Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlar slm hayırlı ramazanlar.kızlar ben henüz tedaviye balaamadım ramazanda zor olur dediler.bende bayramda sonra inşallah tüp bebek tedavisine başlaacağım.inşallah hayırlı sonuçlar alacağız hep beraber.dualarınızı bekliyorum hepinizden.birde şun öğrendim çocuk isteyenler meryem suresinii çocuk niyetiyle hergün okumaları iyiymiş zaten anlamını okursanız anlarsınız daha iyi.hamile olanlarda okuyorlarmış.anlamı beni çok etkiledi.sizleride etkileyeceğinden eminim.ben okuyorum sizlerede tavsiye ederim.hepinize sevgiler selamlar.öptüm kocaman hepinizi.ramazan çok güzel geçiior bu arada.çok maneviyatlı bu günler insan daha bir huzurlu ben öyle hissediyorum yemekler bile daha bereketli daha lezzetli.rabbim ne güzel nimetler ne güzel günler nasip etmiş.ne kadar şükretsek azdır.rabbim ne büyüksün seni çok seviyorum biliyorumki sen hiç bir kulunu darda bırakmazsın asla rahmetinden ümidimi kesmiyorum sana sonsuz inanıyorum.bu günler çok huzurluyum inşallah bu huzur hiç bitmez.hepinizi seviyorum arkadaşlarım kardeşlerim:1::1::1::1::1:

Canım inş bayramadan sonra senin aşamalarını da buradan heyecanla takip ederiz ve güzel haberlerini alırız.Meryem suresini hergün oku canım bende transferden sonra hergün okudum ve hala okuyorum.Mealini okuyunca çook etkilendim.Hz Zekeriyya 90 yaşında baba oluyor,Hz İsa babasız dünyaya geliyor.Rabbim okadar büyük ki Onun OL demesi yeter.Herşey bahane.Bu güzel Rahmet ayında Allahım hepimizin duasını kabul etsin.Dün Tüp bebek merkezinde 4 tane sonuç alındı hepsi pozitif.Drum bu aralar pozitif sonuçları çok alıyoruz iklimden şundan bundan diye bilimsel açıklamalar yapyor.Rabbim bu berekt ayında duaları kabul eder.Bol bol dua et canım ümidini hiç kesme.

Bilgecim canım ne güzel sende başlamışsın tedaviye eşini ikna et yaptır şu tüp bebeği hiç uğraşma aşılamayla inan aşamaları aynı maddi olarak sadece biraz daha fazla inş Rabbim sizede şöyle hayırlı yakışıklı bi erkek evladı verir.(Kızın var diye diyorum):)

Canlarıııım az önce aldım sonucu Rabbime binlerce kez şükürler olsun HAMİLEYİİİİM.Allahım 6 yıllık hasret bitti .Sevinçtn uçuyorum.Darısı isteyen herkese değerim 110 2 gün sonra bidaha gideceğiz.Hepinizi öpüyorummm

BEBİŞ YOLDA DEMİŞTİM VALLA İÇİMEMİ DOĞDU BİLMİYORUM AMA ONU YAZARKEN HAMİLE OLDUĞUNU HİSSETMİŞTİM...İKİZ OLURSA ŞAŞIRMA:))))TEBRİKLERRRRR OKUDUĞUM ANDA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.....
Bizde bu ay tekrar başlıyoruz sanırım ayın 14 ü gibi tedavim başlayacak bayramdan sonra sonucu alırım heralde hayırlısıyla...kalbimden geçen bu sefer bende hamile kalacam ve ikizlerim olacak:)))
bilge hadi bakalım yine birlikte mi sayacaz ne?
ilgimdisi iyi tatiller tabi o göbişle nasıl tatil yapacaksın şekerim ?

benide yazınnn bende bekliyorummm....bir topik kapandı yenisi açıldı ben hala öylemi böylemi bekliyorum...belirsiz bekleyen diyebilrisin:):40::40::40:

slm bende yeniyim aranızda bende aşıllama tedavisine başlattı dokturum ama hiç bir bilgim yok stersse girdim diyabet başlangıcı var bende ve haşimato hangi ilacı verdi sana dokturun acaba ....

