2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

19.haftamdayım,2 li yapılmamıştı bana,3 lüye göre yaş riskim 243/1, diğeri 800/1 çıkmıştı.Dr amniyosentez yaptır istersen dedi.Ben Eyüp Ekiciye gittim,detaylı ultrasona baktı,bence herşey normal dedi.Bizde eşimle yaptırmamaya karar verdik.Hayırlısı diyorum.Bebek bekleyen tüm annelere hayırlısı arkadaşlar...

bende 2011 ocak ayında hamile kaldım..14. haftamdayım.. bugün 2'li testin sonuçlarını almaya gidicem bakalım doktor ne diyecek??

İnşallah sağ-salim hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi.

2'li den sonra doktorumuz size bırakıyorum amniyosentezi demişti. bizde hem risk az hemde Allah korusun herhangi birşey çıksa bile aldıramayacağım ve doğum olana kadar kendimi yiyip bititririz diye yaptırmadık.

bu sabah tekrar kontrole gittim 4' lü test yaptıralım dedi doktor. kan verdim onun sonuçlarını bekliyorum. Hayırlısı bakalım.

Aminnn. cinsiyetini öğrendinizmi biz bu sabah gittik ama öğrenemedik. ayaklarını bir kapattı hiç açmadı. bidahaki kontrole inşallah.

merhabalar bu topiği yeni farkettim bende ocakta öğrendim hamile olduğumu yarın 18. haftamıza başlicaz inşallah daha cinsiyet öğrenmeye gitmedik çarşamba öğrenicez ikili test normal 3lü de çarşamba yapılacak
doğum ekim başı yada eylül sonu görünüyor. kızlar benim hiç bi şikayetim olmadı allaha şükür. geçen yıl 1 dış gebelik 1de düşük yaşadım hep midem bulandı onlarda ama bunda olmadı allahtan. 1 haftadır da kıpırtılarını hissediyo gibiyim çok mutluyom

benimde hiç bir şikayetim yok Allaha şükür herşey normal. ama ben daha hareketleri hissedemiyorum. kilolu olduğum için mi acaba???

(evdeki tartıya göre hamileliğimi bilmeden önce (8 haftalık)64 kilo idim geçen ay (12.hafta)66, bu sabah(17. hafta) 68,5 )
doktorun ordaki tartıya göre 8 haftalıkken 67,5, 12 haftalıkken 69, bu gün 17 hafta 71 kilo çıktım.

ben çok mu kilo alıyorum, sizin nasıl??????

bu doktorların tartılarının garezi var galiba hep fazla tartıyolar
ben hamileliğimi öğrendiğimde 65-66 idim şimdi 17 sonu 70-71 arası çok aldım çokkk
hastanede ilk tartıldığumda 6. haftada 71 sonra 12de 70.6 çıktım şimdi nolacak allah bilir:18::18:
boyun ne kadar bnim 175

oooooooo senin boyun güzel maşallah
benim 1,68
karnın çıktımı, hamileliğin beli oluyormu
benim fazla çıkmadı zaten var olan göbek biraz daha şişti, yanlardan, kalça ve basenden genişliyorum
son aylarımı tahmin etmek bile istemiyorum

benim göbeğim hiç yoktu basenlerde ve kalçadaydı tüm fazlalıklar şimdi biraz daha genişlediler ve göbeğimde çıktı biraz. öğrenciler sormaya başladı bi kaç gündür misiniz die sanırım anlaşılıyo artık
asıl ben kendimi tahmin edemiyorum dev olucam sanırım :18:

özlemle beklediğimiz bebeğimiz sağlıklı olsun da olsun varsın kilolar, doğumdan sonra, emzirmeyle ve emzirmeden sonra veririz.

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım kaç haftalık kızın? ah bide ben öğrensem iple çekiyorum çarşambayı

Dün itibariyle 19 haftalık olduk,1 haftadırda hissediyorum sanki,35 yaşındayım,ilk bebeğim,ve onu hissetmek gerçekten çok başka bişiymiş,ultrasonda görünce böyle olmamıştım ama karnımda bi kıpırtılar hissettiğimde çok duygulandım:) )
Karnım Özellikle 2 haftadır birden büyüdü,hatta acaipte bi şişkinlik oluyor,sanki çatlayacakmış gibiİleriki ayları düşünemiyorum hele birde sıcaklar biryandan.Hayırlısı bakalım...
Senin içinde hayırlısı olsun,senin kaçıncı hamileliğin?

Bu arada sende öğretmensin heralde,nerde? Ben özellikle okulda çok yorulduğumu hissediyorum ve kasıklarım çok ağrıyor,sanırım stres ve fazla ayakta kalmaktan.

benim 3 biri düşük düğeri dış gebelik oldu 9. haftayı geçememiştik hiç 28 yaşındayım ben
ikimz için de hayırlısı olsun
okulda bende çok yoruluyorum özellikle üst katlara çıkarken merdiven arası durup dinleniyorum yaşlı ninelere döndüm

bende artık hissetmek istiyorum ya bebeğim bir an öce büyüsün kucağıma alayım istiyorum, ona cici cici şeyler alayım giydireyim, seveyim, emzireyim istiyorum.
çok mu şey istiyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…