Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

inşallah hadi hayırlısı :)

inşallah Allah yardımcın olsun...benimde dünden beri bir sıkıntı yok yatarak bekliyorum benim 13.gün

bugun 15gün oldu pek fazla agrı ve sancım yok bakalım fikrimi degiştirmessem dr görüşücem ve kan tahlili yaptırıcam dua edin kızlar inş.sermuhda bende güzel haberler veririz

sancaaallll.... sımdı 6 olmaz bana bıle senı dusunemıyorumm... ıcını ferah tut dualarımız sen ve sermuhla.

Ay bende heycanlandım:) hadi bakalım hayırlısı inşallah pozitif sonuçlar alırsın sonrada sıra bize gelir:)

arkadaşlarım malesef yok 1.20 çıktı az biraz rengi degişik bişeyde geldi maleseefffffffffffff maleseffffffffffffffffffff

hepinize tesekkürler canlarım ven artık tedaviyi burda bırakıom tüp bebege umutlatım hoşçakalın sermuhu ögrenmeye girierim ilgimdişi senin haberlerinide okurum yapcak bişeyim kalmadı artık

artık herşeyden yoruldum birinin hamile haberini aldıgımda aglamaktan benden sonra evlenip gittigi gün hamileleri duymaktan..elimde hiç bişey yok biliyorum ama isyan etmek istemiyorum.5senedir heray umutlandım sadece bi ay umutlanmadım ozamanda bebegimi düşürdüm...herkesi yordum annem hergün geldi gitti.eşim ütüsünü yemegini herşeyini kewndi yaptı....allahım çok zor artık dayanamıorum hergün rüyamda bebegimi gördüm kucagımda emzirirken dua edip yattım hergün gördüm rüyamı eşime bile anlatmadım...ama gene olmadı yoruldum çok yoruldum yoruldum ümit etmekten herdefasında kırımasından yoruldum artık dayanamıyorum kimsenin yüzüne bakamıorum bıktım artık

canım sıkkın sızı de sıkmıyım dıe yazmadım bende sancalı beklıom haber versın dıye

malesef ogleden sonra damla damla gelmeye basladı kırmızı lekeler
arkası da gelecek cınsten

erken gelmedimi? benimle aynı gün aşılama olmuştun sanırım benim adet tarihim 28i sıkma canını desemde yapacak bir şey yok evet malesef

ne desek boş yine bir darbe ve yeni çizgiler ekleniyor yüzümüze bir defa daha hayat bize gülmüyor...ama arkadaşım en azından hamile kalabiliyorsun buda bir umut düşmüş olsada bir hamilelik olmuş...umarım hayat sana tez zamanda güzel şeyler getirir...

hiç umudum kalmadı sermuh demekki ben anne olmucam benim evimden hiç bebek gülmesi aglaması duyulmucak ben hiç gece bebegim rahatsızlandı huysuzlandı uyyuyamadım demicem ben hiç nerden oldu bu çocuklar ömrümü yediler diyemicem

benim tek tüpüm var ve hala umutlyum diyorummm sen şanslısın 2 tüpün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…