BEBİŞ YOLDA DEMİŞTİM VALLA İÇİMEMİ DOĞDU BİLMİYORUM AMA ONU YAZARKEN HAMİLE OLDUĞUNU HİSSETMİŞTİM...İKİZ OLURSA ŞAŞIRMA:))))TEBRİKLERRRRR OKUDUĞUM ANDA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.....
Bizde bu ay tekrar başlıyoruz sanırım ayın 14 ü gibi tedavim başlayacak bayramdan sonra sonucu alırım heralde hayırlısıyla...kalbimden geçen bu sefer bende hamile kalacam ve ikizlerim olacak:)))

Canım benim çoook teşeklkürler darısı sana inş.hadi başla tedavine seni de heyecanla takip ederiz burada 3 gün sonra tedavin başlıyor ozaman gelsin topiğimize bebişler...

Bilgecim canım ne güzel sende başlamışsın tedaviye eşini ikna et yaptır şu tüp bebeği hiç uğraşma aşılamayla inan aşamaları aynı maddi olarak sadece biraz daha fazla inş Rabbim sizede şöyle hayırlı yakışıklı bi erkek evladı verir.(Kızın var diye diyorum):)

ah canım kıyamam ben sana sağolasın. Meryem suresini ben de merak ettim doğrusu. hemen başlıyorum okumaya. :))) Gerçi ezanlarda, her aklıma düştüğünde dualarım dilimde ama ben bu sureyi bilmiyordum. eşim 1 aşılama daha ondan sonra tüp diyor. son aşılamam iğneli olacak o nedenle daha umutluyuz. kızlar bu arada embriyo iyi tutunsun diye ananas ve kabak çekirdeği yemek lazımmış ben de bunu paylaşayım dedim.

senin asıl kankan benim datlum boşver bunları. birlikte sayıcaz tabii :)))))))))))))ve ikimizde tel. de sevinçten ağlıycaz.

aylinden gazı aldım bugun kontrole gidiyorum. inşallah ben de başlayacağım :))))

ergitess sen de ramazandan sonra start ver :)))))))))))

canım arkadaşım inşallah bayramdan sonra bu işe başlayacağım.bugün gece 10 da istsnbula uçağımız var.pazartesi hastaneyle görüşeceğiz filimleri vs göstereceğiö.çok heyecanlandım vallahi nedense.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.sizleri çoooooooook seviyorum:21: canım arkadaşlarım.:21:

ön görüşme var pazartesi bakalım.ramazandan sonra tedaviye start vereceğiz.kızlar çoooooooooooooooooooooooooook dualarınızı bekliyorum.

ergitess canııım dualarımız seninle....
Kızlar dünden beri moralim bozuldu benmi pimpirikliyim bilmiyorum ama çarşamaba günü beta hcg 110 çıktı cuma günü bidaha yapıldı 187 çıktı drma ulaşamadım:(hemşiremizle görüştüm normalde 48 saatte değerin 2ye katlaması gerek ama bizimki 77 artmış:(hemşire istediğimiz gibi artmamış ama korkmayın azalmamış da dedi pazt bidaha bakacaklar.Netten araştırdım dış gebeliğin belirtilerinde de böyle bişey varmış.Allahım inş dış gebelik falan olmamışımdır.Çok korkuyorum.Pazartesi gelmek bilmiyor drum hafta sonu dolayısıyla tlf kapalı.Gece uykularım kaçtı.Sizce böyle bi ihtimal olur mu?

Hakettin arkadaşım benimtatili gez bakalım.Kocanla başbaşa...gelecek yaza bebişin sizi yalnız bırakmayacak kend dikkat et canım.

ınsallh yaa gelsın o gunlerr bı an evvel..

ohhh iyi tatiller hak ettiniz siz bu tatili. zaten bundan sonra kakasıydı, mamasıydı zor anlarsınız tatilden :))) iyi eğlenceler arkadaşım. bizim için de eğlenmeyi ve bebek dilemeyi unutma.

:nazar::nazar:

tesekkur ederm bılgemm... dılıyorum her an meraklanmayın..

hadı ınsallahhh bakalım.. senın ıcınde dua ederız gerı sayımmm yaparızz cok heycanlıyım hepınız adına..

buara bnm gobıse gelınce.. ekmek elden su gıolden olunca bırtek yataktan ve sezlongtan kalkmaya zorlandımm oda ıdaree eder bı durumdu yani.. denıze gıremedım hava serındı korktum ama stres attım ıyı geldi..

