CEYLİNCİM PEKİ NE Zaman başlamalıyım adet bitiminden hemen sonramı birde ikisi aynı anda yapılabiliyormu bilgilerin için çok teşekkürler.
2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz diye bir yazı paylaşmıştım eski topikte. onu bulursam buraya tekrar kopyalayayım canım. tamamen beslenme düzenini değiştirerek bayanın biri 76 milyona çıkarmış sperm sayısını. bir de ibrahim saraçoğlunun sitesinde hazır satılan bir kür var onu almışlar. sitesine gir bi bak istersen kaç lira bilmiyorum
uzun zamandır bakmıyodum bu ayı hiç bişey düşünmeden geçirmek istedim yine dayanamadım bi bakalım diğer arkadaşlara dedim çok memnun oldum yeni konumuza :)kimimiz ilk kez denedik, kimimiz yeni ümitlerle... umarız bebişler ocak ayında hayalkırıklığı yaşayan bu anne adaylarını çok bekletmeden kollarına koşarak gelirler.
Bilge_79 --------------------------mart'ı bekliyor,dinlenmede
İlgimdisi ------------------------- mart'ı bekliyor dinlenmede
aylin25 --------------------------- dinlenmede
Ecebru --------------------------- dinlenmede
dileksultan ------------------------ dinlenmede
eliz81 ------------------------------- dinlenmede
antalya2011 ------------------------- dinlenmede
ffatos -------------------------------- dinlenmede
nekropsi ---------------------------- dinlenmede
desica ------------------------------ dinlenmede
cerenm------------------------------ dinlenmede
kuntizella --------------------------- dinlenmede
ergitess ---------------------------- dinlenmede
sermuh ---------------------------- dinlenmede
edanurlu -------------------------- dinlenmede
ninya ------------------------------ dinlenmede nisan'da tüp bebek planlıyor
elfida ------------------------------ 3 şubatta aşılama
fals ------------------------------- 28 ocakta aşılama oldu sonuç bekliyoruz, inşallah pozitif
sancal ---------------------------- dinlenmede
elmas ---------------------------- aşılama olacak inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alacağız
anunaki ------------------------- 31 ocakta aşılama oldu sonuç bekliyoruz
medusa_0403 -------------------- aşılama sonucu bekliyoruz inşallah pozitif
burculumu ---------------------- aşılama sonucu bekliyoruz inşallah pozitif
ceylin4306 --------------------- dinlenmede
KIZLAR HEPİMİZİ ALLAH KORUSUN, NASİBİMİZİ HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH. BU SON DİNLENMEMİZ OLSUN. BURADAN DOĞUMHANE TOPİĞİ AÇMAK VE SİZİ ORADA AĞIRLAMAK İSTİYORUM. SEVGİLER
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.
benide eklermisin ocakta olmadı dinlemedeyim 10şubat regl tarihim 2. aşılamayı denicez...kimimiz ilk kez denedik, kimimiz yeni ümitlerle... umarız bebişler ocak ayında hayalkırıklığı yaşayan bu anne adaylarını çok bekletmeden kollarına koşarak gelirler.
Bilge_79 --------------------------mart'ı bekliyor,dinlenmede
İlgimdisi ------------------------- mart'ı bekliyor dinlenmede
aylin25 --------------------------- dinlenmede
Ecebru --------------------------- dinlenmede
dileksultan ------------------------ dinlenmede
eliz81 ------------------------------- dinlenmede
antalya2011 ------------------------- dinlenmede
ffatos -------------------------------- dinlenmede
nekropsi ---------------------------- dinlenmede
desica ------------------------------ dinlenmede
cerenm------------------------------ dinlenmede
kuntizella --------------------------- dinlenmede
ergitess ---------------------------- dinlenmede
sermuh ---------------------------- dinlenmede
edanurlu -------------------------- dinlenmede
ninya ------------------------------ dinlenmede nisan'da tüp bebek planlıyor
elfida ------------------------------ 3 şubatta aşılama
fals ------------------------------- 28 ocakta aşılama oldu sonuç bekliyoruz, inşallah pozitif
sancal ---------------------------- dinlenmede
elmas ---------------------------- aşılama olacak inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alacağız
anunaki ------------------------- 31 ocakta aşılama oldu sonuç bekliyoruz
medusa_0403 -------------------- aşılama sonucu bekliyoruz inşallah pozitif
burculumu ---------------------- aşılama sonucu bekliyoruz inşallah pozitif
ceylin4306 --------------------- dinlenmede
KIZLAR HEPİMİZİ ALLAH KORUSUN, NASİBİMİZİ HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH. BU SON DİNLENMEMİZ OLSUN. BURADAN DOĞUMHANE TOPİĞİ AÇMAK VE SİZİ ORADA AĞIRLAMAK İSTİYORUM. SEVGİLER
herkese selam ben aranıza yeni katıldım..bugun 12. günüm dü aşılama yapılalı.Dayanamadım ve kan verdim sonuç malesef negatif çıktı..moralim çok bozuldu,hep istemiyorum diyordum ama aslında çok istiyormuşum anne olmayı..lütfen bana birşeyler yazın erken mi acaba kan testi için ..rabbim hepimize anne ve aile olabilmeyi nasip etsin..
