benim şişko dr karar verdi...gerçi dr a şişko diyorumda benimde ondan aşağı halim yok:)...aşılamada olur tüp bebekte olur dedi ama önce tekrar aşılama yapmak uygun olurmuş bende aynı fikirdeyim dedim..şimdi kırmızlıları bekliyorum.bu gün 31.gün oldu.tabi ben sabırsız test yaptım negatif yine 40 ın dolmasını bekleyecem galiba...martta kırmızıların gelişine göre aşılama olacak çünkü eşim yurt dışında...bakalım hayırlısı neyse o olsun..şöyle bir annemlere gideyim hasret gidereyim..sonra hamile kalınca bunlar beni hareket etmiryecekler :)heyecanla ayın 11.ini bekliyorum bu bekleyiş aynı aşılama sonucunu beklemek gibi...
kızlar bu sabah son kontrolüm vardı, doktorum durum gayet güzel 10 dan fazla yumurta toplarız dedi. yarın akşam çatlatma iğnesini vurucam, pazartesi sabahta toplanıcak hayırlısıyla.
kontrol için beklerken 2 kişiyle tanıştım, birinin 2. denemesi ilk denemesinde de hamile kalmış ama dış gebelik olmuş ve embriyo tüplerde tutunmuş, kadıncağız sonrasında birsürü operasyon geçirmek kalmış, yüzde bir ihtimal olacak şey başına gelmiş. korktum açıkçası :18: diğerinin benim gibi ilk denemesi, o kadar pozitif bir kadındik o da bana moral oldu
birde şunu anlatiyimdün gece rüyamda arabada gidiyoruz, önümüze iki tane koooooocaman tır çıkıyor, bizde duramıyoruz ve tırın altına giriyoruz. rüyamda herşey buraya kadarmış diyorum, sonra bi bakyoruz hayattayız, tır o kadar büyükkü sadece araba hasar görüyor biz sağ salim çıkıyoruz. sabah hemen anlamına baktım, çok enteresan ama yeni bir oluşum, müjde demekmiş araba kazasının bu anlama geleceğini hiiiç düşünmezdim bu rüya bile moral oldu anlayacağınız.
heycanlıyım heycanlıyım heycanlıyım kızlaaaaar
[/QUO canım güzel haberlerini bekliyoruz hadi bi müjdede senden gelsin allah sana sıkıntını azaltmak içini rahatlatmak için rüya yoluyla bi işaret göndermiş hadi gözünaydın rahat ol sende rabbimize sığın bizimde dualrımız senle
kızlar, en koktuğum kısma geldim, yarın sabah yumurtalar toplanıyor, ilk defa anestezi alıcam, korkuyorum. Benim için dua edin olur mu.
kızlar, en koktuğum kısma geldim, yarın sabah yumurtalar toplanıyor, ilk defa anestezi alıcam, korkuyorum. Benim için dua edin olur mu.
Kızlarrrrr ne oldu size yahu topik uyuyor yoksa hepiniz kuluçkaya yatıp çocuk yapma işiylemi uğraşıyosunuzÇalışın çalışın çalışmadan bu iş olmuyor
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.kızlar, en koktuğum kısma geldim, yarın sabah yumurtalar toplanıyor, ilk defa anestezi alıcam, korkuyorum. Benim için dua edin olur mu.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim tez zamanda meleğine kavuşmayı nasip etsin.kızlar, en koktuğum kısma geldim, yarın sabah yumurtalar toplanıyor, ilk defa anestezi alıcam, korkuyorum. Benim için dua edin olur mu.
çok sağol.bu ay pek fazla stres yapmamaya çalışıyorum.iki buçuk sene bekledim şimdi sonucu öğrenmek için bir hafta daha bekleyecem.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versinasılaman hayırlı olsun arkadasım sıkma canını hıcbırseye dr unun dedıklerıne dıkkat et evet kendını hamıle gıbı hıssetmen ıcın dr lar bole soluyolar ve buda bebgın tutunma sansını arttırıyoo sakın ol stres yapma oldumu canımm folık asıtını unutma canımcım
ben de şimdi girdim senin yazdıklarını okuyunca mutlu oldum. aferin bana seni güldürdüğüm için :)))) durumunu da inşallah hamile olarak güncellemek nasip olacak.
bu arada bana OSMAN demenizde bir sakınca yok hala dönüm dönüm yatıyorum karpuz gibi yata yata büyüyeceğim inşallah :)))) kendiliğinden hamile kalmak buradaki tüm arkadaşlara ve bana nasip olsun inşallah, amin. öptüm seni :)))
hmmmm doktorun maşallah yaşam koçu gibi. bizimki inek aşılaması yapmış oluyor bu durumda :))) şaka bir yana ne güzel detaylandırmış hayran kaldım. aman doktorunun dediklerinden milim dışarı çıkma. aşılaman da hayırlı olsun canım. inşallah sen de ver bize güzel haberler.
