Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlaarrrr.... acaba dıyormm evde yalnızım ya kafayamı takıyorumm kendımımı dınlıyorm..?cunku dr bıraktrdı progestanı prolutonuda azalttıı dusuk tehlıken kalmamış dedı gecen haftaa.. kıtap okuyorm ama degısık kıtap onermenızı ıstıyorum hafta sonu alayım enazındann.. hadı kızlar aklım dagılsınn yardım edınn..

0,36 biliyorum negatif ama kanama yok ve ben 2 kere dış gebelik geçirdim..geçen sefer adet günü 15,69 idi değerimm..sanırım dr um kontrollu gitmek istiyor

arkadaşım takma kafana düşük tehlikesi 3 ayda bitiyor ama sonrasında dikkat yine gerekiyor..

MELEKLERLE YAŞAMAK diye hem sürükleyici hem de ince güzel bir kitap öneririm sana. içini de ferahlatıcak türden. D&R de bulabilirsin.

kendini de dinleme. ben de şimdi senin yüzünden kendimi dinliyorum:))))))))))))))) iyice gribim. boğazım feci ağrıyor, burnum akıyor, halsizlik var. doktor hanım hamile iyim???:18:

sermuh benim ikinci aşılamada sonuç 2 idi doktorum negatifi yapıştırdı ((( ama seninki geçen sefer anlamıştı işleri o nedenle ona yorum yapmayı doğru bulmuyorum. doktor sonuçta hastasnı daha iyi bilir. inşallah dış gebelik yoktur canım.

haahaaa....... sabah sabah guldrdun bılgecım yaa Allah senıde guldursun.. vallaa bılemıyormm cnmmm smdı ustlendıgım bu mısyon elımdde patlamasın saka bı yanada canm bnm belırtılerm aynı smdı sennkı gıbıydı ustelk akıntmda coktu ki hala vr, belkı gerckten grıpsn belkıde.. hihihi..

evet sermuhcm dr un daha ıyı bılır gecen sefer ck ıı takıp etmıştı.. ınsallh degıldr canmcımm

Bu sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı:) Adetime 3 gün var o yüzden çok etkilenmedim. Gece karın ağrım oldu yine bugunde az az devam edıyo bakalım ne olacak.

Bu sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı:) Adetime 3 gün var o yüzden çok etkilenmedim. Gece karın ağrım oldu yine bugunde az az devam edıyo bakalım ne olacak.

takmamakla iyi etmişsin. bence daha var. inşallah 1 bomba haber senden alıcaz ve ben listeyi düzenleyeceğim.

Biliyorum canım yaa:) benim yaptığımda iş değil ama neyse oldu bi kere. Ama cidden etkilenmedim aslında negatif çıkacağını bile bile yaptım çünkü hani bir ihtimal silik çıkarsa sevinirim dedim:) Benim ağrılarım yumurta çatlama tarihlerimden beri devam ediyo bide ani oturup kalkarsam kasığıma bıçak gibi kramplar giriyo. dün akşam kasığıma bir kramp girdi yere düştüm valla. Gögüslerim acıyo hala. Ayy hastalıklı kadınlara döndüm:))) eşim yaklaşamıyo oram acıyo buram ağrıyo yazık adama:) Ama oh olsun ona yumurtlama gunlerınde 1 hafta ust uste ilişki fazla geldi beyfendi tatil istiyodu al sana tatil.

bende söylemeden geçemeyeceğim adete 3 gün kala çıkmazzeşinide süper anlatmışsın aynen katılıyorum...zamanı geldiğinde mırın kırımlar yasak dönemde peşimizdeler:)

adetim 1 gün geçti ama hala kırmızı yok...benim günü gününe gelir ama bu sefer gelecek belirtiside yok..ara ara akıntı devam ediyor...sabah yine bende dayanamadım idrar testi yaptım yine negatif..yarın tekrar kan testi yapılacak..eşim hala hamile olduğum konusunda ısrarlı yazık garibim elini karnıma koyuyor ve orda olduğunu hissediyorum lütfen sabret diyor..sonu ne olacak bu işin belli değil..ben stres o benden beter stres..

bu arada eğer cumartesi yine bir şey çıkmazsa pazar denizliye gidicez arabamızla pzt yada salı dönücez...hem iş için beni sıkıştırıp duruyorlar onlarla görüşecem hemde eş dost görecez....

dün gece sabaha kadar uyumadım 313 kere ayetel kürsi okudum adetim gelmesin diye.sonra kalktım 4 reakat namaz kıldım tam yatacam derken sabah ezanı okundu kalktım onuda kıldım...herşeyden Allaha sığınıyorum....gece ilgimdisi sanada dua ettim diğer arkadaşlarada aynı kendime yaptığım duaları okudum...inşallah Allah bir gün dualarımız kabul edecek...

güzel arkadaşım nekropsi beni neden sallamıyosun acaba????

Ayyyy Bilge çok üzüldüm şimdi ama öyle değil aslında... cevap vermeye son okuduğum yorumdan başladım o sıra kayınvalidem geldi şimdi açabildim pcyi devam ediyim diye:) kusura bakma arkadaşım valla sallıyorum senide:)

Arkadaşlarım bu arada benim hergün bir yada iki kere baya belirgin yani adet oluyomusum gibi kendini hissettirerek beyaz akıntım geliyo Bilge ve Sermuh sizdede aynımı yoksa farklımı. Bugun gelen mesela dune gore daha seffaf ama ıcınde sut kesıgı gıbı pırtılar var.

takmamakla iyi etmişsin. bence daha var. inşallah 1 bomba haber senden alıcaz ve ben listeyi düzenleyeceğim.

İnşallah canım yaa valla bende nasıl istiyorum bilemezsin diycem ama hepiniz ne hissettigimi çok iyi biliyosunuz bundan eminim. Zaten bu yüzden sizle yazışmak bana bu kadar iyi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…