teşekkür ederim açelyacığım allahım sanada nasip etsin inşallah canım
bilge, senin de kist sorunu vardı değil mi? ya ben bugün doktora gittim ve bana yasmin verdi.. kendi haline bıraksak falan dedim,o senin tercihin fakat bir sonraki ay geçmemiş olursa 1 ay daha beklemen gerekecek dedi.
ben soğan kürü yapayım diyordum bu ay için.. belki kisti atarım yumurtlamaya kadar diye..ilk kez deneyeceğim,etkisi nasıl olur bilmiyorum..kisti atma ihtimalim olur mu bikaç günde?deneyen var mı aranızda.. preseed,soğan kürü vs. yeni yeni öğreniyorum buradan..bana bir akıl verin...
eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm
eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm
sorma şekerim bu double kutlamalar yüzünden kıskançlıktan tansiyotlarım yükseldi babaannem gibi :))))nice yaşlara arkadaşım. bu yaş günü çalışmanı normal karşılıyorum cunku seneye çalışamıycaaaaan için :)))))
bilge, senin de kist sorunu vardı değil mi? ya ben bugün doktora gittim ve bana yasmin verdi.. kendi haline bıraksak falan dedim,o senin tercihin fakat bir sonraki ay geçmemiş olursa 1 ay daha beklemen gerekecek dedi.
ben soğan kürü yapayım diyordum bu ay için.. belki kisti atarım yumurtlamaya kadar diye..ilk kez deneyeceğim,etkisi nasıl olur bilmiyorum..kisti atma ihtimalim olur mu bikaç günde?deneyen var mı aranızda.. preseed,soğan kürü vs. yeni yeni öğreniyorum buradan..bana bir akıl verin...
ceymi ve diğe r arkadaşlarım ben adet oldum onun için test yaptırmadım daha gerek yok.bugün dr gitmem lazımdı gitmedim çünkü bu bebek konusu beynimi çok meşgul etmeye başladı bu durumdan rahatsız oldum artık.1 yada 2 ay dahada uzun olabilir askıya alıyorum bebek olayını.bugünden itibaren spor diyete başladım ilk önce aldığım kiloları vermek istiyorum sonra bebek düşüneceğim inşallah.emin olun kızlar şuan beynim çok rahat hafifledim sanki.komşularım nasıl oldum diye sormaya geldiler bugün ben hasta olduğumu söyledim çok üzüldüler ama ben çok rahattım şaşırdılar.inşallah bu kararlılığım devam eder rabbim amacıma ulaşmamı nasip etsin. önce kilolar gülegüle sonra bebeğime hoşgeldin diyeceğim inşallah.sizleri seviyorum öptümmmmmmmmmmmm
slm arkadaslar
bende ıgnelerımı aldım cuma gunu baslıyorum nasıbse
ılk asılamamı olucam
bende hıc sorun yok sukur
esımde de hızlı hareketlı 25 mılyon morf %60
sadece tek taraflı 1.derece varıkosel var
asılama deneylım dedı doktor 17 aydır bekleyıruz bu son ayımız olur ınsallah
bende de klomen kullanma sonucu kıst olusmustu
senın kıstın kac cm bılmeıyorum ama benım 45 mm ydı
ve doktor dogum kont hapı vermıstı
bende doktora demedım ama kullanmadım
hemen sogan kurune basladım
cok sukur reglım geldıgınde kontrolde doktor baktı kıstım gıtmıstı
ama tabıkı sen bılırısın boyutuna ve yapısına gore degısebılır durum
canım eşininde bir sorunu görün müyor.
hayırlı olsun.olur inşallah.
ceymi ve diğe r arkadaşlarım ben adet oldum onun için test yaptırmadım daha gerek yok.bugün dr gitmem lazımdı gitmedim çünkü bu bebek konusu beynimi çok meşgul etmeye başladı bu durumdan rahatsız oldum artık.1 yada 2 ay dahada uzun olabilir askıya alıyorum bebek olayını.bugünden itibaren spor diyete başladım ilk önce aldığım kiloları vermek istiyorum sonra bebek düşüneceğim inşallah.emin olun kızlar şuan beynim çok rahat hafifledim sanki.komşularım nasıl oldum diye sormaya geldiler bugün ben hasta olduğumu söyledim çok üzüldüler ama ben çok rahattım şaşırdılar.inşallah bu kararlılığım devam eder rabbim amacıma ulaşmamı nasip etsin. önce kilolar gülegüle sonra bebeğime hoşgeldin diyeceğim inşallah.sizleri seviyorum öptümmmmmmmmmmmm
ergitesss canım arkadaşım çok üzüldüm ama ne yapalım herşey allahtan vakit ve zamanı sabırla bekleyeceğiz kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap önemli olan seni güzel sağlığın kocaman öpüyorum seni
arkadaşlar merhaba...
bugün aşılamamım 10. günü kanda beta hcg 8,07 çıktı.. sizce gebelik var mıdır??
10. günde test yaptıran var mı acaba...
bu 3. aşılamam ve 2.si tutmuştu ama bebeğimi kaybettim..
cevap verirseniz sevinirim
bilgeeeeee nasılsın ve diğer şeker arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir
arkadaşlar merhaba...
bugün aşılamamım 10. günü kanda beta hcg 8,07 çıktı.. sizce gebelik var mıdır??
10. günde test yaptıran var mı acaba...
bu 3. aşılamam ve 2.si tutmuştu ama bebeğimi kaybettim..
cevap verirseniz sevinirim
ceymi bilge ve çok değerli kardeşlerim.benim için böylesi daha iyi diye düşünüyorum çünkü aklımda fikrimde bebek fikri beni nerdeyse depresyona sokmuştu.bu halde ne tedavi olursam olayım fayda vereceğini sanmıyorum.bedenimi ve ruhumu dinlenmeye aldım.inanın kızlar çok huzurluyum.yürüyüşe başladık komşularla.inşallah sağlıklı bir şekilde güzel kilo verip sonra rabbim nasip edrse bebek düşüneceğim.hayırlısı diyorum acelesi yok belkide.komşular sanki bana hastalıklıymışım gibi davranmaya başladı aşılamam tutmadığını duyunca.çok canım sıkıldı.çok şükür canımız sağ mutlu bir evliliğim iyi bir eşim var.hayatı eşime ve kendime neden bu konuda zehir edeyimki.ben bunu önceleri çok yaptım çok pişmanım.rabbim dilerse herşey olur.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.sizleri çok seviyorum canlarım.bana dua edin.hepinizi kocaman öpüyorum.sevgilerimle kardeşlerimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?