Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
bu gün adetin 11.günü 7 gündür ilaç kullanıyorum bu gün kullanmadım dr kontrolüm var sanırım çatlatma iğnesi vurulucak ...dr kontrolüm akşam..6,30 da

sanırım bu ikinci aşılaman bende ilk aşılamayı yaptırdım bugün 7.gün yarın kontrole çağırdı doktro neden çağırıyor muaneden tahmin edermi tutup tutmadığını

umursamıyorum artık. hiçbir şeyi ...
böyle iyi...

yaa kızlarr cok uzuluyorm nolur canlarm bnmmm aglıyorm okudkca Rabbm ol dedegnde oluck sabırr ınan bna hep dua edıyormmm bakn bahar geldıı neselenın artık..

bilgecim son günlerde olumsuz bişey mi oldu?neden böyle oldun? tedaviye ara vermiştin değil mi sen de benim gibi kistten dolayı?

ikinci aşılama apar topar oldu,bitti. adet bile oldum. doktoru da bi güzel tersledim. ama eşim dr değiştirmek istemiyor. en son aşılama mayısta o da tamamen iğne. popom kevgire dönecek 8 tane yazıcam dedi ama aynı sermuhcuğum gibi heves duymuyorum. bu ay gel dese nah derdim o derece.

kabullendim oturdum yerime ne yapayım arkadaşım. haklısın. kısmetimizi bekliyoruz bakalım. sen başarırsın inşallah. hoş amcamın hanımını bile tebrik için arayamayacak kadar enkaz vaziyetteyim. ayıp oldu ama ne yapayım ya????

kızlar nerelerdesiniz yaaa? başka topiklere gidicem bak olmuyor böylee

bilgecim soğanlar işe yaradı sanırım.bugün 19.günüm sancım vardı,yumurta çatladığında anlıyorum,ovulasyon testi yaptım..pozitiff.. ama bende birazcık şans olsa
bu defada eşim hasta, 2 gündür yatak döşek yatıyor..adam canıyla uğraşıyor,gel yatalım desem kafayı yediğimi düşünür valla yaniii bu ay da boş geçti,bitti...

canım sıkma canını. kist gimişse en büyük adım bu olsun. onlar varken ne aşılama olabiliyor ne de başka bir şey. eşine de hasta masta diye sormamazlık etme. hayır diyecek erkek tanımıyorum kolay kolay ovulasyon pozitif kaçırmak istemez. inşallah değerlendirebilirsin. değerlendiremezsen de üzülme.

ben de bu sabah tarcın bal ve cörekotundan hazırladığım bulamacı yemeye çalıştım midem kalka kalka. ama başardım. şimdi ikincisini içeceğim. sürekli ağlama krizine giriyorum. hormonlar hala ilaçların etkisinde mi acaba????

sanırım bu ikinci aşılaman bende ilk aşılamayı yaptırdım bugün 7.gün yarın kontrole çağırdı doktro neden çağırıyor muaneden tahmin edermi tutup tutmadığını

keşke 2.olsaydı benim önceden 3 aşılama 3 tüp bebek var 2 kerede dış gebelik
o yüzden kendimi ite kaka yaptırıyorum..:)
dr seni rahim durumuna bakmak için çağırıyordur olası gebelik rahimden belli oluyor...

benim yumurtalar iyi gelişmiş 19mm olmuş dr çatlatma iğnesini verdi vurdurdum çarşamba günü transfer yapılacak ...ama hala kendimi zorluyorum ütü yapmam ve temizlik yapmam lazım yapamıyorum...yine yine boş dönmek ve bununla yaşamakk çok zor geliyor o yüzden içim sıkkınnnn

canım bişi sorucam..diyelim ki soğan kürü kisti yok etti..bir sonraki ay adete 10 gün kala başlayacağım..peki bu aradaki zamanda adetten itibaren 20 günlük bir zaman kalıyor..ben de yapsam bal tarçın vs.. yada incir kürü olur mu ki? yumurtalıklarla oynata oynata dansöze çevirdim,sıra mideme geldi
sen de dayan bikaç gün daha.. yakında daha iyi hissedeceksin..insan ağlaya ağlaya sonraki bikaç ayda tepkisiz hale geliveriyor.. ben de o tepkisiz zamanlarımı yaşıyorum şuanda.. o nedenle kaçırmasam fırsatı iyi olurdu,ama malesef eşim kafasını kaldıramıyor,ateşler içinde üstelik kusuyor falan filan... demekki olmaması gerekiyor.tamda bu zamana denk gelmesi tesadüf değildir sanırım :26:

Son düzenleme:

dua edicem bol bol..Allah ım boş çevirmesin,sabrını bir kez daha denemesin.. inşallah bu defa olur.. olur daa senin mutluluğun bize de umut olur....

bal, tarçın, çörekotuna istediğin zaman başlayabilirsin. ama soğan kürünü tam bilmiyorum yanlış bir şey söylemeyeyim. rahme çok iyi geliyormuş. denemekten ne çıkar? benim de midem çok kötü. ama ne yapayım kafanın kötü olması daha kötü. bak burada bile huzursuzluğa neden oldum neden çünkü zihnen iyi değilim.

baştan umutsuz olma arkadaşım. inşallah bu son olacak de. bol bol dua et. kadir suresini okumuşlar diye gözlemledim buradaki aşılama topiklerinde. Allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğine kavuş inşallah.

dedim ya dayan biraz... yakında ters tepecek ağlamak istesende olmayacak..
huzursuzluk olur mu hiç..sen kendini toparla biraz,ondan sonra şen şakrak devam ederiz muhabbete.
bu arada şunu da unutma, 2. aşılamadan sonraki o berbat günlerimde buraya yazdığın o esprili cümlelerin beni azcık gülümsetebilmişti..

