bu gün adetin 11.günü 7 gündür ilaç kullanıyorum bu gün kullanmadım dr kontrolüm var sanırım çatlatma iğnesi vurulucak ...dr kontrolüm akşam..6,30 da
umursamıyorum artık. hiçbir şeyi ...
böyle iyi...
offf bilge offf üzülmemek mümkün değil ki üzelmeyelim...mecbur kabulleniyoruz herşeyi..malesef yıpranıyoruz içimiz kalbimiz darmadağın oluyor ama yinede sonunda kabulleniyoruz...yaşıtlarımın nerdeyse 10 yaşında çocukları var..kardeşlerimizin hepsinin çocukları oldu kuzanlenlerimizin oldu hatta kız istemeye gittiğimiz ve isteğimiz kızların düğünleri oldu şimdi çocukları bile oldu biz hala edi ile büdü gibi yaşıyoruz malesef çok zor bunları kabullenmek..olsun bundada bir hayır vardır nerden bilebiliriz ki? kabul etmelten başka yapacak bir şey yok...
bilgecim son günlerde olumsuz bişey mi oldu?neden böyle oldun? tedaviye ara vermiştin değil mi sen de benim gibi kistten dolayı?
offf bilge offf üzülmemek mümkün değil ki üzelmeyelim...mecbur kabulleniyoruz herşeyi..malesef yıpranıyoruz içimiz kalbimiz darmadağın oluyor ama yinede sonunda kabulleniyoruz...yaşıtlarımın nerdeyse 10 yaşında çocukları var..kardeşlerimizin hepsinin çocukları oldu kuzanlenlerimizin oldu hatta kız istemeye gittiğimiz ve isteğimiz kızların düğünleri oldu şimdi çocukları bile oldu biz hala edi ile büdü gibi yaşıyoruz malesef çok zor bunları kabullenmek..olsun bundada bir hayır vardır nerden bilebiliriz ki? kabul etmelten başka yapacak bir şey yok...
sanırım bu ikinci aşılaman bende ilk aşılamayı yaptırdım bugün 7.gün yarın kontrole çağırdı doktro neden çağırıyor muaneden tahmin edermi tutup tutmadığını
benim yumurtalar iyi gelişmiş 19mm olmuş dr çatlatma iğnesini verdi vurdurdum çarşamba günü transfer yapılacak ...ama hala kendimi zorluyorum ütü yapmam ve temizlik yapmam lazım yapamıyorum...yine yine boş dönmek ve bununla yaşamakk çok zor geliyor o yüzden içim sıkkınnnn
canım bişi sorucam..diyelim ki soğan kürü kisti yok etti..bir sonraki ay adete 10 gün kala başlayacağım..peki bu aradaki zamanda adetten itibaren 20 günlük bir zaman kalıyor..ben de yapsam bal tarçın vs.. yada incir kürü olur mu ki? yumurtalıklarla oynata oynata dansöze çevirdim,sıra mideme geldi
sen de dayan bikaç gün daha.. yakında daha iyi hissedeceksin..insan ağlaya ağlaya sonraki bikaç ayda tepkisiz hale geliveriyor.. ben de o tepkisiz zamanlarımı yaşıyorum şuanda.. o nedenle kaçırmasam fırsatı iyi olurdu,ama malesef eşim kafasını kaldıramıyor,ateşler içinde üstelik kusuyor falan filan... demekki olmaması gerekiyor.tamda bu zamana denk gelmesi tesadüf değildir sanırım :26:
benim yumurtalar iyi gelişmiş 19mm olmuş dr çatlatma iğnesini verdi vurdurdum çarşamba günü transfer yapılacak ...ama hala kendimi zorluyorum ütü yapmam ve temizlik yapmam lazım yapamıyorum...yine yine boş dönmek ve bununla yaşamakk çok zor geliyor o yüzden içim sıkkınnnn
bal, tarçın, çörekotuna istediğin zaman başlayabilirsin. ama soğan kürünü tam bilmiyorum yanlış bir şey söylemeyeyim. rahme çok iyi geliyormuş. denemekten ne çıkar? benim de midem çok kötü. ama ne yapayım kafanın kötü olması daha kötü. bak burada bile huzursuzluğa neden oldum neden çünkü zihnen iyi değilim.
dedim ya dayan biraz... yakında ters tepecek ağlamak istesende olmayacak..
huzursuzluk olur mu hiç..sen kendini toparla biraz,ondan sonra şen şakrak devam ederiz muhabbete.
bu arada şunu da unutma, 2. aşılamadan sonraki o berbat günlerimde buraya yazdığın o esprili cümlelerin beni azcık gülümsetebilmişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?