2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

eveeeeeet bende hamile olduğumu ocak ayı içinde öğrenenlerdenim...rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın...

dün gece öğrendim yiğenim hastalandıydı hastaneye kaldırdık ,benimde reglime 45 gün vardı daha ama her reglimden farklı halim vardı eşimde beta hcg yaptıralım dedi ve yaptırdık sonuc 45.76 doktor gebesiniz hayırlı olsun daha çok yeni 2 haftalık dedi çok mutluyum anlatamam rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

merhaba ben de ocak ayında hamile olduğumu öğrendim beta 890 çıktı ama kese görünmedi dayanamayıp bu hafta içi tekrar doktora gideceğim allah herkese sağlıklı bir hamilelik nasip etsin

kızlar yaa herkezın degerı benden az cıkmıs benım nıye okadar fazla cıkdı acaba ıkızmı benımkı 3500 gerci ultrasonda bakdı 1tane gozukdude sonradan gozukurmu acep :26:

kızlar yaa herkezın degerı benden az cıkmıs benım nıye okadar fazla cıkdı acaba ıkızmı benımkı 3500 gerci ultrasonda bakdı 1tane gozukdude sonradan gozukurmu acep :26:

3500 müü vaybeeeeee e senin sat neydi ki bnm ilk bhcg 57 ikincisi 212 çıkmıştı ama bir daha baktırmadım 17 ocağı bekliorum sen nasılsın buarada

bhcg yaptır demedi dr bana sadece 17sinde gel keseye bakalım dedi offf acaba kaç şuan değerim çok merak ediorum en son 212.6 da baktırdım inş 1500 ü geçer o güne kdr. Buarada adet ağrısı gibi olan ağrım dvm edior onun dışında kasıklarımda ağrı oluor ayakta çok durduğumda yada şöle oluor bir ağrı girior 2 3 sn sürüor bir ayy diorumm daha bağırmam bitmeden bitmiş oluor ağrı sendede varmı böle bişi

hepınıze hayırlı olsun arkadaslar:)ben 22 haftalık hamıleyım sadece 2-4 ay arası mıde bulantısı halsızlık yasadım okadar sımdı cok keyıflı:)tekmelerını hıssetmek cok komık:)her sabah 5 te uynaıp tekmelıyor tabııkı bende uyanıyorum:)

hepınıze hayırlı olsun arkadaslar:)ben 22 haftalık hamıleyım sadece 2-4 ay arası mıde bulantısı halsızlık yasadım okadar sımdı cok keyıflı:)tekmelerını hıssetmek cok komık:)her sabah 5 te uynaıp tekmelıyor tabııkı bende uyanıyorum:)

ne güzeellllll darısı hepimizin başına bir kalp atışını duyup orda olduğuna inanabilsemmmm önce

Arkadaşlar Ben Daha Önce Bir Düşük Yaşamıştım

Bugün Doktora Gittim 4 Haftalık Hamilesin dedi Gebelik Kesesi Görüldü
2 Hafta Sonra Kalp Atışı İçin Gel Dedi Doktor.

inşallah kucağına alman dileğiyle arkadaşım dualarımız sizinle olduğu kadar bizdede dua edin lütfennn hayırlısı herşeyin....

Arkladaslar oncelıkle hepinizi tebrık ederım. Umarım bır solukta kucagınıza alırsınız bebeklerızı. Ben 7 ocakta ıdrar testı yaptım cıft cızgı cıktı hastaneye gıttım beta hcg yaptırdım 3688.6 cıktı ultrasona gırdım kese gorundu doktor cok yenı oldugu ıcın kac gunluk oldugunu soylemedı ama 10 gun sonra gel kalp atıslarına bakcaz dedı.
Sımdı ben bu testleri aynı gun yaptırdım. Bu kadar dusuk bır kan degerınde kese ultrasonda nasıl gorunur. Suphelı bır durummu var acaba. sızın kan degerlerınızı okuyunca cok tedırgın oldum. eger benım bebegım sımdı bırkac gunlukse 15-20 gunlukken kalp atısı ızlenır mı.
Durmadan sımsıkı tutun annene melegım emı dıyorum. Carsamba gunu farklı bır doktora gıdıcem. Lutfen bıldıklerınızı yazarmısınız.

merhaba sevkan

öncelikle hayırlı uğurlu olur inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. bende 8 ocak da test yaptım ve pozitif çıktı aynı gün doktora gittim son adet tarihim 4 aralık olduğu için 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim sanırım seninde aynı dönemlerde. eğer öyle ise 15-20 günlük olarak hesaplama son adet tarihini baz alır doktorlar 6 haftalık oldugundada kalp atısları duyulur. benım bılddıklerım en azından böyle

Cevapladıgın ıcın tesekkur ederım canım. Evet benımde son adet tarıhım 4 aralık ama doktor henuz bırkac gunluk deyınce o yuzden oyle yazdım. Senın kan degerın neydı. Kan degerım benı cok tedırgın edıor. Carsamba gelmek bılmeyecek. Moralım cok bozuk esıme bellı etmek ıstemıyorum o kan degerlerının anlamını bılmıyor ve cok mutlu.

merhaba bende az önce öğrendim değerim 443,49 çıktı..henüz çok yeni olduğundan keseyi göremedi dr.ve 2 hafta sonra gel dedi..Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla dünyaya getirmek nasip etsin (amin)
düşük olmasın diye kullanılan bir ilaç varmış dr.a sordum ama kanaman olmadığına göre gerek yok dedi,iyide kanama olunca bebeğe bişey oldukan sonra ilacın ne faydası var?kullansam bişey olur mu acaba?bilen var mı?

3500 müü vaybeeeeee e senin sat neydi ki bnm ilk bhcg 57 ikincisi 212 çıkmıştı ama bir daha baktırmadım 17 ocağı bekliorum sen nasılsın buarada

canım benım sat 30 kasım. bır hafta once degerım 3500 cıktı normalmı sızce

bu arada progestana devam edıyorum lekelenmelerım azaldı kadar az arada bır gelıyor wc cıktıkca ama hep degıl artık. ıns bıda hıc gelmez. bı hafta kadar hapı ıcmeye devam edıcem haftaya pazartesı kontrolum var

senın kan degerın dusuk degılkı bende benımkıne fazla dıyodum (3500) senınkı dahada cokmus

sizin değerleriniz çok yüksek gerçektende..benim 443..siz 3500 diyosunuz.benim son adet tarihim 3 aralık sizin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…