2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canım iyi düşün iyi olsun.inş herşey güzel geçer bir sorun olmaz kafanı takma bebişinde seninle buluşmak için çok heyecanlıdır onu düşşün
haftaya bende gidicem inş[/QUOTE]

İnşallah seninde güzel haberlerini alırız haftaya.

bende oda yok gögüslerim desen agrımıyor mide desen bulanmıyor kasık desen kasılmıyor insan hamile oluncada bir yerden belirti istiyor :)

olabilir bakalım kalp atısını duyalım ondan sonra hepsi gelir canım sen kalp atısını duydunmu. kıslar bide bir sorum var doktor bana keseye altan baktı sizce zararlımı vainal yoldan ultrason

olabilir bakalım kalp atısını duyalım ondan sonra hepsi gelir canım sen kalp atısını duydunmu. Kıslar bide bir sorum var doktor bana keseye altan baktı sizce zararlımı vainal yoldan ultrason

ben duyamadım ama doktorum gördü bana pıt pıt atıyo kalbi dedi.cihaz eskiydi ben göremedim cuma günü duycam inşallah.vajinal olarak bakılabiliyor eğer kesen küçükse karından görülmüyor o yüzden vajinal ultrason kullanılıyor.

Yaradı yaradı

baştaan anlatayım herşeyi

Öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize çok tşkler esracım(korkakanne) başta sana

normal kontrole gittim bugün hatta eşimin yengesinin doğum günü onu kutlarız diyede acele ettim 5 dk biter işim dedim ama daha kapıdan girerken dr um melis neden düzelmedin dedi suratımdan anladı tarttı 4 kilo gitmiş tansiyonuma baktı 8/5 ellerimde titriordu ama işin ilginç yanı ilk defa bu sabah kahvaltı yaptım yengede 1 dilim ekmekle peynir zeytin yedim ve kendimi iyi hissediordum ona rağmen dr görnce kötüsün dedi demekki geçtiğimiz hafta gitsem bitmiştim ben önce bebeğe bakalım dedi

bebeğim 2 cm i geçmiş teyzeleri kalbide pıt pıttı moralim düzelsin diye baya bir konuştu dr um sürekli ekrana baktırdı 8+6 gözüktü usg de geçen sefere göre baya büyümüş kafası ve poposu daha belirgin bacaklarınıda gördüm daha ayakları yokmuş ama

neyse bana sorular sordu su bile içemediğimi duyunca evde kalma annende veya kayınvalidende kal dedi e ben sabahtanda doluydum başladım ağlamaya okdr üzüldü ki kadın sakinleştirdiler önce beni

sonra tartılmayı yasakladı 4 kilo çok fazla dedi ben 1 2 kilo alınması taraftayım hatta ilk 3 ayda dedi ilaçlarımı düzenledi sadece bulantı için olanlar kaldı tansiyona tekrar baktı ama yükselmeyince yatış verelim dedi ben panik tabi yok dedim ben kalamam evim dışında bir yerde dedim e nasıl doğurcan dedi o farklı dedim korkma dedi burda yemeni düzene koyucaz serum vericez birde tansiyonunu düzenlicez dedi dedim kötü olursam gelirim o zaman bugünlük serum verelim dedi

beni doğum katına aldılar bir odaya aldılar serumu taktılar 2.5 saatlik koca bişi 3 tane ilaç yaptılar içine biri bulantı için biri iştah açsın diye biride galiba vitamindi. serum bitince dr un yanına gittim tansiyonum 10/6 ya çıkmıştı yanıma hemşire verdi kafateryaya indim zorla ayran ve tost aldırdı hemşire bana ilaç içirdi yedirdi öle çıkarttı hastaneden

Herşeyden önce dr um çok iyiydi doğum katındaki ebelerle konuştuk oda süslemesine kadar hepsi birbirinden tatlıydı hastane içinde tek yürütmüyorlar oda çok güzeldi dr umda çok ilgiliydi beni 2. görüşünde çok sevindi rengin yerine geldi ne güzel diye ve serumda işe yaradıki eve dönünce yengede bir kurabiye bile yedim tostun üstüne

aovvv ne uzun yazmışımmmm ama en kötüsü o odada tek olmaktı allah kimseyi tek bırakmasın yaa

meliscim tekrar geçmiş olsun.senin iyi olduğuna çok sevindim.inş bundan sonrada böyle gider.bebişinde çok sağlıklıymış oda çok güzel maaşşallah.

Son düzenleme:

CANIM BENİM BU HEABERLER ÇOK GÜZEL BEN GELMEYİ DÜŞÜNDÜM YANINA AMA BELKİ EŞİNLE GİTMİŞSİNDİR DİE DÜŞÜNDÜM HİÇDE AKLIMA GELMEDİ SORMAK AÇIKCASI YA...TEK GİTTİĞİNDE HABER VER BANA BENİ BİLİYORSUN İSTEDİĞİM ZAMAN ÇIKIP GELEBİLİRİM...BEN CUMA GÜNÜ İÇİN DOĞRUDAN AYŞEGÜL HANIMA RANDEVU ALIYORUM KARAR VERDİM ARTIK.
YAZINI OKURKEN AKLIMA NE GELDİ...SEN BENDEN 2 HAFTA ÖNCE DOĞURACAKSIN :)) DOĞUMUNADA GELİRİM HEM SEN ARTIK TECRÜBELİDE OLURSUN O ZAMANA :))
HABERLER SÜPER AMA YEMEK İŞİDE İİMİŞ NAZAR DEĞMESİN MAAŞALLAH AAYY BENDE CUMA GÜNÜ GÜZEL HABERLER VERİRİM İNŞALLAH...

ay bende günde 3-4 öğün yiyorum varyaaadoymuyo benim bebişş birde çoookkk haffiiifff içim kalkıyo arada inş.bulantılar başlamaz..telde müşteriyle konuşurken bulanıyormuş birde :))) ıyykkkk

ay bende günde 3-4 öğün yiyorum varyaaadoymuyo benim bebişş birde çoookkk haffiiifff içim kalkıyo arada inş.bulantılar başlamaz..telde müşteriyle konuşurken bulanıyormuş birde :))) ıyykkkk

Kadınların yüzüne öğürür pardon hamileyim dersin

cnm bnm çağırsam geleceğini biliordum ama dünden çok mahçup oldum sana ondan bişi demedim.

Ayşegülü çok seveceğine eminim inşallah elektriğiniz tutar ama bak uyaıroum kalbini görceksin ama ses bizim usglerde yok illa ses diorsan bi medicanaya sor ona göre karar ver

yok canımgörsem yeter yaww :)) hem aldım randevu cumaya şimdi telde :) ay ii olur inşallah bakalım yaaa
birde mahcubiyet falan yok ya olurmu öyle şey ayşegül hanımla cuma tanışmamız gerekiyormuş demekki..ogün biz tanışmış olduk işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…