Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

geçmiş olsun canım dikkat et kendine yumoşlarını güzel güzel büyüt umarım hiç bişeye gerek kalmadan mucizemiz bizi bulur

merhaba canım hosgeldınnn....
sakın sakın umutsuzluga kapılma bak bnm asılamam tutmadı bu ay dınlenmedeydım martta ıkıncı asılamam olcaktı ama kendılıgımden dınlendıgım ayda hamıle kalmısım... sakın ol canım kafanı bosalt bıseylerle ugras stres at bak nasıl yoluna gırıyor Allahın ıznıyle hersey Rabbımden ıste bol bol cok cok ıste,isteki muradın olsun arkadasımm.. mutlka bebegın gelıcek sana mutlaka tutunucak elbett sadece zamanı vr cnm bnm sabır... Allah yardımcın olsun asılaman hayırlı olsun tatlım..

çok sağol canım, evet bol bol yasin okuyorum, tamam Kadir suresini de okurum, bütün manevi reçeteleri yapalım

Eliz81;
Canım hadi geçmiş olsun. İnşallah kaliteli kaliteli yumoşlarında olur hayırlısı ile transferin gerçekleşir.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Tez zamanda yüzünü güldürsün.
amiiiin, tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım.

gecmis olsun elizi insallah bol kaliteli yumurtan embriyolarin olur:)
inşallah inşallah canım

elizcim canın yanmamış çok sevindim. inşallah bundan sonrası çok daha rahat olacak. ben de en az senin kadar heyecanlyım. inşallah güzel haberleri en kısa zamanda vereceksin öyle hissediyorum.[/QUOTE]
çok sağol bilcecim, toplama sırasında narkozdan hiçbirşey duymadım ama narkozdan çıkınca 1 saat kıvrandım, sonra ağrı kesici iğneyi yiyip kendime geldm inşallah bilge, inanılmaz moral oluyorsun bana

35 yaşın altına tek emriyo canım, yada 3. tüp bebek denemen olması gerekyor. bende 29 yaşındayım, bana da tek emriyo transfer edilecek. başarı şansını düşürür herhalde ama bunu düşünmek istemiyorum, olacağı varsa olur zaten diyorum. rapor çıkarmadım canım, benim özel sağlık sigortam çok büyük kısmını kaşılıyor biz az bir katılım payı veriyoruz.

kızlar, dün embriyolog aradı, 12 yumurtadan 8 i döllenmiş. transferden 1 gün önce beni arayacaklarmış. yarın için aramadıklarına göre en erken toplamadan sonra 4. gün görünüyor şimdilik. inşallah 5. güne dayanırlarda 5. gün transfer ederler. 5. gün transfer edilen embriyonun tutunması daha kolay oluyormuş. heyecan devam ediyor anlayacağınız

geçmiş olsun canım, neyseki kist falan yokya bi de onlarla uğraşmak zorunda kalmicaksın. temiz bir sayfa açtın desene inşallah sende yeni bir aşılama öncesi müjde verirsin bize.

kızlar hepimiz zaman zaman daralıyoruz beklemekten yada tedavi sonrası olumsuz sonuc almamaktan bugun güzel bi söz okudum bi yerde paylaşmak istedim umarım hoşunuza gider

''Günahlara kefarettir gönüldeki keder, Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,BİRAZ SABREYLE..MEVLA İHMAL ETMEZ İMTİHAN EDER!''

Gerçekten çok güzel bir söz inşallah bizim sabırlarımızın sonuda selamet olur imtihanımız biter ve bebişlerimize kavuşuruz.

ozge 0566 canımm gercekten cok guzel bı sozz Rabbım neylerse guzel eyler sabredenlerden eylesın ınsallah hepımızı umudunu kaybetme bnm asılamadan olmadı gecen ay tutmadı bak bu ay kendılıgınden hamıle kaldım darısı sızın basınıza ınsallah..

şükür o gün geldi çattıı.bu gün tüm evi temizledim,ütüleirr bitirdim valizleri hazırladım sabah 5 te kalkıcam uçak çok erken ama olsun olsun çok özlediklerimin yanına gidiyorum..eşimde bende 1 saat sonra uçuyor...kocam bensiz yurt dışına gidiyor diye üzülürdüm ama hasret ağır bastı anneciğimi babacımı çookkk özledim....
bu ay aşılama ertelendi..ama kendim takip edicem ve bakalım belkide tutar...

hepiniz için dua ediyorum...tez zamanda Allah bebişlerimizi bize göndersin..ilgimdisi dualarımdasın...Allah tamamına kavuştursun....benide unutmayın dualarınızda....aynı yerde olmasakta gönlümüz bir arkadaşlarım sizi seviyorum sevgiyle kalın...

