2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Nerelerdesiniz kızlar kayboldunuz, başka topikleremi gittiniz
Dün akşan ilk defa bebeişimin hareketlerini hissttim. Her kes göz seğirmesi gibi olur diyor du hakkikaten öyleymiş. Çok mutlu oldum.
Rabbim isteyen herkese versin.

herkese merhabalar
bende ocak ayında öğrendim hamile olduğumu veçok zor bir dönem geçirdim serumlarla beslendim 3 ay boyunca ve hiç yataktan çıkamadım şimdi ancak toparlamaya başladım 20.haftanın içindeyim hala kusmalarım tam olarak bitmedi.Cinsiyeti kız sanırım oldukça yaramaz.Bel ağrılarım kasık ağrılarım çok oluyor çok çabuk yoruluyorum.İşe gelip gitmek eziyet haline dönüştü servisim de yok birde yol uzak biran önce doğum gelse diye bekliyorum.:))
29 yaşındayım 1,73 boyunda ve şuanda 66 kiloyum.göbeğim oldukça büyük yada bana öyle geliyor bilmiyorum.ama hala eski kıyafetlerimi giyiyorum skinny kotlarım hariç :))
Bu günlerde isim düşünmeye başladım ama çok kararsız kalıyorum herk kafadan bir ses çıkıyor en iyisi kimseye sormamak sizce??

Umarım rahatsızlıkların biran önce biter.Bende 36 yaşındayım ve yaştan dolayı banada 3lü taramada risklisin,amniyosentez dediler ama ben yaptırmadım.Benimkide kız,20 haftalık,bende çok hissediyorum cadıyı,baya hareketli:) Zaten bel fıtığımda var,bel ve kasık ağrısı bende de hat safhada Okula gidip gelmek ayakta kalmak çocuklara laf anlatmak bugünlerde iyice zorlamaya başladı,benimde karnım epey büyüdü ve çok aşağıda.ben hamile pantolonları almaya başladım,hiç bişiyim olmuyo,allahtan kusmalarım falan bitti,şimdi acaip bir iştah açılması yaşıyorum,55 le hamile kaldım,şuan 61 kiloyum,hangi hastane/doktora gidiyorsun..

Ha bu arada ben isim olarak CEREN i düşünüyorum ama kararsızım bende:)

merhaba, bende nerdeyse 3 haftadan beri hamile pantalonu giyiyorum.çok rahat oluyorlar, dar geldi,beli sıktı gibi endişeler olmuyor, 18 haftalığım hamileliğimi öğrendiğimden bu yana 5 kilo aldım. cinsiyetini hala öğrenemedik yaramaz saklıyor.
artık yavaş yavaş ta olsa hissedebiliyorum. çok mutluyum

Bayanlar birde bebek için bir oda hazırlamayı mı düşünüyorsunuz yoksa 1 yaşına kadar yatak odasına bir bebek yatağı almayı mı???

ben çok kararsız kaldım. oda hazırlamayı düşünüyordum fakat arkadaşlarım çevremdekiler 1 yaşına kadar seninle aynı yerde olması önemli, gece sürekli emziriyorsun ve ayrı bir odada yalnızlık hissetmiyor dediler.

şimdi yatak odama bir bebek yatağı almayı ve oturma odasında otururken misafirler geldiğinde yada ben bir yere giderken yanımda götürebileceğim pratik katlanabilen ve rahat sallanan daha küçük bir yatak ta almayı düşünüyorum. memleketime giderken yanımda götürürüm bebbeğim yerini yadırgamaz diye ama bilmiyorum çok kararsızım.

tabi herşeyden önce sağlıklı olsun rabbim kolay doğum versin.

sizler ne düşünüyorsunuz.

birde normal doğum iznim bittikten sonra 1 yıl (inşallah bir aksilik çıkmazsa) ücretsiz izin almayı düşünüyorum. hiç değilse 1 yaşına kadar yanında koyun koyuna olayım yavrucuğumla, biz annelerin en doğal hakkı değil mi?

yeni çıkan torba tasarıda her doğumdan sonra 2 yıla kadar ücretsiz izin hakkı var güzel ama keşke hiç değilse 1 yılı ücretli olsa, offf yaaa bazen çalıştığıma pişman oluyorummmm

Ben medicana hastanesine gidiyorum.Düzgün Korkmaz'a.gayet de memnunum.
Benim iştahım hiç yok sadece erik çok yiyorum ve su çok içiyorum.
isim olarak öykü derin duru masal arasında kararsızım.Bebeğime oda yapmayı düşünüyorum ilk 2 3 ay yatak odasında yatırıcam sonra odasında, bence ayrı oda bebek açısından önemli hem onun rahatı hemde eşinizle sizin kendine güveni olan bireyler yetiştirmek önemli

selam arkadaslar bende 18 haftalık hamileyim, doktor yüzde doksan beş kız dedi ama süpriz olabilir dedi. hamileliğimde 6 kilo aldım ama bana cok fazlaymıs gibi geliyor. çok yememeye calışıyorum. baştan beri mide bulantım olmadı, o konuda rahttım sorun yasamadım ınsallah sorunyasayan arkadaslar da bır an once duzelırler. bebegım ıcın yatak odama bır besık alacagım ,birde tasınabılır uyuyabılecegı bır sey almak ıstıyorum ama daha hıc bakmadım neler var bebekler ıcın. ayrı bır odada olması ıcın daha cok erken dıye dusunuyorum, gözümün önünde olsun rahatça onu besleyebilirim diye düşünüyorum.umarım kolay bır dogum olur hepimizin ki, dogumum 26 ekime denk geldıgını doyledı doktorum. herkese hayırlısı ıle bebegıne kavusmasını dılıyorum..:)

Allah herkese yavrularını hayırlısıyla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin,inşallah. Gözlerim doldu,içim burkuldu bu yaşdayım evlenmek nasip olmadı.Bundan sonrada olurmu bilmem....MAŞALLLLLAAAAAHHHH hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…