Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar yatak odalarınıza mı gittiniz gene???ben kaçıyorum ütüler var beni bekleyen eşim de bilgisayarı istiyor (( öptüm sizleri. ceymi hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım, kaybolma bir yere, ortadan çatlarım :)))gebe dansı yapıcam

ceymiiiii......... hemenn hemennn kanda baktırrr bnmde 4gunde bıle tam net degldı kanda cıktı hmnn hadii arkadasmm beklıyoruzzzz

doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yıllara
Cifte mesajini kiskananlar oldu galiba guzel dileklerin icin teskkur ediyorum arkadasim
KUNTIZELLA canım iyi ki doğdun.bebişin olmadan kutlanan son doğumgünü olsun :))) seneye göbüşüne gelsin annesi :))) nice yaşlara sağlıkla arkadaşım.
Allahim keske,agzindan bal damliyor.bu arada kiskanc gordum seni sekerim
dogumgünün kutlt olsun....saglık mutluluk hep seninle olsun...inşallah.....
Tesekkur ederim arkadasim.butun iyi dilekler sizler icin de olsun insallah
mutlu yıllar...çok iyi bir yıl diliyorum....Rabbim sana dilediklerini versin, verdikleri sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin....
İyi dilek ve dualarina tesekkur ediyorum canim.Allah hepimize saglik,huzur,mutlluluk ve tez vakitte bebisler nasip etsin insallah

Kizlar dun gece nobetciydim.dogum gunumde calistim anlayacaginiz.su anda durumum bu.yataktan yazdim sizlere.hepinizi opuyorum.haydi bana iyi uykular :79:

sorma şekerim bu double kutlamalar yüzünden kıskançlıktan tansiyotlarım yükseldi babaannem gibi :))))nice yaşlara arkadaşım. bu yaş günü çalışmanı normal karşılıyorum cunku seneye çalışamıycaaaaan için :)))))

Bütün gece aklımda ceymi vardı. Allahım hepimize nasip etsin buraya öyle yazmayı yaa. çok mutluyum. ama cadı kan testi yaptırdı mı acaba?buraya yazmazsa da öğrenemeyiz. puuffff no.su da yok ki arasak taciz etsek kan testi yaptırsın diye:82:

ceymi beni duyuyosan ses ver

evet yaaa!! benim de aklıma o geldi, güzel haberi okumak için açmıştım..
hadi ceymii ver müjdeyi, biz de sevinelim yaaa

ütünün suyu bitti ara verdin koş topiğe
Puding yap, kaselere doldur soğumasını beklerken koş topiğe
bulaşıklar yıkanmış ama daha b.makinesinde sıcak koş topiğe
yemeği pişirdin koş topiğe
balkonu yıkadın yoruldun iki soluklanırken koş topiğe AMA HABER OLMASIN:84:

deliriciiiim:18::18::18::18::18:

eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm

bilgem canım allah sanada nasip eder inşallah sana bol bol dua edeceğim

hayırlı olsun ceymi darısı buradaki herkesin başına yanlış değilsem bugün bir arkadaşımız daha vardı sonuç alacak ergitess miydi?merak ediyorum onu

eveeeet geldim çılgın sabırsız kızlarrrr evet sabah kan verdim anca fırsat bulup yazıyorum kan sonucumu hazırmısınızzzzzzz 249.43 hamileyiiiiiimmmmmmm

hamileler artıo ne güzel bizede umut doguo allaha çok şükür canım allah kucana almak nasip etsin bizede nasip etsin inş.dua edin bizlere hamiş arkadaşlar ...

evleri temizledim kıslar ama dag gibi ütüm var yapmayı canım hiç istemio...neyse dr gittim dün 112,5kulanıodum igne yumoşlar 8cm olmuşlar ama hormanlarım yükselmio dr150kullan dedi işte bugunsol kasıgım çok agrıo ama igneden mi bilemiorum ya sigarada artık tamamen çıktı hayatım dan bugun bir hafta oldu içmeyeli ençok korktugum sey arkadaslarımın yanında dayanamamaktı ama onların yanında içmedim yasasınnnnnnnnnn cuma günü tekrar gitcem doktora dua edin kıslar neolur ilk asılamada pek umut yoktu içimde ama busefer çok umutluyum allahım nasip etsin insaallahh hepimize......

ceymi sinirlerim boşaldı, ağlıyorum ama valla mutluluktan. senin topikte başladı benim buradaki yolculuğum. çok mutlu oldum canım senin adına. Allahım tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al ve bizi sakın bırakma, unutma...

hepiniziiiiiiii seviyoruuuuummmmmmmm

biz de ,,, ben de ... canım mutlu arkadaşım.

hamileler artıo ne güzel bizede umut doguo allaha çok şükür canım allah kucana almak nasip etsin bizede nasip etsin inş.dua edin bizlere hamiş arkadaşlar ...

ilgimdisi ayağını iyi sürüdün tebrik ediyorum. sürümeye devam lütfen dimi kızlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…