herkese selam ben aranıza yeni katıldım..bugun 12. günüm dü aşılama yapılalı.Dayanamadım ve kan verdim sonuç malesef negatif çıktı..moralim çok bozuldu,hep istemiyorum diyordum ama aslında çok istiyormuşum anne olmayı..lütfen bana birşeyler yazın erken mi acaba kan testi için ..rabbim hepimize anne ve aile olabilmeyi nasip etsin..
kızlar topic baya ilerlemiş maşallah.ben biakaç gündr dokunsalar ağlayacak moddayım.Kimseye söylemedim aşılamma oljk die ama k.walide we k.pedere söylemek zorunda kaldık.çünkü maddi destek almak zorundaydık.şimdi arıyolar soruyolar.ben kimse bilmesin istedim.olsada olamdı dicem zaten.yani ben kendimi biliyrm.
sizlernde dediği gibi çewre hemen hazırlıyo seni. ay kızmı olur erkekmi.sen yat,seen ağır kaldrma,ccanın bişi istiyomu.yoruldnmu ws ws.insanın eşi ddiince güsel ama başkaları diince hiç hoş diil. ben aileme demedim bile. soruyolar bak sendn sonra ewlnnler hamile die. şuan yakın çewremde 10 hamile wardı.bu sabah 11.ciyi aldım.sewinsemmi üzülsemmi bilemyrm.inş. bu listeme sizleride eklerim ve tabi kendmide
sağlıklı bebeklerim olsun istiyrm hepimizin...
canım sıkma canını bırak bilirlerse bilsinler..bırak üstüne düşsünler sorsunlar veren allah vermeyende allah dersin boşver bir umutla geleceğini bekle elalemi takma bile..
takma da olmuyor işte.ben çok duygusal biriyim. o bulundğm ortamdan çıkıp gidiyrm.o kadar kasıyorum ki kendimi onların yanında ağlamamak için,ama bi boşlukta hemen ağlıyrm.gücüme gidiyor. lafı yapıştırcam bigün.
bazende görümcem falan arıyor konuşyr ws. şu incir kürü ii gelirmiş yok maydanoz süt kaynat leğene koy. ben sewmem böyle şeyleri. neden direk ben.dr. herşey normal diyor.off ya. kimse sormasa gayet rahat oljam.off allahım sabır wer bana.akıl ver bana.yardım et bana.kızlar kusura bakmayınkendi derdime düştüm.
takma da olmuyor işte.ben çok duygusal biriyim. o bulundğm ortamdan çıkıp gidiyrm.o kadar kasıyorum ki kendimi onların yanında ağlamamak için,ama bi boşlukta hemen ağlıyrm.gücüme gidiyor. lafı yapıştırcam bigün.
bazende görümcem falan arıyor konuşyr ws. şu incir kürü ii gelirmiş yok maydanoz süt kaynat leğene koy. ben sewmem böyle şeyleri. neden direk ben.dr. herşey normal diyor.off ya. kimse sormasa gayet rahat oljam.off allahım sabır wer bana.akıl ver bana.yardım et bana.kızlar kusura bakmayınkendi derdime düştüm.
herkes zaten konuşmasını bilir uaşamadan ahkam kesmek kolay.sanki oluyorda bi yapmıyoruz artık olsun diyorlarya öldürasim geliyor diyenlere.rabbim nasip etmiyor zorlamı allah allah.bence umursamamak gerekiyor çocukları olanlar sanıyorki bu kendilerinin yaptığı birşey onlara göre herşey kolay.zaten bu dönem stresli birde insanlar daha çok daraltıyorlar.benim bir düşüğüm birde dış gebeliğim var.soruyorlar neden düştü neden doş gebelik oldu sanki sebebini ben biliyormuşum gibi.bekarken ne zaman evleneceksin diye sorarlar avlenince çocuk sorarlar çocuk olunca 2.çocuk ne zaman diye sorarlar.alışmak gerekli takmamak gerekli.kimse bizler kadar çocuk isteyemez çünkü zorluklarını çekiyoruz özlemle bekliyoruz.ama rabbimin taktiri inşallah olacak diya dua ediyoruz
merhaba karasu81, benim doktorum 12. gün test yaptırabilirsin demişti ama ben gene 1 gün bekleyip 13. gün yaptırmıştım ve negatifti. sonuç 1.53 çıkmıştı geç döllenme olabilir diye tekrar test yaptırmayı beklerken regli oldum. kimisi 15.günden önce yaptırmayın diyor ama 12.gün sonuç veriyor.
üzülme canım, elbet birgün bebişlerimiz gelicek ama bizimkiler biraz nazlı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?