Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
bilge, senin de kist sorunu vardı değil mi? ya ben bugün doktora gittim ve bana yasmin verdi.. kendi haline bıraksak falan dedim,o senin tercihin fakat bir sonraki ay geçmemiş olursa 1 ay daha beklemen gerekecek dedi.
ben soğan kürü yapayım diyordum bu ay için.. belki kisti atarım yumurtlamaya kadar diye..ilk kez deneyeceğim,etkisi nasıl olur bilmiyorum..kisti atma ihtimalim olur mu bikaç günde?deneyen var mı aranızda.. preseed,soğan kürü vs. yeni yeni öğreniyorum buradan..bana bir akıl verin...

ceymi ve diğe r arkadaşlarım ben adet oldum onun için test yaptırmadım daha gerek yok.bugün dr gitmem lazımdı gitmedim çünkü bu bebek konusu beynimi çok meşgul etmeye başladı bu durumdan rahatsız oldum artık.1 yada 2 ay dahada uzun olabilir askıya alıyorum bebek olayını.bugünden itibaren spor diyete başladım ilk önce aldığım kiloları vermek istiyorum sonra bebek düşüneceğim inşallah.emin olun kızlar şuan beynim çok rahat hafifledim sanki.komşularım nasıl oldum diye sormaya geldiler bugün ben hasta olduğumu söyledim çok üzüldüler ama ben çok rahattım şaşırdılar.inşallah bu kararlılığım devam eder rabbim amacıma ulaşmamı nasip etsin. önce kilolar gülegüle sonra bebeğime hoşgeldin diyeceğim inşallah.sizleri seviyorum öptümmmmmmmmmmmm

slm arkadaslar
bende ıgnelerımı aldım cuma gunu baslıyorum nasıbse
ılk asılamamı olucam
bende hıc sorun yok sukur
esımde de hızlı hareketlı 25 mılyon morf %60
sadece tek taraflı 1.derece varıkosel var
asılama deneylım dedı doktor 17 aydır bekleyıruz bu son ayımız olur ınsallah

bende de klomen kullanma sonucu kıst olusmustu
senın kıstın kac cm bılmeıyorum ama benım 45 mm ydı
ve doktor dogum kont hapı vermıstı
bende doktora demedım ama kullanmadım
hemen sogan kurune basladım
cok sukur reglım geldıgınde kontrolde doktor baktı kıstım gıtmıstı

ama tabıkı sen bılırısın boyutuna ve yapısına gore degısebılır durum

eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm

Gözün aydın canım tebrik ederim.Çok güzel bir haber Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı inşallah bizim başımıza

eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm

Canim hayirli olsun.Allah saglikli bir gebelik gecirmeni ve saglikli bir bebek kucagina almani nasip etsin insallah

acelyacım nacizane tavsiyem yasmin değil soğan suyu içmendir. bu sitedeki arama cubuguna soğan kürü yaz eminim bununla ilgili konu açılmıştır. kimyasal alacağına tadı iğrenç de olsa soğan suyu iç doğalından. preseed'i de al ebay de 16 usd burada 130 tl kazıklama ülkesindeyiz vesselam ben ebayden aldım. umudumu kaybetmeden kullanmaya devam ediyorum.

canım benim yeni kararlar almana sevindim, ama şöyle: hamilelik senin için saplantı olmamış o anlamda mutlu oldum. bak gör sen başka seylerle uğraşırken belki de bebek kendisi gelecek. istediğimiz şeylerin inatla olmaması evren'in "siz bakarken soyunamıyorum" demesi gibi birşeymiş bunu EVRENDEN TORPİLİM VAR kitabının yazarı söylüyor. isteğinize odaklanmayın mesajı evrene gönderin ve hayatın akışına bırakın kendinizi. ben bunu yapmaya çalışıyorum. ha dua etmiyor muyum her an. aklıma geldiği saniye...umut bitmez bizdeee :))))

kızlar dün gg pre seed jel aldım(ebaydan alamadım ing yok çeviride yaptırsam olmadı işte)
onunda bir mavi birde pembe olanı varmış.
ben pembesini aldım.sonrada pre seed kullananlar topiginde hep mavisini alıyorlar mış.
araştırdım.pembeside oluyormuş.sizin bir bilginiz var mı?

canım eşininde bir sorunu görün müyor.
hayırlı olsun.olur inşallah.

aayyyy gozunn aydınn canım bnmmm.... Rabbım kucagında gormeyı nasıp etsınnn dıkkat et artk kendıne bebışınee...

buarada bılgeccıımmmmmmmm evet yaaa ayagımı surudum bn sıze dedım ama arkmdan gelcenzz dıyeee hadı hamışer duaya devmm kızları beklıyoruzzzz darısı basınıza...

ergitesss canım arkadaşım çok üzüldüm ama ne yapalım herşey allahtan vakit ve zamanı sabırla bekleyeceğiz kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap önemli olan seni güzel sağlığın kocaman öpüyorum seni

arkadaşlar merhaba...
bugün aşılamamım 10. günü kanda beta hcg 8,07 çıktı.. sizce gebelik var mıdır??
10. günde test yaptıran var mı acaba...
bu 3. aşılamam ve 2.si tutmuştu ama bebeğimi kaybettim..

cevap verirseniz sevinirim

arkadaşlar merhaba...
bugün aşılamamım 10. günü kanda beta hcg 8,07 çıktı.. sizce gebelik var mıdır??
10. günde test yaptıran var mı acaba...
bu 3. aşılamam ve 2.si tutmuştu ama bebeğimi kaybettim..

cevap verirseniz sevinirim

ceymi bilge ve çok değerli kardeşlerim.benim için böylesi daha iyi diye düşünüyorum çünkü aklımda fikrimde bebek fikri beni nerdeyse depresyona sokmuştu.bu halde ne tedavi olursam olayım fayda vereceğini sanmıyorum.bedenimi ve ruhumu dinlenmeye aldım.inanın kızlar çok huzurluyum.yürüyüşe başladık komşularla.inşallah sağlıklı bir şekilde güzel kilo verip sonra rabbim nasip edrse bebek düşüneceğim.hayırlısı diyorum acelesi yok belkide.komşular sanki bana hastalıklıymışım gibi davranmaya başladı aşılamam tutmadığını duyunca.çok canım sıkıldı.çok şükür canımız sağ mutlu bir evliliğim iyi bir eşim var.hayatı eşime ve kendime neden bu konuda zehir edeyimki.ben bunu önceleri çok yaptım çok pişmanım.rabbim dilerse herşey olur.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.sizleri çok seviyorum canlarım.bana dua edin.hepinizi kocaman öpüyorum.sevgilerimle kardeşlerimmmmmm

bence hamilelik var arkadaşım hayırlı ve uğurlu olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

bilgeeeeee nasılsın ve diğer şeker arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir

iyiyim canım, sayende senin adına mutlu kendim ve arkadaşlarım adına umutlu bir gece geçirdim. sen de dikkat et kendine.

canım merhaba aramıza hoşgeldin. bence 5 üzeri gebelik var sayılıyor. bence durum pozitif, sevinebilirsin. aman dikkat bebişe...

komşuların da asabımı bozdu yani hepsine dil çıkarıyorum. huzurlu olmana çoook sevindim canım. en önemlisi bu hayatta. dualarım tüm arkadaşlarım için. bizi üzemez bunlar. Allahım sevdiklerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…