2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

3 ocakta yanık tedavisi için gittiğim hastahanede antibiyotik öncesi ne olur ne olmaz test istedim pozitif çıktı(klomen kullanmıştım) nasipse 3 eylül doğum gözüküyo bakalım

bende kan testiyle öğrendim sonucumu 46.65 çıktı...doktorum hamilesin dedi...çok mutluyum ...Allah isteyen herkese versin...

merhaba arkadaşlarr.... 2,5 yaşında kızım varr bende ocak hamilelerindenim... ama şubat ayında öğrendimm hamile kaldığımı testi almadan önceki gece aklımdan geçtii eğer oğlum olursaa ismini ali poyraz koyucaktımm..... içimden ali poyraz bebek geliyorsun galibaa diye geçirdim ertesi gün testi aldımm ve hamileydimm..... BUGÜN DOKOTOR KONTROLÜNDEN GELİYRUMM... GAYET İYİYİMİŞŞ AMA BENİ SORARSANIZ KÖÜTÜYÜMMM... MİDE BULANTISI ÇEKİYORUMMM.... İLK BEBEĞİMDEE 9 AY ÇEKTİMM İNŞLL BU BÖLE OLMAZZ... ŞUAN 7 HAFTALIKMIŞŞ.....
HERKESE MUTLU GEBELİK HAFTALARI DİLERİMMM..... TŞKLER ARKADAŞLAR....

Merhaba arkadaslar bende 8 haftealık hamıleyım ama hıc sevınemedım heop bı aksılıkler oldu ılk hamıle olmadan once ıdrar yollarında enfeksıyon vardı ılac kullanıyordum hamıle oldugumu ogrendım doktor basında bısey olmaz sanırım dedı gecen aksamda atesım cok cıktı mınoset ıctım ve bır tane pastıl yaladım tam gelısme donemınde sız ne dıyorsunuz bu ılaclara bırde mıdem cok bulandıgı ıcın tatlı sakız falan cıgnıyorum zararı var mıdır doktora soramadım yardım

bugün kalp atışları için dr gidecektik
büyük bir hevesle uyandım sabah
o duyguyu tadacaktım aklım sıra
bebeğimi görecektim
ama nasip olmadı
bebeğin %95 ölü kürtaj dedi
inanmadım yakıştıramadım konduramadım
başka bir dr gittim
oda cuma günü gel kürtaj olacaksın dedi
bu benim 2. başarısız hamileliğim
ne yapim ben şimdi siz söyleyin
bu acıyı ne dindirecek
nasıl ben kendimi toparlayacam bir daha
neden allahım diye içim içimi yiyor
ne yapaytım ben
hergün bir yasin okudum
hergün selavat getirdim
hergün tesbih çektim
herşeyi bebeğim için yaptım
ama bugün dünyam 2. kez başıma yıkıldı
söyleyin şimdi bana ben bi daha ayağa kalkabilecek miyim
ben bi daha kendimi toparlayabilecekmiyim
içim çok acıyor çoooooooooookkkkkkkkkk
tahmin bile edemezsiniz şuanki durumumu
lanet olsun bu gurbete
kimsem yok
tek başımayım bu lanet şehirde
kim beni ayağa kaldıracak kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımın ici yapma boyle benıde uzuyorsun hersey ALLAHIN takdiri lütfen üzme kendını senın adına cok uzgunum bende ılk bebegımı kaybettım senı anlayabılıyorum ama ne olur ısyan etme...

çok üzüldüm arkadaşım allah sabır versin. bu durumun nedenlerini araştırt bence ve asla yılma. sonuçta hamile kalabiliyorsun. gerekirse başka arkadaşlar gibi hamile kalır kalmaz iğne ve ilaç tedavisine başlarsın, belki bebeğin tutunması için bünyenin bunlara ihtiyacı vardır. nedenlerini öğrendikten sonra tedavisi muhakkak vardır. hiç hamile kalamayanlar var, sen kalıyorsun bak, o bebek bir şekilde doğru tedaviyle sana tutunur.

canım benim ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. sadece ağlıyorum çok üzüldüm .. inan azıcık rahattım 1-2 gündür ama senin acınla beraber benim acılar yine arttı artık eşim beni istanbula yollamasın diye ağlamıyorum konuşmuyorum bu konuyu ama unutmuş değilim tabiki. canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar. biliyorum ben ne desemde acın dinmez şu an gerçektendicek bişey bulamıyorum sadece sana bana bizim gibilere dua ediyorumm...

evet şimdi bebek bekliyorum 12 haftalık:)

Bak hergün yasin okumuşsun dular etmişsin En hayırlısını yüce ALLAH bilir. ONUN rızaı olmadan dal bile kıpırdamaz. Bende ilk bebeğimi düşürdüm şimdi 2 ye hamileyim ama korkuyorum inan bana seni çok iyi anlıyorum üzülme Her zaman hayırlısını iste Allahtan

slm arkadaşlar
beimde son adet tarihim 1.1.2011
sayfayı bulunca cok sevindim beraberce gebeliğimi geçirebileceğim arkadaşlarım olacak diye
son sayfayı açar açmaz ARZUALAGULACAR 'IN yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm. Ama hiç değilse bit teselli gebelik oluşabiliyor, kendini toparlayıp tekrar anne olabilirsin.

ben 28 yaşındayım. 2,5 yıl tedavi gördüm 2 aşılama 1 tüp bebek denedik fakat olmadı. İnsanın heveslenip te merakının boğazında düğümlenmesini çok iyi bilirim.

ocaktaki adetimden sonra ki olması gereken adet tarihimin üzerinden 2 hafta geçinceye kadar test yapamadım, çünkü her seferinde negatif sonuçlanıyordu, mevlit kandili günü (14 şubat ) hadi bir yapayım dedim ki 6 haftalık hailesin dediler inanamadım. 2 farklı hastanede farklı doktorlardan aynı şeyi duyup, gebelik kesesini görünce ye kadar.

şimdi 12. haftadayız. geçen cuma kontrole gittim içimde kıpır kıpır elini kolunu oynatan ir canlı var.

çok mutluyum RABBİM herkese aynı duyguları tattırsın.

düşük tehlikesi için Progynex 50 mg öğrendikten sonra 5 hafta kullandım, blimde çok geçmeyen ağrı olduğu için bu hafta tekrar başladım.
TOPİĞİMİZİ BOŞ BIRAKMAYALIMMMMMMMM

herkes burayı bırakınca ben de bıraktım ama diğer topiklere de uğramıyorum, takip edemiyorum çünkü çok kalabalık. ben en son 2 li teste girdim iyi çıktı sonuçlar, cinsiyeti henüz belli değil, 13+6 yız bugün, yarın 14 hafta bitecek. 11+4 teyken ikili testte crl 60 mm idi, gebelik yaşı 12+5 çıkmıştı o crl ye göre. ama ben normal adet günümden sayıyorum, 13+6yız.
sizde ne haberler var kızlar?

tebrik ederim canım şimdi kaç haftalık? ikili teste fln girdin mi?

tebrik ederim canım şimdi kaç haftalık? ikili teste fln girdin mi?

merhaba ;

12. haftada yaptırdık 2 li testi.
ense kalınlığı 0,6, crl 56,5 test sonucuna göre risk 1/2116 çıktı.
bu hafta itibariyle 17.haftaya girdik. yarın kontrolum var inşallah cinsiyetinide öğreneceğiz.
siz nasılsınız kaçıncı haftadasınız cinsiyetini öğrendiniz mi, 3 tarama yaptırdınız mı???***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…