iyi geceler kızlar...Yarın yine tahlil yapılacak sabah gdeceğiz.İnş değerlerim güzel yükselir.
Sermuh ve Bilge canlarım yine kader arkadaşı olmuşunuz heyecanla gelecek ayı bekliyoruz ergitessde var galiba oda bayramdan sonra başlayacaktı.Zorlu bir yolculuğa başlıyosunuz.Rabbim yardımcınız olsun.
Sermuh dış gebelik riskini düşününce aklıma ilk sen geldin belirtilerin nelerdi?Dün gece saatlerce netten araştırdım artık kafayı yiyecektim eşim saçmalıyosun artık yeter kendine yakıştırma böyle şeyleri dedi.Ama benim şikayetim değerlerden de ziyade bel ağrım...Hiç geçmiyor transferimin üstünden 15 gün geçti hala 5 dk dan fazla ayakta duramıyorum.Ve bu psikolojik de olabilir çünkü netten bu belirtiyi okuyunca arttı. sol kasığım ve belimin sol tarı zaman zaman ağrıyor.Bide karnım şiş görseniz en az 4 aylık hamile zannedersiniz.İlgimdişi canım ilk hamile kaldığında sende bu belirtiler varmıydı?Düşündükçe kendim de bişeyler çıkarıyorum heralde bebişimin kesesini görene kadar bana rahat yüzü yok...O sıpa bi gelsin ben de onun poposuna poposuna vurmazsam banada aylin demesinler:)daha doğmadan anneciğine neler çektirdi eşek sıpası:)
bnm belırtılerımı bılıyosunuz genel olarak ılk basta grıp oldum zannetmıstım hatırlarsanız ıcmedıgım antıbıyotık agrı kesıcı kalmamıstı... hatta yazmıstım sızede ıctıgım haplardan dolayı bu ılaclar bnm uykumu cok getırıyo dıye ısyerınde bıle problem yasamıstım bel ve ozellıkle sırtım cok agrıyodu canım bnm... hayırlısıyla goruceksın kesesını Rabbım ol desın yeterkı bak goruyosun ne mucızeler oluyor.. hadı gıt gel dr una beklıyorum arkadasım..