Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
gunaydın kızlar...
bugun 2 de heyete gırecegım duaedın lutfen
heyette ne oluyo ne yapılıyo hıc bılmıyorum
doktorlar sorumu soruyolar

arkadaşım Allah yardımcın olsun..
ben hiç heyete girmedim.üniversitenin 2 profösörüne dr umdu çok kolay halloldu..bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

testlere çok güvenme canım sen kendince hesabını yap ödev gününü hazırla

iyi de canikom ben ayda 2 kere regl oldum sonraki adette 2 gün oldum. saçma sapan bir düzensizlik halinde seyretmekte bu durum neyi hesaplayayım????narin vücudum dengesizleşti mesela yine bu sıralar regl olacakmışım gibi hissediyorum olursam oha diyecegim artık bu ne ya zırt pırt kırmızı zırt pırt kırmızı?????

2 güne bir ödev verdi doktor uymaya çalışıyoruz, bakalım. kafamı dağıtmak için saçmalıklar yapıyorum :)))) oriflame üyesi oldum, süpürgemi yeniliyorum, durmadan çamaşır yıkıyorum, yeni tarifler deniyorum vs vs vs ama yorgunluğum sadece beyin yorgunluğu, sıkıldım. deli kadir'e dönüşmeme az kaldı:84:

Sermuh senin gebeliğin noldu??.. en son görünmüyodu kese ??? umarın dilediğin gibi bir sonuç almışsındır.. bende ikinci aşılamamı oldum 21.02.2011de bakalım pek umudum yok ama bekliyoruz işte...ocak aşılamam başarısız oldu tam gününde adet gördüm şimdide 9 martı bekliyoruzzz... Allah yardımcımız olsun...

al bendende bir o kadar...bu gün 30.gün 28 günde olurum ben.dayanamadım idrar testi yaptım negatif sanırım 40 gün dolacak...geçen seferki dış gebeliktede 40 günde olmuştu adet olacak gibi oluyom olmuyor...kendime dinleye dinleye damarımdaki kanın atışını bile duyacam yakında:)canım sıkkın aslında mart boş geçecek tam yumurtlama günlerinde adam yok.Allahtan ailemin yanında olacam 10 gün.ordan gelincede dişte kalan işlemleri yaptırıcam..bu gün akşam şişkoyla görüşecez...bakalım benim için ne süprizleri var...bu arada kırmızı 40 güne gelirse martta bir şansım var ama bu şans annemlerin yanından erken gelmeme sebep olabilir yani anlayacağın herşey allak bullak...yaşayıp görecez..

canım benim hoşgeldin tekrar 5,5 haftada dış gebelikle sonuçlandı bu 2.dış gebeliğim tek tüpüm var ilkinde ameliyatla aldılar şimdi kendiliğinden düştü.şu anda dr um kararını bekliyorum...aşılama ve tüp bebek konusunda karar veremedi.Allah yardımcın olsun ..hiç belirti varmı?Allahım inşallah bebeğini verir...

hoşbuldum canım... dış gebelik olmasına üzüldüm çok üzüldüm ama işin bir yanı daha var dış gebelik oldumu aslını yaşamana da az kaldı demektir çünkü bi akrabamız da dış gebelik geçirdi 2 ay sonrasında gerçek hamile kaldı şimdi bebeğin 13 aylık çok şeker bende ona özenip duruyorum neyse aşılama ve tüp bebek konusunda acele etme bence senin normal olma ihtimali var...benim ikinci aşılamam eğer bunun sonuda hüsran olrsa bende artık tüp bebek yapmak istiyorum çünkü çok yıprandım ... belirtilere gelince maalesef yok belirti falan.... Allahtan hayırlısı artık...

ben daha önce tüp bebekte yaptırdım...1.dış gebelik kendiliğinden oldu.ondan önce 3 aşılama 3 tüp bebek yapıldı.şimdi yeniden başladım tedaye dr um aşılam ile başlamayı önerdi.ilk aşılamada yine dış gebelik oldu ve 8 yıllık evliyim hiç korunmadık hayırlısı diyorum..

