2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

erkeklerde hep kendilerini düşünüyor zaten bizim halimizi hiç düşünmezlerki.
ama o kadar tonluk vücudada 110 kilo normal bizim etimiz ne butumuz ne bizde kendimize göre doğuruyooz

ben biraz gergin oluyorumda bulantı sıkıntı derken bazen şamar oğlanına dönüyor zavallım o yüzden isyanlarda:96:

ben biraz gergin oluyorumda bulantı sıkıntı derken bazen şamar oğlanına dönüyor zavallım o yüzden isyanlarda:96:

canim burda oyle birsey duymadim isvicredeyim ben ah turkiyemde olsam farkli olur biliyorum farkli tetstler var ya ben bir dusukte gecirdigim icin oyle korkuyorum ki anlatamam cok zor bir yandan cok sitiyorum esimde cok istiyor acalarla 3 gundur yedim kendimi

buradada en ucuzları satılıyor genelde ama eczaneye erken gebelik testi diye sorabilirsin bilemiyorum ki sende bayaa uzaktaymışsın gurbetçi arkadaşım

negatif gorunce moralim bozuluyor diger hamileligimdede negatif negatif oldu megerse hamileymisim ben ama omru yokmus olmadi simdide bir kere silik cikti bir kere daha yaptim tek cizgi cikti bilmiyorum artik allah hayirlisini nasip etsin yazicam buraya sonucu beklicem sabirla

ozaman bişey diyemicem tatlım.ama seninki istisna.ben bazen eşime diyorum ki hamilelikten şöyleyim böyleyim adam ne dese beğenirsiniz sende herşeyi benim çocuğumdan biliyosun diye küçük şey sana ne yapıyorki.....

bende aynı şekilde walla.bu zamana kadar okuldaki aşılar hariç iğne vurunmuş deilim allaha şükür. kan tutuo beni zaten doğumu düşündükçe terler basıo.alttan muayeneden ödüm kopuo. aynen allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza gerisine seve seve katlanıcaz artık :)

günaydın kızlar melisçim çok geçmiş olsun inş. dahada iyi olucan bundan sonra allah büyüktür yardım eder

kızlar günaydın gözlerime inanamıyorum bir gecede 120 sayfamı yazdınız inanın böyle kaldım esra nerdesin sen biliyomusun nasıl bu kadar yazıldı hangi sayfayı okuycam ben şimdi :96:
kızlar harikasınız ya

cnm günaydın 120 sayfa deil ya en fazla 10 sayfa yazmışlardır bende şimdi okuyodum dünküleri :))

kızlar Allah nasip ederse ve herşey yolunda zamanında olursa herkesten önce ben mi doğuruyorum bana mı öle geliyor..
ama ben doğumdan çoook korkuyorummmm:83:

evt cnm öncelik senin :)) ama korkma arkanda ben varım aramızda sadece bir gün var :))

gülmekten bayılcam benim bilgisayarıma ne olduysa 169. sayfada gösteriyodu açtım tekrar kapatım 43 sayfadaymış 169 görünce anam dedim bunlar akşamdan beri ne yapmışlar o telaşla yazdım ilahi ben

gülmekten bayılcam benim bilgisayarıma ne olduysa 169. sayfada gösteriyodu açtım tekrar kapatım 43 sayfadaymış 169 görünce anam dedim bunlar akşamdan beri ne yapmışlar o telaşla yazdım ilahi ben

cnm şuan 170. sayfadayız doğru yani 43 nerden çıktı

günaydıınnnnnn kızlarrr

büyükesra ve surevancım tşk ederim bugün daha iyiyim sabah bir gazla kalktım hemen ilaçlarımı içtim dr balkondan kafnı sarkıt öle iç demişti bnde öle içtim ohh çok iyiyim motivasyonu içndeyken paatt bilgisayarımı düşürdümm notbook var bnde minik ikiye ayrıldı gibi oldu o korkuyla taakkk diye taktım yerime biraz uğraştım ama açıldı çok şükür valla biterdim sizlerle iletişimim kopsa

geçmiş olsun cnm neyseki bişey olmamış üzülme sen hamiş bayan

benim sayfamda daha fazla mesaj gösteriliyor yani 40 tane falan ben öyle ayarladım sizin sayfada daha az demek bilgisayar şaşırmamış normal olanı göstermiş bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…