çok sağol bilcecim, toplama sırasında narkozdan hiçbirşey duymadım ama narkozdan çıkınca 1 saat kıvrandım, sonra ağrı kesici iğneyi yiyip kendime geldm inşallah bilge, inanılmaz moral oluyorsun bana

35 yaşın altına tek emriyo canım, yada 3. tüp bebek denemen olması gerekyor. bende 29 yaşındayım, bana da tek emriyo transfer edilecek. başarı şansını düşürür herhalde ama bunu düşünmek istemiyorum, olacağı varsa olur zaten diyorum. rapor çıkarmadım canım, benim özel sağlık sigortam çok büyük kısmını kaşılıyor biz az bir katılım payı veriyoruz.

kızlar, dün embriyolog aradı, 12 yumurtadan 8 i döllenmiş. transferden 1 gün önce beni arayacaklarmış. yarın için aramadıklarına göre en erken toplamadan sonra 4. gün görünüyor şimdilik. inşallah 5. güne dayanırlarda 5. gün transfer ederler. 5. gün transfer edilen embriyonun tutunması daha kolay oluyormuş. heyecan devam ediyor anlayacağınız[/QUOTE]

ayy canım 8 döllenme çook iyi dualarım seninle rabbim emeklerimizin karşılığını boş bırakmaz inş hepimiz için güzel günler gelecek hepimiz burda güzel haberlerimizi vereceğiz Elizcim Allah yardımcın olsun merakla haberlerini bekliyoruz.

Güle güle sermuh yolun açık olsun canım git dinlen anneciğinin yanında valla ana ocağı hiç bişeye benzemiyor ben annemle aynı şehirde yaşıyrum haftada bir gidiyorum çok şanslıyım oyüzden çaresiz kaldığımızda yalnızlığımızda onlardan başka kimsemiz yok kocaman kadınlar olsakda onların şefkatine muhtacız Allahım bizim şefkatimize muhtaç olacak meleklerimizi de gönder ANNE olmak ne güzel bi duygudur kim bilir Rabbim bu duyguyu buradaki bütün arkadaşlarıma hepimize yaşatsın git sermuhum git enerjini depola gel:)

arkadaşlar mrb aşılama için iğnelerim hazır ama ben hala adet olmadım 2 gün geçti napıcam bilmiyorum ayrıca moralim de çok bozuk adet olsam da hevesim kalmadı sanki çok stresliyim 2 gündür kayınvalidem bende 2 yıl gibi geldi bana birde çalışıyorum dayanamıyorum 2 saatte beni çıldırtıyo böyle bir ortamda nasıl başlıcam ben bu işe morale ihtiyacım var kimse bilmiyor annemden başka aşılama olacağını napıcam bennn

Arkadaşlar dün aşılama ilkinde acayip ağrım olmuştu bu aşılamada hiç ağrım olmadı acaba normalmi bilmiyorum diğer günlerden farkım yok anlıycanız ilk aşılamada yatakta dönerken bile adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ve bu seferki aşılama nedendir bilmiyorum ama çok hızlı oldu toplasan 1dk ya tuttu ya tutmadı eşimin sperm sayısı düşük çıktı ama tabiki stres onu çok etkiledi bendeki yumrta sayısının 6 7 kadar olduğunu söyledi dr um bakalım inş hamiş kalırım dualarınız benimle olsun hepinizi öpüyorum i geceler

sermuhcumm hayırlı yolculuklarrr sende dualarımdasın ınsallah bebegın suprız yaparda stres attıktan snra kendı gelır cnm kader arkadasım...

ecebru hayırlı olsn canım aslamann hadı bakalım sıradakı hamısımız senmısın acaba...??? rahat ol cnm tuttuysa ztn bebegın senledır suan..

slm arkadaslar bugun heyet raporumu aldım
ılaclarımı yazdı doktor gonaf pen 300 yazdı 5 kutu kullanacagım ...
ya benım butun hormonlarım normal yumurtlamamda normal bu ıgne cok etkılı degılmı sasırdım acıkcası bu ıgneyı yazmasına

kızlar, gene büyük günlerden biri geldi çattı, yarın sabah transferim var
şükür yumurtalarım kardeş kardeşe kaynaşa kaynaşa 5. güne kadar dayandılar
yarın bebeğimle eve dönücem in şal lah
dualarınızı her zamanki gibi eksik etmeyin olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…