kızlar, gene büyük günlerden biri geldi çattı, yarın sabah transferim var
şükür yumurtalarım kardeş kardeşe kaynaşa kaynaşa 5. güne kadar dayandılar
yarın bebeğimle eve dönücem in şal lah
dualarınızı her zamanki gibi eksik etmeyin olur mu.
MERHABA arkadaslar.bende asılamaya basladım.bugun 9. gunum adetımın 3. gununden berı gonal f kullanıyorum.ılk 4 gun 75 lik kullandım,sonrakı 2 gun 100 luk,bugunde 150 ye basladım.bır suru yumurtam varmıs ama sadece 1 tanesı 14mm ve bıkac tanesıde 10-11mm.dr. yumurtalaraımın dırenclı oldugunu soyledı.ama benım zaten her ay 12. gunumde ılacsız olarak 1 yumurtam 18mm e ulasırdı.sızce neden yumurtalarım bu kadar ılaca ragmen buyumuyorlar.bende hıc sorun olmadıgı soylUYORLARDI DR LAR.pekı ama neden boyle oldu.bılgınız var mı kızlar?
kimse yok ortalıkta.. nerelere gittiniz,kayboldunuz :))
herşeyin zamanı vardır,ne zaman nasipse o zaman olur biliyorum ama 2 aşılamadan sonra 3. konusunda çok kararsızım.. yani ilk 2 si tüplerim kapalıymış boşuna olmuştu.. şimdi açıldı dedi doktor ama bende korku başladı bu ay yumurtlama zamanımda eşimle beraber olamadım.. yani ya olmazsa korkusuyla anlamadım niye böyle bişey yaptım.. geçen ay çok üzülmüştüm zaten bir kaç ay dinlen kendine gel demişti eşim.. aşılama olsam bu defa olmazsa iyice umutsuzluğa kapılacağım.. doğal yolla denemeye başlamamız lazım en azından 3 -4 ay..ama ben korkuyorum. sizce bekleyeyim mi yoksa aşılama yaptırayım mı tekrar?
inşallah aşılaman tutar birtanem seninle sorunlarımız aynıydı sperm dnası peki sizde ileri harekette sorun varmı bizim 0 ileri hareket artık aşılama yaptırmayacağım
.......... aranıza yeni katıldımmm.........
herşeyin zamanı vardır,ne zaman nasipse o zaman olur biliyorum ama 2 aşılamadan sonra 3. konusunda çok kararsızım.. yani ilk 2 si tüplerim kapalıymış boşuna olmuştu.. şimdi açıldı dedi doktor ama bende korku başladı bu ay yumurtlama zamanımda eşimle beraber olamadım.. yani ya olmazsa korkusuyla anlamadım niye böyle bişey yaptım.. geçen ay çok üzülmüştüm zaten bir kaç ay dinlen kendine gel demişti eşim.. aşılama olsam bu defa olmazsa iyice umutsuzluğa kapılacağım.. doğal yolla denemeye başlamamız lazım en azından 3 -4 ay..ama ben korkuyorum. sizce bekleyeyim mi yoksa aşılama yaptırayım mı tekrar?
inşallah aşılaman tutar birtanem seninle sorunlarımız aynıydı sperm dnası peki sizde ileri harekette sorun varmı bizim 0 ileri hareket artık aşılama yaptırmayacağım
merhaba benim 2.aşılama pazartesi günü inşallah az önce çatlatma iğnesi vuruldum ama bu sefer beni çok etkiled,i midem bulanıyor çokk neden böyle oldu anlayamadım
.......... aranıza yeni katıldımmm.........
birde bugün 14.gün aşılama yapılırsa 16. gün olcak :26:
kızlar bu ay aşılama yaptırmak için klomene başladık.2 yumurta oluşmuştu.biri 23.3 olmuş.diğerine bakmadı doktor bizim için önemli olan biri dedi.bu akşam 10 da ovitrel yapılcak.çarşamba 12 de de aşılama.yumurta büyüklüğü normal mi?kafama takıldı.doktor 30 u kist saydıklarını söyledi.27-28 olsa aşılama yapmazdım dedi ama kafama takıldı.lütfen birileri cevap yazsın .sizler aşılama yaptırdığınızda yumurta büyüklüğü ne kadar dı?:18:
az önce aşılamam oldu ama aşılama sırasında kanamam oldu neden olabilir sizce böyle olanınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?