ilgimdişi canım dikkat et kendine bebeğini görmüşün ayyy ne güzel duygudur inş rabbim tamamına erdirir sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder öyle ütü yürüyüş falan yapma boşver kirlensin evin al kiloları bu kıymetli bebek ne hallerle bulduk bize de dua et canım
etmemmı aylıncımm hıc unuturmuyum sızlerıı tek tek anıyorum ınanın hepınızı hem vallla hakketen hıcbısı yapmıyorm dunden berii ınsallahh Rabbım sızlerede nasıp etsın cok agladım gordugumdee..
kızlar benim kırmızı sabahtan geldi ve hastanelik oldum çok şiddetli ağrı ishal bulantıyla mahvoldum daha yeni kendime geliyorum..bu ay aşılamayı erteledik demiştim şimdi ısı takibi ve lh takibi yapıcam sanırım kocişim yurt dışından gelir gelmez yumurtlama olacak bu sefer kendimiz deneyeceğiz benim aşılama nisana kaldı belki gerek kalmaz..şükür kist filan yokmuş.şimdi tatilde yumoşları büyütecem kocam gelincede maratonn bilge nisan bize yarasınnn....
merhaba
bu siteyi internette dolasirken gordum ve bazi konular benim de kafamda sorun olan seyler, ben de bugun 3.asilamayi yaptirdim ama cok umut beslemek istemiyorum zira daha oncekilerde cok umitlendim ve sonuc husran oldu , neyse bakalim hayirlisi Allah'tan. Allah isteyen herkese versin , inanin bu yol cok zor...
çok sağol canım, evet bol bol yasin okuyorum, tamam Kadir suresini de okurum, bütün manevi reçeteleri yapalımhadi geçmişler olsun canım iyi fazla agrı çekmemişsin şükür ne güzel 12 tana bebişin olcak bak :)eniyisi koyuyolar sanırım ben bilmiyorum ama 2.aşılamadan sonra yaptırcam tutmasa inşallah tutar allahın izniyle bebişin de sana sımsıkı tutunur allah yardımmcımız olsun kızlar evlat haasreti çekenler bir an önce bebişlerine kavussun insallah gitmeden bolbol yasin oku arkadasım abdestli git eger narkossuz koyuluosada kadir suresini oku benim kardeşimin iş arkadası trans ver yapılırken hep kadir suresini okumuş şimdi 5aylık hamiş
amiiiin, tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım.Eliz81;
Canım hadi geçmiş olsun. İnşallah kaliteli kaliteli yumoşlarında olur hayırlısı ile transferin gerçekleşir.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Tez zamanda yüzünü güldürsün.
inşallah inşallah canımgecmis olsun elizi insallah bol kaliteli yumurtan embriyolarin olur:)
35 yaşın altına tek emriyo canım, yada 3. tüp bebek denemen olması gerekyor. bende 29 yaşındayım, bana da tek emriyo transfer edilecek. başarı şansını düşürür herhalde ama bunu düşünmek istemiyorum, olacağı varsa olur zaten diyorum. rapor çıkarmadım canım, benim özel sağlık sigortam çok büyük kısmını kaşılıyor biz az bir katılım payı veriyoruz.hadi bakalım hayırlısı canım önemli bi kısmını atlatmışın inş bebişlerin çifter çifter tutar şu embriyo sayısını düşürdülerya 30 yaşın altına 1 embriyo yerleştiriyorlarmış ben 27 yaşındayım 1 embriyoda başarı şansı çok az olmazmı sana kaç tane yerleştirecekler canım bu arada tüp bebek raporu çıkardın mı ne kadara mal oldu size bilgi verirsen sevinirim bende bi kaç ay sonra yaptıracam inş. güzel haberlerini alırız canım Allaha emanet ol:)
seninle aynı dönem hamile kalan arkadaşımdada şiddetli kasık ağrısı vardı aynı dr a gidiyoruz..dr normal olur böyle dedi..adet döngünde daha çok ağrı olurmuş..merak etme korkulacak bir şey yok...[/Q
kızlar nasıl gıdıyor bakalım...? dun agrılarımdan dolayı dr umu aradım sıkayetlerımı agrılarımı anlattım progestan hapa baslıyosun hemen dedı dusuk tehlıkeı olabılır dedı hmen komsuma aldırdım eczaneden ıctım bıraz kestı gıbı oldu aksam ustu 4 te tekrar cogaldı yıne aradım dr umu belımde cok agıyor dedım hemen gelıyosun bana muayene edıcem dedı normalde cmtsı gıdıcektım bebgımle tanısmaya.... nyse annemle gttık kosa kosa tabı bn agrıdan oluyorm .. suratım sapsarı dıs gebelıkmısın acaba dıyede soledı telefonda nys tansıyon vs.. bakıldı cok sukur bebeıgımı gordum kızlarrr tanıstı yavrum annesıyle 6mm dusunsenıze ufacık kalp atısı cok derınden gelıyo bole yavas yavas .. dr um bu kez bebek bebek bebek sıye tutturdun al sana bebek buda resmı al bebegının resmını gel yanıma dedı nyse konustuk bana progestan hapı gunde ıkı kere ıkı adet vajınadan kullanmamı soyledı hemen bıde proluton ıgne verdı bes tane 3 gun arayla dedı bırını aldık hemen kendı vurdu buda sarı hormon eksıklıgınden kaynaklanan sorunlar ıcın dedı dusugu onlemek ıcın dedı yanı bu hormon omayınca dusuk tehlıkesı artıyomus kızlar nyse masallah dıyım kendımede bebısımede agrım azaldı hatta yok dıyebılırım ama dr uma yuruyus yaptıgımı soledım coookkk kızdı evden dısarı cıkmıyosun dınlenıyosun yatıyosn hıcbısı yapmıosun dedıı bn 3 saat utu yaptım ayakta pazar gunu pztsı yurudum temızlk yaptım e ıste sonuc salı gunu dusuk tehlıkesıyle dr luk oldumm Rabbım korudu melegımle bnı ...
nyse son gelısmelerım bunlar kızlar umarım kafanızı sısırmıyorum hanı bnde anlatıyorm sıznde bılgınız olsun dıye buarada bu proluton ıgne bebek sahıbı olmak ısteyenlerede vuruluyomus canlarım bu sarı hormon eksıklıgı bebegın olusumunu tutunmasını zorlastırıyomus bı arastırın derı m bn .. kızlar dualarımda sızlerdevarsınız ama sızde bebegımle bnı unumayın dualarınızda...
canım, kusura bakma ama tam dayaklıksın yanisenin neyine bu en dikkatli olman gereken zamanlarda 3 saat ütü yapmak, hııı hesap ver bakalım neyse acemi annemiz yapma bir daha böyle. bu bahaneyle kese de göründü desene, oley oley oley maşallah
canım hiç merak etme bizimde dualarımız seninle
kızlar benim kırmızı sabahtan geldi ve hastanelik oldum çok şiddetli ağrı ishal bulantıyla mahvoldum daha yeni kendime geliyorum..bu ay aşılamayı erteledik demiştim şimdi ısı takibi ve lh takibi yapıcam sanırım kocişim yurt dışından gelir gelmez yumurtlama olacak bu sefer kendimiz deneyeceğiz benim aşılama nisana kaldı belki gerek kalmaz..şükür kist filan yokmuş.şimdi tatilde yumoşları büyütecem kocam gelincede maratonn bilge nisan bize yarasınnn....
canım, kusura bakma ama tam dayaklıksın yanisenin neyine bu en dikkatli olman gereken zamanlarda 3 saat ütü yapmak, hııı hesap ver bakalım neyse acemi annemiz yapma bir daha böyle. bu bahaneyle kese de göründü desene, oley oley oley maşallah
canım hiç merak etme bizimde dualarımız seninle
sormaa... hala agrılarım vr dusunun okdr progestan a ve ıgnelere ragmen kasıklarım olduruyo ve bgnde belım agrımaya basladı hayır olsun bakalımm... evet valla kese ve besle nme kesesıde gorundu cok sukur bıde kalp atısını tam duysam 17sı persembeye kdr sabır kızlarr...
kızlar hepimiz zaman zaman daralıyoruz beklemekten yada tedavi sonrası olumsuz sonuc almamaktan bugun güzel bi söz okudum bi yerde paylaşmak istedim umarım hoşunuza gider
''Günahlara kefarettir gönüldeki keder, Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,BİRAZ SABREYLE..MEVLA İHMAL ETMEZ İMTİHAN EDER!''
amın sancal canım arkadasımm... sorma smdı yata yata buyuyorum ıkı gundurr Rabbım nasıp etsın ınsallah o gunlerı goryım..
e banada progestan progestan verdı dr um dusuk tehlıkesıne karsı ve verırken hemsıresıde bak cok ıyı bı ılac bu ocuk sahıbı olmak ısteyenlerede bunu verıyo kullandırıyo dedı cnım bnm hadı ınsallah bu adetın son adet olur dualarımdasınız..
saol canım arkadasım dualarında sakın unutma bizleri çok saol bende hep dua ediorum hayırlısı ile kucana al bebişini benim adet için verdi dr gelsin die inş.gelir ya bende adet olamayınca kendimi çok eksik hissediyorum çok geriliorum neyse rabbim bizi böle imtihan edio sabır edenlerle bir eylesin inş.
kızlar hepimiz zaman zaman daralıyoruz beklemekten yada tedavi sonrası olumsuz sonuc almamaktan bugun güzel bi söz okudum bi yerde paylaşmak istedim umarım hoşunuza gider
''Günahlara kefarettir gönüldeki keder, Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,BİRAZ SABREYLE..MEVLA İHMAL ETMEZ İMTİHAN EDER!''
saol canım arkadasım dualarında sakın unutma bizleri çok saol bende hep dua ediorum hayırlısı ile kucana al bebişini benim adet için verdi dr gelsin die inş.gelir ya bende adet olamayınca kendimi çok eksik hissediyorum çok geriliorum neyse rabbim bizi böle imtihan edio sabır edenlerle bir eylesin inş.
bnde gelmedıgı aylarda aynı senın gıbıydım canım stres yapıodum sıvılce basıodu bnı salarım dokuluodu sınırımden gerıllmekten herseyde bı hayır vardır bk bu hap hem adetını getırırcek hemde belkıde bıdahakı ay hamıs olmana yardım edıcek Allahın ıznıyle calısmaya devam .....
çok sağol bilcecim, toplama sırasında narkozdan hiçbirşey duymadım ama narkozdan çıkınca 1 saat kıvrandım, sonra ağrı kesici iğneyi yiyip kendime geldmçok sağol canım, evet bol bol yasin okuyorum, tamam Kadir suresini de okurum, bütün manevi reçeteleri yapalım
amiiiin, tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım.
inşallah inşallah canım
elizcim canın yanmamış çok sevindim. inşallah bundan sonrası çok daha rahat olacak. ben de en az senin kadar heyecanlyım. inşallah güzel haberleri en kısa zamanda vereceksin öyle hissediyorum.
şükür o gün geldi çattıı.bu gün tüm evi temizledim,ütüleirr bitirdim valizleri hazırladım sabah 5 te kalkıcam uçak çok erken ama olsun olsun çok özlediklerimin yanına gidiyorum..eşimde bende 1 saat sonra uçuyor...kocam bensiz yurt dışına gidiyor diye üzülürdüm ama hasret ağır bastı anneciğimi babacımı çookkk özledim....
bu ay aşılama ertelendi..ama kendim takip edicem ve bakalım belkide tutar...
hepiniz için dua ediyorum...tez zamanda Allah bebişlerimizi bize göndersin..ilgimdisi dualarımdasın...Allah tamamına kavuştursun....benide unutmayın dualarınızda....aynı yerde olmasakta gönlümüz bir arkadaşlarım sizi seviyorum sevgiyle kalın...
ozge 0566 canımm gercekten cok guzel bı sozz Rabbım neylerse guzel eyler sabredenlerden eylesın ınsallah hepımızı umudunu kaybetme bnm asılamadan olmadı gecen ay tutmadı bak bu ay kendılıgınden hamıle kaldım darısı sızın basınıza ınsallah..
bnde gelmedıgı aylarda aynı senın gıbıydım canım stres yapıodum sıvılce basıodu bnı salarım dokuluodu sınırımden gerıllmekten herseyde bı hayır vardır bk bu hap hem adetını getırırcek hemde belkıde bıdahakı ay hamıs olmana yardım edıcek Allahın ıznıyle calısmaya devam .....
öle valla bende çok kötğü oluorum sivilceler hiç gitmioki zaten üfff demicem sabır allah gönlümüzün muradını verir inşallah.
şükür o gün geldi çattıı.bu gün tüm evi temizledim,ütüleirr bitirdim valizleri hazırladım sabah 5 te kalkıcam uçak çok erken ama olsun olsun çok özlediklerimin yanına gidiyorum..eşimde bende 1 saat sonra uçuyor...kocam bensiz yurt dışına gidiyor diye üzülürdüm ama hasret ağır bastı anneciğimi babacımı çookkk özledim....
bu ay aşılama ertelendi..ama kendim takip edicem ve bakalım belkide tutar...
hepiniz için dua ediyorum...tez zamanda Allah bebişlerimizi bize göndersin..ilgimdisi dualarımdasın...Allah tamamına kavuştursun....benide unutmayın dualarınızda....aynı yerde olmasakta gönlümüz bir arkadaşlarım sizi seviyorum sevgiyle kalın...
Arkadaşlar dün aşılama ilkinde acayip ağrım olmuştu bu aşılamada hiç ağrım olmadı acaba normalmi bilmiyorum diğer günlerden farkım yok anlıycanız ilk aşılamada yatakta dönerken bile adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ve bu seferki aşılama nedendir bilmiyorum ama çok hızlı oldu toplasan 1dk ya tuttu ya tutmadı eşimin sperm sayısı düşük çıktı ama tabiki stres onu çok etkiledi bendeki yumrta sayısının 6 7 kadar olduğunu söyledi dr um bakalım inş hamiş kalırım dualarınız benimle olsun hepinizi öpüyorum i geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?