Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar ben geldim dinlenmede olmak çok güzel.kafam bomboş.bu arada geçen hafta yozgattaydım.muğla sgk il müdürünün cenazesine katıldık.eşimle beraber okumuşlar.çok üzücüydü.rabbim herşeyin hayırlısını versin.kucak dolusu sevgiler slmlarrrrrrrrrrr.herkese.bu arada erzuruma döndüğümüzde kar yağmıştı yozgatta çok soğuktu.

kızlar nisanda aşılama yaptıran yokmu aramızdaa.....
ben bu koskoca 15 günü yalnızmı geçirecem...
zaten sıkıldım yata yata....
bilge bari sen yaptırsaydınn:)

tatlım ben yaptırdımm aşılamam olmadı ama yumurtamın çatladığı zamanı çok güzel yakaladık die inanıorum cumartesi kontrol vardı 16idi pazarda vardı 16dıydı ignemi yaptım gece sancıdan kıvrandım sabah namazındada agrım vardı sonra sabah eşim giderken geçti yani inş.. çok güzel yakalanmıştır ben dr yap aşılama dedim yapmadı gıcık kendiniz deneyin die igneleri dısardan aldım 5 kutu oldu arkadasım bidaha alamıcam beklicem tüp bebegi ama olurda inş.hiç gerek kalmaz........şimdi ikimiz sayalım geri sayım ben senden 2 gün önceyim hatırlıomusun bu topige ilk geldimde sen ilgimdışı ve ben aynı zaman da olmuştuk gene denk geldi inş.ikimizde oluruz hamiş... ya buarada ben netten baktım yumurtanın ömrü24 veye 12 saatmişbilgecim hobilerimiz aynıymış bende film seyrede syrede kalmadı artık yeni filmleri takip adiodum da ama şimdi karpuz büyütüyom

hoşgeldin aramıza umarım tez zamanda hamiş olarak devam edersin aramızda...adet başlangıç tarihin ne ne zaman aşılama olacaksın?benim 13.ünde transfer oldu beklemedeyim..

11 inde adetim başladı...iğnelere başladık...c.tesi kontrol var...çok inanıyorum bu sefer.:)

canım hoşgeldin. iyi olmana sevindim. o adamcağıza ben de çok üzülmüştüm, çok gençmiş. Allah rahmet eylesin. ben de toparlanıyorum yavaş yavaş. tarçın çörekotu umutlandırıyor. olmazsa da napalım artık yaaa...

canım inşallah yakalamışsındır doğru anı. inşallah sen de veririsin güzel haberler. hobilerim arasına aşılamayı ekleyecem evet çok az kaldı. aşılama ineklerde yüzde yüz pozitif sonuçlar verirken bizde neden hüsran oluyor anlamıyorum. inek kadar olamadım (((

süperr yaaa hobiler kısmına bayıldımmm....bence hobiyi aştık artık hoca olucaz...benim dr bana artık hocam diyor...çocuk yapıncada prof olacakmışım:)

yok ben ihtisasımı başka dalda yapıcam jinekoloji ve tüp bebek bana göre değil :))))))

hoşgeldin canım. ne güzel çok pozitifsin. Allah ilk seferde başarmanı nasip etsin. siz neden aşılama yaptırıyorsunuz? sebepsiz infertilite mi?

benim de geçenlerde sağ göğsümden hafif bir damla süt geldi doktora koştum fışkırsaydı yapardık o testi dedi geri yolladı. ya ben bu doktoru kıtır kıtır doğramak istiyorum Bilge Garipoğlu olacam yakında. ya benimde yüksekse ve ben boşuna debeleniyorsam?????düşüncesi bile korkunç, boşa giden onca emek olur. depresyonun bir döngüsü gerçekten var. çıkmak istemekle çıkılmıyor. o seni terkediyor. sanırım ben bunu yaşıyorum. geldi ve gitti. aktardan kediotu almanı da tavsiye ederim çünkü doğal antidepresan. kullandım çok rahat ettim.

sermuh o zaman bazılarımızın çekirge NADYA KOMANAÇİ çekirgesi :))))) sıçraya sıçraya maşallah madalya kazanacak :)))))

olmadı bu seferde olmadı artık denemeyi bıraktık beni topikten silebilirsiniz allah hepinizin yardımcısı olsun.sermuh inşallah hayırlısıyla bebeğine bu sefer kavuşursun.

canım bak ben de negatif sonucu aldım. topiği mi kapatayım???lütfen öyle düşünme. silmem asla. o liste uğurlu. buguün olmadı belki ama bir gün olacak. inancımızı yitirirsek bize kimse yardım edemez.

hoşgeldin canım. ne güzel çok pozitifsin. Allah ilk seferde başarmanı nasip etsin. siz neden aşılama yaptırıyorsunuz? sebepsiz infertilite mi?

