Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
MERHABA ARKADAŞLAR.dün evime dönmüş bulunmaktayım.özlemişim evimi.tüp bebek startı verildi.ilaç kullanmaya başladım.ayın 27 sinde inşallah tedavinin diğer kısımları gerçekleşecek.bilge kız ben artık dinlenmede değilim tüp bebeğe geçiş yaptım.listeye baktımda kendimi hiç faliyette göremedim.dinlenme kısmından istifa ediyorum.icraat kısmına geçiyorum inşallah.değiştirirmisin bende o moda geçeyim.bu arada bilge yozgat çoooooooook soğuktu çok üşüdüm vallahi yöresel yemeklerden iftarda yedim cacık vs.sanada çok slm getirdim memlekettinden.yufka ekmekte getirdim ama yakında olsaydın sana gönderirdim.senin yerinede yerim artık.

doktorun verdiği ilaçlar çok ağır geldi nedense iştahtan kesildim niye böyle oldum anlamadım yan etkileri sanırım bugün tartıldım 2 kilo vermişim sevindim ama oruç tutuyorum iftarda hiçbirşey canım çekmiyor ne yazıkki.insan yemedende yaşayabiliyormuş bu ilaçlar bana bunu öğretti.inşallah sonuç hayırlı olurda bunların hepsine değer.aylin sermuh bilge neproskopi ve tüm arkadaşlarım dualarım sizlerle.hepinize slmlar sevgiler.hayırlı iftarlar

ahh.. arkadasımm cok sevındım senın adına tedavıye baslama kararını vermen cok ıyı oldu hatta gec bıle kaldınız kızımla sızı beklıyoruz kardeslerı gelıcek .. guzel haberlerını beklıyoruz aylın ıcın cok cok dua ettım smdı sıra sende ardından sermuh bılge ve dıger kızlar.. ayagımı surudum dıyorumm cıddıye almıyosunuz benııı..:1::1::1:

ilgimdişi sana ve bebişinede slm olsun .dua edin bizlerede

selamını aldık teyzesı opuyoruzz..:nazar:

MERHABA ARKADAŞLAR.dün evime dönmüş bulunmaktayım.özlemişim evimi.tüp bebek startı verildi.ilaç kullanmaya başladım.ayın 27 sinde inşallah tedavinin diğer kısımları gerçekleşecek.bilge kız ben artık dinlenmede değilim tüp bebeğe geçiş yaptım.listeye baktımda kendimi hiç faliyette göremedim.dinlenme kısmından istifa ediyorum.icraat kısmına geçiyorum inşallah.değiştirirmisin bende o moda geçeyim.bu arada bilge yozgat çoooooooook soğuktu çok üşüdüm vallahi yöresel yemeklerden iftarda yedim cacık vs.sanada çok slm getirdim memlekettinden.yufka ekmekte getirdim ama yakında olsaydın sana gönderirdim.senin yerinede yerim artık.

doktorun verdiği ilaçlar çok ağır geldi nedense iştahtan kesildim niye böyle oldum anlamadım yan etkileri sanırım bugün tartıldım 2 kilo vermişim sevindim ama oruç tutuyorum iftarda hiçbirşey canım çekmiyor ne yazıkki.insan yemedende yaşayabiliyormuş bu ilaçlar bana bunu öğretti.inşallah sonuç hayırlı olurda bunların hepsine değer.aylin sermuh bilge neproskopi ve tüm arkadaşlarım dualarım sizlerle.hepinize slmlar sevgiler.hayırlı iftarlar

Canım benim hayırlı olsun dualarımla seninle olacak Allah yardımcın olsun.İlaçlar bende tam tersi etki yapmıştı ve iştahımı açmıştı lucrine mi başladın?unutma moral çok önemli hiç birşeyi kafana takma bebişin inş gelecek:)kend dikkat et öptm

Bilgecim tabiki de sen başrol mankenimizsin ama pampişim koy şu güzel fotolarını da gözümüz gönlümüz açılsın :52::52:

