asılaman hayırlı olsun arkadasım sıkma canını hıcbırseye dr unun dedıklerıne dıkkat et evet kendını hamıle gıbı hıssetmen ıcın dr lar bole soluyolar ve buda bebgın tutunma sansını arttırıyoo sakın ol stres yapma oldumu canımm folık asıtını unutma canımcım
canım hayırlı olsun 2 asılama arası beklerken kendılıgınden hamıle oldugunu ogrenmıssın sanırım ...
Allah tamamına erdırsın ınsallah
nerde asılama olmustun pekı
Bu Sabah evde test yaptim ama tek cizgi negatifffhala regli olmadim bugun itibariyle gecikmemin 5. gunu. Doktora gidip test yaptirmaya cok korkuyorum... boyle hic olmazsa umudum hala devam ediyo. Ya yoksa (
merhaba canım.. tesekkur ederım evet ılk asılamamı ızmır buca tıpta dr. can da olmustum ama maalesef negatıfle sonuclanmıstı dr degıstrdım asılamadn snra bırsuru test yaptı dr. ahmet seckın onoglu ızmırın en ıyı dr u dur kendısı.. hıcbırınde sorun goremedı hatta sana nasıl asılama yapılmıs anlayamadım hıcbı problem yok esındede sende dedı sasırdı bn ama olmuyo dedım hıcbı sorun yokken tedavı uygulayamam sıze beklıceksınız dedı ve bu konusmanın ustunden bır hafta gectı ki ogrendım kendılıgınden pozıtıfmıss.... eger adet gorseydım hsg cekılcektı demıstı yenı dr um Rabbım buyuk dua edelım bol bol kızlarr...
bilgeeeeee, mahvettin beni öldüm gülmektenosman dicem bundan sonra sana
vardır bunda da bir hayır, ilgimdışı gibi sende bir süpriz yaşarsın in şal lah
bu arada listemizde benim durumuda güncellemişsin, sayfayı her açışımda önce onu görüyoruyum, ne güzel yazmışsın öyle her sayfaya girişimde sayende gülğmdüyorum acayi moral oldu valla sağol
kızlar pazartesi 2. aşılamamı yaptırdım.doktor kesin tutacakmış gibi konuştu ve bazı tavsiyeleri oldu,sizinle paylaşmak istedim:kendini yorma,ağır kaldırma,çiğ köfte,çiğ salam sosis vb yeme,kedi köpek sevme,kalabalığa girme,stres yapma,bebeklerle yakın temas kurma(buna anlam veremedim)bir de folik asit ve progesteron iceren jel verdi.dediklerini yapıorum bakalım hayırlısı
Bu Sabah evde test yaptim ama tek cizgi negatifffhala regli olmadim bugun itibariyle gecikmemin 5. gunu. Doktora gidip test yaptirmaya cok korkuyorum... boyle hic olmazsa umudum hala devam ediyo. Ya yoksa (
Arakadaşlar bugün kan testi yaptırdım.beta-hcg testi 21.82 çıktı,adetimde 2 gün geçti hamile olabilirmiyim sizce...:84:
Arakadaşlar bugün kan testi yaptırdım.beta-hcg testi 21.82 çıktı,adetimde 2 gün geçti hamile olabilirmiyim sizce...:84:
kızlar benim en son adetimden bu yana 28.günümadet belirtisi yok ..ama dış gebelik sonrası biliyosunuz kendiliğinden düşmüştü dr 28 ile 40 gün arası gelebilir demişti.ama 4-5 gün daha gelmezse idrar testi yapacam...takiplerle yumurtlama gününe dikkatli yaşadım birde kendiliğinden hamiş olurmuyum :)ilgimdisen sonra olurmu olur diyorum valla...Rabbim hepimize uğraşmadan tez zamanda versin bebişlerimizi...
ınsallah canımcımm belkıde bnm gıbı ıkıncı asılamaya gerek kalmadan kendılıgınden hamıs oldugunu ogrenırsınn dualarım sızınle..
ay ınsallah ınsallahh olsun da herseyımı batırsın herseyımın ustune kussun perdelerımı asagı ındrsın herseyımı cızsın ah ah razıyım arkadasım hıcbısey yokkı gozumdee...
buarada kızlar smdı dr umun ıstedıgı 3. bet hcg ye baktırdım kanda en son 286.7 ydı smdı ıse 816.7 masallah dıyorum bebesımee cok ıyı gıdıyomus ama hala kesyı goremedım cunku henuz muayeneye cagırmadı dr umm.. bu aksam yada yrn hbr beklıyorm ıstee Rabbım sen buyksun bn ıstedım sen versın hamd olsun...
inşallah hamile olursun da biz de mutlu oluruz arkadaşımbenim de iştahım çok açıldı.kan hapı alıyorum ondan mı acaba????ovulasyon testlerim de hep negatif (((((((((((( yumurtlamıyor muyum acaba???????????????????????????????????????
inşallah hamile olursun da biz de mutlu oluruz arkadaşımbenim de iştahım çok açıldı.kan hapı alıyorum ondan mı acaba????ovulasyon testlerim de hep negatif (((((((((((( yumurtlamıyor muyum acaba???????????????????????????????????????
iğnelerim bugün bitti yarın dr kontrolüm var heralde hafta sonu aşılama olcak dualarınız benlede olsun kızlar oldukça ümitsizim geçen aşılamada çok ümitliydim sabah test yaptırdım öğleden sonra test sonuçlarımı almaya cıkıcakken karnımda bi ağrı ve bilgenin deyimiyle mösyö kırmızı geliverdi sonuç 028 ne sıfır ne üst bi değer tam anlayamadık sağolsun dr umda bu konuda çok bi bilgi vermedi acaba küçüçük bişiyim vardıda düştümü diye kara kara düşünmeye başladık
ben ovulasyon testi hiç yapmadım.. hsg çekilmişti bu ay.. doktor 12.gün gel bakalım yumurtlamana dedi..13. gün gittim 13mm falandı.. 15. gün( yani bugün) yine gel bakalım dedi.. sağda bir tane solda 2-3 tane yumurtan var dedi ..ilaç kullanmadığın için iyi bir sonuç,çatlatma iğnesi istermisin diye sordu.. en azından çatlamayan yumurtam oluyor ve kiste dönüyor ben önümüzdeki ay tekrar aşılama planlıyorum..kist sürprizi ile karşılaşmamak için çatlatma iğnesini yaptırıcam yarın..bilgecim sadece o testelere bakma ben ilk ay ısı takibi yapmıştım.dijital bir termometre yatağın baş ucunda uyanır uyanmaz ama aynı saatlerde bakman gerekiyor ben hep aynı saatte kalkarım.hemen ölçüyorsun ağzına hiçbirşey girmeden dişlerini bile fırçalamadan.9.günden itibaren test yapmaya başlıyorsun yanında birde akıntı takibini yapacaksın.eline gelen kıvam yapışık uzayan ve beyazımsı bir şey olunca yumurtlama başlamış oluyor.ve çalışmalara başlıyorsun..zaten 9.gün ilişki olmalı ...ay inşallah bebişlerimiz geliverir...
ben diş kontrollerimide yaptırdım dolgular tamam sayılır...dişler çok önemli...hafif bir çürük bile kocaman oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?