Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
iyi geceler kızlar...Yarın yine tahlil yapılacak sabah gdeceğiz.İnş değerlerim güzel yükselir.

Sermuh ve Bilge canlarım yine kader arkadaşı olmuşunuz heyecanla gelecek ayı bekliyoruz ergitessde var galiba oda bayramdan sonra başlayacaktı.Zorlu bir yolculuğa başlıyosunuz.Rabbim yardımcınız olsun.

Sermuh dış gebelik riskini düşününce aklıma ilk sen geldin belirtilerin nelerdi?Dün gece saatlerce netten araştırdım artık kafayı yiyecektim eşim saçmalıyosun artık yeter kendine yakıştırma böyle şeyleri dedi.Ama benim şikayetim değerlerden de ziyade bel ağrım...Hiç geçmiyor transferimin üstünden 15 gün geçti hala 5 dk dan fazla ayakta duramıyorum.Ve bu psikolojik de olabilir çünkü netten bu belirtiyi okuyunca arttı. sol kasığım ve belimin sol tarı zaman zaman ağrıyor.Bide karnım şiş görseniz en az 4 aylık hamile zannedersiniz.İlgimdişi canım ilk hamile kaldığında sende bu belirtiler varmıydı?Düşündükçe kendim de bişeyler çıkarıyorum heralde bebişimin kesesini görene kadar bana rahat yüzü yok...O sıpa bi gelsin ben de onun poposuna poposuna vurmazsam banada aylin demesinler:)daha doğmadan anneciğine neler çektirdi eşek sıpası:)

bnm belırtılerımı bılıyosunuz genel olarak ılk basta grıp oldum zannetmıstım hatırlarsanız ıcmedıgım antıbıyotık agrı kesıcı kalmamıstı... hatta yazmıstım sızede ıctıgım haplardan dolayı bu ılaclar bnm uykumu cok getırıyo dıye ısyerınde bıle problem yasamıstım bel ve ozellıkle sırtım cok agrıyodu canım bnm... hayırlısıyla goruceksın kesesını Rabbım ol desın yeterkı bak goruyosun ne mucızeler oluyor.. hadı gıt gel dr una beklıyorum arkadasım..

Aylincim hayırlı ve güzel haberini bekliyoruz. biz de en az senin kadar heyecanlıyız. inşallah hiçbir sorun çıkmayacak ve hepimiz rahat bir nefes alacağız.

ilgimdisi ne var ne yok güzelim nasıl gidiyor göbişşş....tekmeler artmıştır artık....

cok sukur arkadasım hamd olsun.. gobişş aldı basını gıdııyooo bır kental olma yolunda ılerlıyorumm.. hareketlerını ıyıce hıssedıyorummm bazen korkuyorum her tekmeledıgınde Rabbıme sukredıyorum ve sızlerı anıyorum... sen dondunmu artık yuvana... harab oldun yollarda canım bnm.. su kıstınde hallolsun bı anonce de guzel haberlerını alalım senınde... buarada hıc bırımızde aylının no.su vs.. hıc bısey yok degılmı??? cok cok merak ettım hayır olsun dıyelım... ınsallah..

aylının yoklugu hayra alamet degıl sankı kızlar..? dua edıyorum onun ıcın cok meraklandım ama.. umarım kotu bısey yoktur

aylının yoklugu hayra alamet degıl sankı kızlar..? dua edıyorum onun ıcın cok meraklandım ama.. umarım kotu bısey yoktur

Benim icimde kotu bir his var hayirlisi olsun.....sismesi pek hayirli degil...cok sistim diyordu hatirlarsaniz benim dis gebelikte cok asiri sismistim...insallah kotu bir sey yoktur....insallah mucize gerceklesir.....dualarimiz seninle aylin...

Bu arada benim adetim hala gelmedi 3 gun gecti tuplerimden biri olsa eyvah acaba hamilemiyim diye panik yapardim ama imkansiz sanirim ameliyat nedeniyle gecikiyor..
Ise baslamam super oldu aksama kadar evdeyim ama o kadar yogunumki tedaviyi bile dusunecek zamanim olmuyor...psikolojim super ....yeni magazalar aciyorum simdik eleman sikintim basladi balikesir turgutlu nazilli salihli manisa da eleman ihtiyacim olacak etrafinizda varsa tanidiklarimiz faydali olabiliriz...tanidiklarla calismayi her zaman tercih ederim...yani kizlar isim cokkkk hemde cokkk

sancal ve sermuh ucumuz acıyoruz bakıyoruz aylın yıne yok cıkıyoruz... bılgem yazık kızından gıremıyodu ztnnn... aylın ıcın dua edıyorum..

tüm kalbimle katılıyorum. inşallah yoktur kötü bir şey. ama insan düşünmeden edemiyor bir sorun olmasa rahatça nete girer yazardı bize.