Valla benim fotolarımı görmek istemezsiniz heralde şişko ve tüylü he he:)Bir yıl bütün paparaziden saklanacağım.Valla şaka bi yana hiç bukadar bakımsız olmamıştım.Kaşlarımı aldırmya kuaföre bile gidemedim eşimden bide karşı komşumdan başka kimse görmüyor zaten beni bayrama yakın bi çeki düzen veririm artık kendime gerçi bayram da da çok bi yere çıkmayı düşünmüyoruz ama.Şu merdivenler beni öldürecek evim 4.kat insem çıkamıyorum asansörde yok.Kendi evimiz olmasa taşınıp gideceğim ama çıkamıyorum maalesef.

ahh.. arkadasımm cok sevındım senın adına tedavıye baslama kararını vermen cok ıyı oldu hatta gec bıle kaldınız kızımla sızı beklıyoruz kardeslerı gelıcek .. guzel haberlerını beklıyoruz aylın ıcın cok cok dua ettım smdı sıra sende ardından sermuh bılge ve dıger kızlar.. ayagımı surudum dıyorumm cıddıye almıyosunuz benııı..:1::1::1:

selamını aldık teyzesı opuyoruzz..:nazar:

İlgimdişi ne güzel kilo almamışın canım bebişinin ağırlığını dr söylemedi mi bizim gelinimiz toplam 8 kilo aldı ve maşaallah bebeğimiz 3.5 kilo doğdu.Küçük gelinimizde okadar çok kilo aldı ki yeğenim 1 kilo pramature doğdu 2 ay küvesde kaldı şimdi 2 yaşında çok şükür büyüdü.Kısaca canım moralini bozma senin aldığın kilolar bebeğini çok etkilemez diye düşünyorum vitaminli şeyler ye yeter.bende bu aralar bol ceviz ve badem yiyorum bebeişimin ilk 3 ayda beyni gelişirmiş bir tek süt içemiyorum çok fena mideme gaz yapıyor gastrit problemim var...

Seni ciddiye almazmıytız annelerin sultanı sen ayağını sürüdün ceymi mesude ben geldik sıra inş ergites.sancal sermuh ve bilgede...Topiğimizde hamiş olmayan kimse kalmasınn inşşşşşşşşş AMİN.

haydi hayırlısı. annem de yozgatta. o da memnun hayatından. biz burada kuruduk :((((((( listeyi ne yapsam bilemedim anacım hep aynıyız girenler yazanlar. silsem ayıp olacak silmesem de biraz bozuluyorum. gidilince kötü oluyor insan.

nekropsi pardon adını doğru yazamamışım oruçluyumya ondan olsa gerek özür dilerim arkadaşım.

gelmiyo zaten bişi demez :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ayrıca papatyam vardı o da hamileymiş. 20 haftalık olmuş.üşenmiyorum herkes ne alemde bakıyorum, bakarken de üzülüyorum. Bizim muhabbet mi sarmadı diyerek. Hepsi en son bugun girmiş şu ana kadar baktıklarımın! Kuntizellacığım hariç :( valla moral sıfır şu an. Ne günler atlattık burda. Bir müjdeyi çok gördüler sevinirdik ne güzel hep beraber :(

Ayrıca papatyam vardı o da hamileymiş. 20 haftalık olmuş.üşenmiyorum herkes ne alemde bakıyorum, bakarken de üzülüyorum. Bizim muhabbet mi sarmadı diyerek. Hepsi en son bugun girmiş şu ana kadar baktıklarımın! Kuntizellacığım hariç :( valla moral sıfır şu an. Ne günler atlattık burda. Bir müjdeyi çok gördüler sevinirdik ne güzel hep beraber :(

teşekkürler değiştirdiğin için vallahi havaya girdim tüp bebek moduna.artık bu topik hamileler topiği olur inşallah.aşılama tüp bebek yerine ay ay yaşadıklarımız yazarız inşallah.iyi geceler hemşerim sevgiler