nekropsi canım üzme kendini. kan tahliliyle netleştir durumu çünkü hiçbir şey belli olmaz. ama eger hala olumsuz ise sonuç kendini hırpalama, umutla yola devam etmekten başka çare yok. sevgiler
kızlar ben geçen hafta aşılama yaptırdım ve aşılamadan sonra ara ara gelen kasık ağrılarım var sizlerdede varmı acaba bu ağrılardan bu kadar uzun sürermi onuda blmiyorum
ben ovulasyon testi hiç yapmadım.. hsg çekilmişti bu ay.. doktor 12.gün gel bakalım yumurtlamana dedi..13. gün gittim 13mm falandı.. 15. gün( yani bugün) yine gel bakalım dedi.. sağda bir tane solda 2-3 tane yumurtan var dedi ..ilaç kullanmadığın için iyi bir sonuç,çatlatma iğnesi istermisin diye sordu.. en azından çatlamayan yumurtam oluyor ve kiste dönüyor ben önümüzdeki ay tekrar aşılama planlıyorum..kist sürprizi ile karşılaşmamak için çatlatma iğnesini yaptırıcam yarın..
benim anlamadığım bişi var yumurtaların 25 mm den büyük olması gerekmiyormu? bugün baktığında 16 mm falandı.. daha da gelişeceğini sanmıyorum.. madem yumurtluyorum hem de birkaç tane,peki niye yeterli büyüklüğe gelmiyorlar? 11-12 mm lik yumurtalar çatladığında hamilelik için yeterli olur mu?
çok sağol.bu ay pek fazla stres yapmamaya çalışıyorum.iki buçuk sene bekledim şimdi sonucu öğrenmek için bir hafta daha bekleyecem.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
Allah yar ve yardimcin olsun..Eliz...
korkma canım, inşallah hiç acı hissetmeden bebişe hoşgeldin diyeceksin. eee anneler biraz dayanıklı olacak ki bu bebişler gelecekler ...hakkında hayırlısı olsun, Rabbim yüzünü güldürsün inşallah . Darısı da bizlerin başına olsun :))) bak seni hemen hamile yaptım :)))
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim tez zamanda meleğine kavuşmayı nasip etsin.
dualarımız seninle ve bu topikdeki herkesle allah yardımcımız olsun bebişlerimizi bi an önce kucamıza alalım inş. allah büyüktür duaları duyan işiten odur.
ah ahh kıyamam canım bnm smdı aklında karısık ya bol korkunc ruyalar goruyoruz sanıyoruz aslında Rabbım rahatlamamamız ıcın bıze ruyalarda mesaj gonderıyo derler bn hamıle oldugumu ogrenmeden oncekı gece ruyamda bı arkadasımızın dugununde gumus tepsı ıcıne altın bılezık bıraktım ve ıkı tanede yesıl elma koydum dugun hedıyesı dıye anlamına baktım ki adetım gecmıstı erkek bebek sahıbı olmya hamılelık mujdesıne sevınce ısaret dıye yazıyodu ama bn kıstlerden gecıktım dıyodum ve suprız oldu takıp eın ruyalarınızı canlarım herseyın hayırlısı
hadı ınsallah kızlarr dualarım sızınle hamılelerın duası kabul olurmuss dımı ama buarada kızlar heryere kusuyorum tutamıyorum kendımı evde mutfakta salonda arabada dolmusta merdıvende batırdım heryerı 10 gunde 10 tane yatak carsafı degıstırdım gece uykumda bıle kusuyorumm... bnm ufaklık yaramaz olcak heralde....
ben geldiiiim, çok şükür bunuda atlattık kızlar. anestezi kısmını hiç anlamadım, hangi ara uyudum farkında bile olmadım. sonra bi baktım odadayım. uyanınca karnım çok ağrıdı, ağrı kesici iğneyi yiyince kendime geldim. şimdi iyiyim çok şükür.
12 tane yumurtam toplanmışdurumlarıyla ilgili yarın arayacaklarmış. transfer gününüde yarın söyleyecekler herhalde.
hepinize desteğiniz için çok çok teşekkür ederim kızlar, iyiki varsınız.
sermuhcum haklısın gercekten butun bu ıslemlerın yapılması bıle asılama sonucunu beklemek gıbı zor gecıyo gez toz arkadasım kalkdırmıycaklar madem yerınden buarada tarcın pekmez karıstır ye canım bnm bn bunu teyzemden bılıyorm tup bbeklerı ıcın dr u solemıstı yumurtalar gelıssın dıye ve ıkızlerı oldu dualarım senınle canım hamılelerın duası kabul olrmuss..
ah ahh kıyamam canım bnm smdı aklında karısık ya bol korkunc ruyalar goruyoruz sanıyoruz aslında Rabbım rahatlamamamız ıcın bıze ruyalarda mesaj gonderıyo derler bn hamıle oldugumu ogrenmeden oncekı gece ruyamda bı arkadasımızın dugununde gumus tepsı ıcıne altın bılezık bıraktım ve ıkı tanede yesıl elma koydum dugun hedıyesı dıye anlamına baktım ki adetım gecmıstı erkek bebek sahıbı olmya hamılelık mujdesıne sevınce ısaret dıye yazıyodu ama bn kıstlerden gecıktım dıyodum ve suprız oldu takıp eın ruyalarınızı canlarım herseyın hayırlısı
ben geldiiiim, çok şükür bunuda atlattık kızlar. anestezi kısmını hiç anlamadım, hangi ara uyudum farkında bile olmadım. sonra bi baktım odadayım. uyanınca karnım çok ağrıdı, ağrı kesici iğneyi yiyince kendime geldim. şimdi iyiyim çok şükür.
12 tane yumurtam toplanmışdurumlarıyla ilgili yarın arayacaklarmış. transfer gününüde yarın söyleyecekler herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?