arkadaşım Allah yardımcın olsun..
ben hiç heyete girmedim.üniversitenin 2 profösörüne dr umdu çok kolay halloldu..bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

saolasın canım hayırlsıı bakalım bugun gıttım hastaneye heyete falan soktukları yok
sadece tel noı verdıler haftaya bugun ara deıdler
raporum cıktıysa asılamam yapılacak ama bu ayı kacırdık sanırım
haftaya bugun 12. gunum cunku
nasıbse nısan da raporum cıkarsa asılamam olur ınsallah

inşallah hallolur..ben çok oldu rapor alalı .profun kendi takibindeydim.sağlık karneme yazmışlardı reçeteyi onunlada özel hastanede yaptırmıştım..çok zor işler bunlar yaa...stres çok fazla..hatırlamak bile istemiyorum..bu aybenim durumda kritik eşim yurt dışında olacak...hayırlısı diyorum..Allah kolaylık versin sana ve hepimize...

sagolasın canım ..
geldım ben heyet dıye bıseye sokmadılar zaten sadece numara verdıler haftaya sabahtan arayın raporun cıkıp cıkmadıgını solıcez dedıelr ...
hayırlısı bakalım benım ıslemler zorlamadı sımdılık ama sadece devlet hastanesı oldugu ıcın 2 ay falan uzadı rapor gunu
olsun gec olsun guc olmasın nabalım

sanırım nısan ayına asılama olabılrıım

Arkadaşlar bugün evde test yaptım 2 çizgi çıktı,dilerim yüce allahımdan hepiniz bebek sahibi olursunuz...sizin gibi güzel insanların verdiği morel kadar önemli bişey yok,iyiki varsınız darısı sizin başınıza inşallahhhhh..

tüm bu belirsizlikler ve aksaklıklar beni deli etse de sana az önce yaptığım ovulasyon testinde ikinci çizginin silik olduğunu mutlulukla söylemek isterim sermuhcum ödev var yaniiii. artık üzülüyordum yumurtlamıyor muyum diye???en cok ona rahatladım. hakkımızda hayırlısı olsun, artık hiçbir arkadaşım üzülmesin inşallah.

PIIIINAAAAAAARRRRRRR ÇOK SEVİNDİMMMM. MART BEREKETİYLE GELDİ VALLAHA :))) GRUBUMUZ KEDİGİLLERDEN HERHALDEE. ŞAKA BİR YANA LİSTEYE EKLİYORUM BAK HEMEN. AYRICA BİZİ BIRAKMA HERŞEYLERİ ANLAT. SEVGİLER, HAYIRLI OLSUN. ÖPÜLDÜN

merhaba canım sen asılama mı olmustun suan beklemedemeısın

merhaba canım. ben 13 ocakta ilk aşılamamı oldum, negatif sonra kendiliğinden 3 yumurtam oluştu -klomen kullanmadan yani- biri çatlamış diğer ikisi kaldı rahimde atamamışım. doktorda rahimde hiçbir şey olmaması lazım aşılama yine iptal dedi. bekliyorum bakalım. keçiboynuzu pekmezi, preseed, bilimum ovulasyon testleriyle kimyasal ve biyolojik bir savaşın içindeyim. kime karşı savaşıyorum??yumurtalarıma, rahmime, rahim duvarıma vsvs vs kafayı yemek üzereyim.

yarın gene yumurta takibi için kontrolüm var ve ben gene streslerdeyim:18:
iğnelerim c.tesi bitiyor, yumurta toplamaya çok az kaldı kızlar, p.tesi yada salı olur herhalde.
zaman çabucak geçsin, bitsin bu stres artık

sen rahat ol hayatım haberi vereceksin ben buna inanıyorum.

tabıkı arkadasım her gelışmeyı paylaşıcam sızınle yarın yıne kan deyerıme bakdırıcam ıkı gundur az akıntım var bıraz benı tedırgın edıyo dusuk telkesı var yanı ınsallah bırsey olmaz.allahım ısdeyen herkese en kısa zamanda evlat nasım eder amın dua eden herkese allah verıyo ınanın buna,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…