Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
CEYLİNCİM PEKİ NE Zaman başlamalıyım adet bitiminden hemen sonramı birde ikisi aynı anda yapılabiliyormu bilgilerin için çok teşekkürler.

Canım soğan kürüne adetin bittikten 7 gün sonra (yani 5 gün sürüyorsa 5+7=12.gün) balıyorsun 15 içiyorsun fazla içmiyorsun sonra incir kürüne devan ediyorsun 21gün kullanıp 7 gün ara verip 21 gün daha kullanıyorsun.Hiçbir kürü aynı anda kullanmayın diyo biri bitiyo öbürüne başlıyorsun.

Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt

İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu

Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım

Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata

Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.

biliyorum onu, okumuştum. ama çok mucizevi geliyor böyle şeyler. binde bir insana denk gelir herhalde. çok negatif oldum sanki ben onu bir daha okuyım bakıyım

uzun zamandır bakmıyodum bu ayı hiç bişey düşünmeden geçirmek istedim yine dayanamadım bi bakalım diğer arkadaşlara dedim çok memnun oldum yeni konumuza :)
allah hepimize yardımcı olsun...hepimizi için hayırlısını nasip etsin işallah...
10 şubat regl tarihim sonrasında iğneler vs...aşılama ve bekleme süreci var önümde...
hatırlısı işallah...

Son düzenleme:

saol canım yazdım hemen. ama bu listedekilerin yarısı benim adam yemez en azından yedirebildiklerimi yediriyim bari bu listeyi nasıl görmemişim ben hayret. çok sağolasın valla

benide eklermisin ocakta olmadı dinlemedeyim 10şubat regl tarihim 2. aşılamayı denicez...

bu fıkra işi çok hoşuma gitti fıkran çok komikti kunteliza bunlarda benden imam birgün namazda gaz kacırır
çok utanır hemen karısını alıp
köyü terk eder. ara...dan 20 yıl qeçer
imam köyünü özLer kalk hanım
gidelim benm olayı herkez unutmuştur
söyle bi yoklarız unutmamışlarsa geri
geliriz der. köye yaklaşırken çobanı
görüp sorar bu köylümüsün. he der çaban. kaç yaşındasın evladım, bilmiyorum amca ama
imamın ossurduğu sene doğmuşum deyince
imam karısına döner kalk hanım kalk.
bizim göt tarih oLmuş :) >>>> Kadın çocuğuyla tarlaya gider. Karnı acıkan çocuğa annesi sütün içine ekmek doğr...ar ve işine bakar. O arada süt kokusuna gelen yılan sütü içmeye başlar... Çocuk kaşığı aldığı gibi yılanın kafasına vurarak EKMEEENEN YE EKMEEENEN der :)))

hay Allah yaaa evet evtt hepımıze hayırlı ısler ocak ayının ılk haftası grubuu atlayın kocalarınızın ustune ... yılmak yokk bakarsınız denk gelır tutarmı tutarrr dınlenırken kafaya takmadıgımızdfan belkı meleklerımız gelıverırr cıkmayan candan umut kesılmezzz[/QUOTE]

canım valla hiç hesap kitap yapmadım bu ay belkide dediğin gibi olur pek umudum yok ben kendimi 2. aşılamaya hazırladım :)

merhaba karasu81, benim doktorum 12. gün test yaptırabilirsin demişti ama ben gene 1 gün bekleyip 13. gün yaptırmıştım ve negatifti. sonuç 1.53 çıkmıştı geç döllenme olabilir diye tekrar test yaptırmayı beklerken regli oldum. kimisi 15.günden önce yaptırmayın diyor ama 12.gün sonuç veriyor.

üzülme canım, elbet birgün bebişlerimiz gelicek ama bizimkiler biraz nazlı işte.

kızlar topic baya ilerlemiş maşallah. ben biakaç gündr dokunsalar ağlayacak moddayım.Kimseye söylemedim aşılamma oljk die ama k.walide we k.pedere söylemek zorunda kaldık.çünkü maddi destek almak zorundaydık.şimdi arıyolar soruyolar.ben kimse bilmesin istedim.olsada olamdı dicem zaten.yani ben kendimi biliyrm.

sizlernde dediği gibi çewre hemen hazırlıyo seni. ay kızmı olur erkekmi.sen yat,seen ağır kaldrma,ccanın bişi istiyomu.yoruldnmu ws ws.insanın eşi ddiince güsel ama başkaları diince hiç hoş diil. ben aileme demedim bile. soruyolar bak sendn sonra ewlnnler hamile die. şuan yakın çewremde 10 hamile wardı.bu sabah 11.ciyi aldım.sewinsemmi üzülsemmi bilemyrm. inş. bu listeme sizleride eklerim ve tabi kendmide

sağlıklı bebeklerim olsun istiyrm hepimizin...

