2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ben kan testi bile yaptırmadım 8 ocak cumartesı idrar testınde cıft cızgı cıktı ve aynı gun doktora gıttım ve keseyı gordu son adet tarıhım 4 aralık ve sunda 5 haftalık hamılesın dedı. bende bır suru test ıstedı guatr hepatıt vs. hafta sonu tekrar gel bakalım dedı kontrol ıcın 0 zaman 6 haftalık olacak belkıde kalp atısları duyulacak ınsallahhhhh

bende hamileyimmmmm.8 ocaktacumartesi ögrendim.son adet taihim 4 aralıktı.kan degerim 280 çıktı.yarın tekrar yqaptıracam kan tahlilinin.umarım yükselir.ondan sonrada doktorun yolunu tutarere.ama keseyi göremez sanırım çünkü çok küçük dimi

valla benımkını gördü resmini bile verdi

evet sende benim gibisin.ve hiç kan tahlili yaptırmadan gitmissin.ay işaalalh benimde görürde resmini verir.asarım bendee:) çok heycan verici.bişi sorcam migden bulanıyomu:

evet sende benim gibisin.ve hiç kan tahlili yaptırmadan gitmissin.ay işaalalh benimde görürde resmini verir.asarım bendee:) çok heycan verici.bişi sorcam migden bulanıyomu:

çok aşırı değil yemek arasında. bazen başım dönüyor ama. inşallah ilerlemez böyle atlatırız sağ salim yaw. hep korkuyorum bişi olur mu diye

çok aşırı değil yemek arasında. bazen başım dönüyor ama. inşallah ilerlemez böyle atlatırız sağ salim yaw. hep korkuyorum bişi olur mu diye

bende çok korkuyorum.hep şüphe içindeyim acaba hala içimde duruyomu diyee.benim hiç migdem bulanmıyo.arasıra başım dönüyo okadar.

bende çok korkuyorum.hep şüphe içindeyim acaba hala içimde duruyomu diyee.benim hiç migdem bulanmıyo.arasıra başım dönüyo okadar.

bazen 6 haftadan sonra çıkabilir mide bulantıları inşallah hiç olmaz. bende doktora dedim zaten ay ben dayanamam her hafta gelirim artık dedim bişi varmı bişi oldu mu :) ama rahat olmak lazım bizim stresimiz ona da yansıyor şuanda bana folik asit ve elevit diye vitamin verdi onları içmeye başladım

kızlar gercekten ıkız olabılırmı benımkı :S doktora gıttım kese gorundu ıcınde minicik nokta gorundu bu bebek dedı ama on gun sonra gel oyle bakalım kalp atısına suan daha yenı cansız dedı. bı kese gorundu ıkıncısı nezaman gorunur sızce eger ıkızse?
benım bulantılarım sabah kalktıgımda yatakda oluyo kusacak gıbı oluyorum ama cıkmıyo.
baş dönmesı cok fazla ve uyku hali cok fazla.
baska bı sorunum yok sımdılık .

benim uykum hiç yok.bulantım hi. yok:) belirtim hiç yok yaniii.sadece başım dönü
yoo bidee iştahım axcık

canım benım sat 30 kasım. bır hafta once degerım 3500 cıktı normalmı sızce

bnm sat 27 kasım 3500 olduğuna eminmisin 350 deil dimi tmm bnm tahminim bnmki geç döllenmede yinede 3500 çok acayip ve süper hemen kese göründü yani 1500 de kese gözüküor çünkü kanaman vardı o ne alemde

hah tmm burda aldım cvbımı Allah bidaha yaşatmasın cnmmmmm

Kafam çok karıştı kızlar bnm sat bir çoğunuz dan eski 27 kasım ama okuduklarım arasında en düşük bchg bnmki 7 ocak cuma 212 hadi geç döllenme diyelim buna e ama belirtide yok yani bulantı baş dönmesi iştah açıklığını kıstas alamıcam ben ztn iştahlıyımdır. kafayı sıyırıcam psikopata bağladım dış gebelik falanmı acaba dr da 17sinde gel keseyi ozmn görürürz dedi zmn geçmek bilmior ya

merhabalar

ben de 5 haftalıkhamileyim, ve bir de 4 yaşında oğlum var.

doğurup doğurmamakta kararsızım , çok zor geliyor..

Benim sat 9 aralık. 3.kez aşılama yaptırdım aralığın 23 ünde. Ocak 9 da evde test yaptım pozitif çıktı. Yarında doktora gidicem bakalım hcg kaçmış, kese görünüyor mu. Haydi hayırlısı...

merhaba arkadaşlar,
ben yeni üyeyim sürekli yazılarınızı takip ediyordum zaten bende dün hamile oldğumu öğrendim fakat keseyi haftaya pzt göreceğiz inş.çok mutluyum.Rabbim isteyen herkese versin inşallah

sımdılık leke bıttı canım ıns gerı gelmez. ama hapa devm edıyorum

merhaba kızlar,

Bende 5 haftalık hamileyim. 4 Ocakta kan testi yaptırdım değerim 278,82 idi. sizin değerlere bakıyorumda çok yüksek. doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi ve biz heyecandan ölüyoruz resmen eşimle merak içindeyiz.
Allahım meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.

hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…