Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
çok moralim bozuk aşılamam oldu bugün ama kanamam var arada pıhtı pıhtı birşeyler geliyor.çok yoruldum acaba doktor doğru yapamadımı.şuan ağlıyorum yarabbim sen bilirsin bana yardım et hayırlısını nasip et

Ocak ayında aşılaması tutmayanlardanım.Aşılamadan sonraki ay normal yolla hamile kaldım.Umudunuzu hiç kesmeyin ben günü tam 4,5 yıldr bekliyordum Rabbim nasip etti.İnşallah tüm dileyenlere de nasip eder.

Ocak ayında aşılaması tutmayanlardanım.Aşılamadan sonraki ay normal yolla hamile kaldım.Umudunuzu hiç kesmeyin ben günü tam 4,5 yıldr bekliyordum Rabbim nasip etti.İnşallah tüm dileyenlere de nasip eder.

tepriklerrrrrrrrALLAH nazarlarlardan saklasin

kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunn:4

ilgimdışı çok sevindim bu habere rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almanıda nasip etsin.hamilelerin duası kabul olur lütfen hepimize dua et.darısı hepimizin başına.AMİNNNNNNNNN.

canım sen neden yıpratıyorsun ki kendini???? bak eslem arkadaşımızın doktoru olabilir demiş. lütfen moralsizlik düşmanın senin şu anda. lütfen rahatla ve başka seyler düşün. sonuç için daha çooook erken :))) Allahım nazarlardan esirgesin.

aaaa çok sevindim. ilgimdisindan sonra yine bir doğal hamile haberi hepimizi çok mutlu etti. bebişine sağlıkla kavuş inşallah. darısı bizlere olsun.

2. aşılamam da tutmadıbugün kırmızılar benimle.artık bana ameliyat yolu göründü

canım benim belki bu ameliyat garantili olacak. üzme kendini. inşallah daha fazla beklemezsin bebişin için.lütfen üzülme

çok doğru söylüyorsun bilgecim.eslem arkadaşımızın yazdıklarından sonra içim daha bir rahat.birde rabbim çok büyük hepimizi görüyor istese yağdırır demekki vakti zamanı var.doktor bugün canımı çok yaktı ağrım çok oldu ondan psikolojim bozuktu.şimdi yeni yeni kendime geliyorum.inşallah sizde tekrar aşılama olmadan hamile kalırsınız çok çok isterim gerçekten.sevgiler

bugünkü can yanmasını yaz bi kenara hamile kalınca bu acı için özel bir nazlanma yaparsın hayatım ben de doktorum sayın profösör keltoş efendinin söylemediği seyleri hep buradan öğrendim. bugun de doktordaydım adetimin 3. günü. dana kistim gitmiş ama 3 akrabası arkadan geliyor. çıldırıcam. olmaz olmaz aşılama yapıcaz kist olur. bakalım belki de ben daha çoook beklerim :18:

SERMUHHHHHHH HU HUUUUU ANNENLERDE KEYFİN İYİ GALBA :)))))) KİLOLARI ALMA AMAN DİKKAT. BİLGİSAYARLA BULUŞ DA HABERLEŞELİM ŞEKERİM.

selaaaaaam.10 gün kadar uzak kaldım netten.k.walidem ameliyat olmuştu.ş.dışındaydık.bu arada ben adet oldumda bitti bile. şimdi yumurtlama günümdeyim.bakalım kendiliğinden olacakmı:) inşallah olur hepimizin.olmazsa 2. aşılama yapılajak.

canım, ne güzel bir haber bu böyle,
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bende tüp bebek deniyorum, transferim oldu, 22 mart test günüm, bana da moral oldun

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

canımm bnmm gozun aydınn tebrık ederımmm Rabbım kucagında gormeyı nasıp etsın ınsallahh.... bnde senın gıbı ocakta asılama oldum tutmadı ve bnde senın gıbı bu ay kendılıgınden hamıle kaldım smdı masallah 8. haftamdayımm cok kusuyorum bı gorsenız selale gıbıı afedersınız yanı... ama olsun kustukca sukredıyorm Rabbıme katlanıyorm bıde dusuk tehlıkem vr bnm kanamam yok cok sukur ama rahmım agrıyor 2 gundur ıyıyımm... sen ne kadarlıksın canımm? varmı sıkayetın amann dıyım dıkkat ett..

yaaa ınsallahh arkadasımm nasıl dua edıyorm hepınıze ınsallah olucak Allahın ıznıyle sabır kızlar bak gordunmu bnden sonra gızemx de kendılıgınden asılamann ustune kendılıgınden hamıs kalmıss umudunuzu kaybetmeyınn..

hamileyimmmmmm

arkadaşlar aşılama için bu ay rapor çıkarmıştım ve iğnelerimi bile almış adetimin gelmesini bekliyordum kiiii meğer bebeğim yola çıkmış 6 gün adetim geçti ve öylesine bi test yaptım inanamadım ikinci çizgi vardı hemen kan testi yaptırdık değerim 2150 ydi çok mutluyum allah kucağıma da almayı nasib eder inşallah hepinize nasib etsin dualarım sizlerle...

yaaa ınsallahh arkadasımm nasıl dua edıyorm hepınıze ınsallah olucak Allahın ıznıyle sabır kızlar bak gordunmu bnden sonra gızemx de kendılıgınden asılamann ustune kendılıgınden hamıs kalmıss umudunuzu kaybetmeyınn..[/QUOTE]

benim aşılmadan sonraki ilk ay.bakalım nolacak.hepimiz için hayırlısı.

hayirli olsunn pollyanna ALLAH kucagina alamyi nasip etsin insallah.. esinde ve sende hic bir problem yokmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…