Kızlar dünden beri moralim bozuldu benmi pimpirikliyim bilmiyorum ama çarşamaba günü beta hcg 110 çıktı cuma günü bidaha yapıldı 187 çıktı drma ulaşamadım:(hemşiremizle görüştüm normalde 48 saatte değerin 2ye katlaması gerek ama bizimki 77 artmış:(hemşire istediğimiz gibi artmamış ama korkmayın azalmamış da dedi pazt bidaha bakacaklar.Netten araştırdım dış gebeliğin belirtilerinde de böyle bişey varmış.Allahım inş dış gebelik falan olmamışımdır.Çok korkuyorum.Pazartesi gelmek bilmiyor drum hafta sonu dolayısıyla tlf kapalı.Gece uykularım kaçtı.Sizce böyle bi ihtimal olur mu?

bozma moralını.. sonucta yukselmıs degerın tabıkıı dr un en ıyı kararı verıcek o degrlendırcek.. kotu dusunme canım bnm.... haberlerını beklıyorum..

slm bende yeniyim aranızda bende aşıllama tedavisine başlattı dokturum ama hiç bir bilgim yok stersse girdim diyabet başlangıcı var bende ve haşimato hangi ilacı verdi sana dokturun acaba ....

Hosgeldinn....bu forumu biz arkadaslarla ocaktanberi takip ediyoruz genel olarak yasadiklarimizi tek tek birbirimize anlatiyoruz..bizi takip edersen elimizden geldigince faydali olmaya calisiriz...asilama cokkolay strese girecek bir sey yok sadece sonucu beklemek stres dou oluyor onunda caresi paylasmak biz bu sekilde basa cikiyoruz...

canım arkadaşım inşallah bayramdan sonra bu işe başlayacağım.bugün gece 10 da istsnbula uçağımız var.pazartesi hastaneyle görüşeceğiz filimleri vs göstereceğiö.çok heyecanlandım vallahi nedense.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.sizleri çoooooooook seviyorum:21: canım arkadaşlarım.:21:

Aboooooo biri kus olmus buralara geliyor bana gel evim musait. Ben kucukcekmece halkalida oturuyorum ataturk havalimanina 10 dk uzaktayiz...hangi hastaneye karar verdiniz...burda yapabilecegim bir sey olursa elimden geleni yaparim....

Takma kafana stres yapma Allaha emanet ol.testi ayniyerde yaptirman gerekiyor dikkat et...evet 2 katiartmasi gerekir ama ben biliyprsun 2 kere disgebelikyasadimbirinde az az artiyordu seninki az degil diger dis gebeligimdede degerler tam iki kati artiyordu hemde uzun bir sure devametti degerlerim 1600 lara kadar cikti artisin az degil canini sikma dua oku sifa icin fatiha oku seni rahatlatir ...sabret pztye az kaldi

Dun dr kontrolum vardi sol yumurtalarimda kizt olusmus bu senede bir iki defa her kadindaolurmus ama tup bebek tedavisi icin bu kistin olmamasi gerekiyor bu ay adetimle birlikte dogum kontrol hapi kullanmaya basliyorum bayram sonu tedavi baslayacak yani bir ay daha ertelendi bilge yine ayni zamanami denk gelecek?

Dun dr kontrolum vardi sol yumurtalarimda kizt olusmus bu senede bir iki defa her kadindaolurmus ama tup bebek tedavisi icin bu kistin olmamasi gerekiyor bu ay adetimle birlikte dogum kontrol hapi kullanmaya basliyorum bayram sonu tedavi baslayacak yani bir ay daha ertelendi bilge yine ayni zamanami denk gelecek?

datlum seni beliyorum sanırım benim de bayrama denk geliyo diye bayramdan sonraya ertelenecek :)))) kankalığımızı çocuklarımıza bulaştıralım :)))))))

hayatım korkma. bence iyi artmış. her bünye 2 kat olamaz. gebelik belirtileri topiklerinde takılıyordum kan sonuçlarını yazmışlar oha dersin. biri 400 yazmış tek bebek hem de. kadını hayal etmeye calıştım akrep nalan falan gibi herhalde dedim :))))))))))))belli olmaz öyle. sen içini ferah tut. bizim bebişimiz yolda, geliyor :))))))))))

bunu da ergitess e yazıyorum canım inşallah hayırlısıyla sen de bombayı patlatacaksın :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bu da herkese :
doktora gittim. iğneli aşılama başlaması için regl bekliyorum.

iyi geceler kızlar...Yarın yine tahlil yapılacak sabah gdeceğiz.İnş değerlerim güzel yükselir.

