- Konu Sahibi mehtap8080
-
benımkıde 30 kasım cnm
Cevapladıgın ıcın tesekkur ederım canım. Evet benımde son adet tarıhım 4 aralık ama doktor henuz bırkac gunluk deyınce o yuzden oyle yazdım. Senın kan degerın neydı. Kan degerım benı cok tedırgın edıor. Carsamba gelmek bılmeyecek. Moralım cok bozuk esıme bellı etmek ıstemıyorum o kan degerlerının anlamını bılmıyor ve cok mutlu.
valla benımkını gördü resmini bile verdi
evet sende benim gibisin.ve hiç kan tahlili yaptırmadan gitmissin.ay işaalalh benimde görürde resmini verir.asarım bendee:) çok heycan verici.bişi sorcam migden bulanıyomu:
çok aşırı değil yemek arasında. bazen başım dönüyor ama. inşallah ilerlemez böyle atlatırız sağ salim yaw. hep korkuyorum bişi olur mu diye
bende çok korkuyorum.hep şüphe içindeyim acaba hala içimde duruyomu diyee.benim hiç migdem bulanmıyo.arasıra başım dönüyo okadar.
canım benım sat 30 kasım. bır hafta once degerım 3500 cıktı normalmı sızce
bu arada progestana devam edıyorum lekelenmelerım azaldı kadar az arada bır gelıyor wc cıktıkca ama hep degıl artık. ıns bıda hıc gelmez. bı hafta kadar hapı ıcmeye devam edıcem haftaya pazartesı kontrolum var
bnm sat 27 kasım 3500 olduğuna eminmisin 350 deil dimi tmm bnm tahminim bnmki geç döllenmede yinede 3500 çok acayip ve süper hemen kese göründü yani1500 de kese gözüküor çünkü kanaman vardı o ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?