Hosgelmissin, zaten arkadasim aramizdasin.kendini yalniz hissetme lutfen.Biz burada kisa surede cok guzel bir aile olduk.gunden gune bu sicakligi hisseden ve ortak dertleri olanlar bir sekilde ulasiyor bu adrese.guzel gunlerimiz olacak insallah.Tekrar hosgeldin arkadasim:87:
geçmiş olsun eliz hadi hayırlısı evet kendiliğinden hamilede kalabilrisn bu çok oluyormuş...kızlar, 2 saat önce hsg çektirdim.
biliyorsunuz geçen ay aşılama yaptırmıştık, doktorum ilk aşılamada hsg ye gerek yok, tutmazsa çektiririz demişti, tekrar aşılama yada tüpe karar verdiğimizde hsg yüzünden 1 ay beklemeyelim diye çektirdim bende.
anestezi olmadım. aleti yerleştirirken çok acıdı, salak hemşire demir olanı vermiş, ben çığlığı basınca onu çıkartıp plastik olanı taktılar. ilaç sırasında da reglideki kramlar gibi kramp girdi karnıma. toplamda10 dk. sürdü. sonrasında kanama oldu hala da az az geliyor ama çok şükür 2 tüpte açık çıktı. a
hsg den sonra da hamile kalma olasılığı artıyor diyorlar, inşallah öyle olur.
bu arada ocağın ilk haftasında aşılama yaptıran arkadaşlarım yumurtlama dönemimiz geldi, herkese hayırlı işler, bakarsınız bekleme odasındayken kendiliğinden hamiş kalırız
SELAM GÜZEL ANNE ADAYLARI
öncelikle yeni topiğiniz hayırlı olsun ve hepinize umut olsun sizleri buradanda takip ediyorum ben artık aşılama defterini kapattım ama başka konuda şu an mücadele veriyorum bizde morfoloji problemi çıkmıştı onu düzeltmeye çalışıyoruz nasipse nisanda da tüp bebek yaptıracağım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız hepinizi çok öpüyorum güzel anne adayları
hadi hayırlısı birde 4 tane birden geliyormu?merhaba hanımlar bugün gittim doktora 4 tane yumurtalık oluşmuş3 tanesi sağda 1 tanesi solda rakadan büyüyyenlerde var dedi ama onlar olmaz dedi..pazar çatlatma iğnesi vuruncam.salı günüde aşılama olacak 11.30 doktor umutlu konuştu hiç birşeyi takma dedi ama çoğul olabilir dedi bunuda göze alıyormusun dedi..
elmas çoğul olursa ohh bir kerede biter ...bir anda 3 çocukkk :)güzel düşün dua et...anunaki canım valla doktorda öyle söyledi çoğul olabilir dedi benim arkadaşım benim gittiğim bu doktora gitmişti 6 tane tutmuştu 4 ü sonlandırdılar 2 tanesini bıraktılar şimdi 1 yaşında ikizleri var.doktorumuzun eli bereketli tuttuğunda çoğul tutuyor :86: ama bakalım bizim bir tane bile tutacakmı..
hepimiz çok kilo aldıkk...malesef ben geöen mekik yapayım dedimm aldım ağzımın payını..kanamam arttı düşük gibi dikkat etmem gerekiyormuş.. o yüzdenbiraz daha kilolar benle..ya bende basladım canım çokkkkkkkigrenç bitat ya ama iştahım aynı bi kesilse benimki ilaçlar maf edio acaip kilo aldım
dilara önce hakkında hayırlsı ne ise o olsun ama kendisi kesin tutacakmış gibi hazırlama aşılamada şan %10-%15 inşallah olur ama şans yinede az...her ne olursa olsun sonuçta 1 sperm 1 yumurta ile olacak herşey..bol bol dua et...bende 31 ocakta yaotırdım inş ilk aşılamam bu tutar diye çok dua ediyorum.dualarınızı esirgemeyin rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
ahh ahh keşke arkadaşımm...geçen ay aşılam yaptırıken pede baktım inşallah bu son kullanışımdır şöyle bir ara veririz sizi unuturum biraz dedimmm ne unutması 20 gündür hiç aralıksız bir leke bir kanama gidiyoruz normalde ben 3 gün adet olurum ama şimdiii..bir gün inşallah .....ne yazıkki dün gece şekerim. keşke benimde gözümden kaçabilseydi
karasu hoşgeldinnn ben lekelenmelerle başladım sonra adet gördüm..ama hamileydim araştırdım o sıra üzerine görmek diye bir şey var..ve evet bazen geç döllenmede olabilyor..karışık bir durum ama hemen pes etmemek lazım..birazcık daha sabır...bol bol dua et son anda bile mucize olabilir...herkese selam ben aranıza yeni katıldım..bugun 12. günüm dü aşılama yapılalı.Dayanamadım ve kan verdim sonuç malesef negatif çıktı..moralim çok bozuldu,hep istemiyorum diyordum ama aslında çok istiyormuşum anne olmayı..lütfen bana birşeyler yazın erken mi acaba kan testi için ..rabbim hepimize anne ve aile olabilmeyi nasip etsin..
benimde çokyakın bir arkadaşım hamile ..kız şimdi yanıma bile gelmiyor moralim bozulmasın diye..sinir bir durum ama ne yapacaksın işte...etrafa fazla söylememek lazım..ben şimdi tüp bebek yaptırıcam onuda söylemiyecem kimseye çünkü her gün telefon susmuyor ...herkeze ayrı ayrı anlatt dur...kimse bilmeden daha iyi geçiyor...altı üstü 15 günnn...kızlar topic baya ilerlemiş maşallah.ben biakaç gündr dokunsalar ağlayacak moddayım.Kimseye söylemedim aşılamma oljk die ama k.walide we k.pedere söylemek zorunda kaldık.çünkü maddi destek almak zorundaydık.şimdi arıyolar soruyolar.ben kimse bilmesin istedim.olsada olamdı dicem zaten.yani ben kendimi biliyrm.
