arkadaşlarım malesef yok 1.20 çıktı az biraz rengi degişik bişeyde geldi maleseefffffffffffff maleseffffffffffffffffffff
hepinize tesekkürler canlarım ven artık tedaviyi burda bırakıom tüp bebege umutlatım hoşçakalın sermuhu ögrenmeye girierim ilgimdişi senin haberlerinide okurum yapcak bişeyim kalmadı artık
artık herşeyden yoruldum birinin hamile haberini aldıgımda aglamaktan benden sonra evlenip gittigi gün hamileleri duymaktan..elimde hiç bişey yok biliyorum ama isyan etmek istemiyorum.5senedir heray umutlandım sadece bi ay umutlanmadım ozamanda bebegimi düşürdüm...herkesi yordum annem hergün geldi gitti.eşim ütüsünü yemegini herşeyini kewndi yaptı....allahım çok zor artık dayanamıorum hergün rüyamda bebegimi gördüm kucagımda emzirirken dua edip yattım hergün gördüm rüyamı eşime bile anlatmadım...ama gene olmadı yoruldum çok yoruldum yoruldum ümit etmekten herdefasında kırımasından yoruldum artık dayanamıyorum kimsenin yüzüne bakamıorum bıktım artık
hiç umudum kalmadı sermuh demekki ben anne olmucam benim evimden hiç bebek gülmesi aglaması duyulmucak ben hiç gece bebegim rahatsızlandı huysuzlandı uyyuyamadım demicem ben hiç nerden oldu bu çocuklar ömrümü yediler diyemicem
çok korkuyorum geçen seferki senaryo yine olacak diye...herkez hasta olmuştu ben 1,5 ay sürünmüştüm...
artık herşeyden yoruldum birinin hamile haberini aldıgımda aglamaktan benden sonra evlenip gittigi gün hamileleri duymaktan..elimde hiç bişey yok biliyorum ama isyan etmek istemiyorum.5senedir heray umutlandım sadece bi ay umutlanmadım ozamanda bebegimi düşürdüm...herkesi yordum annem hergün geldi gitti.eşim ütüsünü yemegini herşeyini kewndi yaptı....allahım çok zor artık dayanamıorum hergün rüyamda bebegimi gördüm kucagımda emzirirken dua edip yattım hergün gördüm rüyamı eşime bile anlatmadım...ama gene olmadı yoruldum çok yoruldum yoruldum ümit etmekten herdefasında kırımasından yoruldum artık dayanamıyorum kimsenin yüzüne bakamıorum bıktım artık
arkadaşlarım malesef yok 1.20 çıktı az biraz rengi degişik bişeyde geldi maleseefffffffffffff maleseffffffffffffffffffff
bu arada biliyorsunuz mayısta 3. aşılamam vardı fakat biz yaptırmayacağız. hem madden hem manen daha cok ben etkileniyorum diye yani hazirana erteledik. o arada preseedle denemelere devam ama o kadar. hiçbir şey yapmayacağız. doktora gitmeyeceğiz. bilge bir üsre daha bostan karpuzu yani :)))
ya sermuh benimde şuanda bende de hiç bişey yok sende nası oldu nie adet görmedin benim dr bişey söylemedi bakmadı bile çok moralim bozuldu neden öle oluoki anlamadım bana yazarmısın lütfen ayrıntılarıyla
kızlar aş eriyorummmm canım çok feci sigara istiyor ohhh bir içseydim şimdi:))))şu sonuç bir belli olsun ilk işim sigara içmek olacakk...
sermuhcum kaç yumurtan oldu günlük iğne dozların ne kadardı
3 tane bir tarafta 2 tane bir tarafta vardı.. adetin 4.günü iğne başladı 7 gün kullandım 13.gün transfer yapıldı transfer sonrası progestan kullandım günde 2 kere pazardan beride günde 4 tane progestaan kullanıyorum sonuç belli değil daha 28.de belli olacak....
3 tane bir tarafta 2 tane bir tarafta vardı.. adetin 4.günü iğne başladı 7 gün kullandım 13.gün transfer yapıldı transfer sonrası progestan kullandım günde 2 kere pazardan beride günde 4 tane progestaan kullanıyorum sonuç belli değil daha 28.de belli olacak....
günlük iğne dozu nekadar kullandın ve yaş kaçtı buarada
yaş 32 ilaçta merional olması lazım direk tek kullanımlık suyla tozu karıştırıp tam ölçü göbekten yaptımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?