hamileyimmmmmm
arkadaşlar aşılama için bu ay rapor çıkarmıştım ve iğnelerimi bile almış adetimin gelmesini bekliyordum kiiii meğer bebeğim yola çıkmış 6 gün adetim geçti ve öylesine bi test yaptım inanamadım ikinci çizgi vardı hemen kan testi yaptırdık değerim 2150 ydiçok mutluyum allah kucağıma da almayı nasib eder inşallah hepinize nasib etsin dualarım sizlerle...
hamileyimmmmmm
arkadaşlar aşılama için bu ay rapor çıkarmıştım ve iğnelerimi bile almış adetimin gelmesini bekliyordum kiiii meğer bebeğim yola çıkmış 6 gün adetim geçti ve öylesine bi test yaptım inanamadım ikinci çizgi vardı hemen kan testi yaptırdık değerim 2150 ydiçok mutluyum allah kucağıma da almayı nasib eder inşallah hepinize nasib etsin dualarım sizlerle...
hamileyimmmmmm
selaaaaaam.10 gün kadar uzak kaldım netten.k.walidem ameliyat olmuştu.ş.dışındaydık.bu arada ben adet oldumda bitti bile. şimdi yumurtlamaş günümdeyim.bakalım kendiliğinden olacakmı:) inşallah olur hepimizin.olmazsa 2. aşılama yapılajak.
hamileyimmmmmm
kızlar aşılama yapılalı tam 1 hafta oldu 1 haftasını geçirdim bebeğim inşallah tutmuştur benimledir dualarınız benimle de olsun lütfen
kızlar benim asılama 1 ay daha attı pazartesi doktora gittim görünüşte bi sorun yok dedi rahim filmi istedi cuma günü çektirecem inşallah eşimin tahlilleri normal olmasına ragmen yeniden istedi birde 20 .gün progesteron tahlili istedi bunların sonucuna göre tedaviye baslayıp başlamamaya karar verecez inşallah bi sorun cıkmaz hakkımzda hayrılısı dualarınızı bekliyorum:) bu arada hamilelerede hayırlı olsun inşallah sag salim kucaklarına alırlar bebeklerini
hamileyimmmmmm
hamileyimmmmmm
hayirli olsunn pollyannaALLAH kucagina alamyi nasip etsin insallah.. esinde ve sende hic bir problem yokmuydu?
çok sağol arkadaşım aminn allah hepinize nasib etsin dua etmemmiii hep dualarımdasınız artıkNe güzel hamişler bir bir artıyorGözün aydın canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı başımıza hamişler bizede de dua edin lütfennnn...
amin arkadaşım en kısa zamanda allah size de nasib etsintebrikler darısı başımıza tatlım allah analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin bizede hamiş kalmayı nasip etsin
ooyyy ......... masallaahhh!!!!!!!! ben ayagımı surudum teker teker gelıyosunuzz .. Rabbım hepımıze kucagında gormeyı nasıp etsınn ısteyen herkesıde Rabbım meleklerıne kavustursun... kızlarr dualarımız sızlerlee
gözün aydın arkadaşım çok mutlu oldum hepimiz çocuk çok hakediyoruz çünkü hepimiz sabrediyoruz sabrın sonu selamettir demişler.güzel haberler herkesten duymak dileğiyle
hamileyimmmmmm
çok moralim bozuk aşılamam oldu bugün ama kanamam var arada pıhtı pıhtı birşeyler geliyor.çok yoruldum acaba doktor doğru yapamadımı.şuan ağlıyorum yarabbim sen bilirsin bana yardım et hayırlısını nasip et
Ocak ayında aşılaması tutmayanlardanım.Aşılamadan sonraki ay normal yolla hamile kaldım.Umudunuzu hiç kesmeyin ben günü tam 4,5 yıldr bekliyordum Rabbim nasip etti.İnşallah tüm dileyenlere de nasip eder.
Bilgeciiim ordamısın neler yapıyosun dinlen dinlen karpuz olduk kız nereye kadar dinlenecez dahayaza kadar bekleyeceğim ben temmuzda tüp bebek için start verecez inş aşılamayla uğraşmayacağım senin kistler ne alemde keltoş dr neler yapıyor
arkadaşlar ben geldim pozitif bir şekilde bazen anlayamıyorum kendimi moralmen kötününde kötüsü olBİLİİYORUM BAZEN MORALİM TAVAN YAPIYOR.BİR GARİP HALDEYİM İŞTE
canikom o gelgitleri hepimiz yaşadık, yaşıyoruz, başarana kadar da yaşayacağız. sen içini ferah tut. hamile gibi düşün. rahat ol. tadını çıkar :))) ben aşılama olduğumda eşim herşeye koşturuyor en ufak işi yapsam kızıyor :))))
bu arada az önce 2 sepet ütüyü bitirdim ama belim koptu, oturarak ütü yapamıyorum ayakta dikile dikile yoruldum valla :))) ama rahatladım. ev temiz, ütüler tamam.aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?