bilge ninyada vardı hatırlarmısın bizi başka topiklerle aldatmış.oda tüp bebek yaptırmış tutmuş ama 2 aylıkken gelişimi durmuş.diğer bir topiğe birkaç gün önce yazmış.müfettiş gecıt gibi hissettim biran kendimi.lütfen hiçbirimiz kaybolmayalım topik böyle sürüp gitsin

gizemx de 20 haftalık hamileymişkızlar anlamıyorum vallahi 8 ay oldu her sıkıntımızı paylaştık.hamile kalan arkadaşlarıma çok seviniyorum.ama bazı arkadaşlar neden hamile kalınca bizimle paylaşmak istemiyor anlamıyorum.halbuki ben hepinizi kardeşim olarak görüyorum.böyle hisssetmesem yazamazdımherhalde. hamile kalınca ne değişecekki.anlamıyorum vallahi.biraz geçmişteki arkadaşlara baktımda çoğu hamile kalmış ama paylaşmak istememişler bizimle demekkiçok üzüldüm.herkes kendi bilir aslında boşverelim gitsin.bi z birbirimize yeteriz yeni arkadaşlarada açığızisteyen yazar istemeyen yazmaz.topikteki hamile arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum yine ve herzaman yanımızdasınız.şuan karşımda olsaydınız sizi alnınızdan öperdim.güzel annelerimiz

gizemx de 20 haftalık hamileymişkızlar anlamıyorum vallahi 8 ay oldu her sıkıntımızı paylaştık.hamile kalan arkadaşlarıma çok seviniyorum.ama bazı arkadaşlar neden hamile kalınca bizimle paylaşmak istemiyor anlamıyorum.halbuki ben hepinizi kardeşim olarak görüyorum.böyle hisssetmesem yazamazdımherhalde. hamile kalınca ne değişecekki.anlamıyorum vallahi.biraz geçmişteki arkadaşlara baktımda çoğu hamile kalmış ama paylaşmak istememişler bizimle demekkiçok üzüldüm.herkes kendi bilir aslında boşverelim gitsin.bi z birbirimize yeteriz yeni arkadaşlarada açığızisteyen yazar istemeyen yazmaz.topikteki hamile arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum yine ve herzaman yanımızdasınız.şuan karşımda olsaydınız sizi alnınızdan öperdim.güzel annelerimiz

helal valla. ben de üzülmüştüm sildim diye şu an zerre pişman değilim. kuntizella ve eliz 81 i yeniden yazıcam çünkü onlar zaten girmiyorlar. gelirlerse üzülürler. demek ki biz kem gözlü imajı vermişiz. :44:

Hadi hayirlisi bakalim...bana dr um folik asit verdi birde dogum kontrol hapi..aaa tabi ben dogum kontrol hapini unutmusum gec basladim icmeye aliskin degilizya arkadasim hatirlatti...ben tedavilerde cok sisiyorum su anda ciddi rejim yapiyorum...80 den 75 e kadar inebildim..alisveris yapacam offf yine bedenim degisecek diye yapamiyorum..canim senin adet gunu ne zaman nasil tedaviye basladin anlamadim...

helal valla. ben de üzülmüştüm sildim diye şu an zerre pişman değilim. kuntizella ve eliz 81 i yeniden yazıcam çünkü onlar zaten girmiyorlar. gelirlerse üzülürler. demek ki biz kem gözlü imajı vermişiz. :44:

Evet yaaa neden paylasmamislarki neyse hamile kalmislarya olsn bakalim...ammada kem gozluyuzya...
Bu arada konunun adini degistirebiliyormusun ocakta takildik kaldik:) yeni ocak gelecek kankacim yeni ocak gelmeden gobisleri dolduralim gelen hamile giden hamile kaldik burda allahtan bir kac kisiyiz ilgimdisi o gobisle bizimle birlikte helal olsn sana ve kizina...ergitess sancal ve hatirlamadigim digerleri hepinize selam....

