kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunncanım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum. Bu gün sen beni güldürdün allahta seni güldürsin hamiş bacım
yarın sabah yumurtaların durumuna bakılması için ilk kontrolüm var.
günlerdir çok heycanlıydım, bu sefer olacak diye düşünüyordum, bugün nedense çok karamsarım, sanki gene boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor. iğneler falan neysede bu devamlı git geller canımı sıkıyor. tüp bebek yaptırdığımızı kimseye söylemediğimden doktora her gidişimde iş yerine bişeyler uyduyorum, bu sürecin en sıkıcı tarafı bu işte. yarın sabah için uyduracağım şeyin sıkıntısı sabahtan beri içimde.offff bu kadar sıkıntıya bebeğim gelsede hepsini unuttursa
tebrikleeeeeeeeer. haydi bakalım sıralandık.allah hepimize bebeklerimi sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin.bende kimseye söylememe taraftarıyım özellikle ailelere.
kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunn
hayırlı olsun. çok sevindim inan. her güzel haber bir umut demek bizim için. allah tamamına erdirsin. bize de nasip etisn.
Merhaba arkadaşlar 18 gün önce aşılama yaptırdım,4 GÜN önceki değerim 5.39 du,iki gün önce yine test yaptırdım hcg'değeri 9.32 çıktı,bugün yine test yaptırdık 12.42 çıktı sizce hamile olma olasılığım varmı?dr'um bi hafta daha bekle kesin bişey söleyemiyiz diyo...
dr.n bekle diosa beklicez ama değerlern yükselmesi sanki hamileymşsn gibi ama. en garantisi beklemek.inş.
Kontroller öncesi biraz geriliyorum işte canım. karar verirken ve ilk doktora görüşmeye gittiğimizde çok heycanlıydım tedaviye başlayınca gerildim, bu defa da olmamasından korkuyorum. Böyle düşünmek istemiyorum, pozitif olmaya çalışıyorum ama pek elimden gelmiyor.canım karamsar olma lütfen biliyosun moral çok önemli bak tüp bebek yaptırıyosun ve başarı şansı çok yüksek bu arada bizde tüp bebek yaptıracaz aşılama denemeden sen rapor çıkarttınmı bu ay tarnsferin yapılacakmı ?hakkımızda hayırlısı inş bu senin için son olur bebişine kavuşursun
canım bak benimde bi hamilelik geçti basımdan ama ben pek saymıyorum çünkü 4 gün içinde düsük yaptım benim ögrendigimde ev testiyle yaptım iki çizginin biri silikti kanda 8gün geçmişti adettimi 186,5çıkmiştı senin degerlerin normal bence aklına kötü seyler getirme melegin hep seninle olcak bence inş.kalp atışlarını duyarsın bugun bizede haber ver öptm saglıkla kucana alırsın inş.dua ediyorum tatlım...
AY AY AY ARKADAŞIMIZ KUSARMIŞ DA BİZE ANLATIRMIŞ. NE GÜZEL BUNLARI DUYMAK :))) Öyle hoşuma gidiyor ki inşallah buradan doğum için gün sayarken de böyle paylaşımlarımız olur :))) kendine çok dikkat et. bizi adım adım haberdar et. duacınız hepimiz.
sormaa ınan bana adım bası cıkarıyorum sabah ıse gıtmek ıcın yataktan kalkmamla yatagı komple batırmm bır oldu o derece tuvalete yetısemıyorum ama hıc mı hıc umrumda degıl gercekten aferın dıyorum karnımı tutup nerde kaldın kac senedır dıyorumm dualarını eksık etmeyın kızlar hıc mı hıc yemek yıyemıyorum bn canım ıstemıyo
bu arada hasimed inşallah bebeğin en kısa zamanda gelir sana. bak ilgimdisi'na zamanı geldi ve hiç beklemediği bir anda bebiş haberi aldı. darısı hepimizin başına.
hasımed sadece ınan ve kafanı boslat Rabbıme dua et sakın ol Allahın ıznıyle bebgın gelır hıc ummadıgın anda,sabır canım
nekropsi aklım sende. içimden bir ses senden de güzel haber alacağımızı söylüyor. hadi bakalım.
bu arada pınar arkadaşımız değerlerini yazmış. bana hamile gibi geldi. inşallah öyledir ama artış 2 kat diye gitmiyor muydu???? inşallah hamilesindir pınarcım. diğer arkadaşlarımız da görüşlerini yazarlar. ama sen kendine dikkat etmeye devam :)))
katılıyorum canım sana evet artıslar ıkı kat dogru arkadasım..
