kızlar nisanda aşılama yaptıran yokmu aramızdaa.....
ben bu koskoca 15 günü yalnızmı geçirecem...
zaten sıkıldım yata yata....
bilge bari sen yaptırsaydınn:)
hoşgeldin aramıza umarım tez zamanda hamiş olarak devam edersin aramızda...adet başlangıç tarihin ne ne zaman aşılama olacaksın?benim 13.ünde transfer oldu beklemedeyim..
kızlar ben geldim dinlenmede olmak çok güzel.kafam bomboş.bu arada geçen hafta yozgattaydım.muğla sgk il müdürünün cenazesine katıldık.eşimle beraber okumuşlar.çok üzücüydü.rabbim herşeyin hayırlısını versin.kucak dolusu sevgiler slmlarrrrrrrrrrr.herkese.bu arada erzuruma döndüğümüzde kar yağmıştı yozgatta çok soğuktu.
tatlım ben yaptırdımm aşılamam olmadı ama yumurtamın çatladığı zamanı çok güzel yakaladık die inanıorum cumartesi kontrol vardı 16idi pazarda vardı 16dıydı ignemi yaptım gece sancıdan kıvrandım sabah namazındada agrım vardı sonra sabah eşim giderken geçti yani inş.. çok güzel yakalanmıştır ben dr yap aşılama dedim yapmadı gıcık kendiniz deneyin die igneleri dısardan aldım 5 kutu oldu arkadasım bidaha alamıcam beklicem tüp bebegi ama olurda inş.hiç gerek kalmaz........şimdi ikimiz sayalım geri sayım ben senden 2 gün önceyim hatırlıomusun bu topige ilk geldimde sen ilgimdışı ve ben aynı zaman da olmuştuk gene denk geldi inş.ikimizde oluruz hamiş... ya buarada ben netten baktım yumurtanın ömrü24 veye 12 saatmişbilgecim hobilerimiz aynıymış bende film seyrede syrede kalmadı artık yeni filmleri takip adiodum da ama şimdi karpuz büyütüyom
süperr yaaa hobiler kısmına bayıldımmm....bence hobiyi aştık artık hoca olucaz...benim dr bana artık hocam diyor...çocuk yapıncada prof olacakmışım:)
selamlar..ben de bu ay aranıza katılıyorum...bu ay ilk aşılamam yapılacak...hakkımızda hayırlısı...inanıyorum bu ay hamiş kalıcam bu sefer hamileliğim süre geçiccek bebişim kollarımda olucak...lütfen hep dua edelim
Canım hayırlı olsun inşallah bu sefer gelir bebişin bende bu ay yaptırmayı çok istedim ama prolaktin hormonum yüksek çıktı guatırdan şüphelendiler test yaptırdım guatr yokmuş ama mr istedi bu seferde doktor onun tarihide 27 hazirana zor aldık yani herşeyde bir hayır vardır ama 27 hazirana kadar aşılama yaptıramıycam sanırım kendimiz denemekten başka çare kalmadı.Bu ara herkes gibi bende depresyondayım sanırım hiç birşey yapmak gelmiyor işimden öyle tv karşısında saatlerce oturuyorum.İnşallah senin bebiş gelirde bizede umut olur neşe olur.
evet yaaa bekle bekle hayat geçiyor...belirsizlikle yaşayıp duruyoruz...benimde çok ertelendi..ocakta yaptırdım öncekini ..martta yapılacaktı nisana kaldı..şimdide zorla duruyorum evde..yeni iş teklifi aldım adamlar herşeye evet diyor ben evet diyemiyorum...adamlara çocuk doğurcam işim var gelemem diyorum olsun doğur evde çocuk bakarken bizim işi yaparsın diyorlar ama ben ne olur olmaz stres filan olurum diye kabul edemiyorum sallayıp duruyorum..
inşallah bu sefer doğru yerde hamile kalırım...gerçi çekirgenin sıçrama mantığına bakarsak 1.sıçradı dış gebelik 2.sıçradı dış gebelik şimdi 3.doğrı gebelik olur inşallah....da bende artık kurtulurum...
olmadı bu seferde olmadı artık denemeyi bıraktık beni topikten silebilirsiniz allah hepinizin yardımcısı olsun.sermuh inşallah hayırlısıyla bebeğine bu sefer kavuşursun.
evet yaaa bekle bekle hayat geçiyor...belirsizlikle yaşayıp duruyoruz...benimde çok ertelendi..ocakta yaptırdım öncekini ..martta yapılacaktı nisana kaldı..şimdide zorla duruyorum evde..yeni iş teklifi aldım adamlar herşeye evet diyor ben evet diyemiyorum...adamlara çocuk doğurcam işim var gelemem diyorum olsun doğur evde çocuk bakarken bizim işi yaparsın diyorlar ama ben ne olur olmaz stres filan olurum diye kabul edemiyorum sallayıp duruyorum..
inşallah bu sefer doğru yerde hamile kalırım...gerçi çekirgenin sıçrama mantığına bakarsak 1.sıçradı dış gebelik 2.sıçradı dış gebelik şimdi 3.doğrı gebelik olur inşallah....da bende artık kurtulurum...
benim de geçenlerde sağ göğsümden hafif bir damla süt geldi doktora koştum fışkırsaydı yapardık o testi dedi geri yolladı. ya ben bu doktoru kıtır kıtır doğramak istiyorum Bilge Garipoğlu olacam yakında. ya benimde yüksekse ve ben boşuna debeleniyorsam?????düşüncesi bile korkunç, boşa giden onca emek olur. depresyonun bir döngüsü gerçekten var. çıkmak istemekle çıkılmıyor. o seni terkediyor. sanırım ben bunu yaşıyorum. geldi ve gitti. aktardan kediotu almanı da tavsiye ederim çünkü doğal antidepresan. kullandım çok rahat ettim.