sizlernde dediği gibi çewre hemen hazırlıyo seni. ay kızmı olur erkekmi.sen yat,seen ağır kaldrma,ccanın bişi istiyomu.yoruldnmu ws ws.insanın eşi ddiince güsel ama başkaları diince hiç hoş diil. ben aileme demedim bile. soruyolar bak sendn sonra ewlnnler hamile die. şuan yakın çewremde 10 hamile wardı.bu sabah 11.ciyi aldım.sewinsemmi üzülsemmi bilemyrm.inş. bu listeme sizleride eklerim ve tabi kendmide
sağlıklı bebeklerim olsun istiyrm hepimizin...
eden bulurrrrr derler sen kalbini temiz tuttt...kayınvalide kayınpeder ne kadar kızım desede bizler onların öz kızı değiliz malesef...bence çok samimi olmamak lazım araya resmiyeti koymak lazım...benimle ilk zamanlar çok uğraştılar sonra aldırlar ağızlarının payını şimdi çıt yokk sıkıyorsa olsun..ama eşim arkamda onun desteği var...yapmam gereken bir şey varsa onlara karşı sonuna kadar yaparım ama asla samimiyete izin vermem...çünkü kullanıyorlar...bu işler çok zor yaaa bir anda geçmiş geldi aklıma neler geçtiii şu ruhumuzdan neleri gömdükkk yüreğimize...canım bunlar hepimizin yaşadığı sorunlar malesef ben 2 kimyasal gebelik geçirdim kayınvalidem ebe birde
kadın beni yıpratmak için neler demedi düşüklerime bile laf etti olmamıştır sana öyle mi geldi tahlil mi yanlış ki allahtan doktora gitmişim rahim kalınlığını falan gördü doktor
ve o okadar attı tuttu ne oldu biliyormusunuz ben hep onun büyük konuşmalarından olduğunu düşünüyorum bir ara eşimin sperm sayısı 1 adete kadar düştü artık benim canımı yakmayı bırak bana ne yaptınız bile diyemiyor
kaldı ki üzerime evlilik bile düşünen insanlar bunlar dut yemiş bülbüle döndüler şimdi sesleri solukları kesildi ama yine ben çekiyorum bunun da ceremesini işte
rabbim eşime ve bana sağlık versin onlar dış kapının dış mandalları
sen de canını sıkma tiye bile alma kuzum hepsi aynı bunların
24 Ocak aşılama-7 Şubatı bekliyorum.Dua edin noooooluuuuur
dayannnnnn bu gün 5 bitti say yarında geç kalkarsın pazar...ve pzt gelecek...hiç yemek şeklinde değişiklik varmı?normalde yemediğin şeyleri yiyormusun yada fazlaca yiyormusun?
valla öyle canım zor işler hemde çok zor işler bende mesafeden yanayım ama anlamayan mesafeden de anlamıyor ki bende senin gibi lafı yapıştırıyorum neyse daha güleceğim günler gelecek benimeden bulurrrrr derler sen kalbini temiz tuttt...kayınvalide kayınpeder ne kadar kızım desede bizler onların öz kızı değiliz malesef...bence çok samimi olmamak lazım araya resmiyeti koymak lazım...benimle ilk zamanlar çok uğraştılar sonra aldırlar ağızlarının payını şimdi çıt yokk sıkıyorsa olsun..ama eşim arkamda onun desteği var...yapmam gereken bir şey varsa onlara karşı sonuna kadar yaparım ama asla samimiyete izin vermem...çünkü kullanıyorlar...bu işler çok zor yaaa bir anda geçmiş geldi aklıma neler geçtiii şu ruhumuzdan neleri gömdükkk yüreğimize...
slm kizlar bugun asilamanin 7. gunu.sonuc negatif cikti.0.81 cikti.
moralim cok bozuk(( bu da olmadi.artik denemiyecegim.birakacagim kendi haline.ilac falanda almicam.beklicektim bir kac gun daha ama eger 0 cikarsa gerek yok dedim.yatmayada gerek yok artik bosu bosuna.adet olmayi beklicem.sonrada dogum kontrol hapi alicam.dinlenicem biraz.o arada duzenli adet olurum en azindan.hayirlisi olsn ama cok uzgunum ((
merhaba Ceymi, morfolojiyi nasıl düzelmeye çalışıyorsunuz? ürolog ilaç mı verdi?
geldi elizcim içinden tuhaf hediyeler de çıktı 3 tane fsh testi 3 tane ovulasyon testi :)))) preseed'e bağladım umutlarımı bu ay. sen aldın mı canım?
ceymi bu kadar olur ben seni anmıştım bugun. müsaden olursa seni de listeye eklemek isteriz. inşallah herşey istediğin gibi olur da senden de güzel haberler alırız. tüp bebek konusunda başarılar diliyorum. kalbini ferah tut. çok çok öptüm.
geçmiş olsun eliz hadi hayırlısı evet kendiliğinden hamilede kalabilrisn bu çok oluyormuş...
ceymi hoşgeldin..senin topic sayasinde bulduk birbirinizi:) benimde sanırım tüp bebek olacak ama şu düşük hala bitmedi devamlı kanama devam ediyor..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..
24 Ocak aşılama-7 Şubatı bekliyorum.Dua edin noooooluuuuur
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?