Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

sermuhcum haklısın gercekten butun bu ıslemlerın yapılması bıle asılama sonucunu beklemek gıbı zor gecıyo gez toz arkadasım kalkdırmıycaklar madem yerınden buarada tarcın pekmez karıstır ye canım bnm bn bunu teyzemden bılıyorm tup bbeklerı ıcın dr u solemıstı yumurtalar gelıssın dıye ve ıkızlerı oldu dualarım senınle canım hamılelerın duası kabul olrmuss..

ah ahh kıyamam canım bnm smdı aklında karısık ya bol korkunc ruyalar goruyoruz sanıyoruz aslında Rabbım rahatlamamamız ıcın bıze ruyalarda mesaj gonderıyo derler bn hamıle oldugumu ogrenmeden oncekı gece ruyamda bı arkadasımızın dugununde gumus tepsı ıcıne altın bılezık bıraktım ve ıkı tanede yesıl elma koydum dugun hedıyesı dıye anlamına baktım ki adetım gecmıstı erkek bebek sahıbı olmya hamılelık mujdesıne sevınce ısaret dıye yazıyodu ama bn kıstlerden gecıktım dıyodum ve suprız oldu takıp eın ruyalarınızı canlarım herseyın hayırlısı

amin amin amin amin
sağol canım, hadi inşallah sizde bu arada ilgimdışı gibi süpizler yaparsınız ohhh daha ne olsun
bu akşam 22 de çatlatma iğnemi vurucam. hyecan dorukta[/QUOTE]

hadı ınsallah kızlarr dualarım sızınle hamılelerın duası kabul olurmuss dımı ama buarada kızlar heryere kusuyorum tutamıyorum kendımı evde mutfakta salonda arabada dolmusta merdıvende batırdım heryerı 10 gunde 10 tane yatak carsafı degıstırdım gece uykumda bıle kusuyorumm... bnm ufaklık yaramaz olcak heralde....

kızlar, en koktuğum kısma geldim, yarın sabah yumurtalar toplanıyor, ilk defa anestezi alıcam, korkuyorum. Benim için dua edin olur mu.

kızlar, en koktuğum kısma geldim, yarın sabah yumurtalar toplanıyor, ilk defa anestezi alıcam, korkuyorum. Benim için dua edin olur mu.

korkma canım, inşallah hiç acı hissetmeden bebişe hoşgeldin diyeceksin. eee anneler biraz dayanıklı olacak ki bu bebişler gelecekler...hakkında hayırlısı olsun, Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Darısı da bizlerin başına olsun :))) bak seni hemen hamile yaptım :)))

Kızlarrrrr ne oldu size yahu topik uyuyor yoksa hepiniz kuluçkaya yatıp çocuk yapma işiylemi uğraşıyosunuzÇalışın çalışın çalışmadan bu iş olmuyor

aylinciğim kaç zamandır söylüyorum bizim topik azıcık tembel :))) yani kimseyi bulamıyorum geldiğim zaman sen de aynı şeyi söylemişsin.. 2 gündür giremedim ben de nete. ama çok işler başardım bu arada;
* evimi akladım pakladım heryer tertemiz
* bosch marka süpürgeme kavuştum :))))
* oriflame almak isteyen bana yapıştı oysa ben kendime almak için üye olmuştum
* doktorun verdiği ödevleri de yapıp çalışıyoruz ama bilemiyorum daha vakti gelmedi ama göğüslerim şişti, durmadan yiyorum vee ovulasyon testi sadece 1 gün silik olarak ikinci çizgiyi gösterdi daha hala pozitif sonuç alamadık testlerden (( çok bunaldım. 20 subat ilk gün reglimin ve 22 subatta bitti. sayıyoruz da bugun 14. gün yumurtlamam gerekmez miydi????adeti mi bekleyeyim yoksa doktora mı gitsem acaba???ne dersiniz arkadaşlar??

çok sağol.bu ay pek fazla stres yapmamaya çalışıyorum.iki buçuk sene bekledim şimdi sonucu öğrenmek için bir hafta daha bekleyecem.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

:))sağol canım.bebeklerle yakın temas dışındaki tavsiyelere uyuyorum.umarım bu kez tutar.yoksa nisanda ameliyat bekliyor beni.hayırlısı bakalım

kızlar ben geçen hafta aşılama yaptırdım ve aşılamadan sonra ara ara gelen kasık ağrılarım var sizlerdede varmı acaba bu ağrılardan bu kadar uzun sürermi onuda blmiyorum

ben de 28 şubatta aşılama yaptırdım.beş gün ara ara ağrıdı.hatta 2 kez de öyle şiddetli ağrıdı ki yerimden kalkamadım.ağrıdan ağladım o kadar yani.doktorumu aradığımda minoset içebileceğimi söyledi.o iyi geldi.ama dayanabileceğin bir ağrı ise bence içme daha ii.inşallah bebeklerimiz bizimle olur

açelya.yumurtanın çatlatılması için en az 16 mm olması gerekirmiş.benim doktorum öle söledi.zaten çatlatma iğnesi de 36 saat sonra çatlatıyor.yani bu süre zarfında da büyümeye devam ediyorlar.içini rahat tut belki de bu ay olur:)

çok sağol.bu ay pek fazla stres yapmamaya çalışıyorum.iki buçuk sene bekledim şimdi sonucu öğrenmek için bir hafta daha bekleyecem.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

amın canım amınn stres en buyuk dusmanımız sabır ıste dua etmekten baska ne gelrkı elımızden sadece acız kullarız hepsı bu Rabbım ol dıycek olucak arkadasım dualarım senınle..

dualarımız seninle ve bu topikdeki herkesle allah yardımcımız olsun bebişlerimizi bi an önce kucamıza alalım inş. allah büyüktür duaları duyan işiten odur.