İlgimdisi canım senin adına çok mutluyum inş bebeşinin kesesinide görürsün dikkat et kendine:):)
Arkadaşlarım.. hamilelik başlangıcından itibaren vucut ısısında bir değişiklik oluyormu bilgisi olan varmı acabaaa? Benim bir kaç gündür dikkatimi çeken vucut ısım noramlden az daha yüksek seyredıyo. Yumurtlama günümü belirlemek için ölçüyodum 36.3 felandı sürekli.. şimdi ise 36.9 1 haftadır felan yüzümde vucumda yanmalar oluyo ara ara. Umut fakirin ekmeği işte:)) Ay eşimle bile konuşamıorum bunları herşey için normaldir deyip kendi kendime birşeyler bulduğumu düşünüyo. Bu ara en yakın bi iki arkadaşımla bile konuşamıyorumbir siz varsınız birde annem. iyiki varsınız kızlar hem umut oldunuz bana hemde yol arkadaşı.
tabıkı her sorunda bızler burdayız bızlerde kımselere anlatamıyoruz kaldıkı bn anneme bıle dıyemıyorum artk dıye aglardım hep ama <Rabbım beklemedıgım anda kavusturdu bebegıme dgru canım suan bnm adetımı 7 gun gecmıs oluyo ve atesım yuksek ynaklrım yanıo farkedıyorum yanı ınsallah senınde hamıslıktendır canım kader arkadasm
Adetim bugun itibarıyle 3 gün gecikti... Acaba yarın kan testi yaptırsammı???
ilgimdisi arkadaşım kese göründümü? bir daha dr a ne zaman gideceksin..yazdıklarını takip ediyorumm çok heyecan verici...bizden birisi hamile kalınca çok seviniyorum.....gelişmeleri yaz bizi emrakta bırakma...
yok canım ya karnımdan baktı goremedı cok kucuk dedı alttan bakcaktı aradım dr umu muayenesı ıcın carsmba testı tekrr yaptır dedı bu ozel dr lar ıyıce emın olmk ıstıyolarmıs herkesten ole duydum dr umada sordum sermuhcum bıseydenmı suphelenıyosun dedım yok gayet ıyı gıdıosun bn gelısımden emın olmk ıstıyorum dedı bakalım yrn oglene kdr bellu olur canım hemen yazarım ztn buraya .. hem buarada cnm bnm ıstermısın sende suprız yap bıze olurmu olur hadı ınsallah bı ıkıgun daha bekle ıdrarla bk hemen mesela bn hamıle oldugumu ogrendım ama hala kasıklrmda agrı vr geldı gelck dusunun yanı buarada kızlar goguslerımı gormenız lazım fuze gıbı oldular tas gıbııı ...
tebrikleeeeeeeeer. haydi bakalım sıralandık.allah hepimize bebeklerimi sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin.
amınnn canım tesekkur ederım ınsallah Rabım guldursun yuzumuzu ınsallah kucagımızda gostersın ..