HOŞBULDUK:) pozitif olalım:) benim hikaye biraz uzun ve acı..kısaca şunu söyliyim..ben 1,5 yıl önce ilk bebişime hamile kaldım...kısa bir süre sonra bebişi kaybettik...sonra 6 ay kadar denedik bebiş olmadı...doktorumda genetik testler istedi..sonuç kan pıhtılaşması çıktı...daha sonra klomenle ikinci kez hamile kaldım...hamilelikte ilaç ve iğneye başladık..fakat ikinci bebişimide kaybettik...3 ay sonra tekrar klomene başladık..ama bu sefer neredeyse hiç yumurtlayamıyorum diye..doktor bu ay iğnelerle aşılamaya geçelim dedi...belki benim için uzun bir zaman olduğundan bilmiyorum bu sefer başarılı olacağıma inanıyorum..her gün dua ediyorum...bu sefer hamile kalıcam..ve güzel bir hamilelik geçirip güzelce doğurucam diyorum kendime hep..ikinci gebeliğimde çok stresliydim çünkü...bu sefer aynı hatayı yapmıcam inşşş..dilerim rabbim isteyen herkese hayırlı zamnda bebişlerini versin canım:)))

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin bu ay göbüşün dolsun.İş konusunda bende 1 yıldır erteliyorum tam çok güzel bir iş buluyorum ama şimdi girsem tedavi yarım kalacak diyorum yada adamlar çocuk düşünüyordun da niye işe başladın derler diyorum kafam çok karışık bir yandan çalışsaydım bu bekleme süreçleri çabuk geçerdi diyorum diyorum da diyorum işin içinden çıkamıyorum.

kızlar bana bir şeyler oluyor...aşılamanın 3.günündeyim bu kadar erken belirti olmaz ama bir tuhaflık var önce sol göğüs ucu sonra sağ hassaslaştı ve uçları irileşti..sanki kabuk bağlamışta soyulmuş gibi ..geçen sefer karnım çok şişmişti nefes bile alamaz hala gelmiştim şimdi çok rahatım..sonra aynaya bakıyorum gözbebeklerim büyümüş gibi geliyor.. sancal sende belirti varmı?

hoşgeldinnnn:)yoğun bir tempo geçmişşş

yok arkadaşım ama geçen aşılamamda daha yapıldıgı andan itibaren sancılıydım şimdi ise fazla olmuo yani sadece aksamları azcık kasıklarım agrıo okadar gögüslerim benim igne vurulurkenden beri acıodu şimdi daha çok acı hissediyorum uçları daha çok acıo gerginlik ve şişlik yok yani ya sermuh 10gün olunca test yaptırcanmı yoksa beklicekmisin15günü?ben yaptıralım diyorum ama eşim igne çok vurundun hormanlar yüksek çıkıp yanıltabilir bizi dio ama ben nası sabredecem bilmiorum yatırıo hiç kalşdırmıo anneme yakın oturuorum bi otobüslle gelinio kadıncaz gele gide bi hal oldu sen nası kalktınmı sadece wc kalkıorum ya patlıcam sıkıntıdan.

Son düzenleme:

ben sabah kahvaltı hazırlıyorum yiyorum yatıyorum öğlene doğru birşey yemek için kalkıyorum akşam yemek yapmak için kalkıyorum onun dışında herşeyi eşim yapıyor ben yalnızım bol bol tv seyrediyorum internette takılıyorum..yapacak bir şey yok bekleyeceğiz...ben test yaptırmayacam..bekleyecem..sende bekle hamileymişsin gibi yatt..

Son düzenleme:

zaten yatmaktan başka hiç bişey yapmıorum arkadasm sabah kahvaltımı eşim ögele akşam yemeni annem hazırlıo aksam eşim gelince getirio önüme yiyorum yatmaktan öncesinde ignelerden fil gibi oldum arkadasım

aşılama yaptıran arkadaşlar belirtilerinizi yazarmısınız

cnm... bnm gebelık belırtm gozbebeklerm buyumstu ve gogus uclarm dedgn gıbydı tıpkı ustelk halszdm sende de halszlk vrsa bı umudun olsn tatlım dua edıyorm bu kez oluck...

cnm... bnm gebelık belırtm gozbebeklerm buyumstu ve gogus uclarm dedgn gıbydı tıpkı ustelk halszdm sende de halszlk vrsa bı umudun olsn tatlım dua edıyorm bu kez oluck...

bu kadar erken olurmu bilmiyorum belki hemen döllenmiş olabilir..geçen sefer gğüslerim çok şişmişti.şimdi sadece uçları büyüdü ve hassaslaştı..halsizlik varmı anlamıyorum çünkü hep yatıyorum...belimde çok hafif ağrı var gözbebeklerimi takip ediyordum o yüzden ondan eminim büyüdüler.ama yinede insan acaba yanılıyormuyum diyor..kasıklarımda sertlik ve şişlik var.bakalımm bekliyoz..bu gün 4.günn:) daha çok erken ama işte umut fakirin..

cnm... Bnm gebelık belırtm gozbebeklerm buyumstu ve gogus uclarm dedgn gıbydı tıpkı ustelk halszdm sende de halszlk vrsa bı umudun olsn tatlım dua edıyorm bu kez oluck...

ilgimdisi biliyor musun benim ikinci aşılama da gözbebekleri dana dana olmuştu hatta göz kalemi süper duruyordu. Fekat negativo oldu sonuç (( o yuzden bir dahaki süphelenmemde gözbebeklerime bakmıycaam.

Bu arada çin takvimine baktın mı hiç bebişin cinsiyeti için?

cın takvımıne gore kızım oluck tabı bnde de tutarsaa... hıc onemlı degıl bı olsnda salı gunu 2li tarama olucak %80 cınsıyetnı solerm tabı bebış kıcını donmezse dedı dr.um .. kızlarr hep dua edıyorum sıze sabrn sonu selamet.. buarada asılama yaptırn arkadaslr kızlar ruyalrınızda ne vr ne yok takıp edıyomusnz? buarada bn hala yatıyorm duşuk tehlıkesnden yınede cok sukur Rabbıme

hiçbir şey görmüyorum hayatım. çok isterdim sabah rüya tabirine bakmayı canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…