sermuh aşılaman yapıldı sanırım..
ben başkaları için edilen duaların geri çevrilmeyeceğini düşünüyorum.bugün dualar senin için ... Allah ım boş çevirmesin..bebişin sana tutunsun ve hiç bırakmasın.
kıslar ama size çok küstüm hiç bana bişey yazmamışsınız ben aşılama yapılamadım ama kendimiz denedik bende yatıom evde aynı sizler gibi eşim hiç kaldırmıo bana nasip olmadı 2. asılama bundan sonrada eger olmassa inşallah olur tüp bebeğe gitcez kızlar bişy sorcam ama hemen yazarsanız sevinirim yumurtladıktan sonra bu yumoşlar kaç gün geziniolar ki içerde bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim beni unuttunuz ama neyse.:)) sermuh arkadaasım hadi hayırlısı inş.olur allahın izniyle.....
kıslar ama size çok küstüm hiç bana bişey yazmamışsınız ben aşılama yapılamadım ama kendimiz denedik bende yatıom evde aynı sizler gibi eşim hiç kaldırmıo bana nasip olmadı 2. asılama bundan sonrada eger olmassa inşallah olur tüp bebeğe gitcez kızlar bişy sorcam ama hemen yazarsanız sevinirim yumurtladıktan sonra bu yumoşlar kaç gün geziniolar ki içerde bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim beni unuttunuz ama neyse.:)) sermuh arkadaasım hadi hayırlısı inş.olur allahın izniyle.....
kızlar nisanda aşılama yaptıran yokmu aramızdaa.....
ben bu koskoca 15 günü yalnızmı geçirecem...
zaten sıkıldım yata yata....
bilge bari sen yaptırsaydınn:)
yakında hobilerim arasında kitap okumak, sinemaya gitmek ve aşılama yaptırmak diyeceğim o olacak. hayatım sana eşlik etmek isterdim ama üzgünüm ben mayısı beklemek zorundayım. tarçın+çörekotu içenlerle takılıyorum :))))
yalnız değilsin biz varız. yaptırmasak da seninle geri sayım yaparız.
Canım hayırlı olsun inşallah bu sefer gelir bebişin bende bu ay yaptırmayı çok istedim ama prolaktin hormonum yüksek çıktı guatırdan şüphelendiler test yaptırdım guatr yokmuş ama mr istedi bu seferde doktor onun tarihide 27 hazirana zor aldık yani herşeyde bir hayır vardır ama 27 hazirana kadar aşılama yaptıramıycam sanırım kendimiz denemekten başka çare kalmadı.Bu ara herkes gibi bende depresyondayım sanırım hiç birşey yapmak gelmiyor işimden öyle tv karşısında saatlerce oturuyorum.İnşallah senin bebiş gelirde bizede umut olur neşe olur.
selamlar..ben de bu ay aranıza katılıyorum...bu ay ilk aşılamam yapılacak...hakkımızda hayırlısı...inanıyorum bu ay hamiş kalıcam bu sefer hamileliğim süre geçiccek bebişim kollarımda olucak...lütfen hep dua edelim
selam bende arada bakıyorum sıze de yazamadım bı turlu benımde asılamam carsamba gunu oldu daha 2 . gunum yanı
sen ne zaman yaptırdın suan nasılsın
gercı ben yaptırmadan sanırım yumurtam catladı o yuzden de cok umıtlı degılım acıkcası ama denemıs olduk
ılk oldu bızım tecrube edındık dıyorum esıme en kotu ıhtımal
olmadı bu seferde olmadı artık denemeyi bıraktık beni topikten silebilirsiniz allah hepinizin yardımcısı olsun.sermuh inşallah hayırlısıyla bebeğine bu sefer kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?