evet canım şuanda ikizlerim benimle :)fotoğrafı bile var :)12 gün nasıl geçicek bilmiyorum inş sımsıkı tutunmuşlardır canlarım.
ayy ınsallah canım... umutsuz olma hayırlı haberlerını beklıyoruz..
bu daha iyi oldu canımcım. tedavin hayırlı olsun. bence de yaşadığın sehirde yaptır. evinden daha rahat edeceğin bir yer yok. sen de melek haberi ver bize.
yaşasııın inşallah sıkı sıkı tutunurlar anneciklerine. hayatım ben de şimdiden sabırsızlanıyorum. inşallah kocaman yazıcaz adını. ilk ikizler de senden gelecek :))) ikinci ikizler sermuhtan :))
bu arada ilgimdisi sen hastanede miydin? ay çok utandım ya çok özür dilerim nasıl kaçmış gözümden. kızın bol tekmelesin inşallah. dayan az kalmış baksana :)) öpüyorum.
evet ama gozunuzden kacmıs canım işte olsun.. evet az kaldı 20 ekımde alıcak ınsallah dr amcamız bgnde kalp dr umdaaydım rıtım holter takıldı ınanın bu sıcaklarda ızmırde bırde bu holter takılı halde nefes alamıyorum ..
Kızlar dün gece çok kötü bişey olduçok sık idrara çıkıyordum ve yanma vardı peş peşe 3-4 defa gittim ve en son idrarda kan vardı galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum yada kullandığım iğnenin yan etkisi olabilir hemen dr aradık beklediğimiz bi durum değil gelin ilaç yazayım dedi .Allahım inş bu durum olumsuz etkilemez bebişlerimin tutunmasını.
ee.. canım baksana sonda takılmıs zedelenmıs ıste bnm teyzemınde tup bebekten ıkızlerı vr ılk transfer oldugu andan ıtıbaren 12 gun boyunca kanaması oldu ıdrarında.. ıcını ferah tut ıkızlerın annesıne tutunduysa bahane gerısı canım bnm....