bilge ninyada vardı hatırlarmısın bizi başka topiklerle aldatmış.oda tüp bebek yaptırmış tutmuş ama 2 aylıkken gelişimi durmuş.diğer bir topiğe birkaç gün önce yazmış.müfettiş gecıt gibi hissettim biran kendimi.lütfen hiçbirimiz kaybolmayalım topik böyle sürüp gitsin

Mufetttis isbasinda.....:))))))))

Kızlaaaar bugün bi mucize oldu hala şoktayım.Kardeşim kadar samimi olduğum bi arkadaşım vardı 35 yaşında ve 12 yaşında bi kızı vardı yıllardır çocuk istiyordu tek hayalimiz birlikte hamile kalmaktı ama imkansız gibi bişeydi endimetriosu vardı veeeee şuanada hamileee ve aynı benimle 4 haftalık müjdeyi bugün verdi.Allahım sen nekadar büyüksün 6 yıldır birlikte bekledik o artık kendinden ümidi kesmişti ve benim için dua ediyor mübarek bu ayda dua kabul oldu ve oda hamile canlarım hiç bi zaman Rabbimden ümidinizi kesmeyin hayat mucizelerle...

İlgimdsi canım dikkat et kendine artık son ayların rahatsızlıkların olur.Asparagascı bilge al sana müthş bi haber bu arada inş regl olmazsın da bebiş gelir bi mucizede senden olur.

Ayyy cok muthis insan okuyunca ici titriyor...mucizeyi unutmamak lazim....kalbi temizmis rabbim onuda sevindirmis...

hayatım ben asparascı değilim yaw ben haberlere malzeme olan mankenim :)))) çok sevindim. duble mutluluk yaşamışsınız ne güzel. sermuhla ben de göbek tokuşturuciz. ben reglimden eminim göğüslerim de acıyor, karnım da ağrıyor. gelmek üzeredir :)))

tebrik ediyorum. öpüyorum. bu arada nekropsi nerede? satış koydu sanırım.

Bilgeee benim ilk gelecek adet tarihim 13-14 eylul senin ne zaman .?adet tarihine gore basliyor ya tedavi kim oncu kim takipci bakalim

İlgimdişi ne güzel kilo almamışın canım bebişinin ağırlığını dr söylemedi mi bizim gelinimiz toplam 8 kilo aldı ve maşaallah bebeğimiz 3.5 kilo doğdu.Küçük gelinimizde okadar çok kilo aldı ki yeğenim 1 kilo pramature doğdu 2 ay küvesde kaldı şimdi 2 yaşında çok şükür büyüdü.Kısaca canım moralini bozma senin aldığın kilolar bebeğini çok etkilemez diye düşünyorum vitaminli şeyler ye yeter.bende bu aralar bol ceviz ve badem yiyorum bebeişimin ilk 3 ayda beyni gelişirmiş bir tek süt içemiyorum çok fena mideme gaz yapıyor gastrit problemim var...

Seni ciddiye almazmıytız annelerin sultanı sen ayağını sürüdün ceymi mesude ben geldik sıra inş ergites.sancal sermuh ve bilgede...Topiğimizde hamiş olmayan kimse kalmasınn inşşşşşşşşş AMİN.

en son 25 temmuzda gıtmıstım 26 haftalıkken 900 gr ve de normaldı kılosu ... smdı 31. haftayı bıtırıcemm kılo vermemden cekınıyorum ıste gercı 5 lt su ıcıyorum arkdaslarım komsularım o alıyodur hem terlıyosun hem cok su ıcıyosun e tabı hep wc desın dıye moral verıyorlar bakalım ıste cuma gunu aksam 7 de randevumuz vr dr umzla .. bn hala cevız ve badem yıyorum yada karısık cerez alıp ıcınde tuketıyorm bol bol kansızlık olmasın bebekte dıye kuru uzum yıyorum kan hapının dısında ayran peynır yogurt ve ozellıkle sutt mutlaka ıcmelısın ama aylın bn kusa kusa ıcıyodum ılk basta npalım.. ki ztn magnezyum ve calsıyum takvıyesıde alıcaksın ama olsun.. senden daha cok alır bebısın.. YA ACABA BN MI TOPIC ACSAM ILK HAMIS OLARAK BELKI KIZLARA UGUR GETIRIR... NE DERSINIZ..?

Topiği terk eyleyenlerden anunaki vardı hatırlar mısınız? Tüp bebek ve üçüz bekliyormuş buradan tebrik ediyorum

Oyy.. masallah bıde ucuzz =)) kendı gobusume baktım bıude ucuz gobusu dusundum bu sıcakta Rabbım yardım etsın ınsallah kucagında gostersın kacak hanımın ...

ozellerınden mesaj atatlım sızı bastık yakaladık nıye sız bızı begenmıyomusunuz dıyelım..? papatyama da cok sevındım hayırlısı olsun ne dıyelım bılgecım bosver..

bak bak yaaa... sok oluyorum masallah ı varmıs kızlar aslında bızım topıc ın bakın uzuluyodunuz asılamadan snra tutmadımı acaba kımsenın dıye ahanda büssürüüü olmusuz hamısler.. takamyınn napalım.. evet yenı kızlar buyursunn... sende ınsallah guzel annelerımız tarafında olucaksın az kaldı canım bnm..

Evet yaaa neden paylasmamislarki neyse hamile kalmislarya olsn bakalim...ammada kem gozluyuzya...
Bu arada konunun adini degistirebiliyormusun ocakta takildik kaldik:) yeni ocak gelecek kankacim yeni ocak gelmeden gobisleri dolduralim gelen hamile giden hamile kaldik burda allahtan bir kac kisiyiz ilgimdisi o gobisle bizimle birlikte helal olsn sana ve kizina...ergitess sancal ve hatirlamadigim digerleri hepinize selam....

dolduruvercenız gari.... valla sormayın mıdeme yaptıgı baskı da cabası yanı koca gobüşümünnn... bayramdan snra sezeryan a 5-6 hafta kalıyo kızlarr.. heycan dorukta ılk ısım doguma gırerken ısmınızı anıcam oyle doguran kadın ıcınden gecırırse hamıle kalırmıs o kısıler deneyecegım.. optuk kızımla..

eveeettt gecelerın kadını olarak sabahın kor vaktı dustum buralara bıde cenenız dusmus kızlar cok sevındım en azından uzuuuunnnn zamandır ıkıser sayfa ılerlemez olmustuk.... gece 3 te daha uyumamıstım sabah 6 da zınk uyandım ... bu aksam kızkardesım ıstanbul a gıdıyor.. transfer oldu 4 senelık anlasması dun ımzalandı ıstanbul unıversıtesınde % 100 burslu lısanslı basketbolcu olarak gonderıyoruz yenı evıne.. dunden berı annemdeyım kardesımı gecırmeye geldık aglıyoruz cunku daha cok kucuk 14 yasında ... ama onun adına sevınıyoruz gelecegını garantı altına almıs oldu onunla gurur duyuyoruz cok ıstedgı seyı absardı yasıtları erkenden uyuyrken ınternette tv karsısında yaatrken 5 senedır burda gecenın 11 ınde o yasta antremandan gelıyordu yaz kıs demeden.. ıstanbul a gttıgı zaman mıllı takımın secmelerı ıcın 2 kez kampına gtmıstı ve 3. ıcınde cagırmıslar bn bılıyorumki kardesımın adını aha da ıyı yerlerde gorucez.. bı ayagım artık ıstanbul da hele bı dogurayım zırt pırt gelırım ee sermuhu da zıyaret ederım artık.. operım hepınızı ıyı gunler kızlar..

Back
X