Bilgecim süt geldiyse prolaktinini ölçtür bence çünkü banada ilk gögüslerinden süt geliyor mu dediler yok dediğim halde hala araştırıyorlar.Prolaktin yüksek olunca gebe kalmakta zorlaşıyormuş. Bu arada bu kedi otunu demleyip içecekmiyiz? Mayısta memlekete gideceğiz gene bebek yok mu diye soracaklar diye şimdiden tasalanmaya başladım çok yoruldum gerçekten Allahtan sabır diliyorum.
kızlar ben geldim dinlenmede olmak çok güzel.kafam bomboş.bu arada geçen hafta yozgattaydım.muğla sgk il müdürünün cenazesine katıldık.eşimle beraber okumuşlar.çok üzücüydü.rabbim herşeyin hayırlısını versin.kucak dolusu sevgiler slmlarrrrrrrrrrr.herkese.bu arada erzuruma döndüğümüzde kar yağmıştı yozgatta çok soğuktu.
kızlar bana bir şeyler oluyor...aşılamanın 3.günündeyim bu kadar erken belirti olmaz ama bir tuhaflık var önce sol göğüs ucu sonra sağ hassaslaştı ve uçları irileşti..sanki kabuk bağlamışta soyulmuş gibi ..geçen sefer karnım çok şişmişti nefes bile alamaz hala gelmiştim şimdi çok rahatım..sonra aynaya bakıyorum gözbebeklerim büyümüş gibi geliyor.. sancal sende belirti varmı?
yok arkadaşım ama geçen aşılamamda daha yapıldıgı andan itibaren sancılıydım şimdi ise fazla olmuo yani sadece aksamları azcık kasıklarım agrıo okadar gögüslerim benim igne vurulurkenden beri acıodu şimdi daha çok acı hissediyorum uçları daha çok acıo gerginlik ve şişlik yok yani ya sermuh 10gün olunca test yaptırcanmı yoksa beklicekmisin15günü?ben yaptıralım diyorum ama eşim igne çok vurundun hormanlar yüksek çıkıp yanıltabilir bizi dio ama ben nası sabredecem bilmiorum yatırıo hiç kalşdırmıo anneme yakın oturuorum bi otobüslle gelinio kadıncaz gele gide bi hal oldu sen nası kalktınmı sadece wc kalkıorum ya patlıcam sıkıntıdan.
merhaba sermuh seninle sohpet etmek istiyorum ççok ihtiyacım var
ben sabah kahvaltı hazırlıyorum yiyorum yatıyorum öğlene doğru birşey yemek için kalkıyorum akşam yemek yapmak için kalkıyorum onun dışında herşeyi eşim yapıyor ben yalnızım bol bol tv seyrediyorum internette takılıyorum..yapacak bir şey yok bekleyeceğiz...ben test yaptırmayacam..bekleyecem..sende bekle hamileymişsin gibi yatt..
zaten yatmaktan başka hiç bişey yapmıorum arkadasm sabah kahvaltımı eşim ögele akşam yemeni annem hazırlıo aksam eşim gelince getirio önüme yiyorum yatmaktan öncesinde ignelerden fil gibi oldum arkadasım
kızlar bana bir şeyler oluyor...aşılamanın 3.günündeyim bu kadar erken belirti olmaz ama bir tuhaflık var önce sol göğüs ucu sonra sağ hassaslaştı ve uçları irileşti..sanki kabuk bağlamışta soyulmuş gibi ..geçen sefer karnım çok şişmişti nefes bile alamaz hala gelmiştim şimdi çok rahatım..sonra aynaya bakıyorum gözbebeklerim büyümüş gibi geliyor.. sancal sende belirti varmı?
cnm... bnm gebelık belırtm gozbebeklerm buyumstu ve gogus uclarm dedgn gıbydı tıpkı ustelk halszdm sende de halszlk vrsa bı umudun olsn tatlım dua edıyorm bu kez oluck...
cnm... Bnm gebelık belırtm gozbebeklerm buyumstu ve gogus uclarm dedgn gıbydı tıpkı ustelk halszdm sende de halszlk vrsa bı umudun olsn tatlım dua edıyorm bu kez oluck...
ilgimdisi biliyor musun benim ikinci aşılama da gözbebekleri dana dana olmuştu hatta göz kalemi süper duruyordu. Fekat negativo oldu sonuç(( o yuzden bir dahaki süphelenmemde gözbebeklerime bakmıycaam.
Bu arada çin takvimine baktın mı hiç bebişin cinsiyeti için?
cın takvımıne gore kızım oluck tabı bnde de tutarsaa... hıc onemlı degıl bı olsndasalı gunu 2li tarama olucak %80 cınsıyetnı solerm tabı bebış kıcını donmezse dedı dr.um .. kızlarr hep dua edıyorum sıze sabrn sonu selamet.. buarada asılama yaptırn arkadaslr kızlar ruyalrınızda ne vr ne yok takıp edıyomusnz? buarada bn hala yatıyorm duşuk tehlıkesnden yınede cok sukur Rabbıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?