Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
off yaa bak ben heyecanlandım şimdi,sen nasıl sabrediyorsun??

acelyaaaaaa zaten zor duruyorummmmmmm gaza getirme yaaaaa
biten 1 saat bile aaa geçti filan diyorum kendi kendime...:))))bu arada geçen sefer olipsin poşette şekerleri vardı çok feci ondan yiyordum şimdi yeni favorimm kentin poptip diye portakal aromalı dreje şekeri günde 4-5 paket bitiyor...
yaşasın POP TİP iyiki varsınnnnnnn

Sermuhcum bu ay seninle aynı şeyleri yaşıoruz gibi. Benimde 2 Mayıs adet günüm ve sabırsızlıkla bekliyorum. Vucudumu çok fazla dinliyorum. Belim yine ara sıra ağrıyo az az kasık ağrımda var bugun kasıklarımda batmalar oldu baya. Bide dün akşam misafirlerim vardı sofrayı hazırlarken birden tansiyonum düştü sanırım leyla gibiydim:) Duygularım karmakarışık hem çok ümitliyim hemde bu kadar ümitliyken boşa çıkarsa çok büyük bir hayal kırıklığına uğrarım diye düşünüyorum. Haziran ortası 1 aylık bir yurt dışı tatilimiz var şimdi gün gün onu planlıyorum bide ispanyolca kursuna gidiyorum beni birazda olsa meşgul ediyolar. Eğer bu ay olmazsa tamamen tatile odaklanıcam bakarsın orda olur:)
Göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyo uçları hala acıyo dokununca çok azda bir dolgunluk var. Bu hafta sonu nasıl gelicek bilmiyorum hayırlısı rabbimden.

sermuhcum tedavin nerde yapılıyor o iğneyi hiç duymamıştım ben...ve bugün 14.gün test yaptırsan kesin çıkar....

ne kadar kötü durumdayız yaaa öylemi böylemi derken yamulup gideceğiz:))))
bende tutmazsa rusyaya gidecem gerçi tutarsada yinede gidebilme ihtimalim çok yüksek...bu gün bitti sayılır 2 günn kalıyorr:)))

kızlar aş eriyorummmm canım çok feci sigara istiyor ohhh bir içseydim şimdi:))))şu sonuç bir belli olsun ilk işim sigara içmek olacakk...

sermuhh ınsallahh bebegın vardır da kıyamazsın sıgara ıcmeye bn asılamadan bı gun once bırakmıştm ocak ayında hala ıcmedm ama hakıkatten cnm ıstemıyo degıl hani.. kıyamıyorm iştee

sermuhh ınsallahh bebegın vardır da kıyamazsın sıgara ıcmeye bn asılamadan bı gun once bırakmıştm ocak ayında hala ıcmedm ama hakıkatten cnm ıstemıyo degıl hani.. kıyamıyorm iştee

olumlu olursa heralde kıyamam ama canımmmm çokkk istiyor yaaa ..sigarayı unuttursun diye karanfil çiğniyorum içim dışım karanfil oldu sıcak çarpsa üzerimden ter kokusu yerine karanfil kokusu çıkar artık:))) ben geçen sefer tekrar içmeye başlamıştım şimdi tedavi başlayınca ilk 2 gün dayanamadım içtim sonra yemin ettim sonuç belli olana kadar içmeyecem dedim ve içmiyorum... sigara içen varsa lütfen benim yerime 1 sigara içsin (((
ilgimdisi sence bebiş varmı içine doğuyormu?

oh oh ohhhh bu günde bitiyor...
bu arada dün gece rüyamda mavi yazma veriyorlardı bana anlamına baktım bebiş diyor

bu arada dün gece rüyamda mavi yazma veriyorlardı bana anlamına baktım bebiş diyor

valla mavı yazmada gordugune gore hadı ınsallah dıyım arkadasm bnmde hamıle oldugumu ruyamda ıkı tane yesıl elma gorup ınternettn bakmam bebış yazdıgını gormemle bellı oldu bılıosn sabah kalkıp test yapmıştm veee pozıtıffffffffff..........
ınsallh sennde ole ıçıke doguyooo gelıooo kucuk sermuh..:90:

Ay oglun olacak senin Sermuh. Kiz erkek farketmez tabi hayirlisi insallah. Bende kiz ruyalari goruyorum:) ruyasinda beni gorenlerde kizin olcak diyo. Ben gebelik testi aldim kizlar ya yarin sabah yapmayi dusunuyorum belkim biraz oyalar beni:) BEnim bu ay oldukca cok yumurtam vardi kimisi adetmin 13. gunu catladi kimi 17. gunu eger tutmussa ve erken dollenme varsa cikar ama sansimi denemek istiyorum. Ne dersinizzzz?

