Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

çok güsel haberler ya. haydi hayırlısı.

kızlar merhaba.harika haberler aldık.sıralandık. mart ayındada güsel haberler almak umuduyla.bugün ilkbaharın ilk günü.çiçekler açacak heryerde temiz hawa. yeni bir soluk olacak bize.haydi bol şanslar...:92:

bugün dr.a gittim.dedim hala adet olmadım 3 hafta gecikti dedim. fazla yumurtlamadan dolayı atmakta zorlanabilirsin dedi. ama bi kan tahlili daa isteyelim dedi.yrn yaptırcam. bakalım kana dedi.ilaç yazabilirmiş.
bende polikistik over wardı ameliyat olmuştum,acaba ondanmı gecikmiştr dedim. polikistik over senin bi özelliğin dedi :18: nasıl saçın siyahtır, üstünü sarıya boyarsın ama siyahtır esas rengi dedi. o senin özelliğindr dedi. bu pkoda senin özelliğin dediğinde bende eşime dönüp; haha artı bi özelliğim warmış dedim. yani diğerlerinden ayırıcı :) herseyin bi çaresi wardır arkadaşlar.ilk önce kendimize inanalım. biz kadınız üstesinden gelemeyeceğimiz bişey yok.:92:

Kontroller öncesi biraz geriliyorum işte canım. karar verirken ve ilk doktora görüşmeye gittiğimizde çok heycanlıydım tedaviye başlayınca gerildim, bu defa da olmamasından korkuyorum. Böyle düşünmek istemiyorum, pozitif olmaya çalışıyorum ama pek elimden gelmiyor.
Rapor çıkarmadık canım, özelde yaptırıyoruz, benim özel sağlık sigortam çok büyük kısmını karşılıyor şükür, öyle bir avantajım var. Doktorum bana da aşılamaya göre 4 kat şansınız daha yüksek dedi. Sende inşallah ilgimdışı gibi tüp bebeği beklerken kendiliğinden hamiş kalırsında bunlarla uğraşmana hiç gerek kalmaz.

ınsallah duyarım canım aksam gıdemedım dr un muayenesıne carsamba tekrar et kan testını dedı ya daha ne beklıyor anlamadımkı yanı bn hamılyım dımı dıyorum evet dıo pekı nıye dıyorum gelısımını takıp edıyorum dıo bakalım hayırlısyla ınsallah sancal..

ay ınsallah aylıncımm az kaldı ama bıdaha bıdaha tahlıl ıstedıkce gerılıyorum ama umrumda degıl ınann hersey olcagına varr..

bana kalırsa canım once 4.gun olsun sabah kalk ve ıdrar testı yap bn ole yaptım 4 gun gecmıstı ve ıkıncı cızgı koyuya yakındı bya ole sılık falan degıldı yanı snra kanda baktırdım cnm bnm saabret sabaha kdr.. hadı ınsallah ıyı hberını alalım

sen de bize dost oldun hayatım. biz de sana teşekkür ederiz. boşver kendinde sakla her belirtiyi hatta olumsuz konuş. ben de ikinci aşılamaya kadar hamile kalırsam ya da aşılamayla hamile kalırsam kesin bir süre kendime saklayacağım. zaten yaza erteledik diyorum herkese hemen konuyu atlıyorlar başka seyler araya giriyor. kötü enerjilerden sakınalım :)))) eşim de bana kızıyor her ay beni de ümitlendiriyorsun dedi; yok şuram şöyle oldu buram acıdı deyince o da hevesleniyormuş. ne yapalım elimizde değil. anlamıyorlar bazen, deli oluyorum. testi hemen yaptır :)))) bence umutlanmaya hakkımız var. hadi inşallah. sonra sıra bizde anlaştık mı???

sermuh evet görüşemedik kısmet olursa göbüşleri tokuşturalım inşallah ya burda ya orda :))) çok geçmiş olsun. benim de 2 adet davetsiz, dana kıvamında yumurtacığımı nazik vücudum atamamış o nedenle aşılamam ertelendi ben de 10 dönüm bostan yan gel yat osman modundayım. annenlerin yanında keyfin yerine gelir, ne güzel işte. bu arada senin doktor şişko benimki keltoş bi işe yaramıyorlar. aradım dedim ki adet 2 gün sürdü bu bir problem midir???yuoooooo dedi sadece, arkadaşım açıklasana sundandır bundandır diye. baktım konuşmuyor kapadım artık ne yapayım :26:

bu arada elmas nerelerde? kuntizella da yok meydanda????toplantı yapıciim bu ne böyle

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım, bu süreçte çalışmak gerçekten çok zormuş seni çok çok iyi anlıyorum. Hele de iş yerinde yeniysen hiç nazın geçmiyor. Bende şirkette eskiyim aslında ama yöneticim yeni, eski yöneticim olsa hiç problem değil ama yenisiyle daha çalışmaya başlayalı 2 ay bile olmadı. 4 yıldır burdayım 4 yılda 2 ayda aldığım izin kadar almamışdır herhalde. Ohhhhhh iyi yapmışsın sefan olsun hamileliğinin bu kadar önemli zamanlarında onların kaprisini çekicen yürü beee

bilgeeeeee, mahvettin beni öldüm gülmekten osman dicem bundan sonra sana
vardır bunda da bir hayır, ilgimdışı gibi sende bir süpriz yaşarsın in şal lah

bu arada listemizde benim durumuda güncellemişsin, sayfayı her açışımda önce onu görüyoruyum, ne güzel yazmışsın öyle her sayfaya girişimde sayende gülğmdüyorum acayi moral oldu valla sağol

