kızlar slm hayırlı ramazanlar.kızlar ben henüz tedaviye balaamadım ramazanda zor olur dediler.bende bayramda sonra inşallah tüp bebek tedavisine başlaacağım.inşallah hayırlı sonuçlar alacağız hep beraber.dualarınızı bekliyorum hepinizden.birde şun öğrendim çocuk isteyenler meryem suresinii çocuk niyetiyle hergün okumaları iyiymiş zaten anlamını okursanız anlarsınız daha iyi.hamile olanlarda okuyorlarmış.anlamı beni çok etkiledi.sizleride etkileyeceğinden eminim.ben okuyorum sizlerede tavsiye ederim.hepinize sevgiler selamlar.öptüm kocaman hepinizi.ramazan çok güzel geçiior bu arada.çok maneviyatlı bu günler insan daha bir huzurlu ben öyle hissediyorum yemekler bile daha bereketli daha lezzetli.rabbim ne güzel nimetler ne güzel günler nasip etmiş.ne kadar şükretsek azdır.rabbim ne büyüksün seni çok seviyorum biliyorumki sen hiç bir kulunu darda bırakmazsın asla rahmetinden ümidimi kesmiyorum sana sonsuz inanıyorum.bu günler çok huzurluyum inşallah bu huzur hiç bitmez.hepinizi seviyorum arkadaşlarım kardeşlerim![]()
Canım inş bayramadan sonra senin aşamalarını da buradan heyecanla takip ederiz ve güzel haberlerini alırız.Meryem suresini hergün oku canım bende transferden sonra hergün okudum ve hala okuyorum.Mealini okuyunca çook etkilendim.Hz Zekeriyya 90 yaşında baba oluyor,Hz İsa babasız dünyaya geliyor.Rabbim okadar büyük ki Onun OL demesi yeter.Herşey bahane.Bu güzel Rahmet ayında Allahım hepimizin duasını kabul etsin.Dün Tüp bebek merkezinde 4 tane sonuç alındı hepsi pozitif.Drum bu aralar pozitif sonuçları çok alıyoruz iklimden şundan bundan diye bilimsel açıklamalar yapyor.Rabbim bu berekt ayında duaları kabul eder.Bol bol dua et canım ümidini hiç kesme.