merhaba canım aşılama olduktan 10 gün sonra bile yapsanız belli oluyor canım.sıkma canını..

canım sıkma canını bırak bilirlerse bilsinler..bırak üstüne düşsünler sorsunlar veren allah vermeyende allah dersin boşver bir umutla geleceğini bekle elalemi takma bile..

canım sıkma canını bırak bilirlerse bilsinler..bırak üstüne düşsünler sorsunlar veren allah vermeyende allah dersin boşver bir umutla geleceğini bekle elalemi takma bile..

takma da olmuyor işte.ben çok duygusal biriyim. o bulundğm ortamdan çıkıp gidiyrm.o kadar kasıyorum ki kendimi onların yanında ağlamamak için,ama bi boşlukta hemen ağlıyrm.gücüme gidiyor. lafı yapıştırcam bigün.
bazende görümcem falan arıyor konuşyr ws. şu incir kürü ii gelirmiş yok maydanoz süt kaynat leğene koy. ben sewmem böyle şeyleri. neden direk ben.dr. herşey normal diyor.off ya. kimse sormasa gayet rahat oljam.off allahım sabır wer bana.akıl ver bana.yardım et bana.kızlar kusura bakmayınkendi derdime düştüm.

cnm msj attım sana özelden...

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ne yapacaksın elalemin ağzı torba değilki büzesin..neden ben diye soroyorsun mutlaka kendine ama yapacak bişey yok..bende yaşadım kızım olmadan önce çok fazla sıkıntılar manevi yönden hepsi bir telden öterdi hamile arkadaşım karnını okşardı yanımda nispet ederdi ağlardım sürekli vücudumdan yaralar çıkardı çok zor ama ne yapacaksın sana destek olan birisi olsun oda eşin olsun sana yeter.sıkma canını bir abdest al dua et allahıma senin yanında o hep..kötülükleri sil aklından güzelce abdestli yat.allahım gönlüne göre verecek bak..

herkes zaten konuşmasını bilir uaşamadan ahkam kesmek kolay.sanki oluyorda bi yapmıyoruz artık olsun diyorlarya öldürasim geliyor diyenlere.rabbim nasip etmiyor zorlamı allah allah.bence umursamamak gerekiyor çocukları olanlar sanıyorki bu kendilerinin yaptığı birşey onlara göre herşey kolay.zaten bu dönem stresli birde insanlar daha çok daraltıyorlar.benim bir düşüğüm birde dış gebeliğim var.soruyorlar neden düştü neden doş gebelik oldu sanki sebebini ben biliyormuşum gibi.bekarken ne zaman evleneceksin diye sorarlar avlenince çocuk sorarlar çocuk olunca 2.çocuk ne zaman diye sorarlar.alışmak gerekli takmamak gerekli.kimse bizler kadar çocuk isteyemez çünkü zorluklarını çekiyoruz özlemle bekliyoruz.ama rabbimin taktiri inşallah olacak diya dua ediyoruz

boş boş konuşuyolar işte...allah hayırlısını nasip etsin diyip moral vericeklerine daha beter moral bozmaya uğraşıolar sanki...

canım bunlar hepimizin yaşadığı sorunlar malesef ben 2 kimyasal gebelik geçirdim kayınvalidem ebe birde
kadın beni yıpratmak için neler demedi düşüklerime bile laf etti olmamıştır sana öyle mi geldi tahlil mi yanlış ki allahtan doktora gitmişim rahim kalınlığını falan gördü doktor
ve o okadar attı tuttu ne oldu biliyormusunuz ben hep onun büyük konuşmalarından olduğunu düşünüyorum bir ara eşimin sperm sayısı 1 adete kadar düştü artık benim canımı yakmayı bırak bana ne yaptınız bile diyemiyor
kaldı ki üzerime evlilik bile düşünen insanlar bunlar dut yemiş bülbüle döndüler şimdi sesleri solukları kesildi ama yine ben çekiyorum bunun da ceremesini işte
rabbim eşime ve bana sağlık versin onlar dış kapının dış mandalları
sen de canını sıkma tiye bile alma kuzum hepsi aynı bunların

slm eliz81 cm beklemek yordu beni biraz.. çatlatma iğnesi vurulalı 13 gün oldu , yazılanlardan anladığım kadarıyla benim şimdi 1 ya da 2 gün için de mi adet olmam gerekiyor??adet tarihim 10 şubat benim dr um adet günü beklicez üzülme diyor. sen tekrar düşünüyormusun aşılama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…