aayyyy gozunn aydınn canım bnmmm.... Rabbım kucagında gormeyı nasıp etsınnn dıkkat et artk kendıne bebışınee...
buarada bılgeccıımmmmmmmm evet yaaa ayagımı surudum bn sıze dedım ama arkmdan gelcenzz dıyeee hadı hamışer duaya devmm kızları beklıyoruzzzz darısı basınıza...
bence hamilelik var arkadaşım hayırlı ve uğurlu olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
HERKESE MUTLU SABAHLARRRRR, GÜNAYDINNNNNN :)))))
merhaba canlarım..bende yeni geldim evime dün annemde kaldım bugun akraba ziyareti yaptık ya yarın dr var yumoşlar enson gittigimde 8cmdi 150kullanıorum igne bakalım kaç cm olmuslar okadare çoklarki ama dr önemli olan 3 yada2tane dedi bilmiorum çok olmasımı iyi neyse kıslar öptm hepinizi şimdide pazara gidicem topikte neler olmus die açtım ne güzel bi hamile haberi daha var inş.bizde oluruz hamiş demi bilge :))
hadı hayırlsı bakalım ınsallah guzel buyumustur yumurtaların
kacıncı gundekı kontrolunde 8 cm di,
bende yarın baslıyorum ıgnelere
75 le baslıcam bende yumrutlama problemı yok normalde
bakalım ne sonuc alıcaz bu sefer
herkese iyi geceler
merhaba canlarım..bende yeni geldim evime dün annemde kaldım bugun akraba ziyareti yaptık ya yarın dr var yumoşlar enson gittigimde 8cmdi 150kullanıorum igne bakalım kaç cm olmuslar okadare çoklarki ama dr önemli olan 3 yada2tane dedi bilmiorum çok olmasımı iyi neyse kıslar öptm hepinizi şimdide pazara gidicem topikte neler olmus die açtım ne güzel bi hamile haberi daha var inş.bizde oluruz hamiş demi bilge :))
size de iyi geceler.. geliyorum kimsecik olmuyor :)
ben de soğan kürüne başladım 2 gündür içiyorum.. nette baktım bişi anlamadım en fazla 15 gün kullanılacak diyor.sonra adetten önce tekrar başlanacak falan filan.. zaten tadı kokusu berbat.. şansıma bakalım iyi gelecek mi? şu zaman olayını bilen varsa bana açıklasın.. adetin 6.günü başladım kaç gün içip kaç gün ara vericem?
slm acelya adetten 7 gün sonra basliyorsun ve toplam 15 gun iciyorsun eger ikinciyi tekrarlamak istersenikinci adetine 10 kala tekrar basliyorsun .. soganin sadece en disindaki sari kabu al diger icindeki beyaz kabugu alma en etkili yeri orasiymis 4de böluceksin sogani ve suyun kaynatiktan sonra atacaksin sabahlari ac karna bide ögleden önce iciliyor hepsi taze sekilde yapiyorsun ayri ayri umarim anlatabilmisim
tmm canım işte benim anlamadığım 7. gün başlayıp 15 gün boyunca içtiğimde 2. adetime zaten 9 gün kalmış oluyor.. acaba 15 günü paylaştıranlar için mi öyle?1 ay içinde en fazla 15 gün içilir yazıyor..
HERKESE SELAAAAAMMMMM,
Merhaba canlarım nasılsınız bakalım? az önce dişçiden geldim. Eşimle gittiğim için otobüsle dönmek zorunda kaldım ayy çok uzun sürdü fenalık geçiriyorum şu anda. ütümü de açtım ısınıyor karşımda 1 sepetcik ütüm var sonra kuaföre gideceğim fön çektireceğim ve hooop dışarı çaya. oradan eşim alacak ve akşam kayınvalidemlere çaya gideceğiz. yani bu akşam beni bulamazsınız güzeller o yüzden hemen dedim gireyim de arkadaşlara bir iki satır yazayım.
bu sıra herkes meşgul sanırım giren de kıssacık yazıp çıkıyor. çok çalışkan bir topiğiz anlaşılan :)))) neyse ben kaçtım. evim temzi, her yer derli toplu ama ütüyle başım belada.((( yaz gelince napıcam bilmem ((((
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. kendinize iyi bakın. bol bol gülümseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?