Bu arada benim adetim hala gelmedi 3 gun gecti tuplerimden biri olsa eyvah acaba hamilemiyim diye panik yapardim ama imkansiz sanirim ameliyat nedeniyle gecikiyor..
Ise baslamam super oldu aksama kadar evdeyim ama o kadar yogunumki tedaviyi bile dusunecek zamanim olmuyor...psikolojim super ....yeni magazalar aciyorum simdik eleman sikintim basladi balikesir turgutlu nazilli salihli manisa da eleman ihtiyacim olacak etrafinizda varsa tanidiklarimiz faydali olabiliriz...tanidiklarla calismayi her zaman tercih ederim...yani kizlar isim cokkkk hemde cokkk

Allah bereket versin hayatım. araya bebişlerin de sıkışsın. tüpün olsa da olmasa da o umut hep içimizde. regl gecikse bile heyecanlanıyoruz. seni çok iyi anlıyorum. inşallah bu imtihanından müjdeyle çıkacaksın.

sancal ve sermuh ucumuz acıyoruz bakıyoruz aylın yıne yok cıkıyoruz... bılgem yazık kızından gıremıyodu ztnnn... aylın ıcın dua edıyorum..

ayol her gün giriyorum yazıp çıkıyorum yine spekülasyon yine asparagas magazin :1: ben girdiğimde herkes arazi oluyor. bakıyorum kimse yazmamış çıkıyorum. bu suçlamalardan ölücim yani :)))) valla şaka maka benim canım sıkıldı bu kızın girmemesine o kadar diyorum. inanın dk başı giriyorum ses yok.

Canlarım mrb neolur kusura bakmayın nette sorun vardı giremdim.Cuma günü kan tahlillerim güzel çıktı 520 drum gayet iyi dedi.15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi.Galiba artık tüp bebek merkezi ile işimiz bitti.Kendime bi kadın doğum uzmanı bulacağım.şu anda bebeğim çok küçük4. haftaya yeni girdik 5. hafta da kese görünüyormuş galiba şimdilik evdeyim sürekli yatıyorum dinleniyorum biraz yorulunca ağrılarım başlıyor.

Canım kusura bakma neolur sizi baya meraklandırmışım bigün sitede problem vardı bigün de bizim nette derken giremedim.Bu arada kan tahlilini cuma yazmışım pazt vermiştim.Öyle ki günleri karıştırıyorum.:)9 ay nasıl geçecek canım yasen ne güzel sona yaklaşıyosun darısı bize inş:)

canımbenim kafana takma neolur stres yapma bebiş orda mimniminnacık seninle germe onuda tatlım allahha emanet nette herşeyde dogru olmuo...bugun pazaetesi hadi gönlün rahatlar inş.... poposuna bende vurucam benimki bi gelssin inş.....:))

Canım evet net biraz felakettellalı dr da kızdı psikolojini boşa bozma dedi.Valla sancalım zor bu işler hayırla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş bütün sıkıntılarımız gider.

Canlarım mrb neolur kusura bakmayın nette sorun vardı giremdim.Cuma günü kan tahlillerim güzel çıktı 520 drum gayet iyi dedi.15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi.Galiba artık tüp bebek merkezi ile işimiz bitti.Kendime bi kadın doğum uzmanı bulacağım.şu anda bebeğim çok küçük4. haftaya yeni girdik 5. hafta da kese görünüyormuş galiba şimdilik evdeyim sürekli yatıyorum dinleniyorum biraz yorulunca ağrılarım başlıyor.

hadi çok şükür çok korkuttun bizi...

oofffffff........ aylınnnn... bogrume okuz oturdu bacımmm... odumuz patladııı ... aman dıyım cok şukurrr,merklndrma bzi bıde ınsallh keseyıde kalp atslarınıda duyarsn cnmmm ..

bılgeeeee yaa gozumdn kacmşş şekerimm,,soriii caaanımmm...

böğrüme benim de öküz oturdu :)))))))))))))))))))))))))))))))))

neyse ki okudum kalktı şimdi :)))))))))))))))))))))))))

ilgimdisi no prablım cınım :)))))))))

canlarım benim ya ilgimdişi hamile hamile göbüşünle böğrüne bişey oturtturma :):)

Bilgecim senin iğneli aşılaman nezaman.Kuzum ya inş olur da olmazsa da gel kayseriye sana da tüp bebiş yaptıralım.Merkezimin reklamını yapayım.maşallah dr um harıl harıl çalışıyor yeni nesil tembel midir yiyecek içeceklerden midir bilmiyorum merkezi hiç boş görmedim hergün 3-4 kişi transfer yaptırıyor .

Kızlar bu arada bulantılarım başladı bende ilgimdişi gibi seviniyorum.Herkes bulantıya sevinen seni gördüm diyor:)Bebiş görgüsüzü olunca bulantıya bile seviniyo insan.

Back
X