Sermuh ve Bilge canlarım yine kader arkadaşı olmuşunuz heyecanla gelecek ayı bekliyoruz ergitessde var galiba oda bayramdan sonra başlayacaktı.Zorlu bir yolculuğa başlıyosunuz.Rabbim yardımcınız olsun.

Sermuh dış gebelik riskini düşününce aklıma ilk sen geldin belirtilerin nelerdi?Dün gece saatlerce netten araştırdım artık kafayı yiyecektim eşim saçmalıyosun artık yeter kendine yakıştırma böyle şeyleri dedi.Ama benim şikayetim değerlerden de ziyade bel ağrım...Hiç geçmiyor transferimin üstünden 15 gün geçti hala 5 dk dan fazla ayakta duramıyorum.Ve bu psikolojik de olabilir çünkü netten bu belirtiyi okuyunca arttı. sol kasığım ve belimin sol tarı zaman zaman ağrıyor.Bide karnım şiş görseniz en az 4 aylık hamile zannedersiniz.İlgimdişi canım ilk hamile kaldığında sende bu belirtiler varmıydı?Düşündükçe kendim de bişeyler çıkarıyorum heralde bebişimin kesesini görene kadar bana rahat yüzü yok...O sıpa bi gelsin ben de onun poposuna poposuna vurmazsam banada aylin demesinler:)daha doğmadan anneciğine neler çektirdi eşek sıpası:)

aylin net bu ara sana düşman bence de fazla takılma. ben mesela aşılama dönemimde tatile cıkıcam :P

inşalah bunlar kuruntudan başka bişi değildir. lütfen yıpratma kendini kuzucum.

iyi geceler kızlar...Yarın yine tahlil yapılacak sabah gdeceğiz.İnş değerlerim güzel yükselir.

Sermuh ve Bilge canlarım yine kader arkadaşı olmuşunuz heyecanla gelecek ayı bekliyoruz ergitessde var galiba oda bayramdan sonra başlayacaktı.Zorlu bir yolculuğa başlıyosunuz.Rabbim yardımcınız olsun.

Sermuh dış gebelik riskini düşününce aklıma ilk sen geldin belirtilerin nelerdi?Dün gece saatlerce netten araştırdım artık kafayı yiyecektim eşim saçmalıyosun artık yeter kendine yakıştırma böyle şeyleri dedi.Ama benim şikayetim değerlerden de ziyade bel ağrım...Hiç geçmiyor transferimin üstünden 15 gün geçti hala 5 dk dan fazla ayakta duramıyorum.Ve bu psikolojik de olabilir çünkü netten bu belirtiyi okuyunca arttı. sol kasığım ve belimin sol tarı zaman zaman ağrıyor.Bide karnım şiş görseniz en az 4 aylık hamile zannedersiniz.İlgimdişi canım ilk hamile kaldığında sende bu belirtiler varmıydı?Düşündükçe kendim de bişeyler çıkarıyorum heralde bebişimin kesesini görene kadar bana rahat yüzü yok...O sıpa bi gelsin ben de onun poposuna poposuna vurmazsam banada aylin demesinler:)daha doğmadan anneciğine neler çektirdi eşek sıpası:)

canımbenim kafana takma neolur stres yapma bebiş orda mimniminnacık seninle germe onuda tatlım allahha emanet nette herşeyde dogru olmuo...bugun pazaetesi hadi gönlün rahatlar inş.... poposuna bende vurucam benimki bi gelssin inş.....:))

canımbenim kafana takma neolur stres yapma bebiş orda mimniminnacık seninle germe onuda tatlım allahha emanet nette herşeyde dogru olmuo...bugun pazaetesi hadi gönlün rahatlar inş.... poposuna bende vurucam benimki bi gelssin inş.....:))

Back
X