- Konu Sahibi mehtap8080
-
kızlar yaa herkezın degerı benden az cıkmıs benım nıye okadar fazla cıkdı acaba ıkızmı benımkı 3500gerci ultrasonda bakdı 1tane gozukdude sonradan gozukurmu acep :26:
ben az evvel geldim doktordan.kesem göründü 4 haftalık ve 1560 hcg değerim çıktı ben de korkuyordum çok ağrım vardı ama normalmiş bu ağrılar adet sancısı gibi ağrı çekersin dedi doktor ağrı kesici alma dedi canını sıkma değer 1500 olunca sadce vajinal ultrasonda görünürmüş zaten
hepınıze hayırlı olsun arkadaslar:)ben 22 haftalık hamıleyım sadece 2-4 ay arası mıde bulantısı halsızlık yasadım okadar sımdı cok keyıflı:)tekmelerını hıssetmek cok komık:)her sabah 5 te uynaıp tekmelıyor tabııkı bende uyanıyorum:)
Arkadaşlar Ben Daha Önce Bir Düşük Yaşamıştım
Bugün Doktora Gittim 4 Haftalık Hamilesin dedi Gebelik Kesesi Görüldü
2 Hafta Sonra Kalp Atışı İçin Gel Dedi Doktor.
Arkladaslar oncelıkle hepinizi tebrık ederım. Umarım bır solukta kucagınıza alırsınız bebeklerızı. Ben 7 ocakta ıdrar testı yaptım cıft cızgı cıktı hastaneye gıttım beta hcg yaptırdım 3688.6 cıktı ultrasona gırdım kese gorundu doktor cok yenı oldugu ıcın kac gunluk oldugunu soylemedı ama 10 gun sonra gel kalp atıslarına bakcaz dedı.
Sımdı ben bu testleri aynı gun yaptırdım. Bu kadar dusuk bır kan degerınde kese ultrasonda nasıl gorunur. Suphelı bır durummu var acaba. sızın kan degerlerınızı okuyunca cok tedırgın oldum. eger benım bebegım sımdı bırkac gunlukse 15-20 gunlukken kalp atısı ızlenır mı.
Durmadan sımsıkı tutun annene melegım emı dıyorum. Carsamba gunu farklı bır doktora gıdıcem. Lutfen bıldıklerınızı yazarmısınız.
merhaba sevkan
öncelikle hayırlı uğurlu olur inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. bende 8 ocak da test yaptım ve pozitif çıktı aynı gün doktora gittim son adet tarihim 4 aralık olduğu için 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim sanırım seninde aynı dönemlerde. eğer öyle ise 15-20 günlük olarak hesaplama son adet tarihini baz alır doktorlar 6 haftalık oldugundada kalp atısları duyulur. benım bılddıklerım en azından böyle
3500 müü vaybeeeeee e senin sat neydi ki bnm ilk bhcg 57 ikincisi 212 çıkmıştı ama bir daha baktırmadım 17 ocağı bekliorum sen nasılsın buarada
Arkladaslar oncelıkle hepinizi tebrık ederım. Umarım bır solukta kucagınıza alırsınız bebeklerızı. Ben 7 ocakta ıdrar testı yaptım cıft cızgı cıktı hastaneye gıttım beta hcg yaptırdım 3688.6 cıktı ultrasona gırdım kese gorundu doktor cok yenı oldugu ıcın kac gunluk oldugunu soylemedı ama 10 gun sonra gel kalp atıslarına bakcaz dedı.
Sımdı ben bu testleri aynı gun yaptırdım. Bu kadar dusuk bır kan degerınde kese ultrasonda nasıl gorunur. Suphelı bır durummu var acaba. sızın kan degerlerınızı okuyunca cok tedırgın oldum. eger benım bebegım sımdı bırkac gunlukse 15-20 gunlukken kalp atısı ızlenır mı.
Durmadan sımsıkı tutun annene melegım emı dıyorum. Carsamba gunu farklı bır doktora gıdıcem. Lutfen bıldıklerınızı yazarmısınız.
sizin değerleriniz çok yüksek gerçektende..benim 443..siz 3500 diyosunuz.benim son adet tarihim 3 aralık sizin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?