- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.721
Rabbim hayırlısını versin ama bende erkek istiyorum.kız ben kocamı çok seviyorum hep o ne isterse Rabbim onu mahrum etmesin diye dua ediyorum kız benim iki çocuğum olcak biri kocam biri bebeğim bende onlarla büyüyeceğim
Kızlar bir defter veya ajanda edinin gün gn olanları yazın ben başlamıştım ama bulantılar olunca bıraktım kendimi iyihissedeyim geçmişe dönük yazıcam mesela usg görüntülerini tam günü gününe yapıştırın veya zımbalayın
bulantım var ağrım var
bugün şu hediye geldi
eşim bunları yaptı annem akrabam şu iyiliklerde bulundu diye yazın unutuyoruz sonraa çünkü hem bize yapılan iyilikleri unutmayız hem şuandaki heyecanlarımızı :))
Kızlar bir defter veya ajanda edinin gün gn olanları yazın ben başlamıştım ama bulantılar olunca bıraktım kendimi iyihissedeyim geçmişe dönük yazıcam mesela usg görüntülerini tam günü gününe yapıştırın veya zımbalayın
bulantım var ağrım var
bugün şu hediye geldi
eşim bunları yaptı annem akrabam şu iyiliklerde bulundu diye yazın unutuyoruz sonraa çünkü hem bize yapılan iyilikleri unutmayız hem şuandaki heyecanlarımızı :))
kızlar ben kahvaltı yaptım ve çok mutluyummm hala bişi olmadıı iştah açıcılar işe yaradı demekkiii
cnm bnmm geçmişee sünger çekioruz artık amaa bak bebişinide üzeceksin böle düşünerekkk
kızlar ben kahvaltı yaptım ve çok mutluyummm hala bişi olmadıı iştah açıcılar işe yaradı demekkiii
çizelge yaptım bakalım olmuş mu
ana kaç haftalık çıktım ya, 46 hafta 5 gün kızlar son tarihim 25 aralık 2010 yazdım niye böyle çıktı:))
çizelge yaptım bakalım olmuş mu
ana kaç haftalık çıktım ya, 46 hafta 5 gün kızlar son tarihim 25 aralık 2010 yazdım niye böyle çıktı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?