- Konu Sahibi mehtap8080
-
merhaba bende pazartesi öğrendim hamiş olduğumu.. benim bebiş biraz zahmetli geldi ama.. aşılama ile hamile kaldım.. pazartesi betahcg 194dü.. çarşamba 387 oldu.. perşembe doktora gittim 592 olmuştu.. keseyi göremedik malesef.. beta hcg 1500 olmdan kese görünmezmiş arkadaşlar...
inşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırız
bende 5 hafta 1 gunluk hamıleyım. kesemiz gozukdu ama lekelenmelerım var hap kullanıyorum düşük ıcın
bende 5 hafta 1 gunluk hamıleyım. kesemiz gozukdu ama lekelenmelerım var hap kullanıyorum düşük ıcın
Kızlar yaaa sürekli adet olacakmış gibi sancı çeken varmı dr normal dedi ama evham yapıorum işte
3 haftadır sürekli adet olacakmışım gibi sancım vardı dktora gittim hamileyim 3 haftalık şimdi ama hala devam ediyor ağrım
bnmde 4 haftalık 5te olabilir dr tam tarihini kese gözükünce sölicem dedi ama korkutmaya başladı bu ağrı beni dr sana bişi dedimi şöle olur böle olur diye
merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyordum. ve dün 5 haftalık hamile oldugumu ogrendım. bugun dogum gunum bana en guzel hedıye suanda. Allah'ım sağlıklı doğmasını nasip eder inşallah. darısı tüm bekleyenlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?