2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ELBETTE TATLIM HERŞEYİN HAYIRLISI TABİKİ AMA BEN KIZ İSTİYORUM CİCİLİ BİCİLİ BİR KIZIM OLSUN

Kızlar bir defter veya ajanda edinin gün gn olanları yazın ben başlamıştım ama bulantılar olunca bıraktım kendimi iyihissedeyim geçmişe dönük yazıcam mesela usg görüntülerini tam günü gününe yapıştırın veya zımbalayın

bulantım var ağrım var

bugün şu hediye geldi

eşim bunları yaptı annem akrabam şu iyiliklerde bulundu diye yazın unutuyoruz sonraa çünkü hem bize yapılan iyilikleri unutmayız hem şuandaki heyecanlarımızı :))

çok güzel bi fikir cnm tuttum bende yapıcam en kısa zamanda. akılda durmaz satırda durur demişler

ben ilk idrar testinden başlamıştım yazmaya :))

Bende hamilelik günlüğü tuıtuyordum ilk bebişimde ama bebeğimi kaybedince adını "yarım kalan günlük " koydum ve şuanda istemiyorum öyle bir günlük yapmayı çok canı yanıyor çünkü insanın

günaydın kızlar
nasılsınız bu gün?
cinsiyet belirleme olayını bende yaptım şimdi kız çıktı bakalım hayırlı eğer kız olursa eşim çok sevincek.çünkü o kız olmasını çok istiyor bende kız istiyorum ama hayırlısı.

[günaydın kıslar bende cinsiye olayını yaptım bendede kız cıkıyor bakalım hayırlısı diyorum bende benimde eşim erkek istiyor ama oda içime kız doguyor dedi dün hatta dün kazı kazan oynamıs aklından kızımla esimn sansına olsun demiş :) :)

kızlar ben kahvaltı yaptım ve çok mutluyummm hala bişi olmadıı iştah açıcılar işe yaradı demekkiii

ÇOK SEVİNDİM TATLIM YARASIN BEBİŞİNE BENDE HALA TIK YOK ARADA BİR ÇOK HAFİF BİR BULANTI GELİP GEÇİYOR
ÇOK KORKUYORUM BUNA DA BİRŞEY OLACAK DİYE ALLAHIM SEN ESİRGE YA RABBİM YALVARIYORUM SANA

çizelge yaptım bakalım olmuş mu

ana kaç haftalık çıktım ya, 46 hafta 5 gün kızlar son tarihim 25 aralık 2010 yazdım niye böyle çıktı:))

Son düzenleme:
Bulgurun, bebeğin ana rahminde sağlıklı gelişmesinde etkili olan folik asit açısından zengin olduğunu belirten uzmanlar, hamilelerin bol bol bulgur tüketmesinin yararlı olacağını vurguluyorlar

Annelerin sağlıklı bebek dünyaya getirmeleri için yeterince almak zorunda olduğu bir vitamin türü olan folik asidin, doğumsal beyin ve omurilik hastalıklarının oluşumunu önleyen (B) grubundan bir vitamin türü olduğunu kaydeden Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayram, bulgurun folik asit açısından zengin olduğunun toplumda yeterince bilinmediğini kaydetti

anneler bulguru bol bol tüketin....ben 2 günde bir bulgur pilavı yiyorum.yaptığınız çorbalara köftelere 1 avuç bulgur ekleyin ...

yaptım kızlar sağolun

marifetlisin arkadaş vesselam çok güzel örmüşsün ben daha şiş tutmadım hayatımda:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…