- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.681
erkeklerde hep kendilerini düşünüyor zaten bizim halimizi hiç düşünmezlerki.
ama o kadar tonluk vücudada 110 kilo normal bizim etimiz ne butumuz ne bizde kendimize göre doğuruyooz
ben biraz gergin oluyorumda bulantı sıkıntı derken bazen şamar oğlanına dönüyor zavallım o yüzden isyanlarda:96:
canim burda oyle birsey duymadim isvicredeyim ben ah turkiyemde olsam farkli olur biliyorum farkli tetstler var ya ben bir dusukte gecirdigim icin oyle korkuyorum ki anlatamam cok zor bir yandan cok sitiyorum esimde cok istiyor acalarla 3 gundur yedim kendimi
canim burda oyle birsey duymadim isvicredeyim ben ah turkiyemde olsam farkli olur biliyorum farkli tetstler var ya ben bir dusukte gecirdigim icin oyle korkuyorum ki anlatamam cok zor bir yandan cok sitiyorum esimde cok istiyor acalarla 3 gundur yedim kendimi
ben biraz gergin oluyorumda bulantı sıkıntı derken bazen şamar oğlanına dönüyor zavallım o yüzden isyanlarda:96:
canım keşke yardımcı olabilsem ama inan hiç bilgim yok.bir doktora danış istersen veya internette doktor siiteleri var sorulara cevap veren onlara bir sor istersen :44:
sezencim bende doğum işi aklıma geldikçe yusuf yusuf oluyorum
ben şuana kadar hastanede bile yatmış bir insan değilim iğne görünce midem bulanıyor hele vurulunca afedersiniz istifra ediyorum bilmem ki nasıl doğum yapcam.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yaradı yaradı
baştaan anlatayım herşeyi
Öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize çok tşkler esracım(korkakanne) başta sana
normal kontrole gittim bugün hatta eşimin yengesinin doğum günü onu kutlarız diyede acele ettim 5 dk biter işim dedim ama daha kapıdan girerken dr um melis neden düzelmedin dedi suratımdan anladı tarttı 4 kilo gitmiş tansiyonuma baktı 8/5 ellerimde titriordu ama işin ilginç yanı ilk defa bu sabah kahvaltı yaptım yengede 1 dilim ekmekle peynir zeytin yedim ve kendimi iyi hissediordum ona rağmen dr görnce kötüsün dedi demekki geçtiğimiz hafta gitsem bitmiştim ben önce bebeğe bakalım dedi
bebeğim 2 cm i geçmiş teyzeleri kalbide pıt pıttı moralim düzelsin diye baya bir konuştu dr um sürekli ekrana baktırdı 8+6 gözüktü usg de geçen sefere göre baya büyümüş kafası ve poposu daha belirgin bacaklarınıda gördüm daha ayakları yokmuş ama
neyse bana sorular sordu su bile içemediğimi duyunca evde kalma annende veya kayınvalidende kal dedi e ben sabahtanda doluydum başladım ağlamaya okdr üzüldü ki kadın sakinleştirdiler önce beni
sonra tartılmayı yasakladı 4 kilo çok fazla dedi ben 1 2 kilo alınması taraftayım hatta ilk 3 ayda dedi ilaçlarımı düzenledi sadece bulantı için olanlar kaldı tansiyona tekrar baktı ama yükselmeyince yatış verelim dedi ben panik tabi yok dedim ben kalamam evim dışında bir yerde dedim e nasıl doğurcan dedi o farklı dedim korkma dedi burda yemeni düzene koyucaz serum vericez birde tansiyonunu düzenlicez dedi dedim kötü olursam gelirim o zaman bugünlük serum verelim dedi
beni doğum katına aldılar bir odaya aldılar serumu taktılar 2.5 saatlik koca bişi 3 tane ilaç yaptılar içine biri bulantı için biri iştah açsın diye biride galiba vitamindi. serum bitince dr un yanına gittim tansiyonum 10/6 ya çıkmıştı yanıma hemşire verdi kafateryaya indim zorla ayran ve tost aldırdı hemşire bana ilaç içirdi yedirdi öle çıkarttı hastaneden
Herşeyden önce dr um çok iyiydi doğum katındaki ebelerle konuştuk oda süslemesine kadar hepsi birbirinden tatlıydı hastane içinde tek yürütmüyorlar oda çok güzeldi dr umda çok ilgiliydi beni 2. görüşünde çok sevindi rengin yerine geldi ne güzel diye ve serumda işe yaradıki eve dönünce yengede bir kurabiye bile yedim tostun üstüne
aovvv ne uzun yazmışımmmm ama en kötüsü o odada tek olmaktı allah kimseyi tek bırakmasın yaa
kızlar günaydın gözlerime inanamıyorum bir gecede 120 sayfamı yazdınız inanınböyle kaldım esra nerdesin sen biliyomusun nasıl bu kadar yazıldı hangi sayfayı okuycam ben şimdi :96:
kızlar harikasınız ya
kızlar Allah nasip ederse ve herşey yolunda zamanında olursa herkesten önce ben mi doğuruyorum bana mı öle geliyor..
ama ben doğumdan çoook korkuyorummmm:83:
gülmekten bayılcam benim bilgisayarıma ne olduysa 169. sayfada gösteriyodu açtım tekrar kapatım 43 sayfadaymış 169 görünce anam dedim bunlar akşamdan beri ne yapmışlar o telaşla yazdım ilahi ben
günaydıınnnnnn kızlarrr
büyükesra ve surevancım tşk ederim bugün daha iyiyim sabah bir gazla kalktım hemen ilaçlarımı içtim dr balkondan kafnı sarkıt öle iç demişti bnde öle içtim ohh çok iyiyim motivasyonu içndeyken paatt bilgisayarımı düşürdümm notbook var bnde minik ikiye ayrıldı gibi oldu o korkuyla taakkk diye taktım yerime biraz uğraştım ama açıldı çok şükür valla biterdim sizlerle iletişimim kopsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?