Kizlar test aldim sabah ilk isim idrar testi yapmak. Simdi yapmamak icin kendimi zor tutuyorum ama bekliycem:) Alahim sabir veeeeer. bugun bi arkadasima oturmaya gittim birazda kafam dagilsin diye, onun 5 aylik bir oglu var cok tatli masallahhh biri daha geldi onunda bebegi var. Boyle durumlarda senin yokmu demiyolarmi..... Henuz yok diyorum sonra malum sorular dusunmuyomusunuz felan filan:) Dusunmekle olsaaaaa 10 tane dogurmustum:) Neyse sabah size yazarim olumlu yada olumsuz Olumsuzsada kan testi yaptirmadan umidimi kesmem.

bende persembe gunu heyete gırecegım rapor ıcın
sanırım hastaneye ve doktora gore degısıyor bzıımde spermıyogram eskıydı doktor sorun olmaz yeterlı bu dedı
hsg 6 aydan once olmasını ıstemıyolar genelde
hangı hastaneye gıdıyorsun ..

kızlar bende persembe heyete gırıcem ne oluyo kı heyette hıc bılmıyorum
ılk asılamamız ıcın rapor cıkarmaya calısıyoruz hayırlısı ıle bakalım

anlıyorum canımm bn tedavı gorurken baska bıyerdeydım orda eskıydım sorun yyoktu tabı ama burda cok cok zor oldu buarada yazmayı unuttum en son ıstıfamı ımzaladıgımda ıcım bulandı bana cattık dıyen personel mudurunun odasına kustum ve arkama bakmadan cıktım anlıycagınız ayıp oldu ama ohh canıma degsın zorla ıstıfa ettırdı bnı :)))))

ınsallh canım bnmm hbrlerımı yrn vercem dua edın kızlar bnı unutmayın...

tabıkı kan testını yaptrmadan kesmıceksın cnm umudunu sabır canım dua bol bol Allahın hazınasınde coktur dayanıcaz canım bnm bk bn ogrendım hamıslıgımı hala beklıyorum bıseler rayına gırsın dıye sabredıyorumm.. hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruzzz canım hayırlısıyla ınsallah..

tsk ederim cvp için bizimde spermiyogram 7 aylık inş sorun çıkmaz hormon tahlilim de 6 ay olmuş ben bursadayım özel bi tüp bebek merkezine gidiyorum perşembe günü gidicem bende rapor için inş bi sorun olmaz raporlarımızı alırız

canım raporu aşılama için mi yoksa tüp bebek içinmi çıkaracaksın özel merkeze mi gidiyosun araştırma hastanesine mi biz özele gittik rapora gerek yok dedi

aşılama için çıkartıcaz özel merkeze gidiyorum ilaçlarımın bir kısmını devlet karşılayacakmış

Bizim testlerde 7-8 ay oncesinde yapılmıştı ama tarih konusunda bir sorun çıkarmadılar. Sanırım sende bir sorun yaşamazsın canım. Kolay gelsin hersey yolunda gitsin inşallah:)

sağol cnm içim rahatladı biraz umarım hepimiz için herşey yolunda gider:)

bıldıgım kadarıyla hormon tetslerını yenı ıstıyolar
spemıyogram ıcın bısey demezler snaıyorum

ama sanırım ozel merkeze gıdıyorsan hepsını kabule debılırler

canım hayırlı olsun bende 2.aşılamada start aldım hadi hayırlısı olsun darısı başımıza rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin

kus arkadaşım herşeyin üstüne helal olsun boşver insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebiş dogsun oda senin eşyalarının herşeyin üstüne kussun

kızlar pazartesi 2. aşılamamı yaptırdım.doktor kesin tutacakmış gibi konuştu ve bazı tavsiyeleri oldu,sizinle paylaşmak istedim:kendini yorma,ağır kaldırma,çiğ köfte,çiğ salam sosis vb yeme,kedi köpek sevme,kalabalığa girme,stres yapma,bebeklerle yakın temas kurma(buna anlam veremedim)bir de folik asit ve progesteron iceren jel verdi.dediklerini yapıorum bakalım hayırlısı

canım hayırlı olsun bende 2.aşılamada start aldım hadi hayırlısı olsun darısı başımıza rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin

ınsallah canımcımm belkıde bnm gıbı ıkıncı asılamaya gerek kalmadan kendılıgınden hamıs oldugunu ogrenırsınn dualarım sızınle..

kus arkadaşım herşeyin üstüne helal olsun boşver insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebiş dogsun oda senin eşyalarının herşeyin üstüne kussun

ay ınsallah ınsallahh olsun da herseyımı batırsın herseyımın ustune kussun perdelerımı asagı ındrsın herseyımı cızsın ah ah razıyım arkadasım hıcbısey yokkı gozumdee...

buarada kızlar smdı dr umun ıstedıgı 3. bet hcg ye baktırdım kanda en son 286.7 ydı smdı ıse 816.7 masallah dıyorum bebesımee cok ıyı gıdıyomus ama hala kesyı goremedım cunku henuz muayeneye cagırmadı dr umm.. bu aksam yada yrn hbr beklıyorm ıstee Rabbım sen buyksun bn ıstedım sen versın hamd olsun...

asılaman hayırlı olsun arkadasım sıkma canını hıcbırseye dr unun dedıklerıne dıkkat et evet kendını hamıle gıbı hıssetmen ıcın dr lar bole soluyolar ve buda bebgın tutunma sansını arttırıyoo sakın ol stres yapma oldumu canımm folık asıtını unutma canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…