kızlar birşey soracağım size geçen ayın 27 sinde adet olmuştum adetlerim düzenlidir bu ayda 25inde bekliyordum olmadı bende bugün 2 ayrı idrar testinden test yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim?
Cifte mesajini kiskananlar oldu galibadoğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yıllara
Allahim keske,agzindan bal damliyor.bu arada kiskanc gordum seni sekerimKUNTIZELLA canım iyi ki doğdun.bebişin olmadan kutlanan son doğumgünü olsun :))) seneye göbüşüne gelsin annesi :))) nice yaşlara sağlıkla arkadaşım.
Tesekkur ederim arkadasim.butun iyi dilekler sizler icin de olsun insallahdogumgünün kutlt olsun....saglık mutluluk hep seninle olsun...inşallah.....
İyi dilek ve dualarina tesekkur ediyorum canim.Allah hepimize saglik,huzur,mutlluluk ve tez vakitte bebisler nasip etsin insallahmutlu yıllar...çok iyi bir yıl diliyorum....Rabbim sana dilediklerini versin, verdikleri sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin....
Cifte mesajini kiskananlar oldu galibaguzel dileklerin icin teskkur ediyorum arkadasim
Allahim keske,agzindan bal damliyor.bu arada kiskanc gordum seni sekerim
Tesekkur ederim arkadasim.butun iyi dilekler sizler icin de olsun insallah
İyi dilek ve dualarina tesekkur ediyorum canim.Allah hepimize saglik,huzur,mutlluluk ve tez vakitte bebisler nasip etsin insallah
Kizlar dun gece nobetciydim.dogum gunumde calistim anlayacaginiz.su andadurumum bu.yataktan yazdim sizlere.hepinizi opuyorum.haydi bana iyi uykular :79:
Bütün gece aklımda ceymi vardı. Allahım hepimize nasip etsin buraya öyle yazmayı yaa. çok mutluyum. ama cadı kan testi yaptırdı mı acaba?buraya yazmazsa da öğrenemeyiz. puuffff no.su da yok ki arasak taciz etsek kan testi yaptırsın diye:82:
ceymi beni duyuyosan ses ver
Bütün gece aklımda ceymi vardı. Allahım hepimize nasip etsin buraya öyle yazmayı yaa. çok mutluyum. ama cadı kan testi yaptırdı mı acaba?buraya yazmazsa da öğrenemeyiz. puuffff no.su da yok ki arasak taciz etsek kan testi yaptırsın diye:82:
ceymi beni duyuyosan ses ver
evet yaaa!! benim de aklıma o geldi, güzel haberi okumak için açmıştım..
hadi ceymii ver müjdeyi, biz de sevinelim yaaa
tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin.eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm
eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm
hepiniziiiiiiii seviyoruuuuummmmmmmm
bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm
hepiniziiiiiiii seviyoruuuuummmmmmmm
hamileler artıo ne güzel bizede umut doguo allaha çok şükür canım allah kucana almak nasip etsin bizede nasip etsin inş.dua edin bizlere hamiş arkadaşlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?