sermuhcumm canım bnmm... smdı kafandan buyun umutsuzlukları atıyosunn ki zıra bebesın mutsuz anneye gelmez bılıyosun dımı.. hadı bakalım kader arkadasım haftaya carsmba transferden snra 15 gun sayıyoruz ve bn senı hamısler lıstesınde beklıyorummm kutluyoruzzzz kendne gel tatlımm moralını yuksek tut..

kıyamam ben sana canım ya. inşallah en kısa zamanda dönelim muhabbete arkadaşım. en kısa zamanda ben de diliyorum daha iyi olmayı....

kızlar iyi gecelerr.....benim evde işler bitti sayılır zorlada olsa ütüyü bitirdim:)evi temizledim...herşey hazır gibi..yarın sabah banyo yapıcam ve eşim 10 gibi beni almaya gelecek ve muhtemelen 12.00-13.00 arası transfer yapılacak....

acelya bilge ilgimdisi ve diğer arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim...hem hamişler için hem hamiş olmak isteyenler için her namazım sonrası duamı eksik etmiyorum...bizlerden birisi hamile kaldığındada içim pır pır oluyor heyecandan....ilk kez teyze olduğumda yani yeğenim ilk dünyaya gözlerini açtığını gün (2004 ekim ayı) ki gibi heyecanlanıyorum....Rabbim bir gün bizleride mutlu edecek hep buna inandım bunca geçirdiğim seneye rağmen hiç olumsuz olmadım herkeze elimden geldiğince moral verdim...yinede aynı olacağım...
çok pozitifim ama bu sefer bir tuhaf oldum yaa namazlarım sonrasında ettiğim dualar dışında dua bile edemiyorum...hayırlsı belki rabbim dua etmemi istemiyor..
yine çıktık bir yola .....15 gün saatlerini dakikalarını saniyelerini saate baka baka geçireceğim ...
kalbimde öyle ağır yaralar öyle çok gözyaşı varki benim gemim karaya vurmaz...
hepimizin Allah yardımcısı olsun...

kızlar iyi gecelerr.....benim evde işler bitti sayılır zorlada olsa ütüyü bitirdim:)evi temizledim...herşey hazır gibi..yarın sabah banyo yapıcam ve eşim 10 gibi beni almaya gelecek ve muhtemelen 12.00-13.00 arası transfer yapılacak....

acelya bilge ilgimdisi ve diğer arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim...hem hamişler için hem hamiş olmak isteyenler için her namazım sonrası duamı eksik etmiyorum...bizlerden birisi hamile kaldığındada içim pır pır oluyor heyecandan....ilk kez teyze olduğumda yani yeğenim ilk dünyaya gözlerini açtığını gün (2004 ekim ayı) ki gibi heyecanlanıyorum....Rabbim bir gün bizleride mutlu edecek hep buna inandım bunca geçirdiğim seneye rağmen hiç olumsuz olmadım herkeze elimden geldiğince moral verdim...yinede aynı olacağım...
çok pozitifim ama bu sefer bir tuhaf oldum yaa namazlarım sonrasında ettiğim dualar dışında dua bile edemiyorum...hayırlsı belki rabbim dua etmemi istemiyor..
yine çıktık bir yola .....15 gün saatlerini dakikalarını saniyelerini saate baka baka geçireceğim ...
kalbimde öyle ağır yaralar öyle çok gözyaşı varki benim gemim karaya vurmaz...
hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım. bu son olsun da bebiş gelsin artık sağlıkla, mutlulukla. artık kimse ağlamasın. bu forumdaki herkes bebeklerinden bahsetsin. büyüdüklerinden... inşallah. dualarımız birbirine eş..

ben de tarçın, çörekotu ve bal, polen karıştırıp her gün 3 kere taze taze yiyorum. klomen'i bile inanmaya inanmaya içiyordum. buna kalpten inanarak içiyorum. tarçın ve çörekotu mucizeymiş aslında. ve bu sabah sol yumurtalığım sancılandı. adetimin son günündeyim hemen geliştirmeye başladı herhalde dedim. bir de advanced woman calender indirin bilgisayarınıza arkadaşlar. ben yaptım. gayet güzel. ve doğru. 30 günlük free trial indirebiliyorsunuz ama olsun ben kopyaladım hepsini sorun yok :)))işte böyle umut fakirin ekmeği....

ballar, pekmezler derken 100 kiloya vurmam inşallah:18:

merhaba,
uzun suredir girmiyordum, okumuyordum ve bu sure sonrasinda iyi haberler umuyordum sizden. Ben de beklemede cocuk sahibi olamadim. 18inde gelecek adetim de 12sinde geldi ve ilk anda acaba yerlesme olabilkir mi diye umut ettim. ama artik onun da olmadigini biliyorum. yarin sabah doktora gidip yumurtlama tedavisine baslayacagim. evimi tasidim, yeni evimde herkes cocuk temennisinde bulundu. hep yutkundum :)
asilamaniz hayirlisiyla sonuclanir umarim.

bu arada cocukken kasigimdan kırt diye ses gelmisti ve sanirim fitik oldum, cunku tuvalette zaman zaman orasinin kabardigini farkediyorum. hamilelikte -bir ihtimal bi'gun hamile kalabilirsem- o yırtık daha da buyur herhalde. ama ona kalkismak istemiyorum, tek cozum ameliyat cunku. sonra da nekahat donemi olacak, hamilelik yasak olacak ve beni ruhsal olarak hamile kalma yasaklisi olmak bile yoracak. hersey yine ertelenecek. yarin doktora gidince bir danisayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…