Allah yar ve yardimcin olsun..Eliz...

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim tez zamanda meleğine kavuşmayı nasip etsin.

dualarımız seninle ve bu topikdeki herkesle allah yardımcımız olsun bebişlerimizi bi an önce kucamıza alalım inş. allah büyüktür duaları duyan işiten odur.

ben geldiiiim, çok şükür bunuda atlattık kızlar. anestezi kısmını hiç anlamadım, hangi ara uyudum farkında bile olmadım. sonra bi baktım odadayım. uyanınca karnım çok ağrıdı, ağrı kesici iğneyi yiyince kendime geldim. şimdi iyiyim çok şükür.
12 tane yumurtam toplanmış durumlarıyla ilgili yarın arayacaklarmış. transfer gününüde yarın söyleyecekler herhalde.

hepinize desteğiniz için çok çok teşekkür ederim kızlar, iyiki varsınız.

canım senin gördüğün rüyaların ardından hayırlı bişey geleceği belli ama baksana bana tırın altında kalıyorum
ohhh boşver kus batır senin kusman bitsin sonra bebişin pisletsin bütün evi, sefanız olsun
evet canım hamişlerin duası kabul olurmuş, sen dualarını eksik etme bizlerdende.

Eliz81;
Canım hadi geçmiş olsun. İnşallah kaliteli kaliteli yumoşlarında olur hayırlısı ile transferin gerçekleşir.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Tez zamanda yüzünü güldürsün.

gecmis olsun elizi insallah bol kaliteli yumurtan embriyolarin olur:)

ilgimdisi ben de gectigimiz aylarda buğday başaklarının arasındaydım hani gladyatör filminin finalini hatırlayın aynen öyle. uzaktan annemi gördüm bir de çok sevdiğim bir dostumu sonra avucuma bir baktım buğday dolu. tabirlere baktım yeni evlat yazıyordu. ama bu rüyayı göreli en az 3 ay oldu ((son zamanlarda da rüya görmüyorum aksi gibi :))) görürsem buraya hemen yazarım.

elizcim canın yanmamış çok sevindim. inşallah bundan sonrası çok daha rahat olacak. ben de en az senin kadar heyecanlyım. inşallah güzel haberleri en kısa zamanda vereceksin öyle hissediyorum.

elizcim hadi hayırlısı bebişlerin gelmeye başladı 12 yumurta iyi bir sayı şimdi döllenecek ve en iyi gelişim gösteren embiryo yani minik minnacık bebişin sana gelecek....transferden sonra çok dikkatli ol...Allah yardımcın olsun...hiç negatif düşünme unutma bebeğin transferle birlikte seninle kendini anne olmaya hazırla arkadaşımm...

ilgimdisi aradan fırlayıverdi bebeğin ve şimdi sana çektiriyor doya doya yaşa her acısı güzeldir heralde..dualarında bizleri unutma...istemeden hamile kalanlara kızıyorum..ama senin ve bizim gibi bebek hasreti çekenlerin bebeği olduğunda inanki çok mutlu oluyorum sanki kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum...çünkü bizler bebeklerimizin kıymatini daha gelmeden biliyoruz...Allah yardımcın olsun akadaşım...kader arkadaşı dedik bakalım bakarsın bende tez zamanda gelirim yanına:))))

bilgecim aynen temizlik temizlik şimdi hem ben şehir dışına çıkıyoru hem eşim dolayısıyla valizler hazırlanıyor birde eve gelince temizlik işi olmasın diye detaylı temizleride yapıyorum...yaklaşık 10 gün yokum ama netbok yanımda olacak yine girerim nete..annemi babamı çok özledim ailemi çok özledim yaa benim 34 gün oldu hala kırmızı gelmedi eşimle bir karar aldık tatilin arasında gelirse kırmızılar bu ayı es geçeceğiz en azından kendimiz deneriz...dr aşılma yapacak tekrar...tabi arada ilgimdisi gibi süpriz olmazsa:)merak ediyorum acaba bu 40 günde hamile kalınırmı?düşük sonrası 40 günde hamile kalanı hiç duydunuzmu kızlar?gerçi bende hiç belirti yok...hadi bakalım sıra bizde bilge çalışmalara devam...

hadi bakalım hayırlısı canım önemli bi kısmını atlatmışın inş bebişlerin çifter çifter tutar şu embriyo sayısını düşürdülerya 30 yaşın altına 1 embriyo yerleştiriyorlarmış ben 27 yaşındayım 1 embriyoda başarı şansı çok az olmazmı sana kaç tane yerleştirecekler canım bu arada tüp bebek raporu çıkardın mı ne kadara mal oldu size bilgi verirsen sevinirim bende bi kaç ay sonra yaptıracam inş. güzel haberlerini alırız canım Allaha emanet ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…