Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

canım hayırlı olsun 2 asılama arası beklerken kendılıgınden hamıle oldugunu ogrenmıssın sanırım ...
Allah tamamına erdırsın ınsallah

nerde asılama olmustun pekı

Bu Sabah evde test yaptim ama tek cizgi negatifff hala regli olmadim bugun itibariyle gecikmemin 5. gunu. Doktora gidip test yaptirmaya cok korkuyorum... boyle hic olmazsa umudum hala devam ediyo. Ya yoksa (

canım hayırlı olsun 2 asılama arası beklerken kendılıgınden hamıle oldugunu ogrenmıssın sanırım ...
Allah tamamına erdırsın ınsallah

nerde asılama olmustun pekı

merhaba canım.. tesekkur ederım evet ılk asılamamı ızmır buca tıpta dr. can da olmustum ama maalesef negatıfle sonuclanmıstı dr degıstrdım asılamadn snra bırsuru test yaptı dr. ahmet seckın onoglu ızmırın en ıyı dr u dur kendısı.. hıcbırınde sorun goremedı hatta sana nasıl asılama yapılmıs anlayamadım hıcbı problem yok esındede sende dedı sasırdı bn ama olmuyo dedım hıcbı sorun yokken tedavı uygulayamam sıze beklıceksınız dedı ve bu konusmanın ustunden bır hafta gectı ki ogrendım kendılıgınden pozıtıfmıss.... eger adet gorseydım hsg cekılcektı demıstı yenı dr um Rabbım buyuk dua edelım bol bol kızlarr...

Bu Sabah evde test yaptim ama tek cizgi negatifff hala regli olmadim bugun itibariyle gecikmemin 5. gunu. Doktora gidip test yaptirmaya cok korkuyorum... boyle hic olmazsa umudum hala devam ediyo. Ya yoksa (

canım bnm azda olsa yanı %1 lıkte olsa bu ıdrar testlerının yanılma payı vr ama umudunu sakın kaybetme ıdrarda cıkmayan kanda cıkabılır ve bu cok kadında gorulmus bı olaydır umut vermek ıstemem canım snradan cok cok uzulursun bılıyorm ama bnm yengemn ıdrarda cıkar kanda cıkmazdı anlıycagın Rabbımden umut kesılmez ama hatırlıyosan canımcım bn demıstım sana hanı kandada cıkmazsa umutlanma belkıde yumosların kıste donusmustur catlayamadıgı ıcın en kısa zamanda dr na gt canım hemen muayene nı olkı baksın bıan once caresıne oldumu... bk bnm asılamdan once 8 tane kıstım vrdı asılama oldm tutmadı buay kıstlerım yokolmus kendılıgınden ve hamıle kaldm umutsuzluk yok canım bnm Allahtan umut kesılmez Rabbım ol dıycek olucak zamanı vrdır dıycez ve bugunumuze sukredıcez tatlımm...

anladım canım hayırlısı ne guzel olmus senın ıcın .. pekı ne zamandır ıstıyordunuzkı hakkaten neden asılama yaptı ozaman ılk doktor

bızım de hıc sorun yok gıbı yanı sadece esımın dgeelrerı bıraz dusuk ama normal sınırın altında degıl
17 ay oldu hala bısey yok maalesef
bu ay zeynep kamılde rapor almaya calısıyorum bakalım
heyete gırıcem persembe gunu

ben de şimdi girdim senin yazdıklarını okuyunca mutlu oldum. aferin bana seni güldürdüğüm için :)))) durumunu da inşallah hamile olarak güncellemek nasip olacak.

bu arada bana OSMAN demenizde bir sakınca yok hala dönüm dönüm yatıyorum karpuz gibi yata yata büyüyeceğim inşallah :)))) kendiliğinden hamile kalmak buradaki tüm arkadaşlara ve bana nasip olsun inşallah, amin. öptüm seni :)))

hmmmm doktorun maşallah yaşam koçu gibi. bizimki inek aşılaması yapmış oluyor bu durumda :))) şaka bir yana ne güzel detaylandırmış hayran kaldım. aman doktorunun dediklerinden milim dışarı çıkma. aşılaman da hayırlı olsun canım. inşallah sen de ver bize güzel haberler.

nekropsi canım üzme kendini. kan tahliliyle netleştir durumu çünkü hiçbir şey belli olmaz. ama eger hala olumsuz ise sonuç kendini hırpalama, umutla yola devam etmekten başka çare yok. sevgiler

Arakadaşlar bugün kan testi yaptırdım.beta-hcg testi 21.82 çıktı,adetimde 2 gün geçti hamile olabilirmiyim sizce...:84:

Arakadaşlar bugün kan testi yaptırdım.beta-hcg testi 21.82 çıktı,adetimde 2 gün geçti hamile olabilirmiyim sizce...:84:

pınarcım google'da bi aratsana 21.82 kaçıncı haftaya tekabül ediyor. ben net bilmiyorum yanlış bir şey söylemek istemem ama bence hamilesin canım, hayırlı olsun. Allah isteyen herkese versin.

kızlar ben geçen hafta aşılama yaptırdım ve aşılamadan sonra ara ara gelen kasık ağrılarım var sizlerdede varmı acaba bu ağrılardan bu kadar uzun sürermi onuda blmiyorum

oooo inşallah hamilesin benim adet günü değerim 15,69 çıkmıştı 2 güne bir 2 ye katlanacak..dr unla mutlaka irtibata geç.değer düşük ama hamilesin...geç döllenmiş olabilir.inşallah sorunsuz bir şekilde hamişim diye yazarsınnn tebrikler şimdiden....heyecan yapma stres yapma her şey olacağına varır sakin sakin bebişini bekle...

kızlar benim en son adetimden bu yana 28.günümadet belirtisi yok ..ama dış gebelik sonrası biliyosunuz kendiliğinden düşmüştü dr 28 ile 40 gün arası gelebilir demişti.ama 4-5 gün daha gelmezse idrar testi yapacam...takiplerle yumurtlama gününe dikkatli yaşadım birde kendiliğinden hamiş olurmuyum :)ilgimdisen sonra olurmu olur diyorum valla...Rabbim hepimize uğraşmadan tez zamanda versin bebişlerimizi...

inşallah hamile olursun da biz de mutlu oluruz arkadaşım benim de iştahım çok açıldı.kan hapı alıyorum ondan mı acaba????ovulasyon testlerim de hep negatif (((((((((((( yumurtlamıyor muyum acaba???????????????????????????????????????

canım hadi bakalım hayırlısı değerlerinin yükselmesine maşallah diyelim yaramaz olmasın bebişin annesi akıllı uslu olsun

testlere çok güvenme canım sen kendince hesabını yap ödev gününü hazırla

iğnelerim bugün bitti yarın dr kontrolüm var heralde hafta sonu aşılama olcak dualarınız benlede olsun kızlar oldukça ümitsizim geçen aşılamada çok ümitliydim sabah test yaptırdım öğleden sonra test sonuçlarımı almaya cıkıcakken karnımda bi ağrı ve bilgenin deyimiyle mösyö kırmızı geliverdi sonuç 028 ne sıfır ne üst bi değer tam anlayamadık sağolsun dr umda bu konuda çok bi bilgi vermedi acaba küçüçük bişiyim vardıda düştümü diye kara kara düşünmeye başladık

bilgecim sadece o testelere bakma ben ilk ay ısı takibi yapmıştım.dijital bir termometre yatağın baş ucunda uyanır uyanmaz ama aynı saatlerde bakman gerekiyor ben hep aynı saatte kalkarım.hemen ölçüyorsun ağzına hiçbirşey girmeden dişlerini bile fırçalamadan.9.günden itibaren test yapmaya başlıyorsun yanında birde akıntı takibini yapacaksın.eline gelen kıvam yapışık uzayan ve beyazımsı bir şey olunca yumurtlama başlamış oluyor.ve çalışmalara başlıyorsun..zaten 9.gün ilişki olmalı ...ay inşallah bebişlerimiz geliverir...
ben diş kontrollerimide yaptırdım dolgular tamam sayılır...dişler çok önemli...hafif bir çürük bile kocaman oluyor..

kullandığın ilaçlar birebir hamilelik hormonları o yüzden negaif hamilekliklerde çıkan bu değerler kullanılan ilaçlardan kaynaklanırmış...ama bakarsın bu sefer sıfırın yeri değişir sende hamielyimmmm diye yazarsın...Allah hepimizin kucağına tez zamanda bebeğini versin...

ben ovulasyon testi hiç yapmadım.. hsg çekilmişti bu ay.. doktor 12.gün gel bakalım yumurtlamana dedi..13. gün gittim 13mm falandı.. 15. gün( yani bugün) yine gel bakalım dedi.. sağda bir tane solda 2-3 tane yumurtan var dedi ..ilaç kullanmadığın için iyi bir sonuç,çatlatma iğnesi istermisin diye sordu.. en azından çatlamayan yumurtam oluyor ve kiste dönüyor ben önümüzdeki ay tekrar aşılama planlıyorum..kist sürprizi ile karşılaşmamak için çatlatma iğnesini yaptırıcam yarın..
benim anlamadığım bişi var yumurtaların 25 mm den büyük olması gerekmiyormu? bugün baktığında 16 mm falandı.. daha da gelişeceğini sanmıyorum.. madem yumurtluyorum hem de birkaç tane,peki niye yeterli büyüklüğe gelmiyorlar? 11-12 mm lik yumurtalar çatladığında hamilelik için yeterli olur mu?

gunaydın kızlar...
bugun 2 de heyete gırecegım duaedın lutfen
heyette ne oluyo ne yapılıyo hıc bılmıyorum
doktorlar sorumu soruyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…