaman gideceksin..yazdıklarını takip ediyorumm çok heyecan verici...bizden birisi hamile kalınca çok seviniyorum.....gelişmeleri yaz bizi emrakta bırakma...

bu arada ben şimdi 28 günde adet olursam ayın 3 ü gibi olmam lazım dün çok şddetli kasıklarım ağırdı geliyooo dedim ama gelen yok giden yok...ama kendimi takip ediyorum göğüsler normal hiç sıkıntı yok..ayın 11.inde denizliye gidiyorum 1 hafta 10 gün kalacam eşimde yurt dışında olacak dolayısıyla bizim martta uygulamada yattı...benim şişko dr hala kararını veremedi aramadı daha..bende aramıyorum... dinlenmeye ve tatile devammm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…