2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

mehtap8080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
23
0
36
İstanbul
Arkadaşlar Ben Daha Önce Bir Düşük Yaşamıştım

Bugün Doktora Gittim 4 Haftalık Hamilesin dedi Gebelik Kesesi Görüldü
2 Hafta Sonra Kalp Atışı İçin Gel Dedi Doktor.

Son düzenleme:
gözünüz aydın...ben de dün öğrendim 3 buçuk haftalık hamileyim ama görülmedi benim kesem ultrasonda.sizin hcg değeriniz kaç?

hayırlı ugurlu olsun kızlar saglıcakla gelsin inşallah bebişlerinizzzz

Benim kesemde bugün gittim ve gözükmedi 10 ün sonra gel dedi

çarşamba akşamı beta hcg 57.3 çıktı bu sabah 212.6 hakkımızda hayırlısı olsun kafam takılmaya başladı bu artışa

48 saatte 2 katına çıkması gerekmiş en az bence sorun yok artmış ne güzel:)hiç artmazsa dış gebelik oluyormuş internette öyle yazıyor inşallah güzel ve sağlıklı büyür:)

Amin canım inşallah hepimiz için hayırlı yazılar yazsın rabbim. bnde nette biraz araştırdım 2 günde 2 katı yazıor bnm 36 saatte 2 katını aşınca korktum dr da şaşırınca ben daha çok korktum

merhaba bende pazartesi öğrendim hamiş olduğumu.. benim bebiş biraz zahmetli geldi ama.. aşılama ile hamile kaldım.. pazartesi betahcg 194dü.. çarşamba 387 oldu.. perşembe doktora gittim 592 olmuştu.. keseyi göremedik malesef.. beta hcg 1500 olmdan kese görünmezmiş arkadaşlar...

inşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırız

Hayırlısı olsun cnmmm bende şu kesemi göreyim şu imzandan yapıcam hatta yardım alırım senden

bende 5 hafta 1 gunluk hamıleyım. kesemiz gozukdu ama lekelenmelerım var hap kullanıyorum düşük ıcın

bende 5 hafta 1 gunluk hamıleyım. kesemiz gozukdu ama lekelenmelerım var hap kullanıyorum düşük ıcın

hayırlı olsun inşallah güzel ve sağlıklı doğar bebeklerimiz.dikkat et kendine bildiğim kadarıyla bazen oluyor lekelenmenama se yine de sürekli soktor kontrolünde olsan iyi edersin bence.Allah yardımcımız olsun...

geçmiş olsun.moralini bozma bende yaşamıştım senin gibi.kızım sağlıklı doğdu.koca kız oldu.ilaçlar iyi geliyor.nasipse hiç bir şey olmaz.bu ay bende hamile olduğumu öğrendim.her şey güzel olur inş.

Son düzenleme:
Kızlar yaaa sürekli adet olacakmış gibi sancı çeken varmı dr normal dedi ama evham yapıorum işte

Kızlar yaaa sürekli adet olacakmış gibi sancı çeken varmı dr normal dedi ama evham yapıorum işte

3 haftadır sürekli adet olacakmışım gibi sancım vardı dktora gittim hamileyim 3 haftalık şimdi ama hala devam ediyor ağrım

bende ayın 4 ünde çift çizgiyi gördüm dr pazartesi gidicem nasip olursa allah herkese kucağına almayı nasip etsin

3 haftadır sürekli adet olacakmışım gibi sancım vardı dktora gittim hamileyim 3 haftalık şimdi ama hala devam ediyor ağrım

bnmde 4 haftalık 5te olabilir dr tam tarihini kese gözükünce sölicem dedi ama korkutmaya başladı bu ağrı beni dr sana bişi dedimi şöle olur böle olur diye

bnmde 4 haftalık 5te olabilir dr tam tarihini kese gözükünce sölicem dedi ama korkutmaya başladı bu ağrı beni dr sana bişi dedimi şöle olur böle olur diye

ben az evvel geldim doktordan.kesem göründü 4 haftalık ve 1560 hcg değerim çıktı ben de korkuyordum çok ağrım vardı ama normalmiş bu ağrılar adet sancısı gibi ağrı çekersin dedi doktor ağrı kesici alma dedi canını sıkma değer 1500 olunca sadce vajinal ultrasonda görünürmüş zaten

merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyordum. ve dün 5 haftalık hamile oldugumu ogrendım. bugun dogum gunum bana en guzel hedıye suanda. Allah'ım sağlıklı doğmasını nasip eder inşallah. darısı tüm bekleyenlerin başına.

tbrkler canım...

Bende siteye yeni katıldım öncelikle herkese selamlar , aşılama yaptırmıştım on iki gün sonra test yapacağız dediler ve cumartesi günü yani dün test yaptılar ve bhcg değerim 24 çıkmış bana aşılamanın tuttuğunu ancak değerin düşük olduğunu bebeğin tutunmaya çalıştığını söylediler yarın tekrar bhcg testi istediler bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz arkadaşlar Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…