buarada kızlar bugun ıtıbarıyle işsizz bı anne adayııyım yrn ıcınde ızın ıstedım oflamaya basladı personel muduru bnde hayrola dedım kustıguımu vs de gorduk cattık ya falan dedı bnde dayanamadım ztn ayakta uyukluyorum habıre cıkarıyorum ımzaladım cıkısımı bastm geldım ztn yoruluyodum hayırlısı bakalım
Arkadaşlarım.. hamilelik başlangıcından itibaren vucut ısısında bir değişiklik oluyormu bilgisi olan varmı acabaaa? Benim bir kaç gündür dikkatimi çeken vucut ısım noramlden az daha yüksek seyredıyo. Yumurtlama günümü belirlemek için ölçüyodum 36.3 felandı sürekli.. şimdi ise 36.9 1 haftadır felan yüzümde vucumda yanmalar oluyo ara ara. Umut fakirin ekmeği işte:)) Ay eşimle bile konuşamıorum bunları herşey için normaldir deyip kendi kendime birşeyler bulduğumu düşünüyo. Bu ara en yakın bi iki arkadaşımla bile konuşamıyorumbir siz varsınız birde annem. iyiki varsınız kızlar hem umut oldunuz bana hemde yol arkadaşı.
Adetim bugun itibarıyle 3 gün gecikti... Acaba yarın kan testi yaptırsammı???
bilge ben geldim ..görüşemedik lara daydım..ama ev hali fazla çıkmadık...hasta oldum soğuktan...ev soğuktu bir türlü ısınamadım...yattığımız oda hariç her odada klima vardı ama dondummmm...
ilgimdisi arkadaşım kese göründümü? bir daha dr a ne zaman gideceksin..yazdıklarını takip ediyorumm çok heyecan verici...bizden birisi hamile kalınca çok seviniyorum.....gelişmeleri yaz bizi emrakta bırakma...
bu arada ben şimdi 28 günde adet olursam ayın 3 ü gibi olmam lazım dün çok şddetli kasıklarım ağırdı geliyooo dedim ama gelen yok giden yok...ama kendimi takip ediyorum göğüsler normal hiç sıkıntı yok..ayın 11.inde denizliye gidiyorum 1 hafta 10 gün kalacam eşimde yurt dışında olacak dolayısıyla bizim martta uygulamada yattı...benim şişko dr hala kararını veremedi aramadı daha..bende aramıyorum... dinlenmeye ve tatile devammm..
buarada kızlar bugun ıtıbarıyle işsizz bı anne adayııyım yrn ıcınde ızın ıstedım oflamaya basladı personel muduru bnde hayrola dedım kustıguımu vs de gorduk cattık ya falan dedı bnde dayanamadım ztn ayakta uyukluyorum habıre cıkarıyorum ımzaladım cıkısımı bastm geldım ztn yoruluyodum hayırlısı bakalım
bilgeeeeee, mahvettin beni öldüm gülmektensermuh evet görüşemedik kısmet olursa göbüşleri tokuşturalım inşallah ya burda ya orda :))) çok geçmiş olsun. benim de 2 adet davetsiz, dana kıvamında yumurtacığımı nazik vücudum atamamış o nedenle aşılamam ertelendi ben de 10 dönüm bostan yan gel yat osman modundayım.annenlerin yanında keyfin yerine gelir, ne güzel işte. bu arada senin doktor şişko benimki keltoş bi işe yaramıyorlar. aradım dedim ki adet 2 gün sürdü bu bir problem midir???yuoooooo dedi sadece, arkadaşım açıklasana sundandır bundandır diye. baktım konuşmuyor kapadım artık ne yapayım :26:
bu arada elmas nerelerde? kuntizella da yok meydanda????toplantı yapıciim bu ne böyle
kızlar rapor çıkarmak için perşembe günü hastaneye gidicem hsg hormon tahlili ve spermiyogram istediler bunların tarihi önemlimi hastaneyi aradım muhatap bulamadım benim tahliller 7 ay oldu yapılalı hsg hariç bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim
Hayırlısı olsun canım, bu süreçte çalışmak gerçekten çok zormuş seni çok çok iyi anlıyorum. Hele de iş yerinde yeniysen hiç nazın geçmiyor. Bende şirkette eskiyim aslında ama yöneticim yeni, eski yöneticim olsa hiç problem değil ama yenisiyle daha çalışmaya başlayalı 2 ay bile olmadı. 4 yıldır burdayım 4 yılda 2 ayda aldığım izin kadar almamışdır herhalde. Ohhhhhh iyi yapmışsınsefan olsun hamileliğinin bu kadar önemli zamanlarında onların kaprisini çekicen yürü beee
bilgeeeeee, mahvettin beni öldüm gülmektenosman dicem bundan sonra sana
vardır bunda da bir hayır, ilgimdışı gibi sende bir süpriz yaşarsın in şal lah
bu arada listemizde benim durumuda güncellemişsin, sayfayı her açışımda önce onu görüyoruyum, ne güzel yazmışsın öyle her sayfaya girişimde sayende gülğmdüyorum acayi moral oldu valla sağol
Kizlar test aldim sabah ilk isim idrar testi yapmak. Simdi yapmamak icin kendimi zor tutuyorum ama bekliycem:) Alahim sabir veeeeer. bugun bi arkadasima oturmaya gittim birazda kafam dagilsin diye, onun 5 aylik bir oglu var cok tatli masallahhh biri daha geldi onunda bebegi var. Boyle durumlarda senin yokmu demiyolarmi..... Henuz yok diyorum sonra malum sorular dusunmuyomusunuz felan filan:) Dusunmekle olsaaaaa 10 tane dogurmustum:) Neyse sabah size yazarim olumlu yada olumsuzOlumsuzsada kan testi yaptirmadan umidimi kesmem.
bende persembe gunu heyete gırecegım rapor ıcın
sanırım hastaneye ve doktora gore degısıyor bzıımde spermıyogram eskıydı doktor sorun olmaz yeterlı bu dedı
hsg 6 aydan once olmasını ıstemıyolar genelde
hangı hastaneye gıdıyorsun ..
kızlar bende persembe heyete gırıcem ne oluyo kı heyette hıc bılmıyorum
ılk asılamamız ıcın rapor cıkarmaya calısıyoruz hayırlısı ıle bakalım
canım raporu aşılama için mi yoksa tüp bebek içinmi çıkaracaksın özel merkeze mi gidiyosun araştırma hastanesine mi biz özele gittik rapora gerek yok dedi
Bizim testlerde 7-8 ay oncesinde yapılmıştı ama tarih konusunda bir sorun çıkarmadılar. Sanırım sende bir sorun yaşamazsın canım. Kolay gelsin hersey yolunda gitsin inşallah:)
tsk ederim cvp için bizimde spermiyogram 7 aylık inş sorun çıkmaz hormon tahlilim de 6 ay olmuş ben bursadayım özel bi tüp bebek merkezine gidiyorum perşembe günü gidicem bende rapor için inş bi sorun olmaz raporlarımızı alırız
kızlarrr ne vr ne yok? smdı dr dan geldım cok sukurkı degerlerım yukselmıs yanı smdılık bı problem yok ... ultrasonla baktı karnımdan ama keseyı goremedıı 5 hafta 2 gunluk melegım bgn... dr um daha cok erken dedı aksam muayenesıne gıdıcem bırde alttan muayene edıcek o zaman kesın gorurum dedı adetımı 4 gun gectıgınde 142.5 tı 6. gunde 286.7 masallah dıyım smdıde kalp atıslarını uymayı beklıyorum ama kızlar cok kusuyorumm sabahları ıcım dısıma cıkıyor bıde ısteyım berabt oluyorum ... umarım aksama guzel hbrlerımı verebılırm sevgıyle..
canım hayırlı olsun bende 2.aşılamada start aldım hadi hayırlısı olsun darısı başımıza rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin
kus arkadaşım herşeyin üstüne helal olsun boşver insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebiş dogsun oda senin eşyalarının herşeyin üstüne kussun
kızlar pazartesi 2. aşılamamı yaptırdım.doktor kesin tutacakmış gibi konuştu ve bazı tavsiyeleri oldu,sizinle paylaşmak istedim:kendini yorma,ağır kaldırma,çiğ köfte,çiğ salam sosis vb yeme,kedi köpek sevme,kalabalığa girme,stres yapma,bebeklerle yakın temas kurma(buna anlam veremedim)bir de folik asit ve progesteron iceren jel verdi.dediklerini yapıorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?