Bugun biraz disari cikip yurumek istedim baktim komsumda cikmis ogluyla 1 yasinda...bide gorumcesi gelmis onunda kizi var birlikte yuruduk biraz. tabi onlada bebek arabalari ay kendimi bir sap gibi hissettim ki sormayin moralim sifir biran once eve donmek istedim. ve cok tuhafki ilk defa bu kadar derinden hissettim zaten ondan sonra test aldim ve eve geldim. Sanki saatler gecmiyo simdi...

canım bu ikinci aşılamanmı tedavin nerde yapılıyor bu iğne kaçıncı gün yapılıyor fiyatı nedir biraz bilgi verirmisin

ben şu an istanbulda yaşıyorum...şöyle anlatayım 32 yaşımdayım 8 yıllık evliyim hiç korunmadık sırasıyla 2 aşılama 3 tüp bebek yapıldı tüp bebeklerin biri yarıda iptal edildi.hiç gebelik yaşamadım genetik testler kan testi hormon testleri rahim filmi yapılacak her şey yapıldı hiç problem bulunamadı.yani sebepsiz infertile dendi.daha sonra kendiliğinden hamile kalmışım dış gebelik oldu ve tek tüpüm iç kanama geçirmem nedeniyle ameliyatla alındı şimdi tek tüpüm var.en son 2 uygulama alman hastanesi bahçeci kliniğinde yapılmıştı.bu gebelikten tam 1 sene sonra tekrar denemeye karar verdik ve sarıyerde sıradan bir kadın doğum dr.na gidiyorum. tedavim şöyle yapıldı
normalde 3.gün başlayacaktık geç kaldık ve 4.gün tedavi başladı 5 gün boyunca menogon 75 lik kullandım 130 tl civarı fiyatı 9.ve 10.günlerde merional 75 lik kullandım. bunun 2 taneside 120 civarıydı 11.gün preglyl çatlatma iğnesi yapıldı 2 kutu 10 tl ve 13.gün transfer yapıldı bu seferki sperm yıkama amerikan hast.oldu dr şehir dışına çıktığı için transferide amerikan hast bir dr arkadaşı yaptı..umarım yardımcı olabilmişimdir..

sonuç negatif çıkarsa üzülmek yokkk....

saol canım inşallah rabbim bebeğini göndermiştir sana....canım test yaptır bence sonuç öğrenebileceğin gündesin

birde arkadaşım normalde adet günün hangi gün? adet günü geçmeden yapılan idrar testleri negatif çıkar ben geçenn sefer adet günü kan testi yaptırmıştım değer 15 çıkmıştı eğerki o gün idrar yapsamdım negatif çıkacaktı sonraki günlerde 2 ye katlanarak belli bir yere kadar çıkıyor...yani boşu boşuna hayal kırıklığı yaşayıp kendini yıpratma....

saol canım inşallah rabbim bebeğini göndermiştir sana....canım test yaptır bence sonuç öğrenebileceğin gündesin

ahh ahh malesef yaptıramam eşim yemin etti hakkını helal etmeyecek ayın 30 undan önce test yaptırmam yasak hamile değilsem 28 inde adet olurum hamileysem malesef 30 unu beklemek zorundayım...:84::84::84::84::84::84:

ayyy inşallah içimize doğan gibidir.....insanların samimi olarak söyledikleri hislerine güveniyorum... seninde yapmacık olmadığına eminim....ve inşallah hamileyimdir artık.....((((

canım arkadaşım ben ancak geceleri internete girabiliyorum demekki onun için denk gelemiyoruz.seni seviyorum arkadaşım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…