Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
MERHABA arkadaslar.bende asılamaya basladım.bugun 9. gunum adetımın 3. gununden berı gonal f kullanıyorum.ılk 4 gun 75 lik kullandım,sonrakı 2 gun 100 luk,bugunde 150 ye basladım.bır suru yumurtam varmıs ama sadece 1 tanesı 14mm ve bıkac tanesıde 10-11mm.dr. yumurtalaraımın dırenclı oldugunu soyledı.ama benım zaten her ay 12. gunumde ılacsız olarak 1 yumurtam 18mm e ulasırdı.sızce neden yumurtalarım bu kadar ılaca ragmen buyumuyorlar.bende hıc sorun olmadıgı soylUYORLARDI DR LAR.pekı ama neden boyle oldu.bılgınız var mı kızlar?

canım hadi allah yardımcın olsun unutma kadir suresini okumayı allaha emanet bebişinle gelin ve hep birlikte olun inş.hayırlısıyla tatlım

merhaba benim 2.aşılama pazartesi günü inşallah az önce çatlatma iğnesi vuruldum ama bu sefer beni çok etkiled,i midem bulanıyor çokk neden böyle oldu anlayamadım

kimse yok ortalıkta.. nerelere gittiniz,kayboldunuz :))
herşeyin zamanı vardır,ne zaman nasipse o zaman olur biliyorum ama 2 aşılamadan sonra 3. konusunda çok kararsızım.. yani ilk 2 si tüplerim kapalıymış boşuna olmuştu.. şimdi açıldı dedi doktor ama bende korku başladı bu ay yumurtlama zamanımda eşimle beraber olamadım.. yani ya olmazsa korkusuyla anlamadım niye böyle bişey yaptım.. geçen ay çok üzülmüştüm zaten bir kaç ay dinlen kendine gel demişti eşim.. aşılama olsam bu defa olmazsa iyice umutsuzluğa kapılacağım.. doğal yolla denemeye başlamamız lazım en azından 3 -4 ay..ama ben korkuyorum. sizce bekleyeyim mi yoksa aşılama yaptırayım mı tekrar?

inşallah aşılaman tutar birtanem seninle sorunlarımız aynıydı sperm dnası peki sizde ileri harekette sorun varmı bizim 0 ileri hareket artık aşılama yaptırmayacağım

SLM CANIM..BEN 3. AŞILAMAYLA HAMİLE KALDIM..ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İKİZLERİME 6 HAFTALIK HAMİLEYİMM 6 YILDAN SONRA..BENİM DR UM,AŞILAMANIN ARDARDA OLMASI DAHA ÖNEMLİ,BAŞARI ŞANSIMIZ DAHA ÇOK OLUYOR DEMİŞTİ..ÇOK ŞÜKÜRDE ÖLE OLDU..BİR AY ARAYLA YAPILDI 2. VE 3. SÜ...ÜMİDİNİZİ HİÇ KAYBETMEYİN LÜTFEN..

bu ne kdr guzell bı haber camm bnmm.... hadı hayırlısya ınsallhhh.. dınlen keendıne dkkat et bk bnm dusk tehlıkm devam edıyo yatıyorm hıc kıpırdamıyorm sadece wc ye kdr...dua edıcm bol bol hamılelerın duası kabul olurmuşş.

.......... aranıza yeni katıldımmm.........

hosgeldn cnm ınsallh topıc ugurlu gelırr..

canım arkadasmm Allah tan umut keslmz teyzem 6 kez asılama oldu tutmadı.. ılk tup bebegı tuttu ama erkn dogumda oldu ıkıncı tup bebek tutmadı bk ucuncu tup bebete ıkızlerı oldu smdı 2 yasndalarr.. e bnmm bk ocakta asılamam tutmadı subatta dınleneym martta ıkıncıyı denerz derkn hamıle kaldım subattaa kısmetnde vrsa olur cnmm hakknda hayrlısı bnce 3.cu yapmalısn...

inşallah aşılaman tutar birtanem seninle sorunlarımız aynıydı sperm dnası peki sizde ileri harekette sorun varmı bizim 0 ileri hareket artık aşılama yaptırmayacağım

merhaba ceymı... hayırlısı oncelıkle herseyın ama gecen ıbrahım saracoglunu ızlerken duydum esınde sperm sorunu oln bayanlar 1 su bardagı nohutu haslayı daha snra uzerıne bol kımyon koyn gunde 1 kere 1.5 ayboyunca yesın sperm sayısı hareketı artıck dedı dene canm ısterssen bısey kaybtmezsıız deglmı?

merhaba benim 2.aşılama pazartesi günü inşallah az önce çatlatma iğnesi vuruldum ama bu sefer beni çok etkiled,i midem bulanıyor çokk neden böyle oldu anlayamadım

canım merhaba ben de seni merak ediyordum. hadi hayırlısı inşallah. 2. aşılaman son aşılaman olsun. bu sefer etkiledi herhalde. boşver, rahat ol. mideni kaldıran seyler yeme.

.......... aranıza yeni katıldımmm.........

hoşgeldin canım. bilgilerini ver listeye ekleyeyim seni. sonra da hamiş yapalım :))) aşılama yaptırdın mı?

kedicikler çalışıyorlar:)))) ben ise bugun adetimin 2. günündeyim. yine adet odum. kistimi atıyorum sanırım maşallah şelale gibiyim. fenayım, ağrım var. senin doktoruna bişi diyemiyorum 2 aşılama zaman kaybı ama herşeyde var bir hayır. bence sen tüpler açıldıktan sonra kendin dene biraz hazır olunca yaptr aşılamanı. çnkü açıldılar artık şansın yüksek. hadi inşallah canım.

bilgecim teşekkür ederim cevabın için sabah aşılamam var inşallah sonuç çok güzel olur.uzun zamandır internete girememiştim dün okumadıklarımı okudum hamilelerde varmış çok şükür böyle haberler çok mutlu ediyor beni.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.sevgilerimle

canım dualarım seninle inş bebişin güzel güzel tutar transferden sonra kendine dikkat et bol bol dinlen Allah yardımcın olsun:)

ekleyin tabi..
13. günümdeyim aşılamamın,sürekli yazışmalarınızı okuyorum ve bu yüzdende bende katılmak istedim aranıza..
beklemek gerçekten zormuşşş.

Son düzenleme:
kızlar bu ay aşılama yaptırmak için klomene başladık.2 yumurta oluşmuştu.biri 23.3 olmuş.diğerine bakmadı doktor bizim için önemli olan biri dedi.bu akşam 10 da ovitrel yapılcak.çarşamba 12 de de aşılama.yumurta büyüklüğü normal mi?kafama takıldı.doktor 30 u kist saydıklarını söyledi.27-28 olsa aşılama yapmazdım dedi ama kafama takıldı.lütfen birileri cevap yazsın .sizler aşılama yaptırdığınızda yumurta büyüklüğü ne kadar dı?:18:

canım, 18-20 mm arasında çatlatma iğnesini vurduruyorlar. ben ocak ayında aşılama yaptırdığımda 19 mm idi. 23 mm ye kadar neden beklemiş doktorun anlayamadım.

az önce aşılamam oldu ama aşılama sırasında kanamam oldu neden olabilir sizce böyle olanınız varmı

az önce aşılamam oldu ama aşılama sırasında kanamam oldu neden olabilir sizce böyle olanınız varmı

ergites bende dün oldum doktorum hafif kanama gelebilir dedi asilamadan sonra taktigi seyden öturu canim meraklanma denimisti